Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Ez van, ez így működik.
Ha jó adatokat adsz meg akkor egyből belép.
Tudom, mert én is ezzel szívok néha.
Idegesítő, de azért lehet vele élni.dbilas
A "since" azt jelenti, hogy "óta". Tehát itt azt tudod beállítani, hogy mikortól akarod látni az adatokat.
Döntsd el, hogy melyiket szeretnéd. -
Szelley
senior tag
Tudom hogy lehet, plusz én 2Ah-s akksit használok de a gyári is megvan. Csupán arra utaltam, ha valakinek behal az USB-je, nem tudja tölteni már külső adapter nélkül. Az pedig szerintem elég kevés embernek van közülünk
(#9868) eladogeppc: 4.0.4-hez én speedmod k3-31 kernelét ajánlom, megtáltosodik tőle az üzemidő! -
Willhunting
aktív tag
Nekem is nemrég küldtek egy maestro kártyát ami chipes, hogy használjam azt mert szuper biztonságos. Persze nem aktiváltam mert tudom hogy nem fogadják el neten szinte sehol (visa electron előtt ilyet használtam). Budapest bank már más szolgáltatását is próbálta rámtukmálni.
Bemész a bankba és megmondod hogy neked visa electron kell azt csókolom!
knyitogato: Tényleg jó csak ha lefogy róla a pénz és elfelejtesz tölteni rá akkor nem használhatod amíg meg nem érkezik rá a lóvé. Szóval kicsit macerásabb.
-
robyg
senior tag
Ezt én se értem miért cserélték le neked egy rosszabb kártyára.
Nem lehet hogy lejárt? Bár akkor is egy ugyanolyanra kellett volna cserélnijük.Létezik olyan kártya ami csak virtuális/digitális.
Én olyat használok a bankomnál meg a google playnél.
Van rajta kb 3000-4000Ft és nem több.Ha lemerül pedig feltöltöm.Egy pár hónapja használom én is pedig annak idején mikor nyitotttam a bankszámlát adták hozzá.
-
zack
nagyúr
Rocket dial ill. exDialer. ex ingyenes, de van hozzá kibővített fizetős donation pack, amivel többet tud. A Rocket az más kávéház... A legprofibb tárcsázó amivel eddig dolgom volt., aprólékos beállításai vannak, szóval nem egyszerűen lehet finomhangolni.
gesztusok, egyedi témák bejövő hívàsoknál, jó support... De ennek az ára 1000ft-hoz közeli.
Aki nem nagy spíler annak az ex-et ajanlom, az egyszerűbb beállítások miatt, viszont aki a legjobbat akarja annak a Rocket-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest