- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Ajándékok #3483 üzenetére
Tisztítást ki kell tapasztalni áztatás az sokat segít az biztos
Én ha mosom mert megmondom őszintén hasáb sütés után én csak el szoktam törölni, akkor úgy kezdem hogy mosogatószer sok és bojler meleg víz kb fél / egy óra áztatás, utána szivaccsal lejön minden
Persze ha elején nincs eltakarítva és csak egymásra rakódnak a rétegek utána már nehézDe amúgy a rácsos kosarút nehéz takarítani az információk alapján, ezt a képet találtam példának[link]
De amelyiknek lemez perforálva az könnyebb takarítani, ezt a képet találtam példának [link]Ezeket a képeket most lőttem kb másfél órája
10perc sütés után első rázásnál
Jól látható hogy a felső hasábok már pirulnak [kép]
Megrázva hogy az alsók felülre kerüljenek, és látható hogy szinte még csak ki vannak olvadva [kép]
És ez így megy végig a teteje sül ami lejjebb van az nem, és ami már majdnem megvan sülve lejjebb az meg szárad, sokszor kell rázni hogy egyenletes legyen
Én ott ülök mellette és addig pörgetem a douyin-on a videókat hogy teljen az idő, pl [link](#3485) Fandango
Érdemes jól körbejárni hogy melyik legyen, hogy ne járj úgy mint én, én nagyon bánom hogy ezt vettem, mai fejemmel két kosarút négyzet alakút vennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest