Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Szaroztam én bármit is? Csak azt mondtam hogy nekem 80ér nem éri meg, ellentétben a nanoval. Isten őrizz hogy ezek után bármiről is saját véleményt írjak.
Elhiszem hogy szép (mondtam hogy nem az?) elhiszek mindent, sőt.Az én nanom tökjól működik soxor 2 hetet is kibír, pedig gyalulom rendesen. De van hibája annak is. Karcolódik, pl. Aztán a hangszínek, nem elég jók. Hiába van hozzá cx300, azzal is nagy erőkkel kerestem hogy hogy tudom beállítani az ideálist megközelítő hangzást. Ezért fogok váltani hamarosan a d2-re. Tudom, apple szerinted jobb, szerintem meg nem.
De eleve nem véleményt akartam itt közzétenni, ahogy olvas(hat)tad.
Amúgy több éve itunest használok rippelésre windows alatt és semmi bajom vele. Gyors és jó. (Tudom, mac-en minden jobb.) -
raskolnikoff
őstag
Én nem is arra gondoltam. Meg nem is akartam semmi szubjeltív véleményt kinyilvánítani, csak a cikkből először az jött le hogy a touchnak vannak hibái (és szépségei
) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna...
Egyébként már én is azon vagyok hogy egy cowon iaudio d2-re becserélem...
-
raskolnikoff
őstag
Csak azt érteném meg hogy miért kell oltani azokat akiknek nem egyezik az ízlésük a tieddel.
hadd idézzek: ugyse értik meg sose...Ha ez megnyugtat jó magyar forintér van egy, a cikkben látható nano-m, amit nem kínában vettem hanem itthon egy apple boltban. És ha te olyan vagy aki a szemével dönt akkor dönts azzal de én az eszemmel és a pénztárcámmal döntöttem (ki is próbáltam!) hogy NEKEM (ez azt jelenti hogy nem neked) NEM (vagyis nem) éri meg az isteni touch.(hidd el tényleg tetszik ahogy kinéz, de mindenre rá lehet unni - ez még nem is lenne baj, csak 80 ezerért már sokba kerül a ráunás - nekem.)
Ez az én véleményem. Nem magyarul beszéltem? -
raskolnikoff
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #56 üzenetére
De sztem pontosan arról beszélek mint a cikkíró. Kezembe veszem és tényleg frankó meg minden. De a hibái egy idő múlva nekem elég idegesítőek lennének. Ez persze csak én vagyok, de összességében sztem nem egy plecsni alá való a kettő. Vagy nem ugyanabból a szemszögből nézve, talán.
-
raskolnikoff
őstag
Ez a táccs akkor most miért ajánlott? Mert megkérdi hogy le akarod-e törölni a filmet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- VR topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged