- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AI a játékokban és azon túl
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
titán
válasz migabi24 #15175 üzenetére
Nem felejtettem el, csak nem konkretizáltad mire vonatkozik az 5%, ahogy a lassú töltés-gyors töltés sem mond sokat, hiszen annak is többféle módja van.
én nem tudok ilyen számításrol, ezt saját tapasztalatból mondom.
Értem. Azt gondolom tudod, hogy a reális képhez képhez több egyforma telefont kellene azonos módon használni és különböző töltőkkel tölteni. -
samu74
addikt
válasz migabi24 #15163 üzenetére
Éjjelin nekem is egy vezetéknélküli van,de lassan tölt az is. Abszolút nem melegszik, mondjuk attól a 10 wattos áramtól meg pláne. Lakásba van még 2 töltő azok 15 wattosak, melóhelyen meg egy 45 wattos.Melóba nincs idő szarakodni, szóval azzal lehet haladni. De ritkán kell mert azért elég nagy akksi van ebbe a motyóba.
Ja és hogy hergeljem a népet, mind gyári.[ Szerkesztve ]
-----------
-
qltsar
veterán
válasz migabi24 #15161 üzenetére
Leglassabb vezetek nelkuli toltot?
Ennek mi ertelme van? Nekem vannak 15W-os toltopadjaim szerte a lakasban.
Ejjeli szekrenyen egy 5W-os iPhone adapterrel van rakotve, igy kb. 3W-tal tolt.
Van egy ami egy iQOS toltovel megy, az 8W, meg egy ami egy 20W-os Blitzwolf toltovel, az talan hozza a maximumot, de, ha nem akarnam akkor fogom es kikapcsolom a vezetek nelkuli gyorstoltest, es ez sem tolt "gyorstoltessel".
Ha ennyire kimelni akarod az akksit, akkor toltsd vezetekrol, PC USB sebesseggel, igy lenyegesen kevesebb hot generalsz toltes kozben, mint egy szuperlassu vezetek nelkuli toltovel.
TL,DR: a telefon van ertem, nem forditva. Ha tulsagosan degradalodik az akkumulatorod, akkor ugyanannyi garanciad van ra, mint a telefonra, ezen kivul sem tul draga szerencsere egy akkumulator csere hivatalos szervizben.
-
jUUh
addikt
válasz migabi24 #15007 üzenetére
Januárban
Egyébként kíváncsi leszek, milyen lesz a OneUI 7.0 S23 szérián, eddig amiket láttam, láttunk belőle hát nem tudom. Ez a nagy AI fókusz szerintem egy bődületes haszontalan valami, nekem nagy bánatom, hogy erre tart az iparág.
Kinézetre egyértelmű ugyanaz a trend, mint minden Android gyártó, értsd, iOS copy paste. Az animációk állítólag jók, az tök oké, viszont a qrva vertikális alkalmazáslistát igazán visszaadhatnák már...
Samsung Galaxy S23+
-
Technoman
őstag
válasz migabi24 #14536 üzenetére
Sziasztok!
Kérdésem lenne töltés terén.
Egy S23+ boldog tulajdonosa lettem pár napja, ami a régi P30 Pro-mat váltja.
Jelenleg a P30 Pro 40W-os töltőjét használom a Samunál, aminél nem látom, hogy gyors töltésem lenne , mivel semmit sem ír ki és cca 1,5 óráig tart, amig feltöltöm pld 40-50%-ről (minden be van kapcsolva, ami a gyorstöltéshez kell) Ezt a Huawei egyébként jelezte is a régi telómon, töltésnél.
Ha megvenném ezt az EP-T4510 Hálózati USB-C töltőt (pld), amihez gyári USB kábel is jár meglenne az "örömöm"? Azaz, jó multi szokás szerint, nem kéne még hozzá külön "gyors USB madzagot" vennem? (olvasgatva a fórumot, többen írtátok, hogy ezek a gazdaságos csomagok néha nem gyári, eredetiek)
A másik a PowerBank lenne. Ez jó lenne hozzá, tudná adni pld túrázásnál azt a gyorsaságot, mint a gyári hálózati töltő?
thy -
Rigormortiis
veterán
válasz migabi24 #14042 üzenetére
Nem csak ezekkel könnyű. Ebook olvasással még könnyebb 3 százalék per óra
Komolyabbra fordítva: nem a készülékgyártók tehetnek róla, hogy a legtöbb ember hulladék appokat használ főleg közösségi fronton. Nekem is csak azért van fent a retek messenger, hogy ha valaki a családból, melóból azon keres, megtaláljon. Nem állítok ulimátumot nekik, hogy vagy felteszitek a vibert/whatsappot, vagy nem beszélek veletek.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
gulyasa
őstag
válasz migabi24 #13590 üzenetére
Én azt egy szóval nem mondtam, hogy nem gyári
töltőtadaptert használok.Otthoni töltésre egy 25W-os Samsung adaptert használok - jelenleg ezzel van táplálva a Spigen vezetéknélküli töltőállvány.
Ezen kívül hordok magammal egy szintén Samsung 45W-os adaptert, a hozzá adott kábellel, arra az esetre, ha nem otthon kellene "megetetni" a telefont és azt gyorsan kellene.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz migabi24 #13587 üzenetére
Tapasztalatom szerint, ezen a töltőállványon nem számít a 2-3 mm. De amúgy is, a tegnapi esetnél pont középre igazítottam, de nem volt jó neki úgy sem. Az újraindítás kellett, hogy megjavuljon.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
kcsa
veterán
válasz migabi24 #13169 üzenetére
Amit még a többiek nem írtak, hogy az eltérés bizony adódhat olyan banális dolgokból is, mint hogy egyik TypeC kábel csak USB2.0, másik meg 3.0(4.0, ugyanaz), amihez több pin kell, illetve vannak adatátvitelt nem támogató, csak töltőkábelek is.
Nagyon aggódni nem kell, 99,9% hogy működni fog, max tényleg lassabban,
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
őstag
Mi tér el?
24 pin csatlakozó szabvány, az hogy melyek vannak használva, és milyen feature működik egy kábellel, az a változó.
De önmagában egy normális C vezetékkel kárt nem lehet okozni, max nem megy az adatátvitel vagy lassú (usb2.0), lassú a töltés stb.[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
Juhaszatti
addikt
Maga a Type-C csatlakozó egy szabvány. Bármelyik telefonba vagy laptopba beledughatod bármelyik gyártóét, kárt nem tudsz okozni vele.
A töltési sebességre léteznek különböző szabványok, ebből adódhat eltérés. De ez csak a töltési sebességet befolyásolja, legfeljebb annyi a különbség hogy az egyik telefont gyorsabban tölti mint a másikat, de kárt ezzel sem tudsz okozni. -
-
grafnet
veterán
válasz migabi24 #13015 üzenetére
Én vásároltam telefont egy HA-s gyerektől, sok pozitív visszajelzése volt, saját honlapja, stb-stb.
Mégis átb@ccott, mint sz@rt a palánkon.Persze az adás-vétel után 10 perccel már nem volt elérhető...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
titán
válasz migabi24 #12911 üzenetére
#12911migabi24, #12912kelly416, #12913sztivo, #12914EngineerBoy
Köszönöm szépen, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!
Ők tudják mire költik a pénzüket. Szerintem nettó lehúzás egy ilyen értékű telefonban a 60hz-es kijelző. Köszönöm neked is a tapasztalatokat! A kamerát szerintem elengedem, inkább legyen gyors a telefon egy szintén gyors kijelző társaságában.
[ Szerkesztve ]
-
VanAzAPénz
tag
válasz migabi24 #12541 üzenetére
Redmi Note 11 a delikvens akivel beszélek. A gond ott kezdődött hogy szert tettem egy Honor Magic 6 Pro-ra is és felhívtam a feleségemet és ahogy te is írod mintha ott állna mellettem , szabályosan élt a hangja. A Honorban Vodás kártya volt, kicseréltem a Samuban lévő T-s erre, de szintén nincs mély, olyan távoli és zavaró a hangszín. Aztán Yetteles kártáyal sem let jobb a szitu. 1 hónapos a készülék, de ez eddig nem tünt fel valamiért. Korábban Oneplus készülékem volt, ma poénból behoztam melóhelyre és hülyegyerek játékot játszva hivogatom asszonyt . A lényeg hogy Oneplus is rendben szól , mintha élne de az S23 továbbra sem javult . Szóval mindegy milyen kártyát teszek bele és másik két telefon továbbra is szebben szól így a másik oldali telefon nem számít sajna. YT -nál nem érzem hogy bajos lenne, OP mono ott eleve nem vetélytárs, Honor meg teljesen más liga, minőségben magasan Samu felett van kihagosítva is.
[ Szerkesztve ]
-
VanAzAPénz
tag
válasz migabi24 #12435 üzenetére
Nagyon is sok (nekem). Előző telómnál sokszor fordult elő, hogy este valami app beragadt és reggelre le offolta magát a teló . Volt olyan hogy már azt hittem itt a vége, 5-10 perc volt mire egyáltalán töltőre téve bekapcsolt.
Konkrétan akksi kimélés, a 20% csak pl volt, én már annak is örülnék ha 5%-nál kikapcsolva és ezzel védené az akksit.
Más is foglalkozott ezzel, de asszem makróznia kellett.
Ha már 80%-s töltést korlát és hangozatják hogy 20%-nál mér érdemes tölteni...[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz migabi24 #12189 üzenetére
Nincs ezzel gond, ha tudnám, hogy nem 2 havonta törik majd el, akkor én vennék rá egy rendes fóliát, ami nem ilyen keretes szutyok, mint az S23 verzió, ami minden, csak nem méretpontos továbbra sem
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz migabi24 #12180 üzenetére
Nem rakod tokba és fóliába a telefont, mert hát elvben egy design-tervzezől által tervezett méregdrága telefont vettél nem egy lim-lom tokot meg plexi lapot. Csak, hogy az esszenciális alapvetést hozzam fel, amit az egyik barátom szokott mondogatni
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz migabi24 #12175 üzenetére
A maszlag az, hogy nem látom itt a századpontos mérést, csak egy tokba rottyantott telót és, hogy te atompontos vagy és tized mm-eket megmondasz szemre.
Jelenleg ezek az objtektív tények. Én prezentáltam az enyémet, jöhet a tied
-
Tikakukac
titán
válasz migabi24 #12140 üzenetére
Az, hogy mi zavar lényegtelen, ha ennél nagyobb lenne a tok pereme felszedné a fóliát felrakáskor.
kelly416: Amiről beszélgetünk az 1 és konkrét és 1 típusú és gyártású fólia. Nyilván ha nem tokban van a teló, akkor venni kell olyan üveget ami hajlított is. De akkor a tokot felejtsd el.
-
zolikaDB
veterán
válasz migabi24 #12142 üzenetére
Öööö, én meg azt hittem, ez így tökéletes...
Vagyis, nekem ez így tökéletes. A kijelző látható, olvasható részét tökéletesen fedi, ha nagyobb lenne oldalanként 1mm-el, akkor meg egyes tokok felnyomnák...
Feleségemnek meg nekem S8+ra meg S10re folyton keresni kellett a "case friendly" tokokat, mert mind beleért a tokba.
A képen S23, rajta Spigen tok és Spigen S22 fólia van - igazán egyéni preferencia, de ennél jobb nem lehetne: -
-
-
zolikaDB
veterán
válasz migabi24 #11264 üzenetére
Pl én
2 garnitúrát raktam fel S23-ra, enyémen jelenleg is ez van, hibátlan, minden tokkal fasza, és fedi a képernyőt.
Csak "jófej" akartam lenni, hogy emiatt ne várjon senki a kb. 2x drágább S23 fóliára, ami tkp. teljesen ugyanez (a keret is tökéletesen illeszkedik az S23-ra, gyanítom, hogy az S22-23 befoglaló mérete, és a házban a kijelző elhelyezkedése megegyezik.)(#11284) David3: fú, az az ember... Tudod, nem talált ő fel semmi okosat. Azt már ezer éve kimondták: "Hallgatni arany." Sem Mr Talpigböcsület, sem PH nem kell ehhez.
Ez a full píszí, meg közlésikényszeres kommentelési metódus amúgysem a "fórum-világban" született, újabb keletű ez az átok.[ Szerkesztve ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz migabi24 #11160 üzenetére
Ez szomorú, nem terveztem még 2x autóstartót is cserélni.
Gondolom a fém kis lapocska a teló és a tok közé itt nem játszik, mert elég passzentos a tok?! - nekem a vez.nélküli töltés nem lényeg.[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
eszakas
senior tag
válasz migabi24 #10684 üzenetére
Az a furcsa hogy a kép jó és éles csak utána amit csinál vele a szoftver az mossa el.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
MikeWazowski
veterán
-
samu74
addikt
válasz migabi24 #9884 üzenetére
Mondjuk nekem 14 van fent,de én úgy emlékszem hogy az a 13-ba is benne kellett legyen. Írtam hol lehet megtalálni, az alján a menüben rákkattintol az autómatikus újraindításra és akkor be lehet még egy kattintással állítani hogy mikor akarod.Ott van az. Vagy a beállítások keresőjében rákeresel.
[ Szerkesztve ]
-----------