Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
a gyári töltő hány amperes? Eladtam az S2-t, de nem a gyári töltőt adtam mert azt sikeresen leamortizáltam anno, így egy másikat, és most jönnek hogy nem tölt és baromira melegszik. Hat óra alatt sem töltötte fel a telefont teljesen, 90%-nál megállt. Havernak adtam, szóval tudom ellenőrizni hogy kamuzik-e, de azért érdekes, azzal a töltővel töltöttem én is. Rom lehet gond, mert visszaraktam egy gyári független 4.0.3-at?
S4 töltője sem hiszem hogy lehet gond (egyszer töltöttem vele), többen használják kocsiban 2A-es töltővel. -
zseko
veterán
Még mindig nincs független magyar JB? Ahogy látom már a vodkafonnál és a telenornál is kint van a 4.1.2
-
zseko
veterán
válasz
nggabi #25079 üzenetére
Az igaz, de ott csak 12 műholdat jelez a 21-ből, nem tudni mennyi az annyi a többinél. Egyébként valóban erősebb a jel, gyorsabban is talál, stabilabb is. Itt a szobámban a gép előtt ülve is 22 műholdat lát és 15-höz csatlakozik. Az S2 meg szenved a kereséssel, igaz ebben nincs már kártya ám wifin van, de 7 műholdnál nem lát többet - és 4:37 perc után csatlakozott 3-hoz. Imádtam az S2-met, és most is nagyon jó telefon, de az S4 mindenben jobb :\
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
Hogy hogyan azt nem tudom
, hallottam pletkát hogy az elsők között vásárolt új telefonok egy része függetlenül kerül(het) ki, mindhárom szolgáltatónál előfordulhat, így rápróbáltam haver t-mobile kártyájával és hívást ugyan nem próbáltam, de fellépett a hálózatra és tudtam netezni vele, meg láttam a kártyán lévő telefonszámokat és üzeneteket is
Még majd bepróbálom vodással is, csak nehéz mikrosimes kártyát találni.
-
zseko
veterán
No, meglett tegnap az S4, így ide már kevesebbet fogok olvasni, bár az elmúlt közel egy évben se sűrűn használtam a topikot, működött a telefon és nem volt miért
De az milyen már, hűségnyilatkozattal vettem az S4-et és függetlenül adták -
zseko
veterán
Kijelző cserekor kicserélik a keretet is ami körülötte van?
-
zseko
veterán
Lassan elhagyom a topicot, kedden hozzák az 'unokát'
egy S4-et. Gondolkodom hogy eladjam-e az S2-t mert akkor eléggé jól jövök ki az S4-el, de egyrészt minden eddigi mobilom megvan még, másrészt eddig ez a legjobb telefonom, pont ezt adjam el?
Úgyhogy gondolkozóban vagyok
-
zseko
veterán
Üdv, aki csináltatott már kijelzőcserét a prémium csomaggal vagy mivel - hogy házhoz jönnek, itt csinálják -, az bukta az adatokat, vagy megmaradt minden? És mennyire háklisak egy kissé módosított rendszerre? Echte gyári van rajta, csak rootolva és a kernel cserélve mert a brick-es 4.0.4 van fent. Még erről is kell egy leírást keresnem, hogy megyek vissza erről biztonságosan. Csak a kernelcsere miatt más a bootanim, mert a kötsögje a saját hülyeségét tette bele
-
zseko
veterán
Megvettem anno a Nova Launcher Prime alkalmazást, eddig ment a tabon is, most frissítettem a tabot, tenném fel és azt írja vegyem meg! WTF??
-
zseko
veterán
Ez a samfirmware egy nagy f.. oldal
Hiába írom be a bejelentkezési adatokat nem jut tovább a Logging in. Please wait... feliratnál, három böngészővel is próbáltam
Hogy lehet ilyen ... áh gány bejelentkezést csinálni??
-
zseko
veterán
Eléggé elrontották a samfirmware oldalt ahogy látom. Régen legalább meg lehetett könnyen találni melyik a legújabb firmware, de most... igazán "hasznos" újítás
Ebből a szempontból a mobilos változat ugyanígy nem ér semmit.
-
zseko
veterán
Üdv, még mindig semmi hír a hivatalos független JB-ről?
-
zseko
veterán
Megértem az álláspontodat és igazad van. De ha nem kell a pénzem...
Mostanában úgyse nagyon vásároltam már a play-ből, már nincs mit
(#7080) kenwood, az adott szolgáltató. De nem ez a lényeg.
(#7081) robyg, nem, nem járt le, 'biztonságosabb'. A virtuális kártyának utánanézek, itt lehet nincs.
(#7106) Willhunting, no hát én nem tudtam
Most már tudni fogom
Még sose volt bajom a BB-vel, pedig jópár éve ott vagyok. Ha keresnek valamiért hagyom hagy beszéljen, nem én telefonszámlám fogy, aztán köszönöm de nem
De elég ennyi offból, végülis csak a Play!-ről nem tudok vásárolni eddig, a többit meg tudom oldani paypal-el.
Ja nem, most jut eszembe, eddig ha úgy adódott telefonról vettem Steam játékot, most ez is megszűnt. Azért holnap bemegyek reklamálni, egyébként se jól írták le a nevemet, trollkodok náluk egy kicsit (megint)
-
zseko
veterán
És ez megoldás? Nem tudom mivel jár, de biztos nagy macera, mindenhol lecseréltetni a bankszámlaszámomat. Vonják a számlákat, net, tv, mobil, stb. Egy darabig biztos megoldás, a 'biztonságra hivatkozva' cserélték le a kártyát mivel a Visa Electron nem chip-es a maestro meg az. De ez alapján előbb-utóbb valószínűleg más bankoknál is lehet váltás.
(#7071) Hina: Igen, azóta megtaláltam én is
De ha nem kell a pénzem a google-nak akkor nem kell...
Azóta máshol sem tudok vele fizetni, pl. Steam, de az legalább megoldható alternatívan, mint a PayPal.
-
zseko
veterán
Úgy tűnik kénytelen leszek áttérni virágbolti vonalra ha új programokat szeretnék kipróbálni, a bankom lecserélte a visa kártyámat maestro-ra amit nem eszik meg a google wallet
Nem is tudom melyikhez menjek most qrva anyázni, guglihoz nem találtam eddig emailt ahová lehetne írni. A bankkal is el fogok beszélgetni.
-
zseko
veterán
válasz
knyitogato #3483 üzenetére
Hivatalos, gyári JB
-
zseko
veterán
Nova Launcher Prime tényleg jó
Én elvoltam a gyárival is pedig többet is kipróbáltam, de egy se volt tartós kapcsolat
, kivéve a Novát, több hónapja ezt használom már, semmi gondom vele. Természetesen én is megvettem.
Egyébként valóban érdemes nézni az akciókat, egyszer felidegelt a gyári zenelejátszó ezért megvettem a Poweramp-ot 1300-ért, aztán nem kellett két hét neki és 220-ért volt akcióban...
jó, ez így éppen dühítő volt, de még így sem bántam meg hogy megvettem. Nem is tudom van-e egyáltalán bármi program a telefonomon ami ne lenne legális, pedig több mint 100 van telepítve. De még így se hiszem hogy pár ezer, max 6-7e-nél többet fizettem volna értük összesen (nem számítva persze a poweramp-ot és a TBP-t). Ami 2 évet nézve (mióta androidom van) nevetséges összeg havi szinten. Nem értem valaki hogy nem bír ki ennyit, inkább szaraxik a törésekkel és a pöcsölésekkel
(aki diák és/vagy nincs bankkártyája más dolog, de vannak diákoknak is kedvezményes bankkártyák amennyire tudom)
Még valami tárcsázó program lenne jó, kezdem unni a gyárit, meg ugye nekem gyári rom van nem mókolt, így ebben még a kétfelé szedett tárcsázó van, az életveszélyes romban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programozás topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen NAS-t vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest