- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TomPack #8367 üzenetére
Írtam, hogy látom, csak nem tulajdonítok neki jelentőséget. A tízévesezést pedig arra írtam, aki szerint a további élet elképzelhetetlen 120 Hz nélkül. De miért is kell mindezeket elismételnem, ha már egyszer leírtam? Nem kell kiforgatni a szavaimat, nem kell megsértődni! Ez a 120 Hz dolog ez már hajlamos átmenni a megapixelháború szintjére. Főleg úgy, hogy már vannak, akiknek a 120 Hz sem elég...
-
autotaxmo
őstag
válasz
TomPack #7894 üzenetére
Hat most mar tudom miert kerult ennyibe a pitaka tokom, de nem bantam meg. Soha nem hittem volna, hogy ennyi penzt egy tokra ki fogok fizetni, de hat igazabol egy sima egyszeru eredeti samsung vagy apple tok is 20 ezer korul mozog. Ha igy nezzuk akkor nem is elrugaszkodott ez az arkepzes a Pitakanal
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
TomPack #5349 üzenetére
Az Exynos procikkal az a baj, rohadtul zabáljàk az akkut, nekem az S22őm Exynos procis volt, lájtos használat mellett nem bírt 12órát(maximum 14et)a teló, még akkucsere után sem... a Snapos S23am meg lazán kibír 1-1,5napot ugyan azon használat mellett...
Amúgy kb. 2szer többet eszik egy Exynos mint egy Snapdragon...Nem tudom akkor mitől lenne jobb a Samsung saját procija? Még 3D teljesítményben köröket ver a Snapdragon az Exynosra
-
qltsar
veterán
válasz
TomPack #5029 üzenetére
Ezért lenne jó egy összefoglaló, mert nem mennének a félreinformálások.
Tokban lévő kábel lehet, hogy sima S23 tulajoknak tökéletes, de S23+-t nem tudod vele SFC 2.0-val gyorstölteni: #4967
#5028 @Tiédetis:
10T Pro 33W, S23+ 45W, már itt elhasal a történet, ha gyorstölteni szeretnéd. Mivel elég egyedi a Samsung gyorstöltése (9V 5A) S23+ és Ultra esetében, ezért olyan töltő kell, ami ezt tudja, ha ki akarod használni. Az Mi 10T Pro töltője sem wattban sem amperben nem tudja ezt. Valószínűleg SFC 1.0 sem menne a töltőddel, mert ahhoz meg 9V 2.77A kell, és ezt a szabványt sem tudja, de valószínűleg a sima gyorstöltés (15W?) működne.
Töltő + kábel: #4004
Fólia: #3882
Én ezt a tokot használom: #3580
-
-
anonymus89
addikt
válasz
TomPack #5016 üzenetére
Köszi a részletes kifejtést, igazából autós tartóm már van gravitációs az bőven jó nekem, tölteni meg úgy sem fogom az autóban.
Végigolvastam az összes találatot Pitaka-ra és arról nem igazán találtam bejegyzést, hogy a tok levétele után van-e látható eredmény a peremen.
Igyekszem minden telefonomra vigyázni szóval kicsit háklis vagyok a telefon kijelzőjére és peremére csak is ezért kérdezem.más: akkor pitaka tokban tudom tölteni a Samsung wireless paddal?
-
PedroPascal
őstag
válasz
TomPack #3584 üzenetére
4. telefonnal használom. Ettől jobb nincs, sokan gondolják így. Dobozban benne van hogyan kell leszedni, csakis úgy csináld de nagyon nehezen fog lejönni.
S22-höz még durvább volt a mágnes de az vastagabb is volt. Autós töltő, tartó szintén van Pitaka, szintén ajánlom. UAG magesafe tokkal is jól működik.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
TomPack #3298 üzenetére
Én a kis mérete miatt választottam az S23-at, minden más másodlagos szempont volt a Plus és Ultra-val szemben.
Így is jó az üzemidő saját használati szokásaimmal [link]. Most "csak" egy délutánnyi Tokaji kirándulás volt, ami utazás és az itthoni térerő minősége is jól látszik a képről
TODI1111
"Ha.kamera.be akkor rendszerhangok 0"
Rendszerhangokba a beérkező hívások csörgése is beletartozik? -
zümzümm
senior tag
válasz
TomPack #3298 üzenetére
Én is ezzel a dilemmával küzdöttem, sőt még így utólag is sokszor eszembe jut hogy talán a + jobb válaszás lett volna, mert hogy nagyobb kijelzőn jobb bármit is csinálni. De a sima S23 méretét akkor fogod értékelni ha olyan nadrágot veszel fel aminek kisebb/szűkebb a zsebe
-
fehér_ember
addikt
válasz
TomPack #3298 üzenetére
Persze a nagyobb akksi jó volna, illetve használni a nagyobb kijelzőt is, de én sokszor csak farzsebbe vágva, minden tatyó nélkül szaladok el otthonról. Szóval így néha még a sima is nagy. A picit nagyobb huawei-t sokszor nem vittem magammal a mérete miatt illetve volt már hogy az s23 is így járt. De azért ezt nem kéne rendszeresítenem még kis időtartamokra sem. Használni jobb lenne a nagyobb, de hurcolászni meg egy olyan ami a farmer első zsebeibe is elférne. Szóval nálam végülis fontosabb a kisebb méret.
+ kisebb méret kisebb súly, ami pl. egy lazább oldalzsebes nadrágnál számíthat. -
gulyasa
őstag
válasz
TomPack #3298 üzenetére
Szerintem mindenki saját szempontok alapján döntött - már aki megvette, mert én még nem...
Viszont ha a mostaninál kicsit jobban lemegy majd az ára, akkor az S23+ (lesz) nálam a befutó.
A veterán P20 Pro-mat a GSMArena-n szoktam összehasonlítani minden új telefon jelölttel és az egyik leghasznosabb funkció (szerintem) a "3D SIZE UP", amiben vizuálisan összehasonlíthatsz két telefont (enélkül csak paraméterek alapján akár hármat is).
De igazából már boltban is összehasonlítottam a kettőt, külső méretben szinte ugyanakkora az S23+, mint a P20 Pro, miközben az S23+ kijelzője nagyobb.
Nekem az S23 visszalépés lenne.
De ez csak egy szempont a sok közül. -
blueMerle
veterán
válasz
TomPack #3196 üzenetére
Két darab 12 Pro is van nekik épp a kínálatban. Az, hogy egy refurb cég mit vásárol fel és mit nem, sok összetevős dolog. Elsősorban az, hogy van-e az adott készülékhez megfelelő alkatrész-ellátottsága a cégnek a gyártó vagy a forgalmazó cég szervizhálózatán keresztül. Épp ezért, kár ezen vihogni csaba1203. Előbb kicsit tájékozódj a témában aztán mehetnek az ugrálós smileyik.
-
AtHoS
nagyúr
samsunghun van most 40e beszámítási kedvezmény
Mindössze annyit kell kiválasztanod, hogy beszámíttatnál készüléket (nem, nem kell semmit sehová küldeni, csak ha valóban "eladnál" nekik valami beszámításnál kiválasztható készüléket)
Ahogy nézem a 400e fölötti auto kedvezmény már nem él. Valószínű tegnapig volt érvényben.
S22U-ra 200e utólagos pénzfizetést ír az oldalon. Annyiért sőt többért magad is eladod szerintem
-
lajbii
tag
Heló.
A Mediás fólia nekem sem jön be.
Ezért a Westend Samsung márkaboltba rakattam fel.
Ami szintén 8.e.ft-volt.
Ez már abszolút méret azonos mivel ott van 1 gépük amivel helyben vágják,
Még a rátett tokot is hozzá számítja így a szélekkel sincs gond!
Az előlapi kamera kivágás is megvan és pontos!
A fólia tapintása nagyon szuper , nem tapad és nem is olyan vastag mint sok üvegfólia.
Az újlenyomat olvasás is tökéletes vele.
Nagyon lelkiismeretesen rakták fel semmi buborék semmi szösz vagy por szem sincs!
Mintha gyárilag rakták volna fel.
És 3nap garanciát is vállalnak rá ha bármi probléma adódna.
Nekem 1 hete van rajta és szuper
S23 illetve S23 plus -ra rakattam fel velük.
Mondjuk elég géz hogy közel fél milliós telóra gyárilag már ez nem fér bele mint az előd s10 plusson volt. -
autotaxmo
őstag
Mindig lesznek ilyenek es az S23 realis ara 300 alatt van ujonnan is, ezt mar sokszor beszeltuk
barki barmit mondd a forumon, ez egy mestersegesen feltornazott ár amit a samsung meglepett. Nagyon minimalis koze van a jelenlegi gazdasagi helyzetnek.
Amugy nem csak en vagyok ezen az allasponton hanem az osszes tech portal.Mindenhol olvashatod hogy kivalo keszulek lett a szukseges finomitasokkal de irrealis arral megfuszerezve ami nem volt indokolt.
-
Sza_Sa
senior tag
Nem bántásként írtam, egyszerűen az agyon ajnározott ios is meg-megakad néha, látom. Egyébként nekem a cégesem is iphone, az is csinál cudar dolgokat, 2 db Apple tv 4k-m van, az is megakad, ha úgy tartja kedve.
Szerk: tény, hogy az androidtól jobb ezen a téren, de mára már csak történelem a tökéletesen fluid ios.
-
acqua8
csendes újonc
Szia!
Ugyanebben a dilemmában vagyok, a 256 Gb-os modellt szeretném zöld színben. A Samsung ügyfélszolgálata chaten keresztül azt közölte, hogy Magyarországon csak a jelenleg is elérhető színek lesznek (különös, megnéztem a szomszédos országokat és mindegyik modellből elérhető az összes szín). A SES üzletben viszont azt a tájékoztatást kaptam, hogy lesz zöld szín a 256-os verzióból, jelenleg "szállítás alatt" van. -
rhunseeker
tag
Oppo-ról jöttem, az egy elég fluid rendszer, semmivel nem érzem rosszabbnak a Samsungét sebességben.
Hidd el, hogy én is háklis vagyok arra, ha valami akad, döcög. Főleg ennyi pénzért. De saját tapasztalatom alapján itt nincs semmi döccenés.
S22 Ultrával viszont nincs tapasztalatom, nem tudok ahhoz képest írni.
-
harry3
őstag
Másnap bementem a Mediába megnyomkodni. Ahol a 22-nél voltak röccenések, ott a 23-nál nem.2 éve volt utoljára Samsungom, az akkori állapotához képest szerintem óriásit fejlődtek. Az S21 FE forró laggtenger volt. Azt se felejtsük el, hogy még most fognak jönni a finomhangolások. Szóval ez a kijelentés nettó f@szság, hogy a felületük optimalizálatlan és az is marad... A saját szememmel tapasztalom. Nem mondom, hogy nincs néha, de nekem az iPhone is ugyan úgy röcögött néha, csak ott az animációk miatt kevésbé tűnt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Eladó 2db Samsung a52s
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest