Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Szaroztam én bármit is? Csak azt mondtam hogy nekem 80ér nem éri meg, ellentétben a nanoval. Isten őrizz hogy ezek után bármiről is saját véleményt írjak.
Elhiszem hogy szép (mondtam hogy nem az?) elhiszek mindent, sőt.Az én nanom tökjól működik soxor 2 hetet is kibír, pedig gyalulom rendesen. De van hibája annak is. Karcolódik, pl. Aztán a hangszínek, nem elég jók. Hiába van hozzá cx300, azzal is nagy erőkkel kerestem hogy hogy tudom beállítani az ideálist megközelítő hangzást. Ezért fogok váltani hamarosan a d2-re. Tudom, apple szerinted jobb, szerintem meg nem.
De eleve nem véleményt akartam itt közzétenni, ahogy olvas(hat)tad.
Amúgy több éve itunest használok rippelésre windows alatt és semmi bajom vele. Gyors és jó. (Tudom, mac-en minden jobb.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megnéztük az Apple két újabb iPod zenelejátszóját, a harmadik generációs nanót és az iPhone-ból lett touchot.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest