- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Mindkettő cuccot alkalmam volt tesztelni 2-2 nap erejéig.
A touch:
Még mindig nagyon drága. Bár Amerikában már nem, itthon azért 20 ezret biztos kidobunk az Apple logóra, és a "de menő vagyok a buszon" életérzésre. Mivel a képnézegetést leszámítva minden funkciójára találhatunk minőségben többet nyújtó megoldást, nincs az az isten hogy ilyenre pénzt költsek, pláne ennyit. A jó pénzért megvásárolt korlátozások (mi az hogy nincs flash a böngészőben pl.) tovább taszítják a cuccost. Technikailag nem semmi azért a multitouch-kijelző! Jól esett mondjuk fotelban ülve netezni egy ekkora gépen, de hosszú távon idegesítő volt.
A nano:
Majdnem ugyanaz a véleményem, mint a touchnál. Ennyi pénzért ne kössék meg a kezemet. Se egy diktafon, se egy FM-rádió, se egy vonalbemenet. Tudom, tudom hogy ez másról szól, és Ipodról beszélünk, de erre csak annyit mondanék, hogy alapszolgáltatások (képnézegető, videó, hanglejátszás) Apple köntösben. Szépnek szép mindkettő, de ad 1, egy idő után megunod a kinézetét, ad 2. a kinézet un meg téged, és elkopik. A hangminőségre nem találtam kifogást, a kezelhetőség is ott van a topon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest