- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Mindkettő cuccot alkalmam volt tesztelni 2-2 nap erejéig.
A touch:
Még mindig nagyon drága. Bár Amerikában már nem, itthon azért 20 ezret biztos kidobunk az Apple logóra, és a "de menő vagyok a buszon" életérzésre. Mivel a képnézegetést leszámítva minden funkciójára találhatunk minőségben többet nyújtó megoldást, nincs az az isten hogy ilyenre pénzt költsek, pláne ennyit. A jó pénzért megvásárolt korlátozások (mi az hogy nincs flash a böngészőben pl.) tovább taszítják a cuccost. Technikailag nem semmi azért a multitouch-kijelző! Jól esett mondjuk fotelban ülve netezni egy ekkora gépen, de hosszú távon idegesítő volt.
A nano:
Majdnem ugyanaz a véleményem, mint a touchnál. Ennyi pénzért ne kössék meg a kezemet. Se egy diktafon, se egy FM-rádió, se egy vonalbemenet. Tudom, tudom hogy ez másról szól, és Ipodról beszélünk, de erre csak annyit mondanék, hogy alapszolgáltatások (képnézegető, videó, hanglejátszás) Apple köntösben. Szépnek szép mindkettő, de ad 1, egy idő után megunod a kinézetét, ad 2. a kinézet un meg téged, és elkopik. A hangminőségre nem találtam kifogást, a kezelhetőség is ott van a topon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest