- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Hangszoro hianya, nem utcai kozszorakoztatasra van kitalalva, hanem privat mokara. Szerintem ertelmetlen. es furcsa mod hangszoro nelkul is zorgott valami benne ebreszteskor, vagy a fulesbol hallott volna ki a hang? Azt ketlem.
A karcolodasrol nem tudok mit modnani, a gyari vedofolia is meg remekul funkcional a kijelzo elott a bortokban, es a gombot is vedi.
A kijelzo korul meg nem sotetszurke, hanem fekete a keret, es ha jol figyeltem meg, az is az uvegtok mogott van. Ellenben a touch nem kezel ha jol ereztem stylust, meg korommel sem sikerult uzemeltetni, csak ha bort erez.
A safari is vegszukseg eseten bongeszonek elmegy, plane ebben a meretben.
A giroszkoppal kapcsoaltosan, a safarin belul is jol mukodik, plusz at lehet verni elforgatott kepekhez: tartsatok kijelzovel eg fele, es ugy kell fogratni, nem fogja lekezelni.
Kepet feltolteni meg nem sikerult, ahogy a videokkal is docogok eddig, de igyekszem majd megodlani. Es a legnagyobb kitolas: nem lehet musikot csak egyetlen itunesbol feltolteni Grrrrrrr.
Vamp utan : az fm radio hianyzik nekem is, nem jone rosszul egy stabilabb egyseg, mitn amit a K750i-mben van.
Az ara meg: otthonit nem tudom, itt nemetoban olcsobb votl mint az azonos tarkapacitasu, de midnen mereteben kisebb, es a kijelzojet tejkintve nehezebben kezelheto Samu Y2 (?) -kekfoggal, meg erintogombokkal ellatott csoda-es meg a user interface ish azsnalhatobb...
Egyebkent elmegy, egy komplett, telefon, gps cucc teljesebb kijelzovel, azaz nagyobbal, a gombok oldalrak oltoztetesevel, es kekfoggal azonnal vennek egy ujat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest