Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse
őstag
válasz
simonlaci55 #10358 üzenetére
Frissíthetsz úgy is nem kell, de van más módszer is. 0.hsz. ben.
(#10390) bAtt001
OS fogyasztás hogy áll rootboxon?!
(#10394) Muffi
Az ilyen 3 perces romtesztekre nem sokat adnék...
-
Muffi
aktív tag
válasz
kungzi #10393 üzenetére
Jaja megtaláltam! köszi szépen!
na most full repartolok..
SD kártyát is mindent..
eddig háát nálam az Omega teljesített a legjobban..
Ez a Slimbean meríti mint a fene a telot... hozzá se nyultam fekete képernyő és most megnéztem 3%-ot leesett...
Ja igen játszottam vele kb 5 percet és megint mínusz 4%... 95%-ról most tartok 86%-nál.. ez így nem frankó..:S
-
kungzi
veterán
-
Muffi
aktív tag
ez a fajta PhilZ kernel fennt van odexed verzióban? (ami nem CWM-es hanem Odinos):
PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b34mert sehol nem találom csak zip-eset..:Sa 7 órát én is szeretném látni!
-
tomiii007
senior tag
Tudom, hogy nem S2-m van de ebből a szempontból mind1.
Azért kérdezem meg itt is, mert hátha itt több az okos!Valaki segítsen pls, mert nem értem, hogy a telom miért ébredt fel egész este amikor 100%os feltöltés utan szinte hozzá se nyultam és 7 ora alatt kb 7%ott csökkent az akksi.
Azért nem értem,mert ha ujrainditom a telot és utana megint 100%-ig töltöm akkor utana nem szokott felébredni és akkor kb 1%-ot csökken az aku. DE amikor kb 2xor 3xor töltöm fel fullra akkor utana mindig ezt csinálja és nem értem, h mi ébreszti fel... csináltam printscrrent betterbatterystatsal de nem értem h ott mi micsoda. Válaszokat előre is köszönöm
1
2
3
4 -
Muffi
aktív tag
válasz
busman #10383 üzenetére
Aham jobb lett sokkal!
csak azt vettem észre h nagyon zabálja az aksim, de lehet hogy adni kell neki pár napot... de olyan 10 perc alatt esett 3%-ot ugy h nem vagyok neten..érdekes!
Spitya féle CM 10.1-ből csak ezt találtam: Spitya CM 10.1 és ez is 2012.09.06-os Ennél újabb nincs? :$
-
csabám
addikt
-
kano
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10340 üzenetére
A RootBox v3.0 JB 4.1.2 is ilyen jó volt?
-
Muffi
aktív tag
válasz
laszlolczka #10374 üzenetére
na azt is megnézem majd!
köszi szépen!
-
Muffi
aktív tag
válasz
kungzi #10372 üzenetére
Na feltettem a Slimbeant! eddig nagyon szmusz
nem akad nincs eddig semmi ami nem működne! ami érdekes, hogy a launcher az HOLO HD és ilyen aprók a betűk meg az alkalmazások..kicsit szokatlan most még így... Nelp4 a modem...ezb a 2ujjas statusbar lehuzás ez nagyon fura most még, de lehet megszokható. Na most kicsit tesztelem..félig belakom és meglátjuk!
Valakinek tapasztalata a Spitya CM10.1-ről?
-
kungzi
veterán
a slim beant próbáld már ki, mert arra én is kíváncsi lennék
-
Muffi
aktív tag
válasz
Weeman1 #10369 üzenetére
Úristen.. ez a Codename Lungo egy 0!!! a Lite-ot szedtem le és hallod ezek az appok vannak csak: calender, clock, messaging, people, phone, playstore, settings, SU... ennyi... O.o :@
jaa és még ilyen beállítás segítség sem volt az elején mikor beírtam a pinkódom.. ez egy rakat.... -.-Most megnézem a Slimbeant.. habár annyira ez a sima JB kinézet nem nagyon jön be..
A spitya féle CM 10.1 milyen??Ja ha már ennyire benne vagyok xDDD
-
csabám
addikt
-
Muffi
aktív tag
Na most próbálom ki a Codename Lungo-t meg majd a SlimBeant is!
mondjatok még joh romot
a Space&time-ot ne mondjátok lécci!
Még annyi, hogy Slimbean-hez nem találom a gapps letöltőlinkét..:/ azt vki belinkelné ha megkérhetem? :$
-
Sprite75
tag
válasz
HELLAFLUSH #10349 üzenetére
2G/3G váltó Én pl amikor nem használom a mobilnetet csak wifit vagy még azt sem akkor átváltom sima gsm hálózatra Ezzel is lehet valamennyit spórolni
-
gabe96
aktív tag
xxls8-hoz fel lehet rakni a dorit?
igen...csak fel kellett volna néznem XDA-ra...7.44-től támogatja -
Weeman1
veterán
Javították a Space & Time 2.6-ot,
ha megint ki szeretnéd próbálni. -
Painkiller77
csendes tag
Sziasztok.
Most szeretnék vásárolni micro usb HDMI kábelt v. adaptert a telóhoz nem tudtok ajánlani egy jót.
Előre is köszi -
Weeman1
veterán
válasz
he.david01 #10336 üzenetére
Látom sikerült.
Akkor öröm bódottá.
-
rena224
tag
sziasztok! még mindig erősen szívok ezzel az IMEI visszaállítással, bár eddig nem annyira foglalkoztam vele, kivettem egy kis szabit a vizsgaidőszak után(kellett már a pihi...), viszont most megint nekiálltam
rengeteget olvastam ezügyben, xda-t meg a jóisten sem tudja még mit, és elvileg vissza lehet állítani, csak elakadtam és egy kis segítség kellene, már megint
aki nem ismerné az alapsztorit : sikeresen hazavágtam az IMEI számomat romolás közben, nem mentettem ki az EFS mappát, backup van, de nem használható(4db 29Kbos backup fájl van csak a telón, amivel pont semmit nem érek), SŐT még EFS mappám sincs a telón(csak az előbb említett EFS_BACKUP nevezetű, de az kuka) ez a jelen helyzet most. Próbálkoztam backup progikkal, meg mókolgatni össze-vissza, nulla sikerrel...
Viszont ezt találtam a mai napon xda-n, ezek szerint menthető a helyzet, csak az a gond, hogy hogy nem tudom, hogy ezekkel a parancssoros dolgokkal mit kellene csinálni, meg hogy hogyan csalom elő a telóból ezt a "diagnostic portot", ez nekem erősen kínai.... most visszapattintottam rá a gyári 2.3.6-ot,semmi mókolás, gyári kernel stb... ha vki tudna nekem ezzel kapcsolatban segíteni, akár privátban is, vagy csak kiindulási támpontot tud adni, azt nagyon megköszönném, hálás lennék! köszi előre is -
HELLAFLUSH
őstag
BigT: megfogadom a tanácsod
bAtt001: jó hallani, hogy más is használ rootboxot
várni fogok vele, most már ez a kombó marad fentporse: én most akkor hülyét csináltam magamból, mert nem jól emlékszem tényleg
arc s-em ezt tudta a Jelly Sandwich 8.5-el stock kernellel, mivel zárt volt a bootloaderemui: most játszottam pár percet az SGS2vel..
mióta fent van a dori, és szerintem nem melegszik annyira a teló a kamera részénél, mint a jellybamalkarikusz: próbáld meg a cache tartalmakat törölni
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Amikor megvettem a telefont akkor feltettem sok app-et, és azok a telepítés után leszedtek sok megányi cumót (főképp a játékok). Eddig nem is törődtem vele, de egy pár napja kiírta, hogy kevés a tárhelyem a telefonon. Elkezdtem törölni a programokat, játékokat, de azok mindig csak pár megásak voltak. Most már alig van valami plusz a telefonon de mégis csak 100 valamennyi mega a szabad helyem. A winfossal usb-n keresztül amikor ráteszem a telefont akkor írja, hogy kevés a szabad hely, de amikor kilistázatatom a mappákat, és azoknak a tulajdonságait megnézem, hogy mennyi akkor az összesnél csak 2-3 GB-ot ír. Hol vannak a fájlok amik ekkora nagyok???
Tudna nekem segíteni, hogy mivel tudnám teljesen átnézni a telefont? ICS van rajta, nincs rootolva a telefon.
Köszi előre is!
-
porse
őstag
válasz
HELLAFLUSH #10344 üzenetére
És akkor ha jól értem az arc s ed 10+ óra netezésre volt képes? kétlem.
-
bAtt001
addikt
válasz
én is rootboxon vagyok már 1 hete, de ilyen akkuidőt még imádkozva sem tudok felmutatni
7 óra kijelző az brutálisan jó
dorimanx kernel nekem javított kicsit mindenen, várj vele 2-3 napot aztán még jobb lesz az akksi idő
-
BigT
senior tag
válasz
Nem kell többet battery statot törölni. Hagy tanulja meg a töltési ciklusokat
-
HELLAFLUSH
őstag
és akkor ezek szerint ez ennyire jó eredmény az SGS2nél?
most feltettem a DorimanX 7.46 (MEGA BETA TEST)-et
feltöltöm 100ra majd megint wipeolok
és holnap beszámolok megintmostz az alábbi beállításokkal:
minimum 100Mhz
max 12000MhzCPU governor: intellidemand
default I/O: ZEN
Standby/DeepSleep I/O: NOOPBigT: igen jól érted
de lehet befektetek majd én is egy 2000akksira
XP NINJA:akkor ezek szerint nem kell fosnom az akkutól
de úgy néz ki elég jó ez a ROOTBOX rom, szerintem meg is hagyom
-
XP NINJA
őstag
válasz
-
BigT
senior tag
válasz
Ha jól értem, 7 óra kijelző időt értél el gyári aksival. Ha ez így van, akkor sztem ez k......va jó eredmény.
Nekem most 14 óra után 35 %on van a 2000es aksim 3 óra kijelzővel, folyamatos wifivel -
porse
őstag
válasz
simonlaci55 #10331 üzenetére
Ha jól emlékszem alkalmazások fejlesztés usb hibakereséshez kell pipa gingeren..
(#10340) PRESSLABOY
Tehát neteztél rajta 7?? órát, és kevésnek találod?
-
HELLAFLUSH
őstag
nosza megosztom veletek tapasztalataimat, de lenne egy kérdésem a végére
tehát tegnap feltettem a legújabb RootBox JB4.2.1-et(kernel maradt a cm10.1 amit a rom felrakott), feltöltöttem 100%-ra az aksit hajnali 3kor, és nyomtam egy "wipe battery stats"-ot, majd levettem a töltőről, majd a leggyengébb fényerőre tettem,kinyomtam mindent... adatforgalom, wifi,gps, stb akku zabáló hülyeséget, majd lefeküdtem aludni és 10kor nyúltam csak a telóhoz(ez alatt 2%ot merült), 10-12ig neteztem rajta wifin, majd munkába mennet fél óra zene hallgatás a power amp-al, és meló közben kb 5óra netezés edge/3g hálózaton(proci itt már max 1Ghz-re állítva), munka végére 1%os lett az aksi, íme a kép róla.a kérdésem, pedig az lenne, hogy ez a teljesítmény gyenge szerintetek? (1650mah-s gyári akkuról van szó)
én azért keveslem, az arc s-em ilyen használat mellett 40%-on volt minimumpersze tudom, hogy az gyengébb hardverekkel van megáldva
-
logarithm
őstag
-
BigT
senior tag
válasz
he.david01 #10332 üzenetére
Akkor NE csinálj semmit inkább. Használd, örülj. Gyári garancia van mégrajta ? Ha igen, akkor a garis javíttatás előtt térjünk vissza az imei furaságra
-
havri1
félisten
Tud valaki olyan kernelt ajánlani, ami jó 4.2.1 alá is, és tud több grovenort? Pl smartassv2 stb?
-
gabe96
aktív tag
mi a különbség a 3+1 illetve az 1 file-os rendszerek között?
-
-
simonlaci55
tag
Azt nemtudom de leirom miket ir ki, az a lényeg hogy másolgattam a telora és utána leválasztottam és kicsit később vissza akartam dugni és akkor ezt irta, lehet h elnyomtam vna vmit?
android 2.3.6
I9100XXKL1
2.6.35.7-I9100XXKL1-CL783870
se.infra@SEP-64 #2GT-I9100-eng 2.3.6 GINGERBREAD XXKL1 test-keys
-
BigT
senior tag
válasz
he.david01 #10327 üzenetére
Eltűnt az Imei számod? Működik a telefonod most normálisan?
-
porse
őstag
válasz
simonlaci55 #10326 üzenetére
Milyen romon? Ha beállításokban nincs akkor ezzel át tudod állítani [link]
(#10327) he.david01
-
Sanyi.mTs
addikt
gyári, root mentes 4.0.3-at használok és nem akarom rootolni.
a betűkészletekkel kapcsolatban volna pár kérdésem:
1) playről letöltött egy font packot (a teló irányított oda). ebből az apk fájlból hogyan tudnám kinyerni az egyik betűkészletet TTF kiterjesztéssel?
2) illetve ha van egy TTF kiterjesztésű betűkészletem, hogyan tudnám használni a telefonban? -
he.david01
csendes tag
Sikerült a visszarakás de most nincs rajta efs mappa. A gépen rajta van ez az efs mappa most simán rakjam gépről a teló belső memóriájára?! !és még annyit, hogy azt a backup-osat is csak simán tegyem vissza a belső memóriára? !és akkor recovery menü-> backup/restore-> restore from internal sdcard -> 2013-02-05.20.02.25_JZO54K.I9100XWLS8 (ez a backup) és kész?
-
simonlaci55
tag
Sziasztok, mit jelent az hogy MTP- connected? ezt irja ki amikor összekötöm a géppel és nem látom a szg-vel a mobil háttértárját :S
-
zseko
veterán
Ez a samfirmware egy nagy f.. oldal
Hiába írom be a bejelentkezési adatokat nem jut tovább a Logging in. Please wait... feliratnál, három böngészővel is próbáltam
Hogy lehet ilyen ... áh gány bejelentkezést csinálni??
-
Weeman1
veterán
VK-ról még mindig nem tud senki semmit,
Pedig nagyon jó romokat csinált. -
busman
veterán
A Codename LungodRom-ot próbálja már fel valaki..
-
nfsu17
veterán
válasz
laszlolczka #10315 üzenetére
14 perc alatt ez felmenne wifin airdroiddal...ha közben nem fagy ki, stb.
-
Weeman1
veterán
válasz
he.david01 #10313 üzenetére
Tedd fel Odinnal az 1. hsz leírása alapján az ICS-t,
de akkor már egyből rakhatod is a JB-t is.
Előtte nem szükséges ICS-t feltenni. -
Jessus81
tag
válasz
eladogeppc #10311 üzenetére
felteszed mellé az aroma modot, és csomó mindent kapsz pl...
-
he.david01
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy én elrontottam egy romos dolgot (szerintem) és az történt, hogy a telefon azt írja, hogy a belső memórián 0bájt szabad van... De nem engedi letörölni se gépről se telóról.
Kérdés: hogy tudnám teljesen lepucolni mindent?! Pénteken tettem fel a JB-t és tök jó volt minden, majd én hülye fejemmel rátettem a Neat-et és arra rá meg az "aroma-t" meg még valami Philz :S és azóta hülyült meg a telefon.. Már csináltam vele backupot, wipe data/factory reset”, illetve „wipe cache partiton-t de semmit nem csinál ugyanúgy van minden...
Tudtok abban segíteni, hogy teljesen visszaállítsam arra az állapotára amikor még az ICS volt rajta (mintha most vettem volna) utána én ráteszem megint az JB-t és befejeztem. Kérlek szépen titeket segítsetek! -
havri1
félisten
válasz
eladogeppc #10311 üzenetére
Én se tudom, de kipróbálnám
-
eladogeppc
veterán
Én nem is tudom, hogy ezt a Neat Rom-ot miért nyomatják annyira. Mi van benne, ami nincs a gyári LS8-ban ???
Már megnéztem róla mindent, de nem értem.
Szinte semmihez nincs hozzányúlva egy két apróságon kívül. -
havri1
félisten
[ROM][CWM][25Jan]JB XWLS8 NeatROM Full/LITE/Mods/Themes <--- ez nekem jó ugye?
MIUI.us_I9100_v4_3.1.25 -t leszedtem, ez még csak android 4.0.3 -
nfsu17
veterán
válasz
laszlolczka #10303 üzenetére
mennyire lassú?
Wifin G-s routerrel, közvetlenül a router mellett 2,5MB/s a maximum. Ennyit tud a G-s router. Egy N-es többet.
Csak azért mondom, hogy ha ennél lassabb, akkor használjátok wifin. pl Airdroid. -
Weeman1
veterán
válasz
eladogeppc #10307 üzenetére
Csak be tudsz regisztrálni.
Igen minden megy rajta. -
Weeman1
veterán
válasz
eladogeppc #10305 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
laszlolczka #10303 üzenetére
Üdv ! Linket tudnál dobni ? Mennyire lassú az fájl másolása ? Mondjuk nem értem mitől lenne lassú....
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest