Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ahnaelei #16025 üzenetére
Szia!
Ha senki nem válaszolt eddig, akkor meg merem kockáztatni, hogy nincs ilyen beállítási lehetőség.
Viszont az Automatu alkalmazással meg lehet oldani, amit kérsz, mégpedig úgy, hogy az adott időpontokban a megfelelő MMI/USSD kódokat el kell küldeni.
Arra kell csak figyelni, hogy Android 14-től már nem működik úgy, hogy csak a számokat adod meg, hanem mindent zárójelbe kell tenni.
Pld: Feltétel nélküli hívásátirányítás bekapcsolása
(**21*telefonszám/Postafiók száma*11#)
Feltétel nélküli hívásátirányítás kikapcsolása
(##21#)
Teszteléshez használd a "Feltétel nélküli hívásátirányítás lekérdezése"
kódot: (*#21#)Szerk: Közrben utána néztem és a Rutinokkal is meg lehet oldani, de segítségül kell hívni a Bixby-t és ott parancsként megadni az MMI kód hívását.
Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
kiss006
csendes tag
Sziasztok, egy érdekes kérdésem lenne, jelenleg egy iphone 13at használok, de nézegettem hardverapron és kb. azonos árban lehet venni S23at.. szerintetek érdemes lehet váltani rá?
sose volt még samsungom viszont tetszenek hogy vannak olyan fícsörök benne, amik a legújabb iphoneok közül is csak a proknak van meg vagy azoknak sem, pl az AI vagy a 120hzes kijelző.. ahogy néztem akksi időben jobb a 13-nál, szoftveresen nem hiszem hogy lassabb lenne.. valaki már csinált hasonlót?
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Egy beállítási kérdésem lenne. Adott két sim a telóban. Az egyik folyamatosan megy, de a másikat szeretném időzítetten használni, ami azt jelenti, hogy csak pl. reggel 9 és 14 óra között fogadjon hívásokat, mintha ki lenne kapcsolva a teló. E-közben azért a hangposta menjen. Van egyáltalán ilyen lehetőség és hogy lehet ezt így beállítani? Előre is köszönöm!
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Egy ideje folyamatosan egy-egy pillanatra feldobja a telefonom, hogy a Mobile Serice Manager leállt.
Elég zavaró, napi 10-15 ilyen felvillanást látni...
Más találkozott ezzel? Valami megoldást tudtok?
Köszi. -
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Utolsó frissítés óta ha bluetooth-on kapcsolódva vagyok csipog a teló hangerő állításakor.
Rendkívül zavaró, ki tudom valahol kapcsolni?
Köszönöm -
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #16017 üzenetére
Nekem bő egy hónap múlva céges csere. Pont ez a problémám, a méret. Igaz nekem S25 és S25+ között megy a vacillálás.(Jelenleg a + felé húzok, mert legyen már egy kis változatossaág a sok alap S telefon után.)
A plusz azért egy kicsit kisebb mint az Ultra. Majd írd le a mindennapos használati tapasztalataidat eből a szempontból. Követem az ultra topikot is
-
hodostamas
addikt
Átvándoroltam 25ultrára. megadták az s23 256-ra a 171e-et. így megérte a váltás. Hát hiányzik a mérete, de megérte a váltást eddig.
-
w.miki
veterán
válasz
StarKiller89 #16012 üzenetére
Leírnád, te hogy intézed a gariztatást?
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #16014 üzenetére
Ezt mondom. Használható, jó telót kaptál vissza. Neked ez a lényeg.
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #16010 üzenetére
Lehet, hogy nem is kaptál új kijelzőt csak egy gyári fóliát rá (ha egyáltalán volt rajta az az első alkalommal leszedős valami), közben meg egy cimbinek lett ingyen csere kijelzője a törött helyett.
De ez igazából Neked nem baj.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
PedroPascal #16010 üzenetére
nekem a SES anno kamera hiba miatt cserélt 3 hónapos telefonban akksit, sőt eddig akármilyen problémám volt mindig cseréltek akksit a hibától fügetlenül...
-
PedroPascal
őstag
válasz
Roxbury #16009 üzenetére
Bemondásra nem cserélnek akksit. Mikor megjött az S25 az S23 ment szervizbe garban. Mondtam hogy az akksi sem az igazi de nem cserélték. Az USB-s csati is csak tisztítást kapott nem cserét. A kijelzőt pedig cserélték ami karcmentes volt amúgy is. Beküldöd és mindent bevizsgàlnak, ami hibás azt cserélik.
-
qltsar
veterán
válasz
Roxbury #16003 üzenetére
Biztos, hogy van ra eszkozuk, de szerintem hasonlo, mint amit te is meg tudsz csinalni egy egyszeru merovel - szerintem.
Lemerited a telefont teljesen, fogsz egy nem PPS/PD-s toltot, mivel a gyorstoltok ahogy dinamikusan valtjak az ertekeket ilyenkor ezek a(z olcsobb) muszerek altalaban ujraindulnak es odaveszik a mert adat.
Megnezed, hogy mennyi mAh-t adott at a telefonnak a tolto 100%-ig amit ossze tudsz merni typ kapacitassal, igy kapsz egy hozzavetoleges erteket.
Van az adb-s modszer is, ami pontatlan, de meg mindig jobb, mint random szoftverekkel felremerni mindenfele adatot.
Utobbikat nevetseges, hogy "szakmai" oldalak is hasznaljak, ugy, hogy koztudottan pontatlanok.
#16004: Ez az adbs pontatlan adat
.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz
PedroPascal #16004 üzenetére
Na ez nagyon jó hír. Már csak az a kérdés, hogy az S23-ban is mutatni fogja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest