Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Mindkettő cuccot alkalmam volt tesztelni 2-2 nap erejéig.
A touch:
Még mindig nagyon drága. Bár Amerikában már nem, itthon azért 20 ezret biztos kidobunk az Apple logóra, és a "de menő vagyok a buszon" életérzésre. Mivel a képnézegetést leszámítva minden funkciójára találhatunk minőségben többet nyújtó megoldást, nincs az az isten hogy ilyenre pénzt költsek, pláne ennyit. A jó pénzért megvásárolt korlátozások (mi az hogy nincs flash a böngészőben pl.) tovább taszítják a cuccost. Technikailag nem semmi azért a multitouch-kijelző! Jól esett mondjuk fotelban ülve netezni egy ekkora gépen, de hosszú távon idegesítő volt.
A nano:
Majdnem ugyanaz a véleményem, mint a touchnál. Ennyi pénzért ne kössék meg a kezemet. Se egy diktafon, se egy FM-rádió, se egy vonalbemenet. Tudom, tudom hogy ez másról szól, és Ipodról beszélünk, de erre csak annyit mondanék, hogy alapszolgáltatások (képnézegető, videó, hanglejátszás) Apple köntösben. Szépnek szép mindkettő, de ad 1, egy idő után megunod a kinézetét, ad 2. a kinézet un meg téged, és elkopik. A hangminőségre nem találtam kifogást, a kezelhetőség is ott van a topon.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest