Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az a baj hogy sokan a fanatizmust látják és nem azt hogy mi miért akarjuk ezt vagy azt. megértem hogy hangra/felszereltségre van/volt jobb cucc a piacon ennyiért vagy olcsóbban is. nekem pl előző nanó azért jött be, mert a meizu-tól lefele szinte minden volt egy időben körülöttem, de mindegyik vagy fagyott, vagy nem volt logikus a menürendszer, és még sorolhatnám. szinte a hazai debütálás után vettem az enyémet (előző gen, szal elég régi) azóta még az aksi sem halt meg, minden nap gyűrve van oda vissza úton és így is két-három naponta töltöm. gyors logikus felépítés, az itunes is egészen barátságos, eddig még nem hoztam zavarba, se fagyás se akadozás. persze nem volt olcsó akkor sem, de ez van. lenne olyan mini amin két vga kimenet van akkor mennék és vennék azt is, mert a pc hegesztéséből is elegem van (kb fél nap azt csinálom, otthon inkább ne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Viccrovat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő