Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
palm treo 75
tag
Azért eggyik se rossz
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
palm treo 75
tag
Inkább a touch de le a kalappal az apple előt ismét megmutatta mit tud a zenelejátszás terén
[ Szerkesztve ]
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
vadani
tag
sziasztok
Azoknak akik a hangminőséget a touch-nál, a probléma lehet hogy egyes szériákra terjed ki, de nekem tökéletes és mivel van dock-om hozzá kötöttem a hifihez ami egész komoly darabnak mondható jobban szól mint egy cd-ről sokkal élőbbnek érezhető a zene és nem "élő zenére gondoltam mint egy koncert" és mivel jailbrakelt mindig találok progikat amik megmosolyogtatnak és mindig pozitív meglepetésként érnek. Nos az apple-ről általában rendkivül ötletes és túl megosztó igazi stílusa van és ez a gond már már túl markáns, és néha télleg sok ezt belátom, de sokkal rosszabb volna nélkülük a számítástechnikai szektor ez is tény, és hogy drága-e Amerikából szerezve 400 dolcsiért ami 70 ezer Ft nos ez most már nem is ennyi hanem 55 ha jól tudom 300 dolcsi már csak ennyit meg talán meg ér.janissary
-
B@bL3ve5
senior tag
az az érdekes, h DVD-t kódoltam mp4-be s azon is késik nem annyit mint MKV-nél de késik
-
hdcsaba87
aktív tag
Szia, nekem any video converterem van a gépen.
Majd holnap átkonvertálok egy filmet mkv ból és ha nem csúszik a hang akkor szólok.De azért írj egy pm et majd holnap, hogy el ne felejtsem.
De amugy mikor kezd el késni a hang? akkor amikor beletekersz? Vagy amikor elindítod akkor kezd el késni?
-
B@bL3ve5
senior tag
pls valaki a 75re
thx[ Szerkesztve ]
-
kovis
tag
Hihetetlen hogy mennyit késett a cikk.
A Januári frisssítés és az új iPhone-ból megismert funkciókról egy szó se esett.
A videó meg a paneles téma szerintem is kamu, ua. mint az iPhone-é semmi különbség. Mo. legnagyobb számítógépes magzinjában olvastam a touch-ról és a hangzása veri még a classicét is egy képzeletbeli 100- as listán 90-nél is többet kapott míg a többi ipod a 90-et el se éri. el lehet akkor gondolkodni hogy milyen a hangzás.A kijelzőt és egyben a gépet körülölelő karimának szerintem kutyabaja nem értem mire gondol a szező hogy sérülékeny. Látam már üres zsebben zokniban tartott karcos kijelzőt is szval az is kamu hogy sérthetetlen a kijelző plexije.
A flash támogatás csak idő kérdése hamarosan kezelni fogja a gép a flah-es honlapokat is. Akkor már a java-t mér nem említette?? A safari egyébként mocskos jó mutasson valaki még egy ilyen eccerűn kezelhető mobil böngészőt.Az üzemidő is elég összecsapott ahhoz is csak úgy odavágott egy adatot akár a gyáriak.
Bár egy ilyen kései tesztől nem sokat vártam... -
B@bL3ve5
senior tag
haly
az a gondom lenne, hogy : van egy pár filmem MKV-ba. a Videora iPod Converterrel áttolom mp4-be. felrakom az iPodomra. ez mind szép és jó deviszont késik a hang mért?
-
raskolnikoff
őstag
Szaroztam én bármit is? Csak azt mondtam hogy nekem 80ér nem éri meg, ellentétben a nanoval. Isten őrizz hogy ezek után bármiről is saját véleményt írjak.
Elhiszem hogy szép (mondtam hogy nem az?) elhiszek mindent, sőt.Az én nanom tökjól működik soxor 2 hetet is kibír, pedig gyalulom rendesen. De van hibája annak is. Karcolódik, pl. Aztán a hangszínek, nem elég jók. Hiába van hozzá cx300, azzal is nagy erőkkel kerestem hogy hogy tudom beállítani az ideálist megközelítő hangzást. Ezért fogok váltani hamarosan a d2-re. Tudom, apple szerinted jobb, szerintem meg nem.
De eleve nem véleményt akartam itt közzétenni, ahogy olvas(hat)tad.
Amúgy több éve itunest használok rippelésre windows alatt és semmi bajom vele. Gyors és jó. (Tudom, mac-en minden jobb.)[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
evone
őstag
válasz raskolnikoff #65 üzenetére
mindennek vannak hibai !!!!!!!
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
evone
őstag
azabaj, hogy nem azt mondtam hogy az inear csak applenel jo, az alap fulese tenyleg gagyi, de nekem minden lejacco alap fulese gagyi amit 10 ezer alat tadnak ( marmint a fulest ) egyebkent csak annak torzit aki nem ert hozza ;) megvan a modja hogy ne torzitson, korlatozasok nelkul. de ezekszerint van akinek meg igyse megy egyebkent usaban 20 ezer a nano. persze hogy kiakasztja nalam is, a macbook is kiakasztja 320 ezer itt, usaban 200 ezer, de magyarorszagon vagyunk, mit varok
-
evone
őstag
válasz raskolnikoff #60 üzenetére
megkérdezhetem hogy milyen hibákrol beszelsz? mas eszkozokben nem zavarnak a hibák?
-
Zirowe
nagyúr
Egyébként két dolgot hiányolok baromira: native divx támogatás(bár már elkészült a coreplayer iphone változata,de ezt még nem adták ki)és valamiféle office alkalmazást.
Valamint az itunes is idegesítő tud lenni.
De összességében elégedett vagyok vele..Jól össze van rakva,és jó érzés fogni a kezedben és tapicskolniWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Figy,alapból elmegy a touch,de amint jailbreakeled,raksz rá sok okosságot és huzamosabb időn át használod,rájössz,hogy nem is olyan rossz,és megszereted..Valamint,ha nem a hivatalos apple boltba veszed ,75ért már kapsz új,garanciális 16gb-s touch-ot.
Én olyan voltam,hogy a hátam közepére nem kivántam az ipodot,sose akartam egyet se,elítéltem az egészet..De megszerettem a touch-otWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
1010
őstag
hát nem siettétek el a tesztet.
amugy az itunes al nem értek eggyet
itthonról is elérhető a 100%os tartalom
a világ bármeik store-jában
-
raskolnikoff
őstag
Én nem is arra gondoltam. Meg nem is akartam semmi szubjeltív véleményt kinyilvánítani, csak a cikkből először az jött le hogy a touchnak vannak hibái (és szépségei ) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna...
Egyébként már én is azon vagyok hogy egy cowon iaudio d2-re becserélem...
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Peat;)
veterán
válasz raskolnikoff #62 üzenetére
Szerintem a plecsnit úgy osztják ki hogy a többi termékhez hasonlítják a készülékeket. Ebből a szempontból a touch nem olyan eszement drága. Aki filmet akar nézni és netezni meg mittomén annak megéri, szerintem. Csak raktak volna bele egy jobb hangchipet.
-
Peat;)
veterán
Bírom amikor a fanboyok kiállnak a cuccuk mellett, ha szerinted normális hogy úgy néz ki a nano háta ahogy a tesztben akkor te vagy a tökéletes fogyasztói mintakép nálam ez nem magas minőség, szerintem sokaknál sem az. De ez sem magas minőség: [link] , középkategória jó indulattal. De az ár nem az.
Halottam már apple csodát, szépen szól alapjáraton mint bármely más középkategóirás mp3 lejátszó(amik fele ennyibe kerülnek , szerintem hangminőségügyileg nagyon sok márka üti. A kényelem meg kinek mi, nekem az apple korlátozások ellentétes hatást váltanak ki mint belőled, de elfogadom ha tetszik a szolgáltatása.
Az in ear füles meg minden lejátszó tulajdonságait kiemeli, nem csak az almás jelűeket, remélem nem dőlt benned össze egy világ csak a különbség hogy sok lejátszó magasabb minsőégről indul
A 30e meg olyan dolog, hogy magyar árakat néztem meg. Ezek szerint a 44k nálad is kiakaszotta a tűréshatárt. Ha itthon is 30 lenne minden boltban nem kritizálnám az árát és elfogadnám az ajánlott plecsnit, mert ha belegondolsz a noname kínai vackok van hogy kerülnek közel 20 ezerbe is.. A touch árát nem is kritizálom, megnézzük mennyibe kerül egy médialejátszó az iaudiotól pl. akkor rendben van az ára és szélesebb a szolgáltatáskínálata, a hangja sajnos gyengébb. No mind1, vagy átment miért kritizálom az ajánlott plecsnit vagy nem. -
raskolnikoff
őstag
Csak azt érteném meg hogy miért kell oltani azokat akiknek nem egyezik az ízlésük a tieddel.
hadd idézzek: ugyse értik meg sose...Ha ez megnyugtat jó magyar forintér van egy, a cikkben látható nano-m, amit nem kínában vettem hanem itthon egy apple boltban. És ha te olyan vagy aki a szemével dönt akkor dönts azzal de én az eszemmel és a pénztárcámmal döntöttem (ki is próbáltam!) hogy NEKEM (ez azt jelenti hogy nem neked) NEM (vagyis nem) éri meg az isteni touch.(hidd el tényleg tetszik ahogy kinéz, de mindenre rá lehet unni - ez még nem is lenne baj, csak 80 ezerért már sokba kerül a ráunás - nekem.)
Ez az én véleményem. Nem magyarul beszéltem?[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz Alvin_ti4200 #56 üzenetére
De sztem pontosan arról beszélek mint a cikkíró. Kezembe veszem és tényleg frankó meg minden. De a hibái egy idő múlva nekem elég idegesítőek lennének. Ez persze csak én vagyok, de összességében sztem nem egy plecsni alá való a kettő. Vagy nem ugyanabból a szemszögből nézve, talán.
-
Zirowe
nagyúr
Egyébként megjegyezném,hogy a cikkben a touch videó részénél egy az egyben az iphone cikkből lett kimásolva a "tapasztalat",mert a touch nem ajánlja fel a videó törlését,miután megnézted!
Nem lehet itunes nélkül törölni.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
evone
őstag
válasz Alvin_ti4200 #56 üzenetére
a, o mar eldontotte a szemevel hogy szar, meg 10 ezerert a piacon kap kinai taccsos mp3 lejaccot, amibe van meg tv tuner is, igaz 7-8 fps de SOKKAL TOBBET TUD! meghat apple, szar!
ugyse ertik meg sose
-
evone
őstag
nemtudom, en 30 ezerert vettem a nanomat ujonnan. es sokkal jobban jartam vele mint egy szaros meizuval... demajd ha kiprobaltad az ipod kore epitett szolgaltatasokat, vagy magat a nanot egyszer, akkor nyugodtan alkothatsz velemenyt ( normalis in ear fulessel ) kurvara nem hiszem hogy olyan sok okossag lenne akarmelyik altalad felsorolt markaban mint eppen ( tudod olyan dolgok amik a mindennapjaidat konnyitik meg, kenyelem ;) ) egyebkent a ránézésre mondott strapabirosag teszted eleg bena, enyem mar nem 1x esett le igen magasrol, igeny kemeny betonra es semmi baja nem lett soha, ugyanugy mukodik. de orulok hogy te ranezesre megtudod mondani az ilyeneket, tobb toresteszt nem is kell, te magadban lefuttatod a torestesztet
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz raskolnikoff #55 üzenetére
egyszer vedd a kezedbe és megtudod
-
raskolnikoff
őstag
Ez a táccs akkor most miért ajánlott? Mert megkérdi hogy le akarod-e törölni a filmet?
-
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #50 üzenetére
Okés kipróbálom, de ha veszek egy jó sennheiser fülest akkor nem lesz torzítás ugye?
-
Jhonny06
veterán
Több mint fél évvel a megjelenés után, elég gáz, már bocs.
-
Cicero
őstag
kicsit elkéstetek... ^^
-
Integra
titán
válasz hdcsaba87 #34 üzenetére
energie?
tudod ki vesz fel eklub majom ruhamárkákat....
guess, abercrombie, boss...
maradjunk a stílusnál inkább
energie.. haha miért nem mindjárt retro meg a többi borzadály?adják 30%-kal kevesebbért és semmi baj vele.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sksporky
tag
Milkósoknak megfelelő választás...
-
Peat;)
veterán
A touch szerintem rendben van, bár a hangminőségre már annyira sok panaszt láttam vele kapcsolatban, hogy már azt mosolygom meg aki azt mondja tökéletes. De szerintem van létalapja, tényleg jó kis kütyü. Sokkal értelmesebb dolog egy kis strapabíró teló+touch mint egy iphone, szerintem.
Na de a nano...könyörgöm hogy a fenébe kaphat egy olyan cucc ajánlott plecsnit ami középkategória hangminőségben és a 4 gb 44e huf . Itt nem arról van szó hogy iaudio nyújt csak jobb minőséget....nem, ott van samsung (p2 4gb ajánlott ára 55 rugó és ég és föld a kettő), meizu m6, sony a8-as sorozata és még sorolhatnám...és mind olcsóbb vagy ugyanannyi pénzért sokkalta többet nyújt, vagy egyszerre a kettőt. A hátlapot elnézve meg fizikai minőségben is odaverik ezek a márkák, nemcsak hangminőségileg. Röviden a véleményem: nem ezt szoktam meg ezen a portálon.
-
tailor
őstag
válasz #56573440 #38 üzenetére
Na, pont te vagy a példa a "meggyőzött" Apple felhasználóra,és ez jó. Nincs semmi baj, ha az ember tényleg azért vesz ilyen cuccot, mert jól tudja használni, meggyőzte, stb. nekem csak az "elvakultakkal" van bajom, akik semmi intelligens érvet nem tudnak, mint hogy "jobbbármelyikmásnál"... Nem kell varázsmítoszokat költeni egy termék köré, még ha a cég marketengesei ezt is szeretnék, szerintem.
Na de nem vagyunk egyformák - hála istennek...!
(Amúgy a munkahelyemen én is egy 24"-is iMac-en dolgozom, ami szép, jó, de ennek is vannak igen bosszantó hibái - ami lehet, hogy a néha "hajszolt" tempó miatt jön elő...)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
az a baj hogy sokan a fanatizmust látják és nem azt hogy mi miért akarjuk ezt vagy azt. megértem hogy hangra/felszereltségre van/volt jobb cucc a piacon ennyiért vagy olcsóbban is. nekem pl előző nanó azért jött be, mert a meizu-tól lefele szinte minden volt egy időben körülöttem, de mindegyik vagy fagyott, vagy nem volt logikus a menürendszer, és még sorolhatnám. szinte a hazai debütálás után vettem az enyémet (előző gen, szal elég régi) azóta még az aksi sem halt meg, minden nap gyűrve van oda vissza úton és így is két-három naponta töltöm. gyors logikus felépítés, az itunes is egészen barátságos, eddig még nem hoztam zavarba, se fagyás se akadozás. persze nem volt olcsó akkor sem, de ez van. lenne olyan mini amin két vga kimenet van akkor mennék és vennék azt is, mert a pc hegesztéséből is elegem van (kb fél nap azt csinálom, otthon inkább ne)
-
Ste
addikt
egy barátom vett Touch-ot és elborzadt a hangjától
állítólag Appléhoz nem méltóan szólszerintetek?
-
tailor
őstag
válasz hdcsaba87 #34 üzenetére
"Azért az se mind1 hogy 10ezer forintos sandic ruhába jársz vagy 50ezer forintos energie ruhába."
Először is: ruhában
Másodszor: ízlésről vitatkozni felesleges. A márkának ára van, persze, csak nem mindegy, hogy hogyan állsz hozzá a márkához. Kinek ez jön be - kinek az. Sajnos az Apple-nél úgy veszem észre, nagyon sok az "elvarázsolt" fanatikus, aki csak és kizárólag a névért veszi meg a terméket, és nem hajlandó elviselni semmilyen kritikát, és vannak az objektív szempontokat (is) figyelembe vevő emberek. (Azért "is", mert emberek vagyunk, és a szubjektivitást nem tudjuk mellőzni vásárlás során).
Itt a fórumon is ez az "almafanatizmus" az, ami ellenszenvet szül, ahogy elnézem...
-
MaciG
addikt
Jók ezek a cuccok csak szerintem nem érnek ennyit. 50K-ért már kapok egy pöpec telót ami szinte ugyenezt a hangminőséget tudja és még sok minden mást is
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
Integra
titán
válasz hdcsaba87 #30 üzenetére
és ezzel meg is magyaráztad magadnak a hangminőséget, hát bravo, ezúton is gratulálok.
neked még az alma logos klotyópapírt is el lehetne adni 30% felárért is, mert biztos selymesebben törli a valagad...
marhára kicsit nagyobb márka az alma. aztán mire? a marketingre?
haha...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rudi
nagyúr
Top 5-be nálam sem férne be az új nano, top 10-nek talán a végére. Ilyen árban memkártyával meg mindenféle egyéb jósággal telepakolt cuccokat lehet kapni, ráadásul a 3"-os érintőképernyős, Bluetoothos Samsung P2-is előkerül ebben az árban, ha már mindenáron villantani kell.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
törölt tag
Az árakat mindenütt kétszer olvastam el.
Nekem baromi soknak tűnik egy ilyen tenyér-kütyüért...
Olcsóbb nincs?
Persze, tudom hogy ez Apple...
...esetleg kínai verzió? ( Píng gu vagy ilyesmi? )
-
@ngel
tag
Első generációs eladó érdekel valakit?
I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
Integra
titán
válasz (Kolombusz) #20 üzenetére
így van, egy jobb féle iaudio simán odaveri az almát
és még az ember keze sincsen megkövtve, azt játszol le amit akarsz, van fw frissítés és minőségben is jobb....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Hangszoro hianya, nem utcai kozszorakoztatasra van kitalalva, hanem privat mokara. Szerintem ertelmetlen. es furcsa mod hangszoro nelkul is zorgott valami benne ebreszteskor, vagy a fulesbol hallott volna ki a hang? Azt ketlem.
A karcolodasrol nem tudok mit modnani, a gyari vedofolia is meg remekul funkcional a kijelzo elott a bortokban, es a gombot is vedi.
A kijelzo korul meg nem sotetszurke, hanem fekete a keret, es ha jol figyeltem meg, az is az uvegtok mogott van. Ellenben a touch nem kezel ha jol ereztem stylust, meg korommel sem sikerult uzemeltetni, csak ha bort erez.
A safari is vegszukseg eseten bongeszonek elmegy, plane ebben a meretben.
A giroszkoppal kapcsoaltosan, a safarin belul is jol mukodik, plusz at lehet verni elforgatott kepekhez: tartsatok kijelzovel eg fele, es ugy kell fogratni, nem fogja lekezelni.
Kepet feltolteni meg nem sikerult, ahogy a videokkal is docogok eddig, de igyekszem majd megodlani. Es a legnagyobb kitolas: nem lehet musikot csak egyetlen itunesbol feltolteni Grrrrrrr.
Vamp utan : az fm radio hianyzik nekem is, nem jone rosszul egy stabilabb egyseg, mitn amit a K750i-mben van.
Az ara meg: otthonit nem tudom, itt nemetoban olcsobb votl mint az azonos tarkapacitasu, de midnen mereteben kisebb, es a kijelzojet tejkintve nehezebben kezelheto Samu Y2 (?) -kekfoggal, meg erintogombokkal ellatott csoda-es meg a user interface ish azsnalhatobb...
Egyebkent elmegy, egy komplett, telefon, gps cucc teljesebb kijelzovel, azaz nagyobbal, a gombok oldalrak oltoztetesevel, es kekfoggal azonnal vennek egy ujat.
[ Szerkesztve ]
-
Vamp
senior tag
Mindkettő cuccot alkalmam volt tesztelni 2-2 nap erejéig.
A touch:
Még mindig nagyon drága. Bár Amerikában már nem, itthon azért 20 ezret biztos kidobunk az Apple logóra, és a "de menő vagyok a buszon" életérzésre. Mivel a képnézegetést leszámítva minden funkciójára találhatunk minőségben többet nyújtó megoldást, nincs az az isten hogy ilyenre pénzt költsek, pláne ennyit. A jó pénzért megvásárolt korlátozások (mi az hogy nincs flash a böngészőben pl.) tovább taszítják a cuccost. Technikailag nem semmi azért a multitouch-kijelző! Jól esett mondjuk fotelban ülve netezni egy ekkora gépen, de hosszú távon idegesítő volt.
A nano:
Majdnem ugyanaz a véleményem, mint a touchnál. Ennyi pénzért ne kössék meg a kezemet. Se egy diktafon, se egy FM-rádió, se egy vonalbemenet. Tudom, tudom hogy ez másról szól, és Ipodról beszélünk, de erre csak annyit mondanék, hogy alapszolgáltatások (képnézegető, videó, hanglejátszás) Apple köntösben. Szépnek szép mindkettő, de ad 1, egy idő után megunod a kinézetét, ad 2. a kinézet un meg téged, és elkopik. A hangminőségre nem találtam kifogást, a kezelhetőség is ott van a topon.
-
tailor
őstag
válasz (Kolombusz) #20 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Picit megkésett ez a cikk... Én próbálgattam a Touchot, télleg szép és jó, de sztem az árát egyáltalán nem éri meg...
-
Uncool Ben
tag
A gyári füles 10/7? Igaz nekem iPOD photom van, de az 10-ből legfeljebb 4. Ennyit javult volna a minőség?
Ami az ébresztést illeti, nem feltétlenül felesleges, például ha az éjszakát egy hangszóróval kombinált dokkolóegységben tölti.
Rádiót vagy mikrofont pedig igaz újabb összegekért, de külön lehet hozzá venni.
-
Integra
titán
"Mozgóképekből sajnos sem a DivX, sem az XviD formátum nem támogatott, ezen mondjuk az Apple üzletpolitikáját ismerve nincs mit csodálkozni."
én nem merek írni már semmit sem, mert meglincselnek
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
k_laci
tag
nekem is jó lene egy iPod, mert szeretnék egy minőségi lejátszót végre a sok szar után ... lásd az írásomat logouton.
keresek használtan egyet, remélem majd találok egyszer, de most nincs is rá pénz, szal csak érdeklődök egy 4 gigás perfekt lenne -
hdcsaba87
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Jah ok, akkor annak örülök.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #14 üzenetére
Neked nanod van? Meg vagy velelégedve?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz kopaszkukac #12 üzenetére
nekem abszolút nem karcos, pedig a zsebemben hordom. Igaz nem is teszem mellé a kulcscsomót...
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #11 üzenetére
okés!
Amugy tényleg elkeserítő, hogy nálunk majdnem dupla áron lehet kapni. :S
-
kopaszkukac
tag
de gagyi hogy ennyire karcolódik....
amúgy tetszik, csak ennyi pénzért nem kénemeg jó nekem még a samsunk k3, az is tök jól néz ki
-
hdcsaba87
aktív tag
Elméletileg én ma kapom meg az ipod nanomat, remélem nem lesz vele semmi gond. xD
Amúgy jó cikk volt!! -
törölt tag
Ámerikában a 4 gigás nano 24 ropi, míg a 8 gigás 32 ezer. El lehet gondolkodni a dolgon.
-
Jofi81
őstag
válasz m0h0senator #2 üzenetére
Azt hiszem, én nem szeretnék belekóstolni az "ipod-érzésbe".
-
Skynet258
veterán
A T-online-nak köszönhetően nekem is van egy 3G Nano-m, ingyér jó dolog, de őszintén szólva 4x.000 pénzt nem áldoznék rá...
-
gyga
senior tag
a tócsról még anyit hogy jailbreak után rengeteg hasznos progit tudsz feltelepíten még rá, és ezáltal a kütyü szinte pda-ra minősül.
árulok amúgy 1et, mert kelene, 1 új teló de ha oda kerül a sor hogy vevő lesz rá, sajnálni fogom kezd hozzám nőni, de a szükség nagyúr
ui: a használatát még a lányom is pillanatok alatt megtanulta (5éves)[ Szerkesztve ]
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
Alvin_ti4200
félisten
Touch tulaj révén erősen megkérdőjelezném a két készülék (iPhone, Touch) panelje közti különbséget, láttam már iPhone-t és semmivel nem volt jobb képe, mint a Touch-omnak. A képeket elnézve a cikkben a nálatok járt kütyü tényleg nem tűnik annyira jónak (képminőségileg) vagy csak a fotók rosszak Egyébként a gyári füles szerintem pont jó a Touch-hoz, próbáltam pár másikat (fülbedugósat, nem a hiper drágák közül, 3-5 ezer forintos kategória) és túl sok volt bennük a középtartomány, a gyári valahogy tisztán szól, nincs benne túlerőltetve semmi, igaz mélyhangot ne keressünk benne. Van itthon még egy AKG K512 is, na azzal nagyon durva a cucc, csak hát utcán kicsit necces vele mászkálni Ja igen, EQ-t használni tilos
[ Szerkesztve ]
-
evone
őstag
az alap fules szerintem nem tuljo, en vettem a nanohoz egy jobb in-eart. ugy mar tenyleg k* jo a hangzas ( akg k324p )
-
tailor
őstag
válasz m0h0senator #2 üzenetére
Erről mesélhetnék...
-
m0h0senator
őstag
Aki egyszer belekóstólt az "ipod-érzésbe" az tudja h mit kap a pénzéért.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
törölt tag
Első.
Már nagyon régóta kapta lehet kapni ezeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest