Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
StarKiller89 #14064 üzenetére
Magyarországi a telefonod, nem esetleg valami más régiós amiben ez nincs engedélyezve?
-
ClioRS
őstag
válasz
autotaxmo #14094 üzenetére
Én például szeretem, szól ha esetleg valami potenciális veszély, és én meg el tudom dönteni, hogy felveszem vagy sem. Sokszor hívnak különböző bankoktól amit pl nem akarok felvenni, így ha szól csak simán kinyomom. A saját bankom számát meg tudom.
Remélem ezt azért írtad mert korán van.... Ha valaki olyan hülye, hogy nem a leírást követi és úgy tesz kárt az úgy járt. Másnak meg lehet k.rva nagy segítség, elég jól és érthetően írta le mit és hogyan. Recovery menüben is gyalulhatod simán a telefont, viszont a wipe cache csak onnan érhető el, ami szintén sokszor jön jól. Nem kell IT szakinak lenni ezekhez, csak azt kell csinálni ami le van írva és nem lesz gond. -
kelly416
veterán
válasz
autotaxmo #14094 üzenetére
Na igen. Tegnap engem hívtak egy sima 30-as számról, ráadásul kapásból kiírta a telő, hogy "Szappanos Gáborné". A név nem volt ismerős, de sokan dolgoznak a mávnál és a céges telefonkönyv online, felvettem. Valami kínai gagyogás ment a telóba, azonnal leraktam.
Aztán hogy Gáborné épp hentai műsor nézés közben hívott-e fel és nem szólt bele, vagy tényleg valami smap volt, ez már sosem fog kiderülni.
30-477 3630Viszont a biztosítók és bankok számát jellemzően "lehetséges csalás" néven jeleníti meg, ez tuti.
-
autotaxmo
őstag
válasz
Mcrazy #14092 üzenetére
Hát lehet, hogy sokan el fognak teged kuldeni melegebb eghajlatra, akik a Te otleted es javaslatod alapjan ezt meglépik amit javasoltal. Ezt a kodot csak olyan hasznalja, aki kvara ert az ilyenekhez, atlag usereknek semmi keresnivaloja nincs ebben a menusorban. Tobb kart mint hasznot lehet ezzel okozni amit itt promozol es biztatsz masokat, hogy csinaljak meg. Az ilyen posztokat ugy kene megirni, mint a gyogyszer reklamokat, hogy beszeljen orvosaval....
-
autotaxmo
őstag
válasz
StarKiller89 #14064 üzenetére
Ertelmetlen, multkor jelezte nekem a telefon, hogy scam/fraud hivasom van, de lattam hogy egy klasszikus magyar mobilszam igy kis tanakodas utan mégis csak felvettem, de milyen jol is tettem, mert a biztositom (allianz) hivott egy fontos dolog miatt. Szoval nem kell elhinni minden szart ennek a ficsornek.
-
sajby
senior tag
Bombázzatok már légyszi a kis 23-assal készült képekkel a mrsajby@gmail.com os email címemen.
-
Sziasztok!
A frissítések utáni akkumulátormerülésről írnék egy-két tapasztalatot.
Sajnos nekem minden kisebb és most a nagyobb frissítés után is előjött a Titanic szindróma.
Próbáltam korábban Wipe cache törlést, SD Maid-el takarítást, újraindítást, de sajnos napokba tellett mire valamelyest észhez tért a telefon.
Mivel az utolsó 2,7 Gigás frissítés után már 1 napot is alig bírt ki a telefon, elkapott az ideg. Ezzel nem fogom kibírni napokig, mire megint megtanulja a töltési-fogyasztási szokásokat.
Még a régi időkből emlékeztem valami olyasmire, hogy a Batterystats fájl törlésével vagy a tartalmának törlésével (Reset) lehet valamit javítani a helyzeten.
Nem hagytam teljesen lemerülni, csak 18%-ig (lehetett volna tovább is)
Rövid keresgélés után találtam egy kódot - *#9900# - amivel be lehet lépni a SysDump menübe és ott ki lehet nullázni a Batterystats fájlt.
Ezután csináltam még egy memória tisztítást, egy újraindítást és felraktam tölteni a telefon, de nem piszkáltam, amig nem érte el a 100%-ot.
Nem kellett napokat várnom, hanem már az első töltés után hozta ugyanazt a szintet, mint a One UI 6.0-t telepítése után.
Aki kipróbálja ezt a módszert, az ossza meg a tapasztalatait, hogy nála miként alakult. -
fehercica
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Hát nekem fontos a kamera,és valamelyikőtök írta,hogy az iPhone 14 szebb képeket készít főleg mozgó tárgyak készítésekor,szerintem akkor maradok az i14-esnél
Utolsó emberke: Nekem is az előző telefonom egy Galaxy S9 (sima) mint neked,imádtam,most is megvan,gyári ütésálló tok van,hibatlan állapotban,még a hátsó üvegen a gyári fólia is rajta van -
kelly416
veterán
válasz
Rhino82 #14086 üzenetére
Az S9-el játszottam, de általában reggeltől kora estig lemerült 30% környékére, majd töltő, 70-80% körül levettem, pubg-val lenyomtam 20-30% környékére, majd aludtam és közben töltőn aludt. Szóval gyakorlatilag naponta 2x merült le. Minden másban marha jó volt az a teló is.
-
-
qltsar
veterán
válasz
Rinocerosz #14084 üzenetére
Nap végéig nem bírta ki + lakásban nem volt kb. térerőm. Jó kis telefon volt
.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #14083 üzenetére
Nagyon helyes
.
Jó telefon ez, az s9+ is remek volt, de most már elment felette az idő. -
ArthurShelby
addikt
Végül én is csatlakozom az s23 táborhoz, s9-ről váltottam.
Még csak próbálom belakni, kódokat, jelszavakat felkutatni(csomó mindent most már elmentek a samsung pass-ba)
-
TTomax
félisten
válasz
Rigormortiis #14078 üzenetére
Hááát, meg amíg fel tudnak hívni....
-
qltsar
veterán
-
ClioRS
őstag
válasz
viewdetails #14068 üzenetére
Szintén évek óta van work profilom, és eddig semmi gondom nem volt. 6.1.1 és a work profile összeakadása lesz szerintem is a problémás, volt fent work profile (igaz csak 3 napig) a frissítés előtt, de akkor nem csinálta.
-
gurabli
őstag
Kb. két hét használat után újabb update, S10-ről (Snapdragon) váltottam S23-ra (256GB).
Az S23 egy kiváló telefon. Méretre tökéletes, talán a legjobb. Sík képernyő megváltás, a minősége pedig szintén csúcs, a 120Hz nagyon kellemes. Súlyra, fogásra, zsebben egyszerűen hibátlan - Spiegen Liquid Air + Spiegen EZ fit üveg.
Sebesség lenyűgöző. Lényegesen gyorsabb, mint az S10. Az S10 is szépen működik, de ez kb. minden azonnal, gyorsan. Egyáltalán nem melegszik (nem játszok semmit).
Akku meglepően jó, sokat használom és szutyok Messenger is van, így is lazán megvan az egy egész nap. Egyedül az AOD nem aktív mindig. Most kezdett beállni az akkuidő. A töltés, nos, az vicc, de mivel ritkán kell tölteni, így együtt lehet vele élni. 45W azért szebb lenne.
Kamera nekem teljesen rendben. Nem egy hatalmas sziget vagy kiálló púp, ami árán nekem nem kellene jobb, soha nem kell olyan telefon.
255e volt, hivatalos forgalmazó, 3 év gyártói gar. Szerintem ez best buy.
A töltő hiánya a dobozban rendkívül bosszantó, barom zöld-mantra mögé bújtatott kapitalista profitnövelés - ez van.
WiFi 6 kiváló, 5G-t nem használom, eSIM nagyon hasznos, NFC hibátlan (fizetéshez használom).Remélem segít valakinek, mert szerintem lassan kifut és az S24 és az S25 valószínű csak drágább lesz és nem sok értelme lenne.
-
viewdetails
addikt
válasz
ClioRS #14067 üzenetére
Neked a Shell Fleet nekem most épp a GreenGo. De előtte volt ez Adobe Reader, Omron Conmect, stb. Nem a konkrét appal van baj, hanem csomagkezelés szinten döglött meg valami. Évek óta van Work Profilom és sose volt baj, most azért gyanakszom mert a 6.1.1-el jelent meg a probléma és mikor letöröltem a WP-t pár napra, nem jelentkezett.
-
ClioRS
őstag
válasz
viewdetails #14066 üzenetére
Gyanús nekem is a work profile, mintha akkor kezdte volna az újrabelakásnál. Biztos nem vagyok benne, és ezért nincs kedvem újra beállítani a céges dolgokat. Neked települ a Shell fleet app? Nekem az ami egyáltalán nem akar. Frissítések közül van ami nem akar egyből sikerülni, aztán pár próbálkozás után jó lesz.
-
qltsar
veterán
válasz
fehercica #14047 üzenetére
Kamerája még mindig jó?
Soha nem volt "jo", vagy kiemelkedo. Eros kozepkategoria.Banángate dolog megszűnt,sikerult orvosolni a problémát?
Nem, 22-23-24-nel is ottvan, hardwares problema, Samsungot nem erdekli.Megérné S24-et venni?
S23-mal szemben nem gondolnam, kiveve, ha az Ultrara gondolsz.Vagy inkább S23 Ultra?
Ha S24 sima / + a kerdes itt, akkor S23 Ultra.Most egy sima iPhone 14-et használok
Kepkeszitesben, foleg mozgo targyak fenykepezeseben rosszabb az S22/23/24/+, de meg neha az Ultrak is elvereznek.Ha a kamera a fo szempont, mas gyaroknal szemezgetnek, ha Android vonalon gondolkozol.
-
StarKiller89
senior tag
hali
van valami tippetek arra, hogy ez a funkció nálam miért nem elérhető? a menüpontot sem találom a tárcsázó beállításai között...
[link] -
válasz
gatesz #14062 üzenetére
Én se jókedvemben engedtem el a Huawei vonalat. P30-ról váltottam a legkisebb S23-ra és nem a frissítések miatt. Miben jobb az S23 ami tényleg ér is valamit? +2 óra SOT és qi töltés. Ennyi.
Fényesebb a kijelző, de nekem a P30 kijelzöje is elég fényes volt. Ebben 8 giga ram van, de a 6-al is pont ugyanolyan jól működött a P30.
Fotózásban visszalépés (videóban nem), shutter lag, gyárilag beépitett kikapcsolhatatlan banán effekt, túlszínezés (bár a korábbi Samsungokhoz képest ez már enyhébben szinez). -
gatesz
tag
válasz
Lami66 #14060 üzenetére
Köszönöm kedves hozzászólásod :) A Mate 20 Pro egy mocsok jó telefon, mindent tud amit a mai telefonok. Nem is akartam lecserélni. De sajnos az akksi csere után elszállt az NFC, utána pedig ma nem ismeri fel a sim kártyát. Most sem vagyok biztos benne mit szeretnék, én imádtam ezt a telefont. 3 évig egyszer nem fagyott le, minden működött rajta mindig! Nem tudom lesz-e még ilyen telefonom. Igen filózok mert már untam, hogy annyira nem mertem banki alkalmazásokat használni stb... és én hosszú távra tervezek, nem szeretném még egyszer ezt. Évről évre nulla amit a telefon gyártók adnak. Nekem a Mate 20 PRO-ban 6 giga ram van.... 4 éves telefon.... Tényleg nagyon jó kamera és 45 Watt töltés... Hány telefon tudja jelenleg???? Vicc ami most a piacon van. Amíg a Huawei képben volt volt komolyabb verseny, most hogy nincs semmi nincs....
-
kelly416
veterán
válasz
Rigormortiis #14048 üzenetére
Hát... én a vibert tettem fel egy ismerős miatt aki nem hajlandó messengerezni, de naponta 2x reklámokat dobált a viber, ráadásul össze-vissza mindent, úgyhogy ment a kukába. Marad az email az illetővel.
-
gatesz
tag
Sziasztok, tudom hogy lerágott csont, de így a frissítések után mik a tapasztalatok. Ma sajnos úgy néz ki végleg feladta a Mate 20 PRO-m, és agyalok a sima S23 és S24 között. Igazából meg akartam várni az S25-öt. Az S23 bőven elég lenne, de nem tudom meddig kap frissítést, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. S24 úgy néztem 319000Ft a 256-os verzió, S23 269000Ft körül van.
-
Rigormortiis
veterán
Cserébe videózásban viszont nagyon is jó a készülék! Ha már kamera...
-
sajby
senior tag
válasz
EngineerBoy #14054 üzenetére
Nekem küldött egy fórumtag tegnap S23 képeket, jónak tűntek. Samsungos 😀
-
Chamoro
tag
válasz
Nagyon jó telefon az S23+. Méretben, aksiban, kamerában is. Egyedül a makro fotózást hianyolom. Haveromnak S24+ telefonja van, hát roszabb, mint az enyém.(processzor miatt) Az aksija kb ugyanúgy bírja.. vagy minimálisan gyengébben. Az s24+ jobban melegszik síma használat mellett is. (ezt elismerte végre
)
Egyedül a tükröződés mentes kijelző tetszik.
De olvass vissza, általánosságban ezt írják. Én biztos nem vennék 24-es szériát. -
Klon
aktív tag
én is most keresek s23-at, de erről a Banángate dologról nem hallottam. Mi ez pontosan?
-
jUUh
addikt
válasz
S23+-om van február óta.
Kamerája még mindig jó?
Igen. Samsung mércével. Hajlamos túlszaturálni, nagyon-nagyon. E mellett dinamikatartománya a képeknek néha siralmas, kiégnek a képek, nem találja el normálisan.Banángate dolog megszűnt,sikerult orvosolni a problémát?
Nem, hardveres probléma, nem lesz 100%-os. Én speciel sosem láttam problémának, de tudtommal hardveres gond.Az S24 megéri az S23-mal szemben?
Nekem soha többet nem lesz Exynos-os telefonom, számomra egyértelműen nem.Vagy inkább S23 Ultra?
Ha a fizikai dimenziót bírod, akkor szerintem jó az S23 Ultra.Az Ultrákkal mi a helyzet?
S24 Ultra a sík, tükröződésmentes felületű kijelző + Snapdragon SOC miatt baromi jó, ha bírod a negyed kilós súlyt és ki tudod fizetni. S23U szintén jó választás lehet. Én személy szerint nem vennék Exynost.Az egy másik kérdés, hogy ha nincs bajod az iOS-szel és 60hz-es kijelzővel, nem feltétlenül váltanék S23-ra.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
migabi24 #14042 üzenetére
Nem csak ezekkel könnyű. Ebook olvasással még könnyebb 3 százalék per óra
Komolyabbra fordítva: nem a készülékgyártók tehetnek róla, hogy a legtöbb ember hulladék appokat használ főleg közösségi fronton. Nekem is csak azért van fent a retek messenger, hogy ha valaki a családból, melóból azon keres, megtaláljon. Nem állítok ulimátumot nekik, hogy vagy felteszitek a vibert/whatsappot, vagy nem beszélek veletek.
-
fehercica
csendes tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok,és mik az eddigi 1,5 évben a tapasztalatok az S23-mal kapcsolatban? Kamerája még mindig jó? Banángate dolog megszűnt,sikerult orvosolni a problémát? Az S24 megéri az S23-mal szemben? Valakinek van tapasztalata az S24-gyel? Megérné S24-et venni? Vagy inkább S23 Ultra? Az Ultrákkal mi a helyzet? Most egy sima iPhone 14-et használok
-
kelly416
veterán
válasz
gurabli #14045 üzenetére
Annak idején sony z1 compacthoz próbáltam, de az gyári megoldás volt. Aztán hiányzott telefon sere után és évekig használtam ilyen mágneses töltőfejes usb-be dugós megoldást, de a gyári mégiscsak jobb volt. MicroUSB volt olyan is ami adat átvitelre is képes volt. Szerintem ugyanezek működnek most a typeC csatlakozókhoz is.
Amilyen ökör áram szokták ezeket vesztegetni, egy próbát szerintem megér. -
autotaxmo
őstag
Erdekesseg keppen. 7 ora SOT ido, 1 nap 8 ora alatt.
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Aki használ ilyen lencsevédőt, mi a tapasztalat vele?
Spigen Glass EZ Fit Optik
Tartós, jó védelem? Nem befolyásolja a képek minőségét? Mert olvastam, hogy néha igen. -
válasz
PedroPascal #14033 üzenetére
Esetleg kérdezz rá a topikjában, ez nem a teló hibája.
-
PedroPascal
őstag
Azt h mikor rányomok egy profil képre akkor akkor nagyítva nyitja meg elvoltva a jobb alsó saroba. Képet erről nem akarok feltölteni. De minden profilképnél ezt csinálja és csak ott. Egyébként a többi képnél nem csinálja és más hasonló app sem uh a kijelző vagy hasonló hibát kizárnám. Minden a legfrissebb de már 2. hete csinálja ezt.
-
válasz
PedroPascal #14028 üzenetére
Nálam is hibátlanul jelenik meg, minden a legfrissebb.
-
kp78
addikt
válasz
Mit jelent a "nem jól jelenik meg"?
Van róla képernyőmentésed esetleg? -
Viktor77
titán
válasz
Nálam ok. Minden friss.
-
PedroPascal
őstag
Facebook egy ideje azt csinálja ha valaki profilképére kattintok akkor nem jól jelenik meg. Lehet az AI frissítés óta ilyen. Már újra tettem az appot de nem javította a problémát. Mi lehet a gond?
-
w.miki
veterán
S23 mutatja valahol, hogy hány perc kimenő/bejövő hívásom volt egy hónapban?
Mint ahogy az adatforgalmat meg lehet nézni?
Vagy tudtok ajánlani erre egy jó programot? -
válasz
kaliczrob84 #14023 üzenetére
Ez két különböző pack. A nagyobbik 16-án jött ki, a kicsi pedig tegnap.
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok!
Most raktam fel a havi frissítést a saját és az asszony s23-ára. Az hogy lehetséges, hogy ugyanaz a frissítés nálam 360 mb, az asszonynál meg 2,7 gb?
-
gulyasa
őstag
válasz
ArthurShelby #14020 üzenetére
Az S23 család minden tagja két fizikai SIM-es, dual stand-by módban.
És mindegyikre érvényes:
- (1 vagy) 2 fizikai SIM-et használhatsz egyidőben.
- Ha eSIM-et aktiválsz, akkor fizikai SIM csak a SIM1 lehet, a SIM2 szerepét átveszi az eSIM minden S23 családtagon.
- Több eSIM-et is tárolhatsz az S23-akon, de egyszerre csak egyet tudsz használni. (Az S24-ek már tudnak 2-őt is egyidőben használni, de akkor - ha jól tudom - mindkét fizikai SIM Off). -
ArthurShelby
addikt
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mindegyik s23 dual sim-es?
Illetve valamelyik csak úgy dual, hogy e-sim+rendes sim? -
Straw
senior tag
Sztornó az előző, a legutóbbi samu frissítés megoldotta
-
jUUh
addikt
válasz
qltsar #14012 üzenetére
"Ugyanaz a hiba, mint amikor nem kapod meg a gMail ertesiteseket - nem tudsz vele sokmindent csinalni."
Na igen. Pixel 3a-5-7, S23+, Xiaomi, tök mindegy min, sose jó 100%-san. Ugyanaz az email mellettem lévő iPhone-ra megjött, enyémre nem. Pixelen. Gmail. PIXELEN. GMAIL...
-
Straw
senior tag
Nektek működik a Google féle quick sahre? Korábban tökéletes volt a Win klienssel, de a legutóbbi frissítés óta egyszerűen a teló nem látja a notebook-ot. Pedig papíron minden OK. Más is tapasztalt hasonlót vagy nálam van a gebasz?
-
ClioRS
őstag
válasz
Kami11 #14011 üzenetére
KIkapcsoltam már azt is, semmit sem segített.
#14012 qltsar
Jól hangzikPróbáltam már mobilnettel, ugyanaz. Bár most érdekes módon települt a Tuya, viszont 71 megát töltött le az előző 70 helyett, de a Shell Fleet még mindig nem települ. Olyan mintha nem azt a verziót akarná telepíteni amit egyébként kéne.
-
qltsar
veterán
válasz
ClioRS #14010 üzenetére
Google-el van valami gond, volt nalam is ilyen, a hajam kiteptem se lett jo.
Ugyanaz a hiba, mint amikor nem kapod meg a gMail ertesiteseket - nem tudsz vele sokmindent csinalni.
Egyet probalhatsz meg meg, van amikor az IPV6 valamiert be tud kavarni a GooglePlaynek, probald meg mobilnetrol, hogy tudsz e frissiteni, azt ami elhasal WiFirol.
Ilyen hibaim volta mar tobb telefonon: Honor, OnePlus, Samsung.
-
ClioRS
őstag
Nálam valami nagyon nem oké a telefonnal. Ugye csináltam egy teljes visszaállítást, elölről mindent beállítottam, semmilyen beállítást vagy alkalmazást nem másoltam. Egy ideig jó is volt, de megint elkezdte dobálni az alkalmazás frissítés vagy telepítés közben a nem telepíthető hibát. Mit tudok csinálni azon kívül, hogy szerviz?
Már olyanokat is néztem S22-vel összehasonlítva, hogy például a Tuya Smart alkalmazásnál az S22-nél 71 megát tölt le, S23 csak 70-et. S22-n pár másodperc alatt végez a telepítéssel, ennél meg csak pörög és pörög jóval tovább, majd egyszer csak hibát ad.
Az is fura, hogy a Shell fleet app sosem volt a telefonon és telepíteni se tudom, annál mindig hibát dob. Mikor teszteltem a reset előtt mi települt meg mi nem ez se akkor nem akart települni, se most reset után. -
Simivok
senior tag
Én tegnap este raktam fel ezt a 300 megás frissítést és megint merül mint az állat...
-
Brxx
kezdő
Jól van, kösz a visszajelzéseket, felrakom én is akkor.
-
Probert75
addikt
Alkalmazás rögzítés nincs a telefonban?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W