- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
"a szerverről való véletlen "kidobások" nem tetszenek."
Az senkinek.
Feltehetőleg kevés a gépem hozzá, mert performance-ra hivatkozik kidobásnál, és megnéztem mit is művel a cucc: ha csak a dedikált szerver megy, akkor 250fps-sel viszi a játékot, ami több, mint elég. Viszont ha én is beszállok, leesik 40-50-re 5 embernél, és ez több embernél valszeg még lassabbá teszi. Lehet, hogy erősebb géppel rendelkezőnek (nálam egy 2.9-es c2d hajtotta) kéne szerót csinálnia.A szerókészítés módját Ted már belinkelte, én is pont úgy csináltam természetesen (bár én kikapcsoltam a windows tűzfalat, többször is estem már abba a problémába, hogy hiába van beállítva, megfogja a bejövő kapcsolatokat játékoknál).

Ha lesznek versenyek, vagy Alfázok, vagy Peugeot. Mindkettő állat.

Ted: valamiért a bmw-t nem engedte, hogy belépjek vele, azt mondta nem kvalifikált jármű, vagy mi... ez vajon miért?

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VPN topic
- Xbox Series X|S
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Feltehetőleg kevés a gépem hozzá, mert performance-ra hivatkozik kidobásnál, és megnéztem mit is művel a cucc: ha csak a dedikált szerver megy, akkor 250fps-sel viszi a játékot, ami több, mint elég. Viszont ha én is beszállok, leesik 40-50-re 5 embernél, és ez több embernél valszeg még lassabbá teszi. Lehet, hogy erősebb géppel rendelkezőnek (nálam egy 2.9-es c2d hajtotta) kéne szerót csinálnia.