- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
161
csendes tag
válasz David3 #12095 üzenetére
Én is adok vásárlási tanácsot ami jobb ezeknél, a héten vettem az aprón oszi -tól és full magyar garos a cucc, csak ajánlani tudom és még olcsóbb is volt mint a MM vagy emag akció.
[ Szerkesztve ]
https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip https://downloads.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_37.zip
-
-
zola899
tag
A 4 nap 4 óra ezer százalék hogy nem releváns.
Lehet hogy egy 10ezer mAh-s akksi azt simán hozza, de egy 4700as nem.Persze, ha annyit használod, hogy napjában 1x kezedbe veszed és ránézel hogy hány óra, és se wifi, se mobilnet, se BT, se GPS, semmi sincs bekapcsolva, akkor lehet az több is, mint 4 nap
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
-
PedroPascal
őstag
Rendben. Van valami érdekes ott?
Hétvégén majd jelzem milyen lett.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
-
-
qltsar
veterán
Már volt említve 20 hsz-szel előtted is.
Ezeket tartalmazza:
SVE-2023-0524 | SVE-2023-0620 | SVE-2023-0989 | SVE-2023-1200 | SVE-2023-1262
https://security.samsungmobile.com/securityUpdate.smsb
https://source.android.com/docs/security/bulletin/2023-10-01
-
PedroPascal
őstag
Nem én kételkedtem! A poént meg nem érted, kötelező volt a kommentár újfent. Lehet van 6.1-es ultra is németben, hátha ezt is lecsapja valaki.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
Nincs itt semmi kiforgatva. Egy ultra slim toktól néhányan azt várják hogy olyan legyen mint a brutál ütésálló tokok. Minden napos használatra a legjobb aki ebben kételkedik az nem ezt keresi.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
Nem a külcsín a probléma ott hanem ahogyan viselkedik. Döcög, akad, melegszik, merül. A korábbi kommentet annyiban volt hiányos, hogy 6L-es "gyári átlag" helyett 12-t fogyaszt. Parádés konstrukció volt.
-
PedroPascal
őstag
Szerintem annyira nem rossz vétel az S22 mit venni egy "új autót" rossz kuplunggal és hengerfejes motorral. Kb ezt az élményt nyújtja.
-
janosibaja
őstag
Igen, Sync 1-es és Ford fejegység van benne. Már előlről hátulról áttúrtam a mobil beállításait és nem találom a megoldást. Nézetem szerint, ha a Waze-nak van annyi "esze", hogy csak akkor indul el, amikor én akarom, akkor a Youtube Music-nak is kéne, hogy legyen... Most ezek vagy nagyon hülyén fejlesztettek, vagy én kaptam valami farkasvakságot és nem látom, hol kéne kézzel be- és kikapcsolni a Youtube Music lejátszását, hogy ne induljon automatikusan ahányszor beülök a kocsiba.
-
janosibaja
őstag
Hát, ez nem sikerült.
Az Android Auto nálam nem játszik (sajnos) ez egy öreg kocsi, a Ford tízéves Sync rendszere van rajta, miként David3 írta (köszönet!). Ezzel a Sync-kel az a baj, hogy ha kikapcsolom a telefon automatikus kapcsolódását, akkor valóban nem hangosodik ki a zene, de például a Waze sem, mikor szükségem lenne rá. Mert a kikapcsolás egy az egyben letilt minden Bluetooth adatátviteli forgalmat.
Nekem valahogyan azt kellene beállítanom, hogy csakis a YT Music NE induljon el, csak az én kifejezett kérésemre. Gondolom, kiraknék egy widgetet, vagy valamit, s azon böknék egyet, mikor akarom, hogy elinduljon.
Megjegyzem, az S21-esen az is előfordult, hogy nekiállt vég nélkül lejátszani a kocsiban minden hangot - csengőhangot is. Biztos bennem van a hiba, de nem jövök rá a megoldásra. Köszönöm a tanácsokat! -
w.miki
veterán
Nincs banán? Teszel be ilyen lefotózott A4-es képeket?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
PedroPascal
őstag
Ebben is egyet értek. Nekem S20 sokszor olyan volt mint az indukciós sütőlap. Ott megfogadtam, hogy soha többet. Majdnem almás lettem de mondom elég jó lehet az S22 na meg egész jó áron vettem Telekomnál. iPhone 14 majdnem 2x annyi lett volna. De végül csak sikerült hazaérni a helyes úton.
-
PedroPascal
őstag
Ugyan így voltam én is. S9+ meg S20+ után nem akartam nagy telefont. S22 lett így, 3 hónapig volt meg. Nem akarom vesézni a dolgot de nagyon nem váltotta be a vágyaimat. S23-ra cseréltem és megérkeztem. Remélem 3-4 évig nem kell újra telefont venni.
-
Mike81
senior tag
Bocsi itt a családi hepaly közepette benéztem a dolgot . Össze kevertem a sima Sync rendszert az a AA-val. Szóval nálunk úgy párosodott az autóval hogy Android autóban kellett rákeresni az autóra. Semmi bt nem.kellett hozzá bocsi De onnantól hogy az appban rákerestem az autóra természetesen össze dugva rögtön meg is találták egymást. Nem volt gond. Sajnos nincs itthon az autó szóval még prezentálni sem tudom a beállításokat
[ Szerkesztve ]
-
Mike81
senior tag
Szia! Igaz mi egy 22 Galaxyval használjuk de azon is Sync 3 van még. Igazából plug end play volt. A syncben rákerestem a telefonra látta is és elsőre csatlakozott is minden gond nélkül. Előtte az S21 plu-al is ugyan ilyen probléma mentes volt a dolog. Ja és mi sem gyári kábellel használjuk
-
addikt
-
TODI1111
veterán
[olvasgass] kicsit hátha elmúlnak a kétségeid.
-
TODI1111
veterán
Erre gondolsz?
[Aodnotify] program kiválóan kezeli. Nálam ez vezérli az aod-ot.és ez az értesítés jelző. -
EAndrew
aktív tag
Most tényleg, vagy tényleg csak a smiley maradt le?
Amúgy ha valaki még gondolkodik abban vesz hozzá tokot (úgy mint én ), akkor annak mondom hogy tényleg két fajta Ringke onyx van a piacon, és az újabbak elég jók, sokkal bordásabbak a hátlapon, jobb a tapadásuk. Valamint használok egy spigen liquid air-t ami szintén elég jó, kényelmes a fogása, passzol is rendesen, nem lesz tőle "bumszli" a telefon.
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
Tin
veterán
Személy szerint én is, de egyrészt én sem tudok mindent, és apróságokban tévedhetek, másrészt elég melós átgondolni és utánanézni, majd megírni ezeket a hozzászólásokat ahhoz, hogy utána ne akarjak "de én jobban tudom" vitákba belemenni, és még több energiát felégetni vele. Mert biztos lehet vitatkozni azzal, amit leírtam, csak azon a szinten már felesleges, mert a cél az, hogy ne a találgatás menjen, hanem a hozzá nem értők megnyugtatása.
-
Corsa02
őstag
Twitteren olvastam, hogy állítólag Pro módban nem jön a hiba (banánosodás) Próbáltatok már? Mert ha tényleg nem jön akkor szoftver hiba, majd javítják ... De ha ott is akkor lehet lencse gond :/
Holnap kellene elhozni a telefont, de ilyen hiba van, akkor inkább kihagynám :DThe Truth Is Out There --->
-
autotaxmo
őstag
Ha figyelted anno az utóbbi hetekben az írásaimat akkor tudod hogy nem a készülékkel volt a hiba hanem az árazással és továbbra is azt mondom hogy százezreket ráfizetni hogy leváltsd az s22 szériát továbbra is ...... kell lenned. Én hatvan ezret fizettem ra, igy emesztheto.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Se időm, se kedvem nem volt tesztelni ... " - na, mind1. Talán majd más, akinek van még otthon egy korábbi Exynos-os Galaxy-ja ...
... mert - és most kérlek ne érts félre (ne vedd magadra) - az "érzésre" nem igazán lehet támaszkodni. Jó lenne látni egzakt adatokat. Ez persze a tesztelők / reviewer-ek dolga lenne, de egyiknek se jut eszébe. Ugye mindenki csak unboxing-ol, és a kamerán pörög ... -
Mike81
senior tag
Köszönöm a válaszod. Akkor szerintem ebből nemsokára csere lesz. Bár azért csábulok az IOS felé is egy 13 Pro Max személyében. Meg nem sikerült döntenem. Főleg hogy a vezetéknelküli töltötől kezdve az órát is kellene cserélni. De IOS-re nem nagyon lenne alternatívam amit be is vállalnék mert AW-t nem vennék mert nem tetszik. Így jött a képbe a 23 plus. Ha maradok droidon akkor csak telefont kellene cserélni.
Igazából én sem panaszkodok a 21 plusra de valamiért nagyon megtetszett a 23 plus. Meg nekem sokkal kényelmesebb volt a fogasa mint a 21-nek, mert álltalában tok nélkül használom a telót[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
-
PedroPascal
őstag
Több topikot is szét offol hetek, hónapok óta és még mindig itt van.
-
harry3
őstag
Meg vannak veszve az emberek itt a fórumon az utóbbi időben, szerintem itt adják le a feszültséget, ami felgyülemlik bennük a hétköznapokban. Nekem már nincs is kedvem olvasgatni a fórumokat egy jó ideje. Pénztárcában turkálni, alpári, bunkó, lekezelő stílus, hangnem... pár emberre ráférne 2 nagy levegőt és egy kis relax.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Általában frontkor, vagy fan-kor ez felerősödik, ezt már én is észrevettem.
Nagyon nagy egymásnak esések vannak az utóbbi időben, pár napban is.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
autotaxmo
őstag
Majd akkor lesz S23 ha sikerul 300 alatt elhozni, addig kivaras van, nem vagyok hajlando 100 ezer pluszt kiadni upgrade cimen. Nekem az mar tures hataron tul van hogy lenyeljem ezt az arkulonbozetet. Mondjuk a kozel 100 ezer is sok pluszban csak az optimalizalas es snapi miatt, de ammyiert tennek egy probat. Addig marad a kivaras hogy akciozzanak. Jelenleg 170 ezret kene kb rafizetni hogy valtsak S22-rol. S22 realisan 180-190 ezerert lehet eladni es most az S23 368-ert van legjobb aron Samuban, volt egy par nap talan amikor 332-re lehetett akciozni de az is boven 140-150-es rafizetes lett volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android játékok topikja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okos Otthon / Smart Home
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja