- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz fehér_ember #995 üzenetére
"Tegnap kezdtem el csak az S23-assal ismerkedni.
Nektek is kotyog benne valami ha kézben fogva "kicsit gyorsabban" előre hátra mozgatjátok?"Az optikai képstabilizátor. Nem rendellenes, már az S10-nél is így volt. Ezek így működnek.
-
migabi24
nagyúr
Indítsd el a kamerát és úgy is rázd meg, ha nem csörög akkor megnyugodhatsz
-
*RLaci*
addikt
A stabilizátor zörög a kamerában, ez nem hiba. A 23as széria nem kapott gyárilag fóliát a kijelzőre.
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #890 üzenetére
Tegnap kezdtem el csak az S23-assal ismerkedni.
Nektek is kotyog benne valami ha kézben fogva "kicsit gyorsabban" előre hátra mozgatjátok?
Ezt én még nem nevezném rázásnak, szerintem ennyi "erőhatás/gyorsulások" vagy még több, akkor is éri ha a nadrág oldalzsebében van járás közben; de még az sem biztos, hogy ott kell hozzá lennie. Gondolom a kamerában valami lencse ... Remélem idővel nem alakul ki emiatt semmi rendellenesség a használhatóságában.Átköltöztetni a Samsungos Smart Switch segítségével sikerült Huawei Telóról is. Arra is simán fel tudtam telepíteni a play áruházból, az S23-on meg gyárilag rajta van. Összekötöttem őket a samsunghoz mellékelt usb c - usb c kábellel; a progik elindítása után minden egyértelmű volt.
A kameraszoftvernél kár hogy nem lehet a ledet folyamatosan bekapcsolva-t is választani. A Mate 20 Pro-nál ezt már úgy megszoktam, megszerettem, nagyon közeli téma fotózásakor.
Most a gyári S23-as készülék előlapján van valami fólia? [kép]
Annak köszönhető az is, hogy a kijelző körül fekete keret látszik? [kép][ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Na, tegnap délután végre meghozta a GLS az S23-at, de mentem éjszakára dolgozni, majd ma kelés után szintén lépnem kellett itthonról és mire este hazaértem teljesen hulla voltam agyilag, így holnapra marad az S23 kiszedése a dobozából (ha valaki közbe nem szervez nekem valamit, bár egyéb dolgom is lesz) és akkor megnézem ezt az ACR-t mennyire használható
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Janaboy
veterán
válasz rhunseeker #992 üzenetére
Köszi, sajna nincs sok kép, így nem egyértelmű hogy pont azt a részt fedné-e.
Janaboy
-
Kami11
őstag
válasz Theodorci #964 üzenetére
Az enyémet már több mint 1 hete elvitte a futár, 1 hét után írtam nekik, a telefon (S10e) alkatrészre vár, (aksit és kijelzőt jelöltem meg mint cseretételt) úgyhogy kíváncsian várom az eredményt.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Janaboy
veterán
Tudtok olyan fóliát ami letakarja az oldalán lévő csíkot?
Smart view tokban van, de az ezüstös széle látszik és zavar hogy eléggé csillogó.
Alin találtam, de nem tudom hogy takarna-e azt a részt is.Janaboy
-
doooo
veterán
válasz soultrapp #985 üzenetére
Nem tudom, hogy láthatod azt, amit írsz, de itt van sok kép mindkettőtől: S10e [link] , S23+ [link], kétségtelen, hogy melyik a jobb.
Illetve egy konkrét összehasonlítás is: jó fény [link], gyenge fény [link]. Az S21+ is ott van referenciának, az volt a legjobb széria (a mostani előtt) az S10-ek óta.
Makróknál meg ugyanez a helyzet, hiába mehetsz pár millivel közelebb, a végeredmény nem jobb, semmiképp sem. Egyébként ajánlom a Pro módot használni, ott manuálisan állítható a fókusz, kicsit közelebb enged az automatánál.[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Ti mennyire vagytok megelégedve a kamerával??
Kedden váltottam le az s10e telefonom s23+-ra.
Nekem ez nem,hogy előrelepésnek nem tűnik,de kb mintha rosszabb képeket lőne......
Sajna pl makró egyikben sincs,de az s10e sokkal tovább fókuszál közelre és így az is szebb az s10e-n.
Rendes fotóknál is élesebbnek látom a régi telefonnal.Lesz még ezen valami frissítés vagy valami???
Tudom nem egy Gcam de azért na.. -
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Van egy február 01es frissítés 23+ra amit még nem tettem fel, 0,5gb körüli szóval valószínűleg biztonsági frissítés. Valaki feltette már?
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
mldigital
tag
Telekom esetén nem jelenik meg a VoLte ikon?
Samsung Galaxy S23 plusz Telekom
-
Theodorci
tag
Köszönöm! Akkor megnyugszok, csak vannak a TMXel kapcsolatban rémhírek...
Vicces, énis S10plust adtam le, a westendben csütörtökön szóval akkor még türelmesen várok az ajánlatukra, remélem jövő hét folyamán jönni fog a mail. Nekem nem törött a kijelző, kicsit a keret karcos+ akksi már nem volt igazi. Remélem minden rendben lesz -
lajbii
tag
válasz Theodorci #964 üzenetére
Heló.
Én már visszakaptam,(S10 plus )
Törött kijelző akku és hátlap csere volt.
Tökéletes lett.
Valóban új gyári fóliás kijelző és hátlapot kapott szép , szerelésnek semmi nyoma nem látható!
Az aksi is kapásból első töltés után dupláját bírja mint a régi 3éves volt.
Azaz nnagyon elégedett vagyok
Én a Westend Samsungba adtam be ami után 1 hétre kb jött a TMX-től árajánlat a megadott email címemre.
Azt elfogadtam (121.e.ft.amiből 100.e.ft-ot a Samsung ál) és ezután 5 napra jött a értesítés hogy mehetek átvenni.
Boldogság van ígylajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
PedroPascal
őstag
Szerintem ez bestbuy. Fóliát keresők figyelmébe.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
David3
őstag
Lehet nem egyre gondoltunk. A fólia és a tok között (a tok, ahol "ráhajlik" a kijelzőre elölről) a "rés" az, amire én gondoltam, széltében. Mivel kiváncsi természet vagyok, lemértem tolómérővel ( ), 0,25mm egészen pontosan. A "vastagságáról" - amire gondoltál - nem találtam hivatalos információt, ha saccolnom kéne, nincs 0,5mm se, bár a terméklapon nincs róla semmilyen adat. Sajnos ezt lemérni nem tudom Neked.
-
David3
őstag
Ezt az Amazon-os "üvegfóliát" rendeltem, eleinte szkeptikus voltam vele, de kellemesen csalódtam. Szépen kitölti a kijelzőt, a tok és a fólia között talán 0,5mm rés van, pont elég. Az ujjlenyomat-olvasó remekül működik, talán egyszer nem oldotta fel a kijelzőt (emulziós volt a kezem). Felrakni könnyű volt, adnak hozzá keretet, minden minden köcöllét.
-
insight
aktív tag
Valakinek van tippje jó minőségű kijelzőfóliára? Üvegfólia nem játszik, mert alul felfelé húzáskor nem szeretném, ha elakadna az ujjam a szélében. Megvettem a gyári Samsung fóliát, de egy rakás fos, csak úgy lehet felrakni, hogy 1-1 buborék alászorul. Előbb vásároltam, utána olvastam el róla a véleményeket, ami szerint mindenki így járt vele.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
Theodorci
tag
Van aki már a javítás után visszakapta a regalaxyra beküldött készüléket? Kicsit parázok a TMX "jóhíre" miatt, nehogy rosszabb állapotban jöjjön vissza mint volt..
-
David3
őstag
-
-
<Adamsky>
nagyúr
"Se időm, se kedvem nem volt tesztelni ... " - na, mind1. Talán majd más, akinek van még otthon egy korábbi Exynos-os Galaxy-ja ...
... mert - és most kérlek ne érts félre (ne vedd magadra) - az "érzésre" nem igazán lehet támaszkodni. Jó lenne látni egzakt adatokat. Ez persze a tesztelők / reviewer-ek dolga lenne, de egyiknek se jut eszébe. Ugye mindenki csak unboxing-ol, és a kamerán pörög ... -
David3
őstag
válasz <Adamsky> #958 üzenetére
S22+, most S23+, pár napig volt a kettő egymás mellett. Se időm, se kedvem nem volt tesztelni, így csak a tapasztalatokra tudok támaszkodni. Az üzemidő jelentősen javult, a térerő - mint említettem - csak minimálisan. Érzésre azt mondanám az S23 szériára, hogy az S22 facelift-je.
-
David3
őstag
Szia, térerőben azt vettem észre, hogy mininális a változás (pozitív irányba, az S22-höz képest), ha csak hétköznapi felhasználásra kell a telefon, nem fogod észrevenni a különbséget az UFS 3.1 és a 4 között. Van különbség, a szintetikus tesztek nagyon jól mintázzák, de csak ezért ne vegyél "feleslegesen" nagyobb tárhelyet.
-
Sawyer_
tag
Sziasztok! Most vennék új telefont, hosszas gondolkodás után, az s23 mellett döntöttem (s22-t nem mertem megvenni). Térerőben mi a tapasztatotok? Illetve aki már próbálta, megéri valóban gyorsabb az UFS 4? Megéri a 256 GB-osat venni? (Nem is a pénz miatt nem akarok nagyobbat, hanem mert a zöld színű tetszik, de abból nem láttam 256-osat).
-
cstom
aktív tag
válasz PedroPascal #950 üzenetére
Köszi, de nem mókolok.
-
cstom
aktív tag
Még egy kérdés. S23+Galaxy Watch 4 Classic kombón meg lehet oldani hogy az órán is tudjak fizetni terminálnál? (OTP) A Simple Pay fent van a telón, de órára nem találom.
-
csubííí
senior tag
Lehetőségek...
Maga az értesítési sávban amit írtál.
Amit insight javasolt.
Beállítások- értesítések- továbbiak- bal felül "mind" mutat- ott megkeres-kikapcsol.
Beállítások- értesítések- speciális beállítások- korábbi értesítések- kikapcsol.
Maga az app.
Végül mikor megjelenik az értesítés, ne nyomj a kikapcsolásra, hanem maga az egész értesítést tartsd "nyomva", ott is lesz egy külön lehetőség "beállítás" azt megérintve lesz másik lehetőség is a kikapcsolásra.
Szóval, van lehetőség bőven.
[ Szerkesztve ]
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Azt hogy lehet kikapcsolni, hogy az értesítési sávban ne jöjjön fel állandóan a gyári időjárás infó? Kikapcsoltam az értesítési beállításokban és ki van kapcsolva magában az appban is.
[ Szerkesztve ]
-
insight
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy kevésbé kontrasztosak, fásultabbak a színek S23-on, mint pl. S22-n?
Szemkímélést, mindent kikapcsoltam, mindent állítgattam már, de fakóbbnak tűnik az egész. Mintha a legutóbbi szoftverfrissítés előtt még szebb színeket produkált volna....aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
belua27
tag
Sziasztok s20 fe ről váltanék s23ra Nem tudom érdemes e.
Az árukeresőn a legolcsóbb 256 gb os 295 ér van hirdetve, nem tudom az lehetséges e meg merjem e rendelni. A masik kérdésem hogy a 256 gbos verzió is csak usf 3.1 es? -
EAndrew
aktív tag
válasz autotaxmo #930 üzenetére
Hát ez egy jó kérdés, mivel ez az első +-os telefonom így esélyem sem volt tesztelni , de hogy gyors az érzékelés az lehet a 23as széria vívmánya is. Mindenesetre az üveg nem tompít és ez jó hír
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
S23+:
+1 a Spigen Ezfit üvegfólia javára. Nekem volt már ilyen fent korábban másik Samu telefonon, ott nem volt ilyen "jó". Én 23+rá tettem és "pikk-pakk" fent volt, az aplikátor kifejezetten jó dolog, az érzékenység pedig kiváló.
Egyébként ha már kiegészítők, kérdés szokott lenni a tok. Nekem is volt
Mivel nem tudtam rövid időn belül ringke fusion tokot szerezni, ezért vettem egy Samsung clear case tokot. Aki ilyenben gondolkodik annak egy kis tapasztalat:
- jó pont, elég slim, kérdés ezért mennyire védene ha leesne.
- jó pont, hogy pontos és szoros tok, sőt olyan szoros, hogy alig lehet belepattintani, vagy éppen kivenni.- rossz pont (de ez felhasznaló kérdése), hogy előbbi miatt kicsit zavar, hogy annyira szoros, hogy felgyűri a gyárilag rajta lévő kis védőfóliát amivel érkezik a telefon. Aki ezt leszokta venni, azt nem zavarja.
- Jó pont, hogy pár átlátszó spigen (hybrid) tok esetében a vaku belevillan a kamerába fényképezésnél, itt ezt megoldották, mert a vaku körül a kivágásban van egy kis fém perem ami ezt hivatott megelőzni.
- Jó pont, hogy fogásra jó, kevésbé csúszós szerintem mint Ringke fusion, de szeritnem ez a Ringke újjlenyomat "taszító" bevonata miatt lehet. Ezen nincs .
- Rossz pont (felhasználó kérdése), alul nincs védve a telefon, ugyanis csak oldalt és felül öleli körbe, alul a két ív után teljesen ki van vágva. Goondolom azért hogy a tálcához, usb csatihoz jobban odaférjen az ember. Mivel ahogy mondtam a tok szorossága miatt felgyúri a fóliát az oldalán, ezért alul is elmozdul, így már az sem marad rajta rendesen.
Ennyit erről a tokról.Ja, van-e tapasztalat valakinek spigen liquid crystal tokokról?
Néztem egy space crystal verziót (átlátszó szürke). A képek alapján teljesen szilikon lehet, kicsit régebbi Nillkin nature jelleg, viszont ezért vszínű slim tok. Viszont talán van benne air "bag" a sarkoknál, szóval talán véd is valamit.
Előre is köszi ha valakinek van tapasztalata és megosztja.[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
válasz undercover #923 üzenetére
Nincs mit!
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... de próbáld ki, annyit megér."
Köszi! Egyelőre nincs meg a telefon. Megvárom a nyarat, és hogy kinek milyen tapasztalatai lesznek képernyő-sötétedés ügyben.Ja, igen! A feloldás, hogyan történik? Gondolom itt nincs különbség az S23, Plus, Pro között ...
Szóval kezembe veszem a telefont, és megpróbálom eltalálni a helyet ahol az ujjlenyomat-olvasó van, aztán - ha siker, akkor - "bumm", nyitva a készülék? Szóval nem kell előtte power gombbal ébreszteni a telefont / kijelzőt, ugye?
Gondlom, ha be van kapcsolva az alway on kijelző, akkor jelzi is, hogy mit kell megcélozni. Utóbbi mennyit "eszik" pluszba egy átlagos van? Van rá valamilyen beállítás, hogy éjszaka (DND módban?) ne legyen AOD?[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
válasz <Adamsky> #859 üzenetére
Ezt kifejezetten a Samsung "optimalizálja" a készülékeire, szinte azonos a Play verzióval, sőt az itt megvásárolható pro feloldó kód jó ehhez is. Nekem jó a minőség, hallható mindkét fél, de próbáld ki, annyit megér.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Talib21
tag
Sziasztok . Aki spigen ezfit-ben gondolkodik ,annak mondanám ,hogy most tettem fel s23-ra, és azt lehet mondani ,hogy valamit javítottak rajta , mert s22 ön rosszabb volt az ujjlenyomat érzékelő vele. Volt s22-höz egy maradék ilyen fóliám,amit feltettem ideiglenesen s23-ra ,és azzal se volt az igazi ,de ez amit s23-ra adtak ki,ezt nem kell olyan erősen nyomni . Szinte elég hozzáérni és felold.
-
AtHoS
nagyúr
samsunghun van most 40e beszámítási kedvezmény
Mindössze annyit kell kiválasztanod, hogy beszámíttatnál készüléket (nem, nem kell semmit sehová küldeni, csak ha valóban "eladnál" nekik valami beszámításnál kiválasztható készüléket)
Ahogy nézem a 400e fölötti auto kedvezmény már nem él. Valószínű tegnapig volt érvényben.
S22U-ra 200e utólagos pénzfizetést ír az oldalon. Annyiért sőt többért magad is eladod szerintem
read-only mode on the forum
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Hol lenne most érdemes beszerezni egy S23-ast, 256Gb-osat, ha lehet zöldet vagy esetleg bézst?
Vajon szolgáltatós S22Ultrát beszámolja a MediaMarkt vagy a Samsung?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
mldigital
tag
Sziasztok. Gyári screen recorder nincs az S23 plusz-ön?
Samsung Galaxy S23 plusz Telekom
-
AtHoS
nagyúr
Csak lesz a samuhu-s vásárlásból valami: nemrég reagált a customer részleg, hogy megrendelés megerősítve Majd szállításról külön email-ben tájékoztatnak.
Fiókban most már nem töröltként szerepel a megrendelés, így tényleg valaki helyre rakott valamitread-only mode on the forum
-
Janaboy
veterán
Legyetek türelemmel még csak pár hete jelent meg, javítva lesz itt minden is.
Amúgy amilyen üzemidőt produkál nekem most az s23 plus és ha ebben még benne van a szoftveres glitch amit említettek (bár én nem tapasztalom) akkor őrület lehet még az üzemidő
Konkrétan az s21-hez képest 100%-os akku javulás vanJanaboy
-
nVIPER
senior tag
Ugyanezt tapasztalom én is. Sztem a készenléti idő ami elsősorban csökkent, de vmi még ezen kívül is jobban kajál... Vissza lehet rakni odinnal a legelső firmware-t a megszokottak szerint vagy van vkinek ezzel tapasztalat?
Úgy látom más is tapasztalja ezt:
[link][ Szerkesztve ]
-
Mike81
senior tag
Ezzel vajon a feloldás is működik? Mert én most az S21-en lecseréltem a gyári fóliát mert már ramaty volt. És fórum ajánlasok alapján rendeltem be a mostani üveget amivel szenvedés a feloldás. Azért kerdehem mert látom hogy letezik meg S21-re is és akkor lehet adok enneknis 1 esélyt még
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Napelem
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...