- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
Valahol be lehet állitani, hogy figyelmeztessen a mobil ha 80%-ot elérte a feltöltés? Olyan gyorsan tölt, hogy mindig tele van mire ránézek 🙂
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
st6969
őstag
válasz st6969 #16288 üzenetére
Nem jó a lebegő számológép. Nekem a második oldalon van (volt), 2 sor ikon alatt. Útban van, ha vissza akarok menni a kezdőképernyőre (nem lehet rajta az ujjat csúsztatni). Ha sikerül, akkor meg jön a számológép is, és ott lesz útban. Töröltem a widgetet. Thank you Saomi
-
darvinya
titán
válasz xy.zsolt #16291 üzenetére
…sokszor csak mikor kinyitom a képernyőt akkor jelez…
Ez pont akkor csinálja, mikor valamilyen akkukimélő mód alatt áll Gmail.…van, hogy félóra csúszással kapom meg az üzeneteket…
Vagy nem push-on van a Gmail, vagy net elérés van korlátozva.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Balzak83
senior tag
Valaki próbalta mar Simple alkalmazasban hasznalni a BKK havi berletet? Az appban kamera valamiert nem ismeri fel a qr kódot, igy nem dobja be az animaciós abrat sem felszállasnal.
-
spiky03
veterán
Már csak egy kérdésem lenne.
A Vibert, hogy tudom az AODre varázsolni, hogy megjelenjen a kis ikonja ha kapok üzenetet?
Mit kell hozzá beállítani?
Mert a Gmail, meg a Massenger az megjelenik de a Viber nem.Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
xy.zsolt
őstag
válasz st6969 #16275 üzenetére
Ha az alkalmazásra gondoltál akkor EU dev-en nekem ilyen...maga a widget világos, de ez engem nem zavar. De látom már rájöttél amúgy ha nagyon zavar a widget akkor tedd be egy mappába és akkor nem égeti annyira a retinádat mert kisebb felületen látod.
[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz st6969 #16282 üzenetére
Na ez jó hír, tényleg egyszer már volt is itt téma, hogy MIUI-n kell lennie, nekem sem ugrott be.
A pulzálás témát már régebben én is körbejártam, csak 1x csinálja és így is marad, mert különben nagyon merítené a telefont, legalábbis külföldi MIUI fórumon akkor ez lett az indok.
Viszont mióta színes az AOD, én ki is kapcsoltam a pulzálást, nagyon jól lehet látni, ha van valami.The Truth Is Out There --->
-
st6969
őstag
válasz Corsa02 #16276 üzenetére
Jáááj, asszem megvan: van ilyen, hogy értesítés típusa MIUI vagy Android. Fogalmam nincs, mi ez, Androidon volt, áttettem MIUI-ra, és tényleg színesek lettek az ikonok. Ez király. És ezzel megszűnt az a jelenség is, hogy képernyő lezárásakor egy pillanatra felvillan az AOD, majd kisebb fényerővel megjelenik (10 óta fade-el).
De a számológép viszont fehér, gyári téma, gyári sötét mód. Frissítés óta semmit sem állítottam el, azonnal szembetűnik, mivel ki van rakva a 2.oldalra:Erről a pulzálásról tudtok valamit? Miért csak 1x csinálja?
-
st6969
őstag
Android 10 eljövetelével valamiért úgy gondolták, hogy a számológép widget mostantól márpedig világos lesz a sötét mód divat világának kellős közepén. A retinámat még nappal is kiégeti. Használja valaki? Csak én nem tudom visszaállítani sötétre? Global stabil.
Nincs vége az univerzumnak, de nagyon bántja a szemem, emiatt nem szívesen cserélném le.Más: az AOD ikonok csak EU romon színesek? Kár, hogy global stabilon nem.
Illetve ez a pulzálás: tök jó lenne, de csak 1x pulzál, amikor lezárom a képernyőt. De miért nem addig, amíg megnézem az értesítést? Ennek így mi értelme? -
havri1
félisten
válasz huliganboy #16272 üzenetére
Nem tudom ez ennek az osztott képernyőnek köszönhető, de néha, ha nézem a plexet, és háttérbe rakom, mert jön egy üzenet stb, akkor kisablakban megy tovább. Viszont van, hogy leáll.
Nem jöttem rá, mitől van így, vagy úgy, de baromi hasznos dolog.havri
-
attiati
veterán
gyűrűs tok beszámoló, 3,39 USD-ért
[link]+ nem lesz sokkal vastagabb tőle a telefon, kitámasztónak sem utolsó a gyűrű rajta, védi a kamera részt, stabil fogást ad
semleges: szokni kell a gyűrűt, lehetne kevésbé csúszós vagy redőzött a széle
- nem érhető el az ujjlenyomat olvasó a gyűrű használat közben -
ZlochG
csendes tag
Sziasztok.
Nektek működik az osztott képernyőmód?
Engedélyezve van és nem működik. -
xy.zsolt
őstag
-
havri1
félisten
válasz Balzak83 #16251 üzenetére
Köszönöm, van még itthon noname, ha már nagyon zavar, rárakom. Amúgy most megint lepattant egy darab a tetejéből. Annyira kint van a peremén, hogy a legkisebb fémes vagy szilárd koccra egyből törik. Megkockaztatom, körömmel is be tudnám koccintani.
Lehet olyan üveg kellene, ami nem lóg ki ennyire szélre, csak akkor meg félő, hogy a telefon üveget éri a behatas, ha van..havri
-
nrg_52
addikt
válasz huliganboy #16257 üzenetére
Mekem az utobbi par evben az osszes telefonomon ez volt.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
kurtuzov
senior tag
Beraktam a Digi SIM kártyát elsődleges adatforgalomnak, de nem mindenhol van térereje a szolgáltatónak.
Tudtok arra megoldást hogyan tudna automatikusan átváltani a másik SIM netjére, ha nincs jele a Diginek? És persze vissza is váltson amint megint hálón van a Digis. -
Balzak83
senior tag
-
Smiro
senior tag
[link]
Másfél éve van fent, nekem ez vált be. -
xy.zsolt
őstag
-
Balzak83
senior tag
válasz xy.zsolt #16252 üzenetére
Ez nem kerekített szélű, gesztusvezérlésnél szerintem nem lesz kényelmes. Az olcsók tapasztalatom szerint nem túl tartósak, felválnak, meg a felületük sem túl sima, és jobban gyűjtik az ujjlenyomatokat. Korábban ezeket az olcsókat vettem, de áttértem a márkásra, és nem sajnálom rá a felárat. Egyéként ennek a típusnak a plázás mobilpultokban 3-4e ft az ára, szóval árban a linkelt nem rossz.
-
xy.zsolt
őstag
az ilyen kijelzővédővel mi a gondotok? http://anitel.hu/spd/P5901737914118/Xiaomi-Mi-8-9H-kijelzovedo-uvegfolia-Tempered-Glas
Ennél is igaz, hogy a 3x drágább 3x is jobb?[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz havri1 #16249 üzenetére
Ha mindenféleképpen üveg kell, a Ytaland -ot vedd, s panaszkodj, ha nem tökéletes illeszkedik, vagy vastag fekete sáv.
Vagy küldenek tényleg tökéletest, vagy megírják, hogy nem gyártottak olyat, és visszaadják pénzt.
eBay-ről vettem Ytaland -ot A1/A2-re, A1-re küldtek tökéletesen pontos méretű üveget, A2-nél visszaadták pénzt és megírták, hogy nem gyártottak hozzá.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
havri1
félisten
Hát basszus, nem volt fent 24 órát az üveg.
Cigimet leraktam mellé, eldőlt, és berepedt az oldalán.
Elmondani nem tudom, mennyire ideges vagyok, főleg, hogy tegnap 3-at elcsesztem.
Soha egyik telefonomon sem szívtam ennyit, ennek valahogy vagy nagyon hülye kialakítása van, vagy én nem tudom, de ez..
Lassan a telefon értékét elköltöm üvegre..havri
-
Karavik
veterán
válasz xy.zsolt #16247 üzenetére
Mert az az ikon a MIUI launcher része és eddigi launcher-ből alpha verzió volt integrálva most pedig stabil verzió a rendszer stabilitás érdekében. Később természetesen jön ez az ikon a stabil launcher-be is...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
-
Karavik
veterán
válasz huliganboy #16242 üzenetére
Mert China MIUI fejlesztés csak részben állt helyre a hosszú szünet után, de hétfőtől minden vissza áll a régió kerékvágásba...
és g_g_g:
Google feed/Google discover -1 screen-en valóban dark volt már korábban is, de én a Google App-ot mondom, ez mostanában lett dark mode kompatibilitás Google app béta frissítés után:
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
xy.zsolt
őstag
Most , hogy 2 nap múlva jött újabb frissítés...amit éppen telepítek...el tudom távolítani az előző (pénteki) 2 Gb-os frissítést, hogy ne foglalja a helyet? Vagy ezt elvégzi automatikusan? bocs, ha nagyon laikus a kérdés, de csak pár napja van MIUI rendszerem
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
Most vettem észre, hogy a v2-es verzióval a Facebook alkalmazás sötét lett.
De nem túl jó, mert csomó minden nem jól olvasható.
A Facebook-ban nem találtam erre beállítást, a rendszer beállítását használja.
Más is tapasztalta ezt?Mondjuk egy módosított Facebook appot használok.
Szerk.:
Például.
link[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz havri1 #16228 üzenetére
Nem lehet, hogy letöltötted manuálisan a zip-et amit linkeltem korrektül, viszont telepítéskor az előzőleg letöltött régi 20.2.20 ROM-ot tallóztad be? Fájl névben nincs eltérés ahogy nézem régi és új build között...
-
havri1
félisten
No, OTA után format data+dalvik+cache után már jó úgy néz ki. Böngészőben lehet váltani, alsó fehér csík eltűnt.
Lakom befelé lassan, tesztelem, eddig jó, köszi mindenkinek, aki ebben a javításban (is) részt vett[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Első A friss rom,amit a linkről szedtem, második pedig azt OTA
havri
-
havri1
félisten
válasz havri1 #16223 üzenetére
Valami nem kerek.
Karavik linkjéről leszedtem az új verziót, tisztán telepítettem, majd most indulásnál írja, van új verzió, V2
Szerintem a zip amit leszedtem, az első kiadás. Pedig fura, hiszem február 22 este 10 után lett felrakva. De a nevében én nem látok V2-t.
Amit leszed OTA-n, azt én mint zip, ki tudom nyerni, hogy tisztán recoveryből újrategyem?[ Szerkesztve ]
havri
-
Karavik
veterán
Xiaomi.eu 20.2.20 v2 Mi8: [link]
-
-
Karavik
veterán
Jön nemsokára xiaomi.eu 20.2.20 v2 build:
- Alpha launcher helyett Stabil launcher (ez fluid, lagmentes és hibamentes, a bill-t sem zavarja, viszont az új animáció és az új app váltó gesztus vezérlés alul fehér vonallal eltávozott)
- Újabb Browser app (3 féle night mode opcióval)*
- Újabb Mi Health app*Új Browser app kapott 3 féle night mode lehetőséget, ami akkor is működik most már, ha a System-wide dark mode be van kapcsolva. Korábban @havri1 jelezte a problémát ezzel kapcsolatban, hogy System-wide dark mód használat közben a Browser night mode kapcsoló inaktív. Javítva v2 kiadásban:
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Steve1207 #16214 üzenetére
És havri1
Nekem Pro van, de hibrid féle fólia vált be.
Kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó is működik rendesen.
Persze alapos tisztítás után lett fel szenvedve a fólia, mert el lett cseszve segéd fólia és nem pontosan lett kivágva.
Ez az negatívumuk.
Fóliáról annyit, hogy rugalmas vastagabb fólia, s pár nap után olyan, mintha az lenne az kijelző üvege.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Steve1207
veterán
válasz huliganboy #16184 üzenetére
Hát épp ez az, hogy nézd meg világos témával, tuti chrome nyavaja.
(#16212) havri1: gyári launcher? Az lagol mindenhogy, nem tudtam vele megbarátkozni már két éve. Annyira hozzászoktam a google launcheréhez, hogy minden más rémálom. Itt a poco került fel, kezdetek óta azzal vagyok és gyors minden.
A fóliázás meg igen, vannak hülye kialakításúak Nekem fekete keretes sima olcsó van rajta, amennyit kell annyit véd. Viszont a fekete keret kicsit takar körben a kijelzőből, ott meg az a baj.
Más:
A korábbi hibámra, hogy a billentyűzeten a space alja nem érzékel: ma nyomkodtam még jobban, több billentyűzet, gyári launcher más launcher stb, de nem lett megoldás. Nagyobb billentyűzetre kell állítani, hogy tudjak gépelni, mert így az alja nem lóg bele a sávba (vagy float-ként fentebb rakni). Ami vezérli a felfelé swipe-os futó alkalmazásokat azzal van valami bibi nálam, valahogy nagyon "fenet vannak érzékelve" most és azt hamarabb annak veszi, mintha a space-t nyomom.
Nem az első eset, de a tököm ki van már az ilyenekkel, hogy most már egy billentyűzettel is csak a nyűg van. Gondoltam arra is, hogy egy év után érdemes lenne a kijelzővédőt cserélni, de szépen fent van még, nem hinném, hogy az kavarna be..
-
havri1
félisten
Üveg egyik sarokban levegős lett, gondoltam cserélem.
Van itthon 2 mofi, egy noname fekete keretes, és egy noname full üveg.
Kezdem mofival.
Lepucolom, nedvesen, szárazon. Fel, hát természetesen az egész körben úgy ahogy van levegős maradt. A fekete keret előtt. Kuka.
Jön a második mofi. Ez előtt alaposabban takarítottam, arra gyanakszom, hogy nem jól lett Lepucolva szélein, és zsíros stb, nem tapad az üveg.
Ez jó is lett, de!
Hogy melyik hülye barom tervezte így, hogy az összes szenzor előtt lukas, csak a szelfi kamera előtt van üveg?
Tetneszetesen alatta semmi, egyrészt a por alámegy, másrészt légrés van, és homályos az összes kép.
Nagyon nem ajánlom ezt az üveget. Drága, de cserébe szar is.
Nillkin olcsóbb, jobb. De a legjobb, a noname fekete keretes, az összes szenzor - kamera előtt semmi, és telibe takar mindenhol.
Kár, hogy nem tudom melyik eladótól vettem...havri
-
g_g_g
Topikgazda
válasz havri1 #16209 üzenetére
Most alaposan megfigyeltem én is.
Valóban változott az animáció.
De nekem ez így tetszik (lehet ezzel a véleményemmel kisebbségben vagyok).
Nekem nem az az érzésem, hogy lassabb, hanem, hogy folyamatosabb, kellemesebb, fluidabb (hogy én mennyire nem szeretem ezt a szót, de most nem találtam jobbat erre a helyzetre). -
Steve1207
veterán
Nekem valamiért a virtuális gboard space-ét alig érzékeli alul. Valaki ilyenbe belefutott már? Poco, launcher, gboard legújabb, semmi extra hülyeséget nem használok ezen kívül és beállításokat se nagyon szoktam átállítani, sima gesztusvezérlés és jónapot. Inkább gboard hibának mondanám, majd mindjárt megnézem más bill-el is.
Szerk.: Swifttel is ugyanez van, ha pedig nyomkodom az alját gyorsan, hamarabb lesöpröm bármelyik billt a háttérbe, minthogy léptessen egyet.[ Szerkesztve ]
.
-
snowman
tag
Nálam is lassultak az animációk. A másik bosszantó dolog, hogy megint nőtt a rendszerfont sorközmérete, ez utóbbit nem lehet valahol buzerálni? Van olyan widgetem, ami egy sorral kevesebbet tud így megjeleníteni.
-
xy.zsolt
őstag
Lekopogom, de nálam is olyan gyors a mai frissítés után mint tegnap. Nincs alul csík sem, bár az is igaz, hogy én még csak tegnap költöztem teljesen bele
[ Szerkesztve ]
-
Pocak89
senior tag
Nálam nincs lassulás, viszont az előző romban előjött, hogy random jön üzenet, hogy töröljem app adatait. De van amikor egymás után dobál fel 5-t és fogalmam sincs melyikre gondolhat, mert full random az egész. Na ezt a frissítés után is eljátszotta, de más problémát eddig nem találtam.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Minden ami hőszivattyú
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával