Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Kindle
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Bírom amikor a fanboyok kiállnak a cuccuk mellett, ha szerinted normális hogy úgy néz ki a nano háta ahogy a tesztben akkor te vagy a tökéletes fogyasztói mintakép
nálam ez nem magas minőség, szerintem sokaknál sem az. De ez sem magas minőség: [link] , középkategória jó indulattal. De az ár nem az.
Halottam már apple csodát, szépen szól alapjáraton mint bármely más középkategóirás mp3 lejátszó(amik fele ennyibe kerülnek
, szerintem hangminőségügyileg nagyon sok márka üti. A kényelem meg kinek mi, nekem az apple korlátozások ellentétes hatást váltanak ki mint belőled, de elfogadom ha tetszik a szolgáltatása.
Az in ear füles meg minden lejátszó tulajdonságait kiemeli, nem csak az almás jelűeket, remélem nem dőlt benned össze egy világcsak a különbség hogy sok lejátszó magasabb minsőégről indul
A 30e meg olyan dolog, hogy magyar árakat néztem meg. Ezek szerint a 44k nálad is kiakaszotta a tűréshatárt. Ha itthon is 30 lenne minden boltban nem kritizálnám az árát és elfogadnám az ajánlott plecsnit, mert ha belegondolsz a noname kínai vackok van hogy kerülnek közel 20 ezerbe is.. A touch árát nem is kritizálom, megnézzük mennyibe kerül egy médialejátszó az iaudiotól pl. akkor rendben van az ára és szélesebb a szolgáltatáskínálata, a hangja sajnos gyengébb. No mind1, vagy átment miért kritizálom az ajánlott plecsnit vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest