Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadani
tag
sziasztok
Azoknak akik a hangminőséget a touch-nál, a probléma lehet hogy egyes szériákra terjed ki, de nekem tökéletes és mivel van dock-om hozzá kötöttem a hifihez ami egész komoly darabnak mondható jobban szól mint egy cd-ről sokkal élőbbnek érezhető a zene és nem "élő zenére gondoltam mint egy koncert" és mivel jailbrakelt mindig találok progikat amik megmosolyogtatnak és mindig pozitív meglepetésként érnek. Nos az apple-ről általában rendkivül ötletes és túl megosztó igazi stílusa van és ez a gond már már túl markáns, és néha télleg sok ezt belátom, de sokkal rosszabb volna nélkülük a számítástechnikai szektor ez is tény, és hogy drága-e Amerikából szerezve 400 dolcsiért ami 70 ezer Ft nos ez most már nem is ennyi hanem 55 ha jól tudom 300 dolcsi már csak ennyit meg talán meg ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Gumi és felni topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bundle topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest