Hirdetés
- A Clearwater Forest hozhatja az Intel 3D-s gyorsítótárát
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTom65
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni a dual sim beállításához. Hol találok róla leírást? Mert eddig nem sikerült találnom. Ha kapnék egy linket vagy leírást azt nagyon megköszönném.
-
TTom65
tag
válasz juve600 #9155 üzenetére
Én ilyet rakattam fel a Média Markt-ban mindkét oldalra.
Hasonló mint amit te szeretnél feltenni. Ott készítik méretre kb. 15 perc és 12 óra száradás kell neki addig nem tettem vissza a tokot. Régebbi telefonokon van Screen Knight fólia és jók csak kicsit "hullámos narancsbőrős" lesz.
Kíváncsi leszek ez milyen lesz hosszú távon.[ Szerkesztve ]
-
TTom65
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy lezárási képernyőn mikor megnyomod a bekapcsoló gombot a képernyő feléled és kiírja, hogy húzza fel akkor simán felhúzásra nyitja a képernyőt hiába van új lenyomat, arc, pin, vagy minta beállítva. Mindent átnéztem de nem találom, hogy mi lehet a hiba a beállításokban. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszi a válaszokat.
-
TTom65
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni valaki használja a következő appot a telefonján, Zscaler App [link] ?
Céges dolgok miatt kell telepíteni, de valamiért nem csatlakozik állandóan csak csatlakozni szeretne?
Az IT-s kolléga se tudott segíteni, más telefonon viszont megy a cégnél.
Gondolom valamit lehet külön kell beállítani, de nem találok semmilyen állítási lehetőséget,vagy a telefonon kell engedélyezni valamit hozzá?
Ehhez kérnék segítséget.
Előre is köszi a segítséget. -
TTom65
tag
válasz Steve1207 #12942 üzenetére
Minden engedélyezve van de nem megy ezért írtam.
Többször próbáltam telepíteni 1szer volt, hogy kb. 5sec-re csatlakozott de utána rögtön kifagyott és csak azt íja, hogy connected.
És ami érdekes, hogy ez nem wifin hanem mobiladat kapcsolat alatt volt. de azóta semmi.
Ezért is voltam az IT-n de ők is mindent ugyan így végig próbáltak és semmi, ezért fordultam hozzátok. -
TTom65
tag
Sziasztok. Ma frissíttem 10-re, lett csinálva vissza állítás. Mikor telefonálok akkor a névjegyzékben ottvan a fénykép és minden adat a névről. A tárcsátóban viszont csak a telefon szám jelenik meg a hívás után. Semmi adat nincs ott mint eddig. Ebben tudnátok segíteni, hogy mit kell beállítani a rendes megjelenéshez. Előre is köszönöm.
-
TTom65
tag
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Mikor még jött a 10 droid le lett frissítve, minden rendben is működött. Majd 2-3 napja az órára nem jön értesítés csak ha hívnak azt jelzi de azt is csak akkor ha nem szünteti meg a párosítást. Gmail, messenger késve küldi az értesítéseket. Global stabilan vagyok, semmi mokolás nem volt a teloval, telenornal vettem. A frissítés az tiszta volt előtte volt egy gyári vissza állítás. Tudnátok ebben segíteni, hogy mit állítsak be.
-
TTom65
tag
Igen az órára nem megy ki az értesítés és sokszor leválassza az órát. Az óra egy Galaxy Watch Active és a hozzá való appal Galaxy Wear használom több mint fél éve. A 10 droid frissítés előtt nem volt ilyen hiba, sőt telepítés után is jó volt egy ideig. Egyszer csak pár napja elkezdte ezt csinálni. Próbáltam az appot újra telepíteni ill. Bluetooth is többször szinkronizálni de a hívás kijelzésen kívül nem jó. Más vezetekmentes eszközzel jó a telefon (füles, kocsi kihangosítás).
-
TTom65
tag
Ikon méretet szeretnék állítani Global verziónál. Jelenleg a max-n van. Van rá lehetőség, hogy ezt feljebb vigyem? Vagy külső program kell?
-
TTom65
tag
[ Szerkesztve ]
-
TTom65
tag
Lehet ez a gond. link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Nem mostanában áll talpra a PC-s piac
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xbox Series X|S
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- TrueNAS alkalmazásmanagement beillesztése meglévő Terraform automatizációba
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest