- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
azabaj, hogy nem azt mondtam hogy az inear csak applenel jo, az alap fulese tenyleg gagyi, de nekem minden lejacco alap fulese gagyi amit 10 ezer alat tadnak ( marmint a fulest ) egyebkent csak annak torzit aki nem ert hozza ;) megvan a modja hogy ne torzitson, korlatozasok nelkul. de ezekszerint van akinek meg igyse megy egyebkent usaban 20 ezer a nano. persze hogy kiakasztja nalam is, a macbook is kiakasztja 320 ezer itt, usaban 200 ezer, de magyarorszagon vagyunk, mit varok
-
raskolnikoff
őstag
Én nem is arra gondoltam. Meg nem is akartam semmi szubjeltív véleményt kinyilvánítani, csak a cikkből először az jött le hogy a touchnak vannak hibái (és szépségei
) csak az ár/érték/tudás/használhatóság/ergonómia hányados szemszögéből azt hittem hogy a végén a nano a cikkíró szerint jobban megéri. Mindegyik végülis másra jobb. Ha a touch 40k lett volna akkor el is gondolkoztam volna...
Egyébként már én is azon vagyok hogy egy cowon iaudio d2-re becserélem...
-
evone
őstag
nemtudom, en 30 ezerert vettem a nanomat ujonnan. es sokkal jobban jartam vele mint egy szaros meizuval... demajd ha kiprobaltad az ipod kore epitett szolgaltatasokat, vagy magat a nanot egyszer, akkor nyugodtan alkothatsz velemenyt ( normalis in ear fulessel ) kurvara nem hiszem hogy olyan sok okossag lenne akarmelyik altalad felsorolt markaban mint eppen ( tudod olyan dolgok amik a mindennapjaidat konnyitik meg, kenyelem ;) ) egyebkent a ránézésre mondott strapabirosag teszted eleg bena, enyem mar nem 1x esett le igen magasrol, igeny kemeny betonra es semmi baja nem lett soha, ugyanugy mukodik. de orulok hogy te ranezesre megtudod mondani az ilyeneket, tobb toresteszt nem is kell, te magadban lefuttatod a torestesztet
Új hozzászólás Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- E-roller topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest