Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#56573440 törölt tag az a baj hogy sokan a fanatizmust látják és nem azt hogy mi miért akarjuk ezt vagy azt. megértem hogy hangra/felszereltségre van/volt jobb cucc a piacon ennyiért vagy olcsóbban is. nekem pl előző nanó azért jött be, mert a meizu-tól lefele szinte minden volt egy időben körülöttem, de mindegyik vagy fagyott, vagy nem volt logikus a menürendszer, és még sorolhatnám. szinte a hazai debütálás után vettem az enyémet (előző gen, szal elég régi) azóta még az aksi sem halt meg, minden nap gyűrve van oda vissza úton és így is két-három naponta töltöm. gyors logikus felépítés, az itunes is egészen barátságos, eddig még nem hoztam zavarba, se fagyás se akadozás. persze nem volt olcsó akkor sem, de ez van. lenne olyan mini amin két vga kimenet van akkor mennék és vennék azt is, mert a pc hegesztéséből is elegem van (kb fél nap azt csinálom, otthon inkább ne) 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest