Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Bírom amikor a fanboyok kiállnak a cuccuk mellett, ha szerinted normális hogy úgy néz ki a nano háta ahogy a tesztben akkor te vagy a tökéletes fogyasztói mintakép nálam ez nem magas minőség, szerintem sokaknál sem az. De ez sem magas minőség: [link] , középkategória jó indulattal. De az ár nem az.
Halottam már apple csodát, szépen szól alapjáraton mint bármely más középkategóirás mp3 lejátszó(amik fele ennyibe kerülnek , szerintem hangminőségügyileg nagyon sok márka üti. A kényelem meg kinek mi, nekem az apple korlátozások ellentétes hatást váltanak ki mint belőled, de elfogadom ha tetszik a szolgáltatása.
Az in ear füles meg minden lejátszó tulajdonságait kiemeli, nem csak az almás jelűeket, remélem nem dőlt benned össze egy világ csak a különbség hogy sok lejátszó magasabb minsőégről indul
A 30e meg olyan dolog, hogy magyar árakat néztem meg. Ezek szerint a 44k nálad is kiakaszotta a tűréshatárt. Ha itthon is 30 lenne minden boltban nem kritizálnám az árát és elfogadnám az ajánlott plecsnit, mert ha belegondolsz a noname kínai vackok van hogy kerülnek közel 20 ezerbe is.. A touch árát nem is kritizálom, megnézzük mennyibe kerül egy médialejátszó az iaudiotól pl. akkor rendben van az ára és szélesebb a szolgáltatáskínálata, a hangja sajnos gyengébb. No mind1, vagy átment miért kritizálom az ajánlott plecsnit vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest