Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
azabaj, hogy nem azt mondtam hogy az inear csak applenel jo, az alap fulese tenyleg gagyi, de nekem minden lejacco alap fulese gagyi amit 10 ezer alat tadnak ( marmint a fulest ) egyebkent csak annak torzit aki nem ert hozza ;) megvan a modja hogy ne torzitson, korlatozasok nelkul. de ezekszerint van akinek meg igyse megy egyebkent usaban 20 ezer a nano. persze hogy kiakasztja nalam is, a macbook is kiakasztja 320 ezer itt, usaban 200 ezer, de magyarorszagon vagyunk, mit varok
-
raskolnikoff
őstag
Én nem is arra gondoltam. Meg nem is akartam semmi szubjeltív véleményt kinyilvánítani, csak a cikkből először az jött le hogy a touchnak vannak hibái (és szépségei
) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna... 
Egyébként már én is azon vagyok hogy egy cowon iaudio d2-re becserélem...

-
evone
őstag
nemtudom, en 30 ezerert vettem a nanomat ujonnan. es sokkal jobban jartam vele mint egy szaros meizuval... demajd ha kiprobaltad az ipod kore epitett szolgaltatasokat, vagy magat a nanot egyszer, akkor nyugodtan alkothatsz velemenyt ( normalis in ear fulessel ) kurvara nem hiszem hogy olyan sok okossag lenne akarmelyik altalad felsorolt markaban mint eppen ( tudod olyan dolgok amik a mindennapjaidat konnyitik meg, kenyelem ;) ) egyebkent a ránézésre mondott strapabirosag teszted eleg bena, enyem mar nem 1x esett le igen magasrol, igeny kemeny betonra es semmi baja nem lett soha, ugyanugy mukodik. de orulok hogy te ranezesre megtudod mondani az ilyeneket, tobb toresteszt nem is kell, te magadban lefuttatod a torestesztet

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna...