- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PedroPascal
őstag
válasz
autotaxmo #15922 üzenetére
Az üzemidő összehasonlítást ne 1-2 nap használat után jellemezd. Legalább 1-2 hét kell neki de inkább 1 hónap. Itt már az AI ebbe is beleszól de anélkül is használati szokás erősen befolyásolta az üzemidőt néha indokolatlanul eltérő tud lenne. 1 hónap használat után majd oszd meg nálad hogy alakul. Nekem 2,5 hét használat után az a véleményem talán 10-20%al jobb. Samsung eddigi tapasztalatok alapján nem üzemidő bajnok, nem úgy mint iPhone ami új korában 2 nap után sem kell tölteni sokszor. Nagyon kényes téma ez az üzemidő kinek hogyan meddig bírja ezzel vagy azzal. Egy hiteles módja van csak ha valaki a saját szokását hasonlítja össze egyik telefont a másikkal úgy hogy legalább 1 hónap használat van mögötte. Ami nekem 1 nap az lehet másnak 2 is vagy csak fél. Annyira lefelsleges ezt másokkal össze hasonlítani de minden topik ezzel van tele.
-
qltsar
veterán
válasz
autotaxmo #15920 üzenetére
Az egyetlen korrekt hozzaallas amit lattam errol
!
Gyakorlatilag lehetetlen osszehasonlitani az uzemidoket, mert meg, ha talalsz is egy uj S23-mat, nem talalsz ilyen uj gyartasut, es egy bontatlan akksija is mar rosszabb lesz, igy ivazi szinte lehetetlen osszehasonlitani.
Ettol meg ugy gondolom, hogy egy abszolut ertelmetlen felesleges valtas az alap verziorol, vagy a +-rol valtani 25-re, S25U meg szubjektivan downgrade az elodhoz kepest.
Nyilvan tobb embernel a must have, meg az uj telefon (rendszer) erzese miatt jon a placebo effekt, hogy sokkal jobb,meg gyorsabb, meg nincs mikrolagg - en is ilyen vagyok / voltam, igy megertem teljesen, de ezt a rocogest mar velemenyem szerint SD855-nel megugrottuk, hogy nem laggol a rendszer.
Annyit sikerult elernie nalam a Samsungnak, hogy az X5-os szeriabol egyertelmuen az A-t fogom javasolni mindenkinek, aki kicsit akar venni, jo aron 3 evre annak meg az S23-mat tovabbra is
.
-
rep3at
őstag
válasz
autotaxmo #15844 üzenetére
Hát nem tudom, engem lassan egy éves S23 tulajként nem fogott el a vágy hogy váltsak S25re. A frissítéseket még jó darabig megkapom, a sebesség több mint megfelelő, a külső habár tényleg jobban tetszik nekem ennyit nem ér (főleg hogy mindig tokban van). Ha felém dobnának egyet akkor elkapnám, de ennyi pénzért ezeket a kis semmiségeket nem éri meg, pláne hogy a kamerát nem is fejlesztették. A Note 20 Ultrát anno az Exynos és a véget ért támogatás miatt cseréltem le, ez itt nem áll fenn.
-
válasz
autotaxmo #15617 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, ha csak ennyit birna, akkor napközben töltenem kellene. De akkor már nem is lenne meg, mert gyakorlatilag az egyetlen értékelhető dolog ebben a telefonban (128-as verzió) a nagyon jó üzemidő. 8 óra képernyőidőnél kevesebb csak ritkán szokott lenni, pl. ha sokat navigálok vagy félnapos túrát mérek vele. Minden mindíg be van kapcsolva wifit-ől nfc-ig, többnyire mobilnet, azon belül 4G. Viszont nincsenek közösségi vackok, se facse se messenger, se tiktok, se X. És nem játszom rajta. Youtube, Opera, Viber, kamera viszi el az akkuidő 95 %-át. Egy Huawei óra lóg rajta folyamatosan, autóban bluetooth-os fm transmitteren keresztül (Roidmi) zene. Akku korlátozás annyi, hogy 100% töltöttségnél lekapcsol a töltés. Teljesitményprofil takarékosra van állítva. De ez teljesitményprofil az én felhasználásom mellett csak placebó. Használtam bekapcsolva, kikacsolva, ugyanannyi sot-ok jöttek ki.
[kép]
[kép]
És ennyit tud ha majdnem egész nap wifin van [kép] [kép] -
ttt1
őstag
válasz
autotaxmo #15617 üzenetére
Én accubattery-vel néztem minap (a pro verzió van meg, de gondolom nem oszt nem szoroz a működésében), de nekem a 1,5 éves telóra 95% aksi állapotot hozott ki. Hozzáteszem ez kicsit másodlagos telefon (70%-ban a "céges" telefont használom) így én 3 naponta töltöm az S23-at. -
PedroPascal
őstag
válasz
autotaxmo #15610 üzenetére
Ezért érdemes a tefon mellé egy tablet, így nem csak egy eszközön van mindened is. Más célra van de vészhelyzet vagy akármi amikor nincs meg a telefonod akkor nagyon is jól jön amellett hogy ezt nem csak tartalék célra használod. Én most szereztem be egy Tab S9-et, csak ajánlani tudom.
-
-
qltsar
veterán
válasz
autotaxmo #15593 üzenetére
Amugy nem ennyire rossz a helyzet.
Ha Budapesten vagy, akkor meg tobb opciod van, de nehany SES-ben, es Oktogonon meg lehet beszelni, hogy mikor vidd be a telefont, es par orara kell csak akkor nelkuloznod, de mar olyat is hallottam, hogy egy fagyizas a plazaban, visszament erte mert kesz is volt 30 percen belul.
Nem akkora veszett fejsze ez, ha nem sufnitunningGSM garid van, foleg, ha Budapesten vagy.
Raadasul factory resetelned sem kell, csak service modeba rakod es kesz.
-
-
StarKiller89
senior tag
válasz
autotaxmo #15536 üzenetére
SES tesz utángyátott szart a telefonba?? Te jól vagy amúgy?
Mondjuk aki valami "hejehuja gsm-be" viszi a telefonját az persze meg is érdemli de itt a gyári garanciáról volt szó... kb 4 telefonomban cseréltek Samsung szervízben akksit (is)... soha nem volt semmi probléma... -
PedroPascal
őstag
válasz
autotaxmo #15536 üzenetére
Még S7-ben cseréltem anno. Debreceni Samsung bolt, szervizben. Előtte egyeztetni kell hogy mikor tudják vállalni és legyen alkatrész is polcon. Akkor beadtam és 2 óra múlva kész volt. Gondolom más Samsung szerviz is így működik azóta is. Mivel egy akku csere nem agysebészet.
-
gurabli
őstag
válasz
autotaxmo #14488 üzenetére
Úgysem tudjuk meg a valódi adatokat. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb vásárló azt sem tudja, hogy mi az a SD, Exynos MT... Alapvetően egy csúcs telefont kap az, aki az S-széria valamelyik tagját veszi. És ha nincs valami komoly hiba vagy bug (főleg hw), akkor szinte tökéletes. Illetve az árazás lehet még érdekes.
-
gurabli
őstag
válasz
autotaxmo #14421 üzenetére
Mert olcsóbb, nem is kevéssel (legalább 20%, valószínű, hogy még több). És az amerikai piacon kívül a többiek így is megveszik, legalább 20%-kal drágábban. 1-2% profitért mindent is megtesznek, akkor ennyiért? Persze lehet majd visszanyal a fagyi, de az már egy másik év, másik éves bónusz és kimutatás. És más gondja. Ennyire egyszerű, ma különösen ez a divat.
-
Barto
aktív tag
válasz
autotaxmo #14365 üzenetére
Én is érzek romlást időben.
Azt tegyük mellé, hogy két év alatt verziófrissítés, számos egyéb frissítés is érkezett, továbbá maguk az alkalmazások frissülnek. Ezekbe plusz funkciók is kerülnek, tehát többet is fogyasztanak.
Én az S9+-al jártam úgy (4.5 évesen) régebben, hogy az ősszel beletett gyári akksi nyári gyártású volt.
1 hónap alatt 2x cseréltettem, mert 13 órát bírt telefon összesen 2 töltés között értve, s azt hittem az új akksi volt rossz - újonnan ment nekem 2 napot.
Mutatta a SES-ben az alkalmazott, hogy ez megy bele. Beletettük. Nulláztuk, számlálót, mindent. Belaktam. Közel 2 hét után 16 óra volt 2 töltés között.
Közben volt (4,5 év) 2 főverzió, számos app, (1 játék van fent, skevesetritkán játszok), azok frissítései.Nem mondom, hogy az akksi nem romlik, de olyan mintha egyik az egyik végéről jön, a másik a másik másik végéről a cérnán,s így gyorsan érnek össze ezek.
De valaki biztos megcáfol. :-)
-
-
ClioRS
őstag
válasz
autotaxmo #14094 üzenetére
Én például szeretem, szól ha esetleg valami potenciális veszély, és én meg el tudom dönteni, hogy felveszem vagy sem. Sokszor hívnak különböző bankoktól amit pl nem akarok felvenni, így ha szól csak simán kinyomom. A saját bankom számát meg tudom.
Remélem ezt azért írtad mert korán van.... Ha valaki olyan hülye, hogy nem a leírást követi és úgy tesz kárt az úgy járt. Másnak meg lehet k.rva nagy segítség, elég jól és érthetően írta le mit és hogyan. Recovery menüben is gyalulhatod simán a telefont, viszont a wipe cache csak onnan érhető el, ami szintén sokszor jön jól. Nem kell IT szakinak lenni ezekhez, csak azt kell csinálni ami le van írva és nem lesz gond. -
kelly416
veterán
válasz
autotaxmo #14094 üzenetére
Na igen. Tegnap engem hívtak egy sima 30-as számról, ráadásul kapásból kiírta a telő, hogy "Szappanos Gáborné". A név nem volt ismerős, de sokan dolgoznak a mávnál és a céges telefonkönyv online, felvettem. Valami kínai gagyogás ment a telóba, azonnal leraktam.
Aztán hogy Gáborné épp hentai műsor nézés közben hívott-e fel és nem szólt bele, vagy tényleg valami smap volt, ez már sosem fog kiderülni.
30-477 3630Viszont a biztosítók és bankok számát jellemzően "lehetséges csalás" néven jeleníti meg, ez tuti.
-
nortx55
csendes tag
válasz
autotaxmo #13959 üzenetére
Az a gond lami még nem válaszolt meg néznem olyan üzemido mellett mennyi az app, én úgy gondolom hogy ez a fő ok a merülésre, toltam vissza gyári resetet és alap appokkal mostaninál többszörös sőt-volt most nekem van hogy csak 2 óra a kijelzo idő 24 óra melett. Reset után emlékszem 5-6 óra sot megvolt. Szóval ezt akarnám ki nyomozni ha valaki akinek 5-6 óra sot-ja van be screenelné mennyi appja van.
-
válasz
autotaxmo #13922 üzenetére
Én egy éve nyúzom a legkisebb S23-at (aki nálam többet nyomkodja az hazudik, vagy fejlesztő). Ha egy nap alatt lemerítem 100-ról nullára az nálam minimum 9 óra SOT. De két nap alatt se kevesebb 8 óránál, pl.
Ha egy töltésből csak 4 órát tudnék kifacsarni, már rég eladtam volna, mert annyit a híresen pocsék üzemidejű S22 tud. Ennek a telefonnak az üzemideje az egyetlen pozitívuma, amivel kiemelkedik a többi közül. -
-
jUUh
addikt
válasz
autotaxmo #13578 üzenetére
Anno Pixel 7-en nekem is botrányos volt a, 1$-os Alis Hydrogel-lel jobb volt.
@qltsar amúgy ez érdekes, nekem nagyon száraz a bőröm szintén, és ultrasonic-kal hibátlan, a P7 optikai szkennerje sose ment rendesen. Bár egy Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G optikai szkennerje a száraz ujjammal szintén (amíg próbáltam) 10/10 volt.
-
qltsar
veterán
válasz
autotaxmo #13464 üzenetére
Engedd el azt a topicot szerintem, jobb a lelki nyugalom
.
Erdekes a szoras S24U-k kozott is, bar a throttlingolas reszehez nem tudok hozzaszolni, de nalam a fenyero, es videozas is jol birja, tegnap 4 ora naviban sem fekudt meg.
Abban, viszont van igazsag, hogy a 8gen2 egyszeruen jobban sikerult, mint a 3.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
autotaxmo #13464 üzenetére
Nem csak az Exynosos s24ek... Lehet, hogy a 8 gen 3 valamivel erősebb, viszont kifejezetten rosszul optimalizált chipset, szemben a remek 8gen2 (for samsung)gal. Oké, az ultráknak egy fokkal jobb hőelvezetésük van, de a 23u-t még nem sikerült throttingoltatnom sem játékkal, sem pedig nyáron 4k videorögzítéssel. Az a plusz 20 százalék craft nálam max akkor jönne ki, amikor leszámoltatom a megvágott videót, de egyfelől kibírom azt a plusz pár percet, másfelől sokkal többet ér, hogy verőfényes napsütésben, 35 fokban sem tilt le a készülék.
Ugyanaz a szituáció, mint a 870 vs 888 esetében.
-
cirx
senior tag
válasz
autotaxmo #11266 üzenetére
Na most kíváncsiságból megnéztem.
1 óra alatt kb 1,5%-ot merült a sima S23 készülékem. AOD bekapcsolva, 2 sim telekommal aktív (nagyon rossz térerővel, ezért voWiFI szintén aktív mindkettőn), telegram on, instagram on.
Teljesen elégedett vagyok a fogyasztásával. Szerintem nagyon hatalmába kerített téged az eszköz. Használd, és engedd el ezt a százalék figyelést! Szép napot! -
-
jUUh
addikt
válasz
autotaxmo #11242 üzenetére
Indítsd újra, esetleg egy wipe / delete cache.
-
jUUh
addikt
válasz
autotaxmo #11236 üzenetére
Őszintén nem tudom, ti hogyan észleltek 5-15%-os romlást. S23+, frissítettem egyből, nem érzem, hogy bármiben rosszabb lenne az üzemidő. Ugyanannyit, ugyanúgy töltöm, ugyanúgy használom.
De ha esetleg romlana is 5-15%-t, nem egyszerűbb feltenni 10 percre tölteni, mint ezen stresszelni?
Félre ne értsetek, mint tendencia, amúgy szörnyű, ha tényleg direkt rontják az akksit. Sajnálom, hogy nektek szarakodik.
Ami viszont bugos volt nálam cirka 2 hétig, az a Google Maps, de nem tudom, hogy ez 6.1 specifikus vagy sem, családban több S23 is simán ment. Egyszerűen bármilyen verziót próbáltam, nem volt hajlandó útvonalat tervezni. BKK Go, Waze, akármi más, sőt, böngészőből simán ment minden, sima Google Maps az istennek se. De most végülis megjavult.
-
Janaboy
veterán
válasz
autotaxmo #11220 üzenetére
6.1el nekem is az volt az érzésem hogy mintha minimálisan romlott volna főleg a standby fogyasztás.
Viszont nem tudom mi történt de valszeg áprilisi frissítés óta most brutal jó lett ismét.
Ma alig használtam a telot és reggel 7 óta 17%ot esett az akku csak. (1 óra kijelző idő) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
autotaxmo #10469 üzenetére
Nincs már mérlegelés... ha nem jogszerű a felvett hívás, az azt rögzítő felel érte és a bíróság nem köteles figyelembe venni.
Abban az esetben veheti figyelmbe a rögzített hívást,ha azt jogszerűen lett felvéve.
Büntetőjogi felelősség mellett azt csinálsz amit akarsz, ha elővesznek egyszer miatta, szerintem egy életre elveszik tőle a kedved.
A személyes adattal való visszaélés nem vicc tárgya. Te sem örülnél neki, ha a tieddel valaki más visszaélne.
Mégegyszer, aki hívásrögzítést alkalmaz,az számoljon a büntetőjogi felelősséggel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged