Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok tudnátok kuldeni képet akinek Spigen uveg es Whitestone Dome uveg van a telon hogy meddig érnek a széleken tokkal es a nelkul is? Koszi
-
EAndrew
aktív tag
válasz
#08054973 #1986 üzenetére
Én is csináltam pár képet egy IP12-vel versenyben. Volt kb 1 méterről ugyanazzal a témával és fenyviszonyokkal, majd egy sötétedés egy "landscape" témával. Hétvégén pedig csináltam zárt térben egy "mozgalmas" bemutató közben. Nem vettem észre hogy jelentkezne a probléma és jobb képeket csinál mint a 12es (igen tudom hogy nem egy idősek, de azt mondják a 14 nem nagy előrelépés a 12höz képest) bár igen, én sem vagyok hardcore user.
Egyébként valakinek van 23Ultra és nézte már, mi van ha kikapcsolja a dedikált macro módot?
-
TODI1111
veterán
Az S23 árát miért az iphone 14 pro árához hasonlítjátok?
Szerintem így kellene, vagy tévedek?
Galaxy S23 - Iphone 14 409.999 - 379.999 (128GB)
Galaxy S23+ - Iphone 14 pro 524.999 - 529.999 (256GB)
Galaxy S23 ultra - Iphone 14 pro max 609.999 - 589.999 (256GB)
Media Markt-os árak -
PedroPascal
őstag
válasz
nikilauda #1992 üzenetére
Médiában valóban jó áron van most, és még akció sincsen feltüntetve. Amúgy a hivatalos ára egy 100-al hosszabb mindenhol. Tehát hivatalos árakat nézve 160 a különbség az S23 és 14Pro között. Az új meg sokkal drágább lesz ezt már sok cikk lehozta, meg az elmúlt évek tapasztalata a bizonyíték.
-
nikilauda
senior tag
válasz
PedroPascal #1991 üzenetére
... vagy közel 2 millió
Jelenleg 70 ezer a különbség hivatalos helyen a 14 pro 128 GB és az S 23 128 GB között. (Média Markt)
-
nVIPER
senior tag
Abban szerintem nem is lesz. Ez így marad minden téren... 50MP-ben baromi jó képeket lő, a videós képességek is korrektek. A mostani update-el mintha pörgősebb lenne. Összességében nem rossz teló ez, de az árához mértem nem hozza kamerában azt, amit kellene. Ősszel a 15 pro iphone el fogja verni a bandát így is, úgy is. Sajnos ez van. Android vonalon a Huawei lett volna sztem az egyetlen gyártó, ami tényleg fasza kamerát rak le, csak hát vmiért ki kellett picsázni..
-
Thom!
veterán
Ahol gyengének érzem a kamerát ott semmi javulás nem látható.
-
Dyde
aktív tag
válasz
#08054973 #1986 üzenetére
Kíváncsi vagyok erre, mert mielőtt én vissza küldtem pár képet csináltam, és próbáltam az elkészült képre ráközelítve nézni azt a részt ahol banán effektusban homályos volt, de nem tudtam eldönteni h rosszabb-e vagy sem, volt ahol úgy éreztem hogy igen de nem tudom mennyire csak bebeszéltem, viszont összességében én a kamerával nem voltam elégedett. Gyorsaság,méret, rendszer viszont nagyon fluid nagyon jó volt, ezért is esz a penész most, de így nem merem újra berendelni.
Más: szerintetek ha elismerik hogy hardver, akkor valószínű hogy lesz mondjuk nemtom fél év múlva egy, új adag gyártás aminél már mondjuk fixen lehet tudni hogy "X" gyártás szám vagy az utáni készülékek már biztosan jók? -
törölt tag
-
Dyde
aktív tag
válasz
#08054973 #1981 üzenetére
Ha ténylegesen hardver probléma ahogy írták, talán el is ismerték, akkor ez nem áll fent minden képnél is? Vagy csak akkor van ez a banán effektus ha "x" közelségre próbálsz fotózni, távolabbra jó? Vagy csak ott nem látod mivel a fa/felhő/fal stb-n nem venni már annyira észre?
-
Sisco2
tag
Redditen is panaszkodnak hogy nem oldotta meg az update a camera problémát.
Azt írják a Samsung Korea support elismerte hogy hardware hiba, és kifogják cserélni a camera-modult de csak annak aki külön kéri. Nem lesz Globális visszahívás.
Nekem jó így ahogy van, nem kell hogy szétszedjék a vadiúj telomat ami aztán vagy jó lesz vagy nem. Doksit fotózok a 3x -os camerával, ott nincs elmosodási probléma.
Egyéb fotózásra jó a fő camera megvagyok elégedve a képekkel, és amugy is minden szempontból maximálisan megvagyok elégedve a kis S23 -al. -
Sisco2
tag
Samsung changes "AF concept" for Galaxy S23 – will it fix the banana blur?
"Ez nem egy rövid lista, és ígéretes módon említi az elmosódást, de nem utal arra, hogy a korábban felfedezett körkörös vagy banán alakban megjelenő elmosodási problémákat javították volna."
"A hardverproblémák szoftverjavítással való kijavítása kissé valószínűtlennek tűnik, így talán ez a frissítés inkább csak megpróbálja elterelni a figyelmet a problémáról, ez a szoftverfrissítés megfelelője Lynton Crosby döglött macskájának. Az AF mögötti koncepció megváltoztatása felgyorsíthatja a kulcsfontosságú pillanatok elkapását, de vajon elfeledteti az elmosódott gyűrűket?"
-
Sir Pocok
őstag
válasz
PedroPascal #1976 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem. Legalább ennyi ha már a kamera nem lett jobb...
-
PedroPascal
őstag
Mintha fürgébb lenne az új frissítéstől a telefon.
-
törölt tag
Lehet béna kérdés, de hol találom a Camera Assistant-ot? A kamera beállításoknál nem találom sehol.
-
Chamoro
tag
Ez most komoly, hogy rosszabb lett a kamera???? Még nem tettem fel a frissítést de így nem is fogom.
-
erikserif
csendes tag
Feldobtam en is a messiaskent vart kamera frissitest... Rosszabb a kamera mint volt...
-
Sir Pocok
őstag
Hát felraktam az update-t az S23+-ra. Eddig nem vettem észre a banánt most tényleg látszódik még jó fényviszonyok mellett is.
Nem durván homályos de látszik, hogy nincs fókuszba abban a vonalban.
Hát ha ez volt a javítás, akkor fel fogom venni a kapcsolatot a Samsunggal és kérem a komponens cseréjét, amíg van garancia.
-
Thom!
veterán
Camera assintantban megjelent egy új funkció.
Az árnyékok továbbra is bebuknak, a zaj nappal még mindig jelentős.
Lágy mód "közepes" jobbnak tűnik, de ezt tesztelni kell.
Éjszaki módot nem használtam mert botrányos lehet azon is javítottak.
Talán fókuszálás is jobbnak tűnik. -
EAndrew
aktív tag
Érdekes, hogy a Koreai verzió majdnem 1 GB volt, nálunk több mint 100mb-al kevesebb. Vagy tényleg nem teljes, vagy nálunk ennyivel kevesebb biztonsági hibát kell javítani
.
-
-
törölt tag
válasz
T_Stark #1939 üzenetére
Szerintem nem érdemes "sufni GSM"-ből venni ilyen értékű telefont. Nem tudni ilyen régióból kerül be az országba, garancia vagy érvényesíthető vagy nem ha eltünik a bolt. Akkor inkább vegyél operátoron keresztül részletre. Ott legalább 3 év a gari, és hivatalos szervízben csinálják meg.
-
T_Stark
őstag
Szerintetek van olyan "GSM" üzlet, ahonnan nyugodt szívvel meg lehet venni egy S23-at?
A hivatalos 410k-s ára nekem felejtős. -
migabi24
nagyúr
válasz
Ghostman78 #1930 üzenetére
Erre kíváncsi leszek, mi az isten lett vele
-
David3
őstag
válasz
PedroPascal #1934 üzenetére
Pont akartam írni, ha nagyon szigorúan nézed, végülis igazad van. Ha kicsit lazábban nézed, akkor viszont az NFC lehet töltés is, hiszen rövid hatótávú érintéssel vagy egymáshoz közel helyezéssel való kommunikációt jelent. Ezesetben a kommunikáció egyirányú, mégpedig, hogy "nagyon gyorsan töltsed fel a telefont".
-
válasz
PedroPascal #1934 üzenetére
oké, akkor induktív töltés
-
PedroPascal
őstag
válasz
Ghostman78 #1932 üzenetére
A vezeték nélküli töltés az nem NFC.
-
Corsa02
őstag
válasz
Ghostman78 #1932 üzenetére
Ja jogos, az NFC felett elsiklottam...akkor sajnos valami gáz van vele
-
-
Corsa02
őstag
válasz
Ghostman78 #1930 üzenetére
Nincs semmi a töltöcsatlakozóban? Akár egy szösz is tud ilyet okozni, a céges Iphone-on rendszeres az ilyen hiba nálam, és rendesen tele van zsebszösszel :D
-
S23 ("sima") akkumulátora ma reggelre megadta magát, nem egész 1.5 hónap alatt.
Töltést nem veszi fel, több töltőkábelről ,és NFC töltésről sem.
Akkumulátor viszont melegszik úgy is, ha nincs töltőn.Volt valakinek hasonló probléma ?
Ma viszem ki budaörsre. -
-
migabi24
nagyúr
A hangrögzítős leírást az S22 Ultra topikjába találtam, működik S23-on is.
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #1920 üzenetére
Vietnámi igen, elmosódást még nem teszteltem, sima fotók szuperek tényleg, van hozzá leírás ha valakit érdekel megmondom hol találja.
-
migabi24
nagyúr
S10e-hez hasonlítva a gps dupla annyi műholdat lát, így a pontosság is sokkal jobb, szerencsére, a hangbeállításoknál viszont érdemes a dolbykat meg az equalízert is kikapcsolni mert a telefon hagszorója ezek nélkül szól a legszebben, de a kocsiba bluetoothon kilőtt spotyfi is szebben szól ezek nélkül, fülessel nem teszteltem, csal feltünt, hogy elsőre szarabbul szólt mint az S10e
Telekomos telefonra sikerült aktiválnom a gyári hangrögzítőt a csc váltos módszerrel 1 perc volt az egész.
-
Mike81
senior tag
Bocsi itt a családi hepaly közepette benéztem a dolgot
. Össze kevertem a sima Sync rendszert az a AA-val. Szóval nálunk úgy párosodott az autóval hogy Android autóban kellett rákeresni az autóra. Semmi bt nem.kellett hozzá bocsi
De onnantól hogy az appban rákerestem az autóra természetesen össze dugva rögtön meg is találták egymást. Nem volt gond. Sajnos nincs itthon az autó szóval még prezentálni sem tudom a beállításokat
-
David3
őstag
Megnéztem, nem találtam semmi olyat, ami miatt nem engedné párosítani. Viszont a kocsin se találok semmilyen menüpontot Android Auto-ra vonatkozóan. Menüből nem is lehet elérni? Jövő héten megyek úgyis szervizbe, rákérdezek, hogy miért nem működik (simán lehet, hogy a kocsin kell frissíteni szoftvert).
-
arn77
aktív tag
4.1.2. A Kedvezményre jogosító Egyedi ReGalaxy Kuponkód felhasználásának időszaka: a jelen Promóció keretén belül biztosított Kedvezményre jogosító Kupont a Résztvevő 2023. február 1. napján 19 óra 00 perctől, 2023. április 15. napján 23 óra 59 percig vagy visszavonásig érvényesítheti (a továbbiakban: „ Kupon Felhasználásának Időszaka”)
S10 megy felújításra.
Szerintem csak akkor érdemes, ha minimális összegért jutsz hozzá egy leharcolt telefonhoz. Így lehet rajta keresni.
-
arn77
aktív tag
válasz
mucsgyver70 #1903 üzenetére
Nem jól tudod.
Március 31. a termék megvásárlási időszak vége.A Promóció időtartama 2023. február 1. napján 19 óra 00 perctől, 2023. április 15. napján 23 óra 59 percig, vagy Promócióban Résztvevő Termékek készletének erejéig, illetve visszavonásig tart (a továbbiakban „Promóciós Időszak”), mely az alábbi felosztás szerint alakul:
4.1.1. A Promócióban Résztvevő Termék megvásárlásának időszaka: a jelen Promóció keretén belül a Promócióban Résztvevő Termékek megvásárlására 2023. február 1. napján 19 óra 00 perctől, 2023. március 31. napján 23 óra 59 percig, vagy Promócióban Résztvevő Termékek készletének erejéig, illetve visszavonásig van lehetősége a Résztvevőnek (a továbbiakban: „Promócióban Résztvevő Termék Megvásárlásának Időszaka”)Én tegnap délelőtt adtam le az igényemet, és jött is az email, hogy fogadták.
-
bob011
aktív tag
Sziasztok!
Regalaxy programot indított közületek valaki nem s23/s23+/s23U telón? Nekem nem jelenik meg a members/kedvezmények részen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)