Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"a szerverről való véletlen "kidobások" nem tetszenek."
Az senkinek.
Feltehetőleg kevés a gépem hozzá, mert performance-ra hivatkozik kidobásnál, és megnéztem mit is művel a cucc: ha csak a dedikált szerver megy, akkor 250fps-sel viszi a játékot, ami több, mint elég. Viszont ha én is beszállok, leesik 40-50-re 5 embernél, és ez több embernél valszeg még lassabbá teszi. Lehet, hogy erősebb géppel rendelkezőnek (nálam egy 2.9-es c2d hajtotta) kéne szerót csinálnia.A szerókészítés módját Ted már belinkelte, én is pont úgy csináltam természetesen (bár én kikapcsoltam a windows tűzfalat, többször is estem már abba a problémába, hogy hiába van beállítva, megfogja a bejövő kapcsolatokat játékoknál).

Ha lesznek versenyek, vagy Alfázok, vagy Peugeot. Mindkettő állat.

Ted: valamiért a bmw-t nem engedte, hogy belépjek vele, azt mondta nem kvalifikált jármű, vagy mi... ez vajon miért?

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Feltehetőleg kevés a gépem hozzá, mert performance-ra hivatkozik kidobásnál, és megnéztem mit is művel a cucc: ha csak a dedikált szerver megy, akkor 250fps-sel viszi a játékot, ami több, mint elég. Viszont ha én is beszállok, leesik 40-50-re 5 embernél, és ez több embernél valszeg még lassabbá teszi. Lehet, hogy erősebb géppel rendelkezőnek (nálam egy 2.9-es c2d hajtotta) kéne szerót csinálnia.