- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz huliganboy #16798 üzenetére
De hogy lehet alkalmazásonként? Mert ha mondjuk ezt 1x kell megtenni, nem gond.
De itt csak a jelzést kapcsolja ki ugye? Nem magát a helymeghatározást?havri
-
huliganboy
addikt
válasz huliganboy #16788 üzenetére
Gyorsan bele olvastam az eu fórumon... nem lehet csak almalmazásonként kikapcsolni... Többen jelezték hibaként, miközben feature-nek van feltüntetve...
Remélem javítják, nagyon idegesít, de ezért nem váltok rendszert...
-
havri1
félisten
Felraktam az EU stabilt, használom élesben pár napig, meglatjuk. Egyelőre minden faja.
havri
-
kuksa90
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #16778 üzenetére
Ez a global stabilt jelentené?
Én tegnap este tettem fel az EU 10 stabilt.
Eddig határozottan jobbnak érzem az akkut, de nekem is kell pár nap, mire egyértelmű választ lehet erre adni.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #16791 üzenetére
Pedig nekem EUdev-en nincs semmi, és ha volt, akkor tutigyorsan eltüntettem.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
kuksa90
őstag
Mintha nekem is lett volna az a kék izé, de én emlékeim szerint első felindulásból lehúztam az értesítést, hosszan rányom, értesítés kikapcsol...
szerk: huliganboy- nak szántam volna, de a frissítés....
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz havri1 #16783 üzenetére
Még egy ötlet.
Én korábban használtam ezt a MIUI Notch Notification Mod-ot
Letöltés
Ez azt csinálja, hogy az értesítéseket máshova (lejjebb teszi) és így több is fér ki.Ki kéne próbálni, hogy így nem-e a kék ikon alatt jelennek meg és akkor mindenki boldog lehetne.
TWRP-ből kell a zip-et futtatni, ennyi.
-
havri1
félisten
Köszi, már szedem is. Titeket nem idegesít? (én a 2.27-re tettem először a voksot, de akkor próbálom a márciusit.)
Vagy nem használtok helymeghatározást?
Még a stabil EU-n is gondolkodom, lehet adok neki egy esélyt! Csak félek sok jól működő újdonság abban még nincs benne..és pofára esek[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Inkább megfordítom a dolgot. Segítsetek, hogy melyik az utolsó olyan rom (eu dev), amiben ez a kék szar nincs, és a 3rd appok nem feketék minden restartnál
Tolok egy tisztát, és letiltom a francba az updatet, elegem van..havri
-
havri1
félisten
válasz havri1 #16781 üzenetére
Engem az őrületbe kerget. Ott van non stop. Ha rákattintok, bejön a Facebook.
Nem, nem kapcsolom ki a helymeghatározást, mert használom. Többek között az ismerősök a közelben.
De ha ez nem működik éppen, akkor az erste, vagy a Viber, vagy az amazfit jön elő.
Ezeknek is kell a helymeghatározás.
Köszi, nekem ez a kék szar nem kell, kitakar értesítéseket.
Engem ne figyelmeztessen, tudok róla, én kapcsoltam be az appoknál a helymeghatározást!havri
-
havri1
félisten
Hogy lehet ezt a kék helymeghatározás ikont VÉGLEGESEN eltuntetni??
havri
-
Steve1207
veterán
válasz HUTCHDB #16777 üzenetére
Én tesztelgettem az eu-t és stabilt üzemidőben az év elején, de sok különbséget nem láttam akkor se. Fél óra kb kijelzőidőben, de inkább betudom használatbeli különbségnek.
Szerk.: sőt véginéztem jó pár xda-s romot és kernelt is pár-pár nap használattal és azok se hoztak jobb eredményt. Inkább azt mondanám, hogy a megszokott és hasznos miui funkciók elhagyása nem ért annyit, hogy nyűglődjek egy rendszerrel, amin vannak hiányosságok.[ Szerkesztve ]
.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Balzak83 #16772 üzenetére
Én nem írtam sehol, hogy a sokadik romot probalnám.
Én eddig csak EU romot használtam, de folyamatosan, és drasztikusan órákban mérhetően csökken az uzemideje a telefonnak, nem bír ki egy napot, ami nem megengedhető." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zsoleszhun
addikt
Nagyon gyors, nagyon smooth és az üzemideje is sokkal jobb mint az EU-nak
de... mobil hívás után nem jön vissza a mobilnet se digi se vodafone kártyával csak az újraindítás segít. Így számomra használhatatlan.
Másik irányba kell elindulnom, talán felteszek egy globalt.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Balzak83 #16772 üzenetére
"Esetleg a vétel nem változott mostanában a környékeden? Ez még látványosan tudja rontani az üzemidőt."
Ezt nem is gondoltam volna, hogy mennyire így van, de megtapasztaltam.
2 különböző szobánkban nagyon eltérő a térerő.
Ha egész éjszakát figyelem (wifi, mobilnet, szinkron kikapcsolva, csak a sim aktív) az egyik szobában kb. 10%-ot merül a másikban 3%-ot. -
Balzak83
senior tag
válasz HUTCHDB #16771 üzenetére
A Globe egész jó, pár ötletes dolog volt benne, ha jól emlékszem de a pre root miatt csak kipróbáltam. Leírás szerint az EU rom az alapja, így nem hiszem, hogy üzemidőben észrevehetően jobb lenne.
Egyébként ha a sokadik rom nem vált be, akkor nem lehet, hogy az egyik appod fogyasztja nagyon az akkut? Esetleg a vétel nem változott mostanában a környékeden? Ez még látványosan tudja rontani az üzemidőt.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Igen, erre utaltam, hogy januári a dolog, én is ezt töltöttem le vagy 4-5 napja:
Lehet felteszem, emlékeim szerint a 10-es megjelenésekor igen jó volt az üzemidő, vagy legalábbis a jelenlegitől jóval jobb adatok rémlenek.
A mi globe-al kapcsolatban valakinek infója?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
g_g_g
Topikgazda
válasz HUTCHDB #16768 üzenetére
TWRP segítségével szerintem az EU ROM az ajánlott.
Létezik még a Mi Globe ROM, de én ez nem nagyon ismerem és stabil kiadás sincs belőle.Ez az utolsó EU stabil:
xiaomi.eu_multi_MI8_V11.0.6.0.QEACNXM_v11-10.zipCsak érdekességképpen egy kis infó a stabil és fejlesztői verzió közti különbségekről.
"MIUI-nál a stabil ROM-ok lényegében csak szelekció a fejlesztői (heti) kiadások sorozatból a stabil kiadások ütemében, következésképp stabil kiadás nem más, mint régebbi fejlesztői kiadás.
Esetleges hibák később kerülnek bele, de a javítások is és új feature-ök is.
Tehát nagy dolgokat nem kell tulajdonítani a stabil kiadásnak, csak a szó jelentéséből adódó pszichés hatás befolyásoló tényező lehet.
Ettől függetlenül stabil vonal azoknak jó alternatíva akiket nem vonz a heti frissítés varázsa, se új funkciók, se változások...stb"
Forrás -
HUTCHDB
nagyúr
Twrp- ből feltehető stabil 10- es romot keresek.
Mi ezekből a legújabb?
Van egyáltalán más alternatíva az EU -n kívül?
Abból létezik hogy a legújabb januári?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
xy.zsolt
őstag
én meg 1 évesen veszem őket töredék áron és nyúzom amíg bírja. A most vett MI8 egy 5 éves Huawei Honor 6-ot váltott. Van más hobbym ami költséges, a mobilon spórolni akarok Szóval én is inkább a minőségi tokra voksolok, de a 6000Ft-os smart tok nem ér ennyivel többet számomra....viszont megértem ha valakinek igen
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Balzak83
senior tag
válasz Zsoleszhun #16762 üzenetére
Jobb a Havoc, sokkal többet tud, a Pixelt tele szemetelték Google cuccokkal. Stabilitásra kb. egyforma, a két legnépszerűbb romról van szó.
-
nobillgates
tag
Mi lehet az oka, hogy a "Vezeték nélküli megjelenítés" módban kapcsolódik a samu tv-hez, de csak annyi, hogy a képernyő feketére vált. "Kivetítés" módban is ugyan az. MI 6-tall rendesen működik a tv.
-
Smiro
senior tag
válasz HUNited #16759 üzenetére
Én viszont addig nyúzom, amíg bírja. Így hosszú távú befektetés a telefon nálam, akkor meg legyen jó a tok is. Inkább azt tartom vén fejjel túlzásnak, hogy ontják az újabbnál újabb telefonokat és ezzel is nő a szemét felhalmozás. Leállás még most sincs, pedig a figyelmeztető lövés már elhangzott...
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Zsoleszhun #16762 üzenetére
Majd ha lesz róla tapasztalat, kérlek írj már majd róla pár sort, érdekelne.
-
laci laci
addikt
válasz Zsoleszhun #16760 üzenetére
Havoc-ot használok már régóta,igaz mi 9t és mi köze 10-en,de sokkal jobb..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Zsoleszhun
addikt
Próbálta mostanában valaki a Pixel Experience ROM-ot?Vagy esetleg a Havoc-OS-t?
Lehet feldobom ma este a pixelt mert az eu-nak siralmas az üzemideje.¯\_(ツ)_/¯
-
HUNited
őstag
20 dolcsi egy tokért? Huh. Én nagyon elvetemült vagyok, egy ilyen tükrös tokot vettem kb 1500 ft-ért itt a topikban egy sráctól, és mostanra ment tönkre, ezért keresek rá valami másikat. De 6 ezret tuti nem adnék ki érte, mikor magát a telefont is utálom. Ahogy eléri a két éves kort, csere.
-
havri1
félisten
Beállítok egy ébresztőt 2:45-re,erre 3:45-re írja.
Tesztelje már le valaki plshavri
-
Istuu15
senior tag
Amikor beakarom kapcsolni a hívásnapló és üzenet szinkronizálást akkor azt írja küld 1 sim kártya akitváló sms-t aztán az sms nem jön meg és írja, hogy nem tudts aktivni a sim kártyát. Legújabb eu rom van fent. Más is tapasztalt már ilyet?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
g_g_g
Topikgazda
válasz HUNited #16738 üzenetére
Kicsit félre vittelek, elnézést.
Nekem még nem volt fenn a 26-ai verzió.
Most gyorsan feldobtam és nálam is úgy néz ki ahogy nálad.
Akkor ebben változtattak.
Most 2 alkalmazással is kipróbáltam a kövdtkezőket.
Sötét móddban indultak el és elég rosszul néztek ki.
Kivettem a pipát az alkalmazások mellől (Individual apps) aztán kényszerített bezárása az appnak (nálam ez be van állítva a Home gomb hosszú nyomására) és utána a régi (világos) formában indultak gond nélkül. -
gallimi
tag
Sziasztok. Van arra megoldás, hogy a csörög a teló bemondja a hívó felet? Mi kell hozzá? köszi
-
HUNited
őstag
Sziasztok, kéne egy kis help.
Feltettem a legújabb MIUI EU romot (Februári volt fent eddig, lehet nem a legújabb csinálja).Az összes alkalmazásom sötét színű lett, de nem túl igényes módon, hogy finoman fejezzem ki magam... Hogy lehetne visszaállítani, hogy csak az az app legyen sötét, ami támogatja is (de a rendszer attól még maradjon sötét beállításon)?
A másik: Folyamatosan van egy kék nagy lóbaxás ikon a notchtól balra, hogy GPS-t használ a Google térkép. Azt hogy a csudába lehet eltávolítani? Nem látom a többi értesítést, amik azért jobban érdekelnének.
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #16727 üzenetére
Nem használom felolvasásra, csak van egy sokéves, Talking Clock nevű progi, ami automatikusan, beállított időközönként bemondja az időt. Eddig tts Eszter hibátlan magyarsággal mondta, most változatlan beállításokkal valami ismeretlen olvasómotor...
-
kuksa90
őstag
Én feltettem a tegnapi EUdev-et, de nem kellett volna. Az eddig hibátlanul működő magyar (Eszter) TTS motor nem hajlandó megszólalni. Pontosabban, ha a programban indítom a teszt időbemondást, akkor hibátlan, de üzem közben valami angol karatty van, ami biztosan nem a magyar tts.
Ellenőriztem a szövegfelolvasó kimenetet, ott a magyar tts van. Hova pakolhatták el a másikat?»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
spiky03
veterán
Tudtok ajánlani itthon jó helyet ahol lehet üvegfoliat venni a telora?
Sajnos tegnap kb 20 centiről kiesett a zsebemből a betonra és 2 helyen keresztbe repedt, valamint 3 helyen a sarkok betörtek.Kintről nem rendelnek mert kitudja mikor érkezik meg.
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
havri1
félisten
Én felraktam, igazából semmi változást nem vettem észre.
Egyedül a szokásos, hogy a tiszta telepítés után az updatek miatt kezd jobban merülni, illetve az animációk láthatóan akadoznak. Olyan, mint amikor 60fps után leesik 24fps-re a videó.MicroG adatokat hol tudtad törölni? Alkakmazasok között nem találom.
Megvan:)[ Szerkesztve ]
havri
-
g_g_g
Topikgazda
válasz havri1 #16718 üzenetére
Igen, pontosan ugyenez van nálam is.
Remélem hamarosan lesz rá megoldás.
Szerk.:
Töröltem a Micro G összes adatát.
Utána egyből bejelentkezve vagyok a Vanced-ba.
Meglátjuk így marad-eMás:
Még nem raktam fel a tegnapi EU dev. ROM-ot.
Valami tapasztalat róla?[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Pár napja azt vettem észre, hogy a YT Vanced-et indítva, nem vagyok bejelentkezve a fiókba. Lépkedek össze vissza, és egyszer csak ott a nevem.
Másnál ez nem jött elő?
Semmit nem csináltam, csak a heti rom update megy fel, majd wipe cache / dalvik.havri
-
TTom65
tag
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz laci laci #16709 üzenetére
Partíció layout ugyanaz Android9 és Andoid10 esetén így nem lehet gond TWRP-ből downgrade-vel amennyiben data, cache, dalvik/art partíciók törlésre kerülnek > ez gyakorlatilag a factory reset
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
laci laci
addikt
válasz Karavik #16708 üzenetére
Én azért nem szoktam ajánlani ezt,mert sok partició mentes van a mountban és ha azt vissza engedi az Android 9-re,akkor szokott lenni anomália..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Karavik
veterán
-
TTom65
tag
Ikon méretet szeretnék állítani Global verziónál. Jelenleg a max-n van. Van rá lehetőség, hogy ezt feljebb vigyem? Vagy külső program kell?
-
Zsoleszhun
addikt
Tölthető az utolsó miui11 eu xiaomi.eu_multi_MI8_20.3.26_v11-10.zip
¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
CHANGELOG 20.3.26
System
Optimization - Updated Android Security Patch to March/April 2020. Improved system security.
Fix - Some third-party camera apps had issues with last taken image previewSettings
New - You can restrict using Dark mode for individual apps now
New - Lite mode added to "Special features"Security
New - You can receive alerts from smart home devices now (works with Mi Home app installed)Calendar
New - New app version, new animationsIt is the last MIUI 11 beta release!
Mi 6/Mi 6X/Mi Mix 2/Mi Note 3/Redmi Note 5 EOL from June 19
Redmi Note 8/Mi CC9e - last Android 9 release. Next update with Android 10Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó