- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

raskolnikoff őstag Szaroztam én bármit is? Csak azt mondtam hogy nekem 80ér nem éri meg, ellentétben a nanoval. Isten őrizz hogy ezek után bármiről is saját véleményt írjak. 
 Elhiszem hogy szép (mondtam hogy nem az?) elhiszek mindent, sőt.Az én nanom tökjól működik soxor 2 hetet is kibír, pedig gyalulom rendesen. De van hibája annak is. Karcolódik, pl. Aztán a hangszínek, nem elég jók. Hiába van hozzá cx300, azzal is nagy erőkkel kerestem hogy hogy tudom beállítani az ideálist megközelítő hangzást. Ezért fogok váltani hamarosan a d2-re. Tudom, apple szerinted jobb, szerintem meg nem.
 De eleve nem véleményt akartam itt közzétenni, ahogy olvas(hat)tad.
 Amúgy több éve itunest használok rippelésre windows alatt és semmi bajom vele. Gyors és jó. (Tudom, mac-en minden jobb.)
- 

raskolnikoff őstag Én nem is arra gondoltam. Meg nem is akartam semmi szubjeltív véleményt kinyilvánítani, csak a cikkből először az jött le hogy a touchnak vannak hibái (és szépségei  ) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna... ) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna... Egyébként már én is azon vagyok hogy egy cowon iaudio d2-re becserélem...  
- 

raskolnikoff őstag Csak azt érteném meg hogy miért kell oltani azokat akiknek nem egyezik az ízlésük a tieddel. 
 hadd idézzek: ugyse értik meg sose... Ha ez megnyugtat jó magyar forintér van egy, a cikkben látható nano-m, amit nem kínában vettem hanem itthon egy apple boltban. És ha te olyan vagy aki a szemével dönt akkor dönts azzal de én az eszemmel és a pénztárcámmal döntöttem (ki is próbáltam!) hogy NEKEM (ez azt jelenti hogy nem neked) NEM (vagyis nem) éri meg az isteni touch.(hidd el tényleg tetszik ahogy kinéz, de mindenre rá lehet unni - ez még nem is lenne baj, csak 80 ezerért már sokba kerül a ráunás - nekem.) 
 Ez az én véleményem. Nem magyarul beszéltem? 
- 

raskolnikoff őstag válasz  Alvin_ti4200

üzenetére Alvin_ti4200

üzenetéreDe sztem pontosan arról beszélek mint a cikkíró. Kezembe veszem és tényleg frankó meg minden. De a hibái egy idő múlva nekem elég idegesítőek lennének. Ez persze csak én vagyok, de összességében sztem nem egy plecsni alá való a kettő. Vagy nem ugyanabból a szemszögből nézve, talán. 
- 

raskolnikoff őstag Ez a táccs akkor most miért ajánlott? Mert megkérdi hogy le akarod-e törölni a filmet?  
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna...
  ) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna...