Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy érdekes problémám lenne a skype-al, mutatom:
Munkahelyi gépen:
Otthoni gépemen:
Egyszerűen eltűnt a Skype bezárása opció
Kijelentkezni ki tudok, de teljesen kilépni csak taskmanager -> bezárással tudok
Tettem vissza régebbi verziót is, most a legújabb van, de ugyanaz...Bárkinek bármi ötlet?
-
hegedusur
csendes tag
Sziasztok
Tud valaki segíteni abban,hogyan lehet skype beszélgetés közben megosztani a monitor képet? -
S-Attila
senior tag
válasz
Kezdő vagyok #1994 üzenetére
-
S-Attila
senior tag
válasz
Kezdő vagyok #1992 üzenetére
A menüben: Skype\Adatlap\Saját adatlap szerkesztése, és a kis kép mellett van olyan, hogy Kép cseréje.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Kezdő vagyok #1990 üzenetére
Köszi megnézem.
A te problémádra: azt mondják, a legújabban már nincsen mód törölni a képet, ezért az ilyen cipőben járó felhasználóknak azt ajánlják, hogy változtassák meg erre a profilképüket:
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Sajnos sikerült képet feltennem a Skype-ra magamról,pedig nem akartam.
Hogyan törölhetném?
Előre is köszönöm a válaszokat!S-Attila:[link]
Ez nem jó? -
S-Attila
senior tag
Honnan lehet letölteni a Skype legújabb verziójának az offline telepítőjét?
-
Complete
tag
Sziasztok!
Van olyan program,amivel fel lehet venni egy skype videobeszélgetést?
Kép is,hang is kéne! -
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy 120 perc Magyarország csomagom, a 120 percet már lebeszéltem de a következő fordulónapig még 1 hét van, mivel szeretnék a fennmaradó időben is beszélni így azt szeretném megkérdezni hogy ha veszek pl. egy 60 perc/hó eőfizetést akkor az kombinálódik a 120 perccel (és 180 perc/hó előfizetésem lesz)? Vagy felülírja és a régi elveszik?
Előre is köszönöm a választ!
-
ati888
senior tag
Hello!
Feltöltöttem a Skype egyenlegemet és felhívtam egy magyar számot, ami jelenleg Hollandiában tartózkodik. A 2,2 centes percdíjjal szemben kb 20 centes percdíjat vont le (3:47 perc = 0,8 Euro). A roaming miatt van ez, mert így azért nem olyan jó percdíj ez.
ati
-
Gabás
addikt
válasz
HoryThePooh #1976 üzenetére
-
HoryThePooh
aktív tag
Sziasztok, most frissítettem erre az 5.xx verzióra.. lehet nem kellett volna..
na de ha már:el lehet tüntetni a partner-listán a folyamatosan kint lévő kis fénykép ikonokat vhogy?
Ugye eddig csak ha ráböktem vlkire akkor láttam a képét. Ez így marhára széthúzza a listát és tekergetni kell mint a hülye... Köcc . -
tikki
csendes tag
Üdv!
Hogy tudom windowson belül elővarázsolni skype naplózott beszélgetéseim?
Esetleg valami txt fájlra bontva, vagy hasonló..?Láttam ilyet valahol:
Documents and Settings\User\Application Data\Skype vagy skypePM
De sehol semmi:S -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Újra tettem a win-t, és azóta nem jó skype-n a mikrofonom. Windowsban teljesen jó, MSN-en is próbáltam, normális a hangerő, de Skype-n ha lenyelem, talán hallanak valamit. Mitől lehet? A hangeszköz ugyan az, és nagyon sok beállítást meg néztem már, nem értem mi lehet a gond. -
netpeti98
addikt
Van valami lista a régebben visszajelölésre váró, de elutasított partnerekről?
Üdv netpeti98
-
-
AdamP900
tag
Hali!
Lion alatt mukodik valakinek az 5.3-as Skype? Nekem cssak annyit csinàl, hogy elindul, elkezdem begépelni az adatokat és kiirja, hogy valamilyen hibàval leàll. Ez mitol lehet? Koràbbi verzioju Skype (2.8 vagy hanyas) hiba nélkul fut!
-
teetzee
csendes tag
Udv! Kis gond van a skype videohivasommal, mivel hogy nem tudok videohivast inditani, csak fogadni, webcameram van, driver, minden ok, de azt irja, hogy Directx nincs megfeleloen telepitve. A gepen XP SP3 van, a Directx 9.0c. Messingeren megy a webcam, csak itt, skypeon nem! Mi lehet a gond? Ha hivnak en latom a masik felet, de a masik fel engem nem. Ebbol kotel lesz ugy erzem, vagy raszanok 10.000 Ft benzinre es ragyujtok mellette! Elore is koszi a segitseget!
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Van egy érdekes probléma, barátnőmmel szeretnék skype-olni de nem megy. Az történik, hogy amikor elindítja a skype-ot, majd felhív, vagy én felhívom, kb 10 másodpercig jó minden majd után megszakad a kapcsolat. Konkrétan megszakad az internet kapcsolata és vissza sem jön, csak restart után. Szóval van net nála, de ha elindítja a skype-ot és telefonkapcsolatot létesítünk, akkor elmegy nála a net 10-15 másodpercnyi beszélgetés múlva és megszakad az egész. Csomószor próbáltuk már és mindig ez van.
Érthetetlen számomra, van valakinek ötlete ezt illetően? Köszi.
-
lupu500
tag
Hello! Nekem az a problémám hogy a skype lefagy. Próbáltam több partnerrel de mindig csak egy adott partnerrel fagy le. Mit tudnék neki segíteni hogy a kérdés megoldódjon? (ő nem ért a gépekhez) köszi
-
somasz
addikt
Üdv!
Miért van az, ha kapok valakitől egy linket, nem tudok rákattintani, nem nyitja meg a böngésző (firefox). Ugyanez jelentkezik msnezésnél is. Ötlet? -
Agyasima
őstag
Erre van ötlet:
Win 7 64 bit Home Premium. Legújabb Skype több gépen. Belső hálózaton levő gépekkel nem tudok kommunikálni, de látom, hogy fenn vannak Skype-on. Külső hálózaton levő gépekkel tudok Skype-olni rendesen.
Win tűzvalat átnéztem, rendesen be van állítva. Van Avast is a gépeken, az is be van állítva. Sőt azt is megpróbáltam, hogy kilépek mindkettőből, úgy sem akart működni.
Segítsetek!
-
Van vmi bevált USB-s fejhallgató? Esetleg olyan amit biztosabb elkerülni?
Esetleg a mikrofonos füleseknek van külön topikja? Az jóságos lenne ha zenehallgatásra is alkalmas lenne.
-
dokee78
félisten
Skype accountot,hogyan törölhetném?
-
Milyen lehetőség van egy skype beszélgetés rögzítésére?
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Néha előfordul, hogy másnap kapom meg azt az üzenetet, amit valaki küld.
Tegnap is beszélgettem és valamiért nem írt egy órája. Gondoltam valami dolga volt, el kellett mennie és nem köszönt el. Erre most bejelentkeztem és látom, hogy abban az egy órában is írt de én nem kaptam meg csak most.
Tehát a képről a pl.: haver tegnap 19:46-kor írt utoljára. Vagyis én azt láttam, ezért 20:36-kor elköszöntem. Most meg feljött az ablak, hogy üzenetet küldött, tegnap 20:02-kor.
Egyedi probléma ez, telepítsem újra a skypot? Bár azt hiszem pont tegnap frissítette magát. (5.5.0.117)
-
havri1
félisten
Helló!
AZ megoldható, hogyha ugyanazzal a loginnal más platformon (telefon) belépek, akkor az állandóan futó pcmen kiléptessen?
Ugyanis a minap előfordult, hogy beloginoltam telefonról, ember írt nekem, hívott, és mind2 hívás+ beszélgetés a pcre ment. -
AlBundy
aktív tag
Ez skype is egyre szánalmasabb lesz. Most töröltem le (skype Home-mal tele lett a zsákom), erre még bedobja ezt az oldalt.
-
-
-
Innen kellene törölnöd a saját accountod nevének megfelelő mappát:
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\Skype\
Ha újra bejelentkezel és egyből beállítod, hogy ne naplózzon, elvileg nem lesz gond.
Persze minden beállítást újra el kell végezned, de más gond nem lehet.
Remélem segít... -
szem-y
csendes tag
Szia!
Azt megtudod mondani, hogyan lehet ezt törölni?
Nekem be van állítva, hogy nincs naplózás, de persze a kis köcsög még is csinálja.
Ha feltelepítem a skypot és belépek egyből elkezdi betolni az eddigi csevegéseimet.
Ezt szeretném törölni illetve megszüntetni.
Előre is köszönöm a választ.
üdv,
szem-y -
Sziasztok,
Erre valakinek ötlete?
Köszi! -
TIT
veterán
Szasztok!
Frissítésnél mindig lefagy és ha le akarom tölteni akkor az 5.3 jön le 5.5 helyett -
S-Attila
senior tag
Konkrétan én a főoldalról próbáltam a letöltéshez eljutni, de nem jutottam el odáig.
Köszönöm a linket.
-
S-Attila
senior tag
Helló.
Szeretném letölteni a Skype telepítőjét a hivatalos weboldalukról, de nem engedi, mert be kellene jelentkeznem ehhez. A megadott elhasználónevet és jelszót viszont nem fogadja el. Ilyenkor honnan tudom akkor letölteni?
-
Gabás
addikt
válasz
rockeramazon #1931 üzenetére
Öö, miért kellene minden más gépen más Skype-fiókot használni?
Ha nem jelzi, hogy a másik fél elérhető, attól még ő ott lehet, és hívni is tudod, a jelzés néha hibás. -
rockeramazon
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi,lehet nem a legjobb helyre írom,de kérlek segítsetek ha tudtok.
Telepítve lett a gépemre a skype,a párom gépére is, tudtunk is beszélni egymással. Aztán mindketten feltelepítettük a skype-ot az otthoni gépünkre is és ott is tudtunk beszélni,csak fel kellett vennünk egymást más skype névvel mint eddig,mert ugye annyi skype neved van ahány gépre feltelepíted és használod. Na már most én visszatértem a régi gépemhez,amin eredetileg telepítve volt a program ,a párom továbbra is az otthoni gépét használta és így újra fel kellett egymást vennünk,ami meg is történt,de sajnos mindkettőnk azt jelezte hogy a másik nincs bejelentkezve pedig be volt mindkettőnk. Mi lehet a baj? Ha jól tom a skype-on nem kell visszaigazolni semmit akkor mikor a másik felvesz.
Előre is köszi.
Sziasztok -
€uro
őstag
válasz
Haladjunk55 #1925 üzenetére
Nekem hiába dobálja fel az ablakot, a Facebook kapcsolataimhoz nem fér hozzá.
Az a helyzet, hogy bőven elég nekik, ha csak a felhasználók egy kisebb hányadát szoktatják rá ezen a módon, hogy a Skype-on keresztül nyomuljanak a Facebook-ra. Sajnos nincs mit tenni. Akik anyáznak, azért teszik, mert tudják, hogy nem tudnak védekezni, senki sem fogja ezért törölni a Skype acc-ját. Nincs alternatíva másik kliens programot választani. Úgyhogy ők diktálnak.
-
havri1
félisten
válasz
Haladjunk55 #1925 üzenetére
Kollegam eladott egy regi pct a masik kollegamnak. Mielott megtortent az adas/vetel, atneztem, ujraraktam stb.
Azt mondja az elado, hogy a lanyae volt a gep, es annyit mondott, hogy be kell menni a DOS-ba(!!!), es be kell allitani a vinyot, mert a 20-25 tanyerbol csak parat lat! Mondom mi van?
Ja, nem ertek hozza, a lanya rencergazda', tudja mit beszel.
Na ezek utan en mar nem lepodok meg semmin. Foleg ha a felhasznalok x %-a skypen keresztul fog facebookolni. -
Haladjunk55
csendes tag
Köszönöm! A felugró ablakokat gondolom majd blokkolja. A Skype Home azonban továbbra is ott tolakszik a Facebook ismerőseim aktivitásával, ezt nem lötte le. Gusztustalan és primitív marketing fogásnak tartom. Ennyire hülyének nézik a felhasználóikat, hogy a kezdőlap nyomulására rögtön indítják a Facebook-ot? Vagy tényleg ennyire madár a felhasználók többsége?
-
Imy
veterán
Skyperól hogyan lehet leregisztrálni?
-
havri1
félisten
válasz
Haladjunk55 #1920 üzenetére
-
Haladjunk55
csendes tag
Sziasztok! Mostanában a Skype induláskor feldob egy kék ablakot, valami olyan szöveggel, hogy a Facebook ismerőseim nem túl aktívak ezért.... ! Hogyan tudom ezt törölni, kikapcsolni? Köszi.
-
Ariadne
őstag
Használom a skype-ot a laptopomon és az asztali gépen is, tegnap viszont fogalmam sincs miért, de a laptopon egyszerűen képtelen volt belépni. Beírom a jelszót és vég nélkül köröz csak, nem lép be, rengetegszer próbáltam, gépet újraindítottam, újratelepítettem, jelszót módosítottam, ami csak eszembe jutott, de semmi nem segített. Az asztali gépen közben gond nélkül megy. Most végső ötletként kifejezetten eltávolítottam és újra fel fogom telepíteni, de ha ez sem segít, tényleg nincs több elképzelésem. Találkozott valaki ilyennel?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
VINIKOR #1916 üzenetére
Azt kellene tudni, hogy az mi... Az biztos hogy egy külső, Skype-tól független program. Ilyet akkor írt ki nekem, amikor foobar2000 nevű zenelejátszó programhoz szedtem le egy plugint, hogy kiírja a Skype mit hallgatok, és ugyanígy kérdezte meg. Valami foo_... plugin volt, nem ez ami neked. Szal ha nem tudod mi az, ne engedélyezd, mert lehet nem valami jóindulatú.
-
VINIKOR
senior tag
A Skype ezt az üzenetet írja ki: [link].
Engedélyezzem? -
Sziasztok,
Miért van az, hogy a gép leállításakor a Skype nem lép ki és a rendszernek erre kell várnia? 3 gépen is kipróbáltam, SSD-vel, HDD-vel, 2-4-8 giga rammal és mindenhol ez a helyzet. Valami olyasmit ír, hogy várakozás a háttérben futó folyamatok leállítására és ha akarom akkor kényszeríthetem. Ha simán csak kilépek a programból, akkor is jó pár másodpercet kell várnom rá, mire a feladatkezelőből eltűnik a Skype.exe. Pedig a tálcán és az értesítési területen sincs nyoma, hogy futna.
Szóval, hogy lehet gyorsítani a Skype leállását, mert így elég gáz?(A bejelentkezéskor felugráló home ablak és top partners már kezd az idegeimre menni, de mindegy, ez van. Ingyenes, örüljünk, hogy használhatjuk...)
-
kraftxld
félisten
válasz
Apollyon #1912 üzenetére
A régi 4.2-t raktam vissza, sokkal jobb mint a mostani hulladék. Rendes lista van a neveknél, gyors, nincs popup.
Kilőttem a menüben a frissítést, ha meg rámerőlteti az újat akkor leszedem, wireshark-al kinyomozom, hogy honnan akar frissíteni, és letiltom a tűzfalon a fenébe. -
kraftxld
félisten
Na, 4.2 visszarakva, frissítés letiltva
-
Apollyon
Korrektor
Újabb tapasztalat az új 5.5-ös skypepal kapcsolatban:
A szöveges üzeneteket nem mindig küldi el azonnal, ritkábban egyáltalán nem. Vagyis előfordult eddig 2x.
Illetve ha Online (elérhető) állapotban vagyok, és lent van a tálcán a kedves Skype, akkor 10-15 perces késéssel jön át az üzenet, amit nekem írtak.Az MSN kliens egy szerverhez csatlakozik, és azon keresztül mennek az üzenetek.
Skypenál szintén egy szerverhez kapcsolódik a program, viszont nem szervereken megy át az üzenet, hanem közvetlenül, p2p.. Ugye? Valaki tudja pontosan hogy működik ez? -
Apollyon
Korrektor
Igen az, de én attól a rohadt felugró ablaktól vagyok még ki. Amúgy tényleg nem értem miért kell forceolni a frissítést.. Kipróbálnám az ip blokkolást, de ennyit nem ér az egész.
A hivatalos skype fórumban is lázadás van, hogy mi ez a sok baromság a programban de kb leszarják.
Ezek a dolgok most vajon összefüggésben vannak azzal hogy a Microsofté lett a Skype? Nagyon megy lefelé az egész a lejtőn. Pedig ha ennyi pénzt beleöltek nem kéne megutáltatni az emberekkel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest