- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz fehér_ember #5935 üzenetére
Mert olyan vagy mint a képen?
Lehet az olyan ujjhoz nem jó...
Ahhoz csakis a tudjuk mi jó és semmi más.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #5148 üzenetére
Egész nyugodtan, én ilyen alkoholos fertőtlenítős tisztítókendővel szoktam tisztítani, az előző telón 4 év alatt nem lett baja
-
PedroPascal
őstag
válasz fehér_ember #5150 üzenetére
Nincs mit! Nem kivehető, nem aramid (kevlár) vagy ragasztva van vagy bele öntötték de nem kotyog, olyan mintha egybe lenne a tokkal.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
válasz fehér_ember #5148 üzenetére
Én langyos vízzel szoktam néha lemosni egy kis old spice tusfűrdővel. Amúgy nem ázik át (vízálló).
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
gabo91
aktív tag
válasz fehér_ember #4089 üzenetére
Spigen üvegfólia, ahogy javasoltátok, mellé egy nilkin átlátszó tok.
Az üvegfólia minden forintot megért. -
TomPack
őstag
válasz fehér_ember #3300 üzenetére
Azt hiszem erre mondják azt, hogy nagy kofferba jó pakolni?! Csak sz@r vele utazni.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Palesz191
aktív tag
válasz fehér_ember #2962 üzenetére
Köszi szépen!
Én egyelőre hirtelen felindulásból rendeltem sheinről... gondolom a tok az tok, szilikon, műanyag, csókolom. Beraktam fóliát is, az meg kitudja...
Lehet esetleg a tokodat megvenném, ha majd nem kell tenyleg.
-
Palesz191
aktív tag
válasz fehér_ember #2526 üzenetére
Sziasztok,
Megrendeltem S23at én is.
Eddig nem tokoztam, nem fóliáztam, de erre szeretnék.Ezek amit a kolléga írt, ez továbbra is jó? Mert olvasgattam vissza, de a sok infóba elveszek.
-
w.miki
veterán
válasz fehér_ember #2900 üzenetére
Zoom-ot sokkal macerásabb használni, ha jól olvasom te sem azt használod monitor fotózásnál.
Inkább írok a Samsung-nak, hogy cseréljék ki a kamera modult egy jóra, ez talán belefér a garanciába.
Ki az egyedül akinek jó a kamerája? Mandalóri úr-nak, ha jól emlékszem? Az övé mikori gyártású?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
PedroPascal
őstag
válasz fehér_ember #2717 üzenetére
Hetek, hónapok óta olvasva a hozzászólásaid itt nem értem miért használod ezt a telefont.
-
EAndrew
aktív tag
válasz fehér_ember #2690 üzenetére
Nálam ez volt az s22-n és most a 23+-on is. Szeritnem jó. A múltkor sikerült elvágnom újjam, de még így is érzékelte 10ből 8szor, a maradék 2 esetben mozgatnom kellett rajta egy kicsit. Azt egyébként nem tudom milyen lenne nélküle, mert addig nem volt bekapcsolva a készülék, míg az üveg rá nem került.
A teszt képekkel kapcsolatban pedig amiket csináltál: igen van elmosódás az S23 képein, még így is jó a többi mellett. A Mate képe is homályos lett szinte ugyanabban a sávban, vagy csak úgy néz ki mintha lenne."Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
voncci
aktív tag
válasz fehér_ember #2690 üzenetére
Én most vettem le. Nálam sokat rontott az érzékelésen
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #2688 üzenetére
OK, csak vissza kellett volna olvasni: "Spigen "Glas.tR SLIM EZ Fit" Samsung Galaxy S23"
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #2672 üzenetére
Még így is az S23 a legjobb
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #2668 üzenetére
Nem jól linkeltem , csak a jpg-ket kellett volna; úgy könnyebb összenézni/hasonlítani.
Akkor mégegyszer.
A4-es lap szöveggel: S23 főkamera (banános); S23 3x optikai zoom; S3; Mate 20 Pro
Az S23-as az optikai zoomot használva OK[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
válasz fehér_ember #2572 üzenetére
En a helyedben az ilyet tuti küldeném vissza, még akkor is ha volt mar olyan, hogy Te is kuldtel vissza termeket. Ettol mèg nem kell neked is belekerulni az o korforgasukba. Pl. en küldhettem vissza telefont olyan indokból is hogy szimplán nem tetszett az android mert mondjuk iphone volt elotte es nem tudtam megszokni, de lehet hogy valaki azert küldte vissza mert mondjuk tesztelni akarta hogy meddig birja viz alatt a telo vagy beleejtette a budiba veletlen stb. Nekem legyen az a ragasztás gyari a dobozon, legyen “szűz” a termek ennyi penzert. Megértem ha egyeseket nem erdekel, hogy uj vagy visszaküldött termeket kap meg “ujkent” de engem tuti zavarna hogy elotte valaki napokig akar ossze vissza hasznalhatta, agyatlanul toltogette stb. Na mindegy, az a jo hogy mindenki máshogyan éli vagy látja ezeket
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #2502 üzenetére
Mégsem a samsung store-ból rendeltem mert emagnál olcsóbb a gyári fólia és a töltő is. Ezenkívül egy ringke onyx is lesz. Ráadást itt most 10k felett automatába ingyenes.
-
MrBazsi
senior tag
válasz fehér_ember #2499 üzenetére
hát ezzel most nem vagyok előrébb, nekem egy ss-el készített biztonsági mentés kellene mindenképp pc-re, de nem megy. pedig eddig hibátlan volt
csak én szívok ezzel? -
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #2499 üzenetére
Mondjuk annyit hozzáfűznék az utolsó mondatomhoz, hogy én t-mobilnál venném előfizetéssel (mobil s + 10GB) részletre és ott az s23 és a 14 pro között 1,52-szeres az árkülönbség; de pl. egy mediamarktban "simán" csak 1,09. Szóval függ ez azért több mindentől.
[ Szerkesztve ]
-
palee69
senior tag
-
cirx
senior tag
válasz fehér_ember #2311 üzenetére
Mindenesetre kiváncsi vagyok mit kezdenek ennyi banánnal!? Ahogy olvastam jobbra balra, szoftveresen akarják valahogy javítani.
S23 GREEN
-
palee69
senior tag
válasz fehér_ember #2311 üzenetére
Rendben.
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #1920 üzenetére
Vietnámi igen, elmosódást még nem teszteltem, sima fotók szuperek tényleg, van hozzá leírás ha valakit érdekel megmondom hol találja.
-
TODI1111
veterán
válasz fehér_ember #1829 üzenetére
Mindjárt itt a nagy [frissítés] ami elmáletileg orvosolja a hibákat. 922,88MB.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz fehér_ember #1780 üzenetére
Igazából csak annak kéne tudatosulnia az emberekben, hogy itt egy olyan hibáról van szó, amelyik nem egységesen érinti az összes készüléket a szérián belül, bőven vannak olyan S23 / S23+ -ok amelyek ugyanilyen körülmények között egyáltalán nem készítenek részben elmosódott (🍌) képet, tűéles minden ahogy annak lennie kell.
Egyébként első éles bevetésén külföldön szépen helytállt az S23, maximum fényerőn rengeteget fotózva nap végére maradt benne ~20%, a régi S10-em még új akksival is régesrég elvérzett volna ugyanilyen körülmények között.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Ricardo
titán
válasz fehér_ember #1765 üzenetére
Az akku csere egy régi telefonban mindig kétesélyes.
Sikerül e eredetit szerezni hozzá? Ha igen jobb lesz e mint ami benne van? Ki tudja mennyit áll a raktárban. -
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #1444 üzenetére
Szerintem jól döntöttél, majd pár hónap múlva, vehetsz újra a javított szériából.
-
EAndrew
aktív tag
válasz fehér_ember #1380 üzenetére
Szia,
Egyébként használtad és úgy állsz el, vagy még éppen úton van és inkább lemondod? (Bocs ha már írtad, nem kerestem vissza)
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
skul0
aktív tag
Én értem, hogy tudat alatt ott van, hogy jelen van a probléma, de tudtommal csak 50mp-en, és csak közeli témák fotózásakor észrevehető számottevően. Egy dokumentum fotózására nem elég a 12mp? Azzal tesztelve én nem tapasztaltam semmilyen elmosódást. Szerintem érdemes megvárni a következő frissítést, mostanában a Samsung-ra nem lehet panasz ilyen téren.
Persze ettől a probléma még jelen van, de hát nagy, milliós nagyságrendben gyártó vállalatról van szó, baromi összetett gyártási folyamattal. Hazai prémium autógyártónál is sokszor olyan minőségi hibákkal mennek ki az autók, hogy ha azt a vevők tudnák, nem vennék meg, de mivel csak 10 év múlva fog jelentkezni, viszik, mint a cukrot.
-
Luigi962
őstag
S 23, 256 GB tárhely, Vietnam a gyártó és sajnos banán homály ott van. Én megvárom Samsung reakcióját
-
csakakod
csendes újonc
válasz fehér_ember #1275 üzenetére
Én visszaküldtem az első nap után a telefont. Az elállási nyilatkozatot a telefonnal fényképeztem, akkor nem is tűnt fel ez a hiba, mert más miatt küldtem vissza, de most visszanéztem az elkészült képeket a nyilatkozatról és nálam is megvolt az elmosódás egy bizonyos íven.
Ha sokat fotózol dokumentumokat és tudod,hogy zavarna ez a hiba, akkor vissza kell küldened. Ha meg nem, akkor érdemes várnod, hátha szoftveresen megoldja a Samu. Neked kell mérlegelned. -
S@c@
őstag
válasz fehér_ember #1288 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz fehér_ember #1285 üzenetére
Szovegnel is sztem okes az s22. Amit te berajzoltal abba nagyon bele kell latni azt a format.(neten sokkal durvább mosotsagok vannak)
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz fehér_ember #1275 üzenetére
Melyik részén? Mert én nem látom. Legalábbis ami a neten vannak képek ahhoz képest közel sem látok olyan problémát.
Pláne a raw fotón.
-
csubííí
senior tag
válasz fehér_ember #1120 üzenetére
Beállítások- Zárolt képernyő- parancsikonok.
Beállítások- speciális funkciók- oldalsó gomb.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz fehér_ember #1114 üzenetére
" ... van windows-os verzió is ... " - ott valamilyen ftp klienst kell használni. Én erre (is) használom Total Commander-t.
Szóval a MiXplorer-ben kell egy ftp szervert indítanod, majd - a példánál maradva - a TC-vel már tudsz ehhez az ftp-hez csatlakozni.#1118 "Ha kikapcsolom a 2. simet akkor sokkal jobb ... " - na ezzel kapcs. nincs tapasztalatom, de azért furcsállom. Szvsz. nem kellene, hogy befolyásolja a vételi képességeket az, hogy hány SIM aktív.
" ... most nem azt az adót mutatja." - igen, azt néztem, hogy a Mate 20 Pro-d sem feltétlen a legjobb toronyra volt rácsatlakozva.
"Úgy néz ki 2 simnél gyengébb." - a Mate 20 Pro-nál is tetten érhető ez? Nem akarnád tesztelni
-
Mike81
senior tag
válasz fehér_ember #1009 üzenetére
Szia!
"A huawei-en volt főképernyőre kitehető elemlámpa ikon illetve képernyőzáras is. Samsungon ilyet nem találtam"
Én használom a Good Lock-ot. Abban betudod állítani hogy legyen a lock screenen lámpa meg még mas progit is kitudsz rakni ami fontos lehet. Meg a bekapcsoló gombhoz is tudsz funkciókat rendelni. Régebben pl gyors dupla nyomásra indígotta a lámpát.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz fehér_ember #1100 üzenetére
" ... hiába kötöm össze usb kábellel a telóval, semmi nem történik (...) csak simán töltődik ... " - nem lehet, hogy (nálam P10-nél így működik, mert alapból "charge only" módba van) az értesítési sávot ha lehúzod, akkor ott választani kell a csatlakozási módok között? Ha, igen, akkor file trasnfer-t vagy valami hasonlót keress.
Ha van jó wifi-d, akkor én nem vacakolnék kábellel. Én speciel MiXplorer-t használok (erre is), de van rengeteg hasonló cucc.
#1104 Érdekes.
A beltér picit aggasztó(an gyenge). -
nVIPER
senior tag
válasz fehér_ember #1107 üzenetére
Bocsánat, Mate
-
nVIPER
senior tag
válasz fehér_ember #1104 üzenetére
Hű, itt aztán van eltérés a P20 javára...
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz fehér_ember #995 üzenetére
Igen, a kameramodulnál. Mindegyik csörög, az S10 is ilyen volt új korától kezdve és máig ilyen. Egyszer valahol olvastam, hogy pontosan mi ez és milyen okból, de nyugi, nem hiba.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
csubííí
senior tag
A lámpa zároltképernyőre kirakható, gyorskapcsolók között is ott van.
Ha extra gesztusok kellenek, töltsd le a good lock alkalmazást, azon belül az one hand operation+. Ott aztán jó sok gesztusvezérlés állítható. -
Rigormortiis
veterán
Itt pedig meg tudod csinálni, hogy a bekapcsológomb kétszeri megnyomására mappolod a zseblámpát. Ez a legjobb, még fel sem kell oldani hozzá
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... úgyhogy azt én sem értem miért mutatja." - izgi
"De ha mondtok hozzá appot, akkor összehasonlíthatom." - köszönöm előre is!
A teljesség igénye nélkül:
• Network Cell Info & Wifi (és spec. ezt használom)
• Network Signal Info (ez az ingyenes, de van belől "Pro" is)
• Net Signal: WiFi & 4G 5G Meter (ezt már itt korábban ajánlotta valaki)Miközben keresgéltem, találtam már két tesztet (link1, link2), szóval nagy valószínűséggel tényleg javult a helyzet (volt miből), ennek ellenére érdekes lenne egy Mate 20 Pro-val (is) összekóstolni.
"Soha nem mértem még a térerőt, nem szokott gondom lenni vele ... "
Hidd el, én se. A P10-emmel nincs is ilyen gond, viszont biztos "lefőne a kávé", ha a több százezer forintos új telcsim alulmúlná a régit. Szóval nekem ezért lenne fontos.#1010 AtHoS
Fura, de - elvileg - lehetséges, mivel a PNG is lehet tömörített. Bővebben ...#1011 fehér_ember
" ... az S23-ason nem elég önmagában nyomni a bekapcsoló gombot a kikapcsolásához."
Ööö... ezt kifejtenéd kérlek?" ... kézzel átfogva/átmarkolva nem kapcsolnám sokszor ki illetve indítanám újra."
Te aztán jól rámarkolhatsz a telefonra Nekem ez a probléma még egyszer sem jött elő a P10-nél.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz fehér_ember #1014 üzenetére
Lehet, hogy kifogtál egy hibás darabot.
Én [ilyen] Baseus kábelt használok a laptop és telefon összekötésére amit az S22 ultránál is használtam már (jelenleg S23 ultrával használom). Töltés, adatátvitel tökéletesen működik.
Töltőkábelnek pedig [ezt] a Baseus kábelt használom, ami szintén tökéletesen működik. A gyorstöltés is megy vele.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #1014 üzenetére
Uh, pedig nem is volt olcsó
-
fehér_ember
addikt
Az is tetszik hogy az S23-ason nem elég önmagában nyomni a bekapcsoló gombot a kikapcsolásához.
Engem amúgyis sírba vitt az a oldalra elhelyezett gomb minden telefonnál. Számomra felül lenne jó helyen, mert akkor kézben hurcolászva, kézzel átfogva/átmarkolva nem kapcsolnám sokszor ki illetve indítanám újra.
Lehet így most két gombbal ritkábban fog előfordulni. Bár az is megfordult már a fejemben hogy kivágom a tokból azt a gombot és akkor süllyesztve lesz. Mondjuk akkor meg a képernyőfotót kellene máshogy megoldani. -
<Adamsky>
nagyúr
Milyen telefonról váltottál? Meg van még? Tudnád tesztelni valamilyen app-al a téreősséget ugyanott, ugyanazzal a kártyával (átteni egyik készülékből a másikba)? Mert itt ezen a képen az a ~50% térerő nem tűnik soknak, ill. engem speciel nagyon érdekelne, hogy ez mit jelent a valóságban (dBm).
#1005 AtHoS
" ... a JPG vagy a PNG adhat vissza jobb minőséget?"
A PNG veszteségmentes. -
Juhaszatti
addikt
"Tegnap kezdtem el csak az S23-assal ismerkedni.
Nektek is kotyog benne valami ha kézben fogva "kicsit gyorsabban" előre hátra mozgatjátok?"Az optikai képstabilizátor. Nem rendellenes, már az S10-nél is így volt. Ezek így működnek.
-
migabi24
nagyúr
Indítsd el a kamerát és úgy is rázd meg, ha nem csörög akkor megnyugodhatsz
-
*RLaci*
addikt
A stabilizátor zörög a kamerában, ez nem hiba. A 23as széria nem kapott gyárilag fóliát a kijelzőre.
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #890 üzenetére
Tegnap kezdtem el csak az S23-assal ismerkedni.
Nektek is kotyog benne valami ha kézben fogva "kicsit gyorsabban" előre hátra mozgatjátok?
Ezt én még nem nevezném rázásnak, szerintem ennyi "erőhatás/gyorsulások" vagy még több, akkor is éri ha a nadrág oldalzsebében van járás közben; de még az sem biztos, hogy ott kell hozzá lennie. Gondolom a kamerában valami lencse ... Remélem idővel nem alakul ki emiatt semmi rendellenesség a használhatóságában.Átköltöztetni a Samsungos Smart Switch segítségével sikerült Huawei Telóról is. Arra is simán fel tudtam telepíteni a play áruházból, az S23-on meg gyárilag rajta van. Összekötöttem őket a samsunghoz mellékelt usb c - usb c kábellel; a progik elindítása után minden egyértelmű volt.
A kameraszoftvernél kár hogy nem lehet a ledet folyamatosan bekapcsolva-t is választani. A Mate 20 Pro-nál ezt már úgy megszoktam, megszerettem, nagyon közeli téma fotózásakor.
Most a gyári S23-as készülék előlapján van valami fólia? [kép]
Annak köszönhető az is, hogy a kijelző körül fekete keret látszik? [kép][ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #892 üzenetére
Úgy én is el tudnám hozni, de még szoknom kell ezeket az új árakat, S10e van most, azt 125 ezerért vettem 4 éve, ahhoz képpest alig van fejlődés, de az ára az 4x annyi, szóval győzködöm még magam
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #890 üzenetére
Igen sajnos így küldik mióta az eszemet tudom, kicsit írígy vagyok ez idén nekem nem fér bele, marad a Hifizés
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #830 üzenetére
Félreértettél, bontatlan új telókkal van tele az apró 3 év samu garival.
-
worxland
addikt
válasz fehér_ember #818 üzenetére
"Szolgáltató kapja és adja tovább a frissítéseket? Vagy hogy van ez?" - igen, csak ráteszi még a saját cuccait is - legalábbis nem olyan régen még csinálták. Most nem tudom, mi a módi.
"Szóval ha nem szolgáltatótól vásárolok de beleteszek telekomos szimet, akkor ugyanúgy meg fogom kapni a rendszer és biztonsági frissítéseket?" - ahogy a #823-ban írta Rigormortiis, ha nem EU régiósat sóznak a nyakadba, akkor ott lehet gond.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Rigormortiis
veterán
válasz fehér_ember #819 üzenetére
Ne is legyen. Az ilyen sufni boltokknál az is rizikós, hogy esetleg nem EU régiós készüléket kapsz. Én biztos nem vennék ilyen helyről, inkább kivárok valami nagyobb akciót...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #821 üzenetére
Én inkább innen az aprórol vennék samsung garisat bolti garis áron.
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #819 üzenetére
Na jó; a nokia N8-assal volt, de annak a szürkés-lilás kijelzője (a fekete helyett) egyből feltűnt. 2x cseréltettem, aztán beláttam hogy az összes el van cseszve, ezután le is szálltam a nokia vonatról.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #815 üzenetére
Szia, ezekre sajnos nincs hivatalos samsung garancia, ezért elég rizikós, lehet szerencséd lesz, de ha nem akkor szívás
-
Sza_Sa
senior tag
válasz fehér_ember #815 üzenetére
A 3 év garanciát biztosan bukod, egyébként más talán nem lehet.
Talán az első évben is viheted vissza ahol vetted, ha gondod van. A Samu eléggé védi a régiós piacokat.[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
worxland
addikt
válasz fehér_ember #812 üzenetére
Mobilszolgáltató lassabban adja ki a frissítéseket. Így csak előnyöd származik, ha a Samsung webshopjában veszed a telefont.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- További aktív témák...