- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A touch szerintem rendben van, bár a hangminőségre már annyira sok panaszt láttam vele kapcsolatban, hogy már azt mosolygom meg aki azt mondja tökéletes. De szerintem van létalapja, tényleg jó kis kütyü. Sokkal értelmesebb dolog egy kis strapabíró teló+touch mint egy iphone, szerintem.
Na de a nano...könyörgöm hogy a fenébe kaphat egy olyan cucc ajánlott plecsnit ami középkategória hangminőségben és a 4 gb 44e huf
. Itt nem arról van szó hogy iaudio nyújt csak jobb minőséget....nem, ott van samsung (p2 4gb ajánlott ára 55 rugó és ég és föld a kettő), meizu m6, sony a8-as sorozata és még sorolhatnám...és mind olcsóbb vagy ugyanannyi pénzért sokkalta többet nyújt, vagy egyszerre a kettőt. A hátlapot elnézve meg fizikai minőségben is odaverik ezek a márkák, nemcsak hangminőségileg. Röviden a véleményem:
nem ezt szoktam meg ezen a portálon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest