- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz csubííí #8897 üzenetére
Ez a színhelyesség egy óriási csapda, aminek több oka is van.
Egyrészt rettenetesen egyénfüggő már maga az észlelés is. Másrészt ez az egyénfüggően kialakult kép is szubjektív módon képeződik le a tudatunkban.
Meg aztán az emberi szem (agy) eleve sokkal jobb dinamikával lát, mint a mai legjobb képrögzítés.
Én kifejezetten a sokak által túlszaturált megjelenést kedvelem, a hivatalosan színhelyesnek kikiáltott számomra élvezhetetlen. És ezzel a baráti köröm többsége is így van -- a többieket pedig egyáltalán nem érdekli.
Engem most az bánt nagyon, hogy lett egy méregdrága telefonom, amelyiket nem szeretem kézbe venni, és amelyik visszalépést jelent a régihez képest képmegjelenítésben.
Az egyetlen pozitívum egyelőre a széles látószögű optika és a sík kijelző.
Ennyi pénzért egyszerűen elvárnám, hogy akárhová tekerhessem a képernyőparamétereket, akár szélsőséges értékekre is, ne a gyártó mondja meg neem, hogy mit szeressek.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
válasz csubííí #8760 üzenetére
Oh, nem neked akartam címezni az egészet, sorry
De amúgy a 40Cfoknál korlátozás baromság, nagyobb hőfokig is elengedi a töltést, az normális, ha egy akku melegszik töltés közben normális keretek között...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz csubííí #8705 üzenetére
A 40Cfok baromság... Nem 40Cfok környékén szabályozza a töltést, hanem jóval magasabb Cfok értéken... akár 60Cfokig is elmehet az akku hőmérséklete, mire a töltésvezérlő korlátozza a töltőáramot...
Amúgy meg, egy jó állapotú akku, amit úgy terveztek, hogy 25-40 vagy akár 120W-os töltéssel képes legyen tölteni nem melegszik fel 50Cfok fölé, a már elhasználódott akku már képes felmelegedni addig, hogy a töltését korlátozza a vezérlőHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
PedroPascal
őstag
válasz csubííí #8636 üzenetére
Így van. De a telefon is tud szépet csinálni csak nem instant, amit sokan elvárnak.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
csubííí
senior tag
válasz csubííí #8198 üzenetére
Gesztusvezérlést oda állítom magamnak a szélekre ahová akarom (plusz itt gyorskapcsólók és gyors eszközök is hozzáférhetőek), gyorskapcsólók színeit egyedivé tehetem, ikonokat olyanra csinálom amienre csak akarom (nekem a gagyi gyári nem jön be), állapotsávban amit nem akarok látni eltüntetem, ikonok (alkalmazások) képernyő rácsát jobban variálhatom. Stb.stb...
Az összes menthető, így készülékváltáskor egy-két klikk és minden olyan mint amit magamnak állítottam/szerkeztettem.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz csubííí #8161 üzenetére
A mai napig nem értem, miért nincs a good lock előre telepítve a Samsung készülékeire. Az egyik leghasznosabb gyári app, és ha valaki nem bújja a fórumokat, az életben rá nem talál főleg, hogy a play áruházban sincs fent.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
eladogeppc
veterán
-
Mentolka
senior tag
válasz csubííí #7916 üzenetére
HA kezelné a Messenger üzeneteket, nem volna kérdés.
DE most azért változtasson teszem azt száz ember a szokásain, mert nekem valami kényelmetlen?Konkrétan, én örültem, amikor a saját szüleimet (70évesek) megtanítottam ennek a használatára. Nemrég, a Viber is telepítésre került a kamerásmobilra nekik (mert valami ismerős rádumálta őket), és már összevissza is zavarodtak - "nem találom...", "hogy kell...?".
-
David3
őstag
válasz csubííí #7909 üzenetére
WhatsApp-nak plusz egy pont, a Messenger már egy jó ideje nálam is idegesítő dolgokat csinál. Többek között, hogy ha érkezik egy reakció egy üzenetemre, 5 percenként jön róla értesítés. Vagy épp folyamatosan jelzi, hogy van olvasatlan üzenetem, akkor is, ha már 1 hete elolvastam. Van egy LG V40-em második telefonként, ott ugyanez a helyzet.
-
jeni
félisten
válasz csubííí #7392 üzenetére
Nem akartam abba belemenni,hogy Dynamic Amoled (ennek hívták a korábbi típusokban) vagy OLED ,,illetve IPS kijelző van benne.
A lényeg,hogy a kijelző törött benne vagy sem?
Gyári oldala szerint ez van az Ultra-n:Edge Quad HD+
A Plus és a sima:Flat FHD+ -
Peathee
senior tag
-
PedroPascal
őstag
válasz csubííí #5376 üzenetére
Nem azzal van baj hogy tudjuk mi van benne (mi a neve) hanem hogy tudjuk hogy sz@r. Érdekes a közép kategóriás Exynos procis Samsung telefonokkal nincsen gond. De a felső kategóriában Galaxy S ott egy ipari hulladék. Elgondolkodtató hogy mint ha rommá tuningolnának 1.4 turbó benzines motort és beletennék egy nagy nehéz felsőkategóriás kocsiba. Nekem 0 a bizalom bármi kínai cuccal, ez személy a többi nem.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Klusi86
tag
válasz csubííí #5108 üzenetére
Nálam a widgeten és appon belül is a Péntek kék, a Szombat piros ahogy azt mldigital írta. Lehet az ILO.csc nek van hozzá köze, Izraelben a hét első napja a Vasárnap és így akarták ezt jelezni. Csak akkor nem tudom miért van beállítási lehetőség a hét első napjára az appban.
-
petir
senior tag
válasz csubííí #4679 üzenetére
Se 5Ghz és 2.4 GHz.. mind a kettőnél ezt írja, lehetséges nincs internet persze van mert a többi eszközön működik. Szóval ez teljesen érthetetlen. Samsung is csinált távoli diagnosztikát egy appot le kellett törölni.
Persze sokat nem jelentett..mert nem javult a helyzet. -
Almost Easy
csendes tag
válasz csubííí #4397 üzenetére
Igen, valóban azt kéri, mert azt írja, h túl sokszor próbálkozott a feloldással. Rádugtam gépre, de így se jön elő a hard reset, illetve már eltűnt a csökkentett üzemmód felirat is. Úgy csinálom, h hangerő le+bekapcsoló gombbal tudom újraindítani, miközben mutatja a töltés jelet, aztán, ha újraindul, átváltok csak a hangerő fel gombra folyamatosan, és nem hozza be, csak a feloldást. Arcfelismerőt is tettem rá, a kód mindig ugyanaz, ami szokott lenni.. nem kicsit kiakaszt, hogy ilyen drága teló és nem ismeri fel a kódot...
Valamelyik letöltött alkalmazás okozhatta egyébként? -
AtHoS
nagyúr
válasz csubííí #4345 üzenetére
ami pozitív a gyári tárcsázóban:
- névjegyen balra, jobbra húzáskor gyors SMS ill. hívás indítható
- van benne hívóazonosítás és blokkolás, hamis számok blokkolási lehetősége (minőségéről nincs infóm)
- nagyobb híváslista tárolása
- szavak közepében is ad találatot keresésnélAmi viszont negatívum:
- több telefonszámmal rendelkező névjegyeknél nem működik az oldalra húzással indított SMS vagy hívásindítás
- névjegy csoportok elérése nagyon körülményes
- bazira nem tud a híváslistája névjegyenként csoportosítva megjeleníteniBár első szoft óta lehet ezek már javítva/módosítva lettek
Szerk. DUAL SIM kezeléshez nem is érkeztem el, mert előbbi kiemelt negatívumok miatt raktam is fel a TruePhone-t bár nem találtam benne DUAL SIM kezeléshez beállításokat
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Ernesst
aktív tag
válasz csubííí #4031 üzenetére
Firefoxban biztosan működik (máshol nem próbáltam, zenéhez Spotify előfizetést használok). Érdemes az akkumulátor kezelésnél engedélyezni a háttérben futást. Ezen felül a Firefox beállításaiban:
Asztali oldal -> Be
Hivatkozások megnyitása alkalmazásokban -> Soha
Kiegészítők közül uBlock Origin telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...