Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kell egyformának lenniük de ha kép alapján nem tűnik fel, hogy a sonka közepe picit nyers maradt, akkor nincs miről beszélni.
pl Kenyérsütőnél van, hogy a kenyér teteje világos marad. [link]
Neked tuti, hogy nem világos és elhiszed ha a készítő azt mondaná rá, hogy szépen mindenhol egyenletesen átsült. -
Essejó
veterán
Gyerekek! Legalább Karácsony alkalmával ne vitázzatok! Békesség és Boldog Karácsonyt!
-
törölt tag
Volt, hogy a hasábburgonyáról készítettem pár képet de nem lettek jó, mert világosabb volt, kevésbé tűnt sültnek a burgonya mint valójában. Nem akartam a képet manipulálni így hagytam.
Lefényképezek valamit az vagy tükrözi és elfogadhatóan hiteles lesz, vagy nem.
[link] [link]
A 2 kép alapján ugyan olyan átsültnek látod mind a kettőt? -
törölt tag
válasz
motown5l #5087 üzenetére
Vettem egyszer egy grillcsirkét az egyik bevásárló üzletben és nem volt jól átsütve, a comb véres volt a csontnál.
Legközelebb szóvá tettem, hogy miért nem sütik meg jobban azt mondták, hogy időre van megszabva a sütés, meg nem szoktak panaszkodni miatta, hogy nem lenne rendesen megsütve.A kettes képnél látszik, hogy picit nyers maradt. Méregethetsz akármennyit, meg linkelhetsz másokat ha nem látod.
-
motown5l
senior tag
válasz
Voice24 #5078 üzenetére
Hasáb burgonya, friss, mirelitt hal, fasírt sertés stake, marha stake, friss és mirelitt zöldségek, csirkecomb, csirkeszarny, fasírt, pekarú sutese, mindent ebbe csinalom.Egész csirkét nem sütöttem benne. Mivel nincs rá szükségem. Ha készítenek azt nagy sütőbe tennem bele. De nem szeretem minden részét a csirkenek. Mert itt elég szár minőségüek a csirkék. Ezért nem csinálok
[kép] tegnapi.. 10 perc volt.
És. Szotyit is ebbe pirítottam meg tegnap. 🤣 -
Essejó
veterán
De nyugodtan, és miért is ne.
Tudod 1x leírtam itt, hogy én miért nem javasolom a Tefal XXL-t, ami kosár nélküli és 4 gumi tappancs fogja bele a sütőlapot. Nékem mostanra fáradtak pont el, az egyik elszakadt, szerencsére kapható. És ugyan szerintem nem jó konstrukció, de most még is BB, 31 K HUF-ért kapható a Tv reklám szerint. Annyit azért simán megér. -
Essejó
veterán
válasz
Voice24 #5078 üzenetére
Nincs aztal gond, ha balaki vesz egy gépet és dicséri, csak akkor ha két sütés után már akkora tapasztalatról számol be, amit én két év használat után nem tennék meg. Régi igazság, hogy amíg lószar van addig veréb is van. Megfelelő marketinggel bármit el lehet adni. De míg a nagy sütőben lehet kis adagot sütni, addig ez fordítva nem működik.
-
bul07
nagyúr
És aki nem csinál ilyenek az nem is használhatja megelégedéssel a sajátját azt sütve amit ő szokott.
Én se szoktam csak mirelit dolgokat sütni és akkor én nem lehet elégedett a gépemmel.Akkor jöhetnének a rendes sütő pártiak hogy hogy akarsz egy egész oldalas csíkot megsütni Airfryer-be, vagy pulykát.
-
Voice24
őstag
Érdekes olvasni, hogy valakinek bejött egy gép, elmondása szerint használja is rendesen, megelégedéssel, de mások megpróbálják meggyőzni róla, hogy tulajdonképpen az mégsem olyan jó neki...
-
motown5l
senior tag
Cosori gépekről en is néztem videókat. De a két fiókos mellett döntöttem. Én szinte minden nap használom a . Nagyon szeretem. Nem egy olcsó készülék, de meg éri az árát. Egyik oldalt, csak húsokhoz használom. Nagy a teljesítménye kosarak könnyen tisztithatok. És az Amazon ertekelesek magukért beszélnek. Családomban már a 3. Gép van belőle. És ők is dicsérik. Tegnap töltött gombát sütöttem benne. Jobbat el se tudttam volna képzelni, olyan jól el készítette.
-
Bohóc07
csendes tag
válasz
Vérboci #5069 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. A Philips elvileg nagyobb űrtartalmú és teljesítményű, magyarországi. A teli oldalú kosár meg a fórumunk alapján úgy tűnik - számomra meglepő módon - nem jelent hátrányt a napi használatban. Úgyhogy eldőlt. Mondjuk a HD9280/30-at eltopogtam, de így vettem egy wifi nélküli verziót 49e forintért.
Köszi mégegyszer! -
Bohóc07
csendes tag
Sziasztok,
Ha már magamhoz ragadtam a szót:
Adott két sütő, amelyik patenra ugyanannyiba (kb. 51 000 forint) kerül. Az egyik egy Cosori az Amazonról (COSORI Premium Smart (CS158-AF-RXB)) és egy Philips itthonról (HD9280/30).
Úgy látom, hogy nagyjából egyforma képességű gépekről van szó, talán annyi a különbség, hogy a Cosori-ban van dedikált gombja az előmelegítésnek (de ez vsz kiváltható a másikban is vmelyik program üresen indításával), illetve a magyarországi garancia.
Van esetleg más, lényegi különbség a két gép között? -
Bohóc07
csendes tag
Sziasztok,
No offense, csak műszaki érdeklődéssel kérdeznék belső kosár témában. Az Ultenic K10 modellnél (vsz. más, belső kosár nélküli gépnél is) van egy rács/rostély amit az étel alá kell tenni. Ennek az a feladata, hogy biztosítsa az alsó légáramlást. Emiatt ezeknél a gépeknél még jobb is a levegőáramlás, mint a belső kosarasoknál, hiszen a kosár oldala nem akadályozza az áramlást. Vagy rosszul gondolom?Rájöttem
: az áramlás fentről indul, és, ha a belső kosár fala nem biztosít helyet a sütő fala mellett a fentről jövő levegőnek, akkor sohasem fog megfordulni lent.
-
woodworm
veterán
válasz
#20584850 #5060 üzenetére
Ma kipróbáltam ugyanazzal az elősütött, panírozott karaj és filézett csirkecomb kombóval. A paraméterek megegyeztek, 15 percre és 200°C-ra lett állítva. A cosoriban ropogósra sült, a siguroban még párásan lágy volt a bundája. Utóbbiban még visszaraktam 8 percre, de nem ellenőriízgettem percenként.
-
woodworm
veterán
Nem a ventilátor átmérője különbözik, bár megmérni én sem mértem, hanem a forgási sebessége. A hangja alapján ítélve legalábbis így van.
A kosár minden paraméterében megegyezik a két gépnél, egyedül a siguro két kis gumilába és a cosori kis púpja a különbség. Mosogatás után figyelni is kell, hogy a két kosár ne keveredjen a két fiókban. Amúgy teljesen random használjuk a két gépben, minden mérete megegyezik, nálam a cosori is pontosan illeszkedik, nincs ilyen deformáció. -
törölt tag
válasz
Vérboci #5056 üzenetére
Ha holnap vennem kellene egy airfryert, akkor megvenném a legnagyobbak közt legolcsóbb külön kosaras gépet, márkától függetlenül.
Ez valószínű nem így lenne.
Azt, hogy mennyinek hazudják és mennyi valójában a gép kosár mérte, az két külön dolog.
A 7-8L-es gépek már nem igazán külön kosarasak, persze jobban utána járva valószínű, hogy akadna és be lehetne rendelni külföldről, ami valószínű nem történne meg.
A nagyobb mérethez a fűtőszál teljesítménye sem mindegy.
A valós 5,5L körüli kosármérettől picivel veszel nagyobbat az nem olyan különbség.
24x25cm-es kosár már érezhető különbség lenne de az meg nem külön kosaras. -
bul07
nagyúr
válasz
woodworm #5054 üzenetére
Hát igen pont most néztem meg egy Cosori gépet
Ezt [link]
A két kossár összeér benne tényleg, és direkt, már a kiállított darabnál is kezdett lejönni a bevonat
Az meg hogy hogy milyen csálén ált a kosár borítása, bár ezen gondolkoztam hogy kiállítási darab és lehet leejtették, de nem láttam ennek nyomát, így nem tudomItt egy kis videó hogy hogy ér össze [link]
Képek
Ezen a kis púpon fekszik fel[kép]
És itt van megkopva ahogy hozzáér [kép]
Csálé mivolta [kép], [kép]A kosara súlyra érzetre teljesen Siguro AF-R550 kosara, bár ennél vannak lábak hogy ne érjenek össze.
Én a ventilátorát se láttam nagyobbnak Cosori gépen mint a Siguro AF-R550 gépnek, jó milliméter pontosra nem mértem le de így szemre.
Siguro AF-R550 kosár lábacskája [kép] -
Vérboci
addikt
válasz
woodworm #5054 üzenetére
Elutasítás, a cosori iránt? dehogy. én általában a marketingköltséggel feleslegesen felárazott termékek ellen vagyok. Majd 4 éve használunk egy princess 182050 gépet a legnagyobb megelégedéssel. 37.500 pénz volt akkor, tehát még olcsónak sem mondanám. Napi használatban van, és valóban a kosáron a bevonat - alapvetően a bordákon - megkopott, de ennyi legyen a legnagyobb baja. Ha holnap vennem kellene egy airfryert, akkor megvenném a legnagyobbak közt legolcsóbb külön kosaras gépet, márkától függetlenül.
-
paye
tag
-
woodworm
veterán
válasz
Vérboci #5052 üzenetére
Nem akarok vitába szállni veled, mert láthatóan nagyobb elutasítás van benned, mint a cosori tulajdonosok márkabüszkesége.
Amit megerősíteni tudok az, hogy a külsőségek nagyrészt stimmelnek, a fiók teljesen azonos, de a ventillátor és az elektronika nem. A cosori pl. hangosabb a nagyobb légszállítás miatt. Van akit zavar ez, de a tapasztalatom szerint egyenletesebben süt. A programok eltérnek, más idő és hőfokértékek vannak ugyanazon opciókhoz.Én 58-ért vettem akcióban a plusz kellékekkel együtt, tehát nincs bennem kellemetlen érzés, hogy nagyon ráfizettem volna. Természetesen a siguro 19 ezerért nagyon jó vásár volt, a cosorihoz majdnem ennyibe kerülne egy fiók.
A "teflon" kopása jelentkezik már a cosorin, mi napi szinten használjuk mindkettőt, sokat van mozgatva a fiók. A cosori kosár alján nincs gumiütköző, forgatáskor illetve a kivétel és a berakás során óhatatlanul összeér a fiók és a kosár. Ezen a helyen kopás látható.
A teflont azért tettem idézőjelbe, mert nekünk az összes teflonedény kopása jellegzetes feborzolódásként jelentkezett, ezen pedig úgy néz ki, mint amikor a festék kopik.
-
bul07
nagyúr
válasz
#20584850 #5046 üzenetére
Azért adják ennyiért mert ennyiért megveszi a sok .....
Ha nem néznék a nevét, csak egymás mellet lennének név nélkül, tuti hogy mást vennének olcsóbban, mondjuk 10-15e Ft-al olcsóbb Philips-et
Nincs 30-40%-os járadék pluszAmúgy eltaláltad sokszor megyünk Romániba vásárolni, bár a lustaság győz és inkább itthon szoktunk
De megérnéOlyan ez mint amikkor valaki az vesz almás telefont mert neki az a logó kell, és még arra se futja hogy legyen mobil nett a csomagjába, csak otthon wifi és ott fb
Vagy mint másik ismerős neki BMW kell mert nehogy már egy Škodából, vagy Opelből szálljon ki, de persze akkor szívja a fogát mikkor milliós szerviz számlák jönnek és még mindig nem jó , és amennyibe van már vehetett volna egy új autót amin max olajcserét kellene csinálni(#5047) woodworm
Az igen
-
törölt tag
Biztos azért, hogy kib@sszanak velünk és kevesebb fogyjon.
Lehet, hogy befolyásolja, hogy USA vállalat, extra profit adó és a magas áfa?
Az a lényeg, hogy amennyiért vetted a mostani gépedet nagyjából azt a 23-25k-t szántad is rá és megfelel annyiért.
Gondolom élelmiszert bevásárolni eljártok és nem csak rizsen, főttkrumplin, farháton élsz, mert pl Romániába egy nagyobb bevásárlás 15-25k-val olcsóbban kijönne? -
törölt tag
A gyártó nem fog azzal bajlódni, hogy Magyarországon vagy pl Pakisztánban miért adják drágábban.
Számomra a Dual Blaze lenne érdekes, a normál változatnak nincs akkora előnye szerintem a többiekhez képpest.
Kell a Dual Blaze akkor vagy berendeli féláron külföldről, vagy megveszi idehaza drágábban.
Kellene vágyik rá az ember és volna is rá 50k de izé, ezért meg azért nem, ez a legrosszabb. -
bul07
nagyúr
válasz
#20584850 #5042 üzenetére
Miért venné meg bárki felárazva mikkor annyiért lehet venni Philips gépet is (Philips gép is van olyan jó, nem a Dual-ra gondolok mert ha jól tudom az nincs Philips-be) és az nincs felárazva nekünk, miért támogassa azt bárki hogy nekünk direkt drágában adják
Hát nem, már csak elv miatt se, ott roh@djon rájuk és igen is ez téma kell hogy legyen, nem szabad az ilyet támogatni, nem szabad megvenniAki meg megveszi igen is tudjon róla hogy madárnak nézik a kereskedők
És itt szögezném le hogy nem a márkával van bajom mert jó gépi vannak, csak a kereskedői módszerrel, bár mondjuk ez ellen a gyártó is tehetne mert a márka webshopjába árulhatná nyugati áron
-
bul07
nagyúr
Ninja gépeknél van olyan hogy Kerámia bevonatú (ceramic-coated) na az nem teflon
És írásodból kiderül hogy utánanéztél de ha az árakat nem nézted akkor ne is nézd meg hogy itthon mennyi és külföldön mennyi a Cosori gépek árra, mert egyből lesz egy rossz érzésed ha itthon akarod megvenni hogy miért kell lehúzni minket
-
Vérboci
addikt
válasz
#20584850 #5034 üzenetére
többen keresik a boltokban és esznek akármimentest mert szerintük az egészséges, mint ahányaknak valóban problémát okoz. csak most ez trendi.
a teflonpara is ilyen. ezek vallások. nincs szükségük bizonyítékokra. egyszer olvasta a fészbukon, tehát igaz. pedig megehetne egy egész serpenyőt, akkor se lenne baja. legalábbis nem a teflontól.
további jó, szabadon választott rettegést a világ dolgaitól. -
törölt tag
-
Vérboci
addikt
alapvetően minden airfryer tapadásmentes bevonattal van bevonva. Biztos valaki hallot már olyanról, aki látott másfélét, de a piacon ez a jellemző.
magam részéről sosem értettem a teflon (zsír, glutén, tej, kemtrél...) parát, de mindenki attól retteg amitől akar. én pl. a jetitől félek. anyám félt a magasban, meg az autózástól félt, de a cigitől nem. Aztán mégis tüdőrákban halt meg, nem zuhanástól, vagy közlekedési balesetben. -
aktív tag
Sziasztok!
Airfryer vásárlás közepén vagyunk, és tegnap már kosárban is volt egy Cosori Dual Blaze, viszont rendelés előtt ránéztem a külföldi visszajelzésekre is.
Alapvetően többen sérelmezik, hogy a kosara teflon bevonatú. Ez mennyire hátrány erre a modellre nézve, jellemző ez más airfryerekre is? Szilikon csipesszel kell használni és vigyázni a teflon bevontra, igen, viszont serpenyőkben az ilyet már azért igyekszünk kerülni.
Mások arra panaszkodtak, hogy egy idő után (fél év, 1 év) elkezdett leválni a kosárról a tapadás gátló bevonat. Kosár nem vehető hozzá külön, viszont a Cosori tud a problémáról, az ő országukban (UK vagy talán USA) ingyenesen cserélte a kosarat.
Van itt valakinek hosszabb távú tapasztalata a Dual Blaze-zel, mennyire kell ezektől a véleményektől megijedni? Esetleg mára javított ezen valamit a Cosori?
-
Az egyik Philips Airfryerünk tekerő gombja magadta magát. Csak bizonyos pozícióban lehet felfelé állítani az időt.
Járt valaki így? Javítható? -
bajaki
őstag
Nem túl bíztatóak a HD9285 Amazon értékelései.
Sokan panaszkodnak, hogy gyorsan elromlott, nem fűt.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett a Philips HD9280/90 XL gépem, azonban el is gondolkodtam rajta egyből, hogy visszaküldöm és XXL-es gépet rendelek mégis.
Figyelgettem a nagyobb gépeket is amikor leadtam a rendelést, de nem láttam egyiket sem jó akcióban, pechemre (vagy csak figyelmetlen voltam) a rendelés után árazták le őket. 20-25.000 Forinttal lenne így drágább a nagyobb, annyit rá is szánnék még.25%-os kuponnal a régebbi típusú HD9650/50 XXL 67500 Ft, míg egy újabb típus, a Wifi-s HD9285/96 73440 Ft lenne.
A HD9650-esről viszonylag sok infót összeszedtem, ha minden igaz 23 cm széles a kosara, illetve ez még a régebbi, kipattintható hálós aljú gép, az üst alján egy műanyag elem is van, ami alá folyik be az olaj.A HD9285-ösről nem sok mindent találtam, legalábbis a kosár pontosabb méretét nem sikerült kideríteni. Gyanítom ez is 23 cm-es lehet. Van esetleg valakinek a topikban ilyen gépe, s ha igen, meg tudná nekem mérni?
A 9650-es esetén tetszik, hogy viszonylag sok hely van a két kosár között, videók alapján a 9285-ösnél ez némileg kisebb. Az utóbbi mellett szól, hogy Wifis (bár ez továbbra sem létszükséglet), adnak hozzá grillrácsot és egy plusz üstöt is, viszont "csak" 2000W-os.
Teljesen elvesztem már a saját pro-kontra érveimben, nem tudom mi legyen. Ti rászánnátok ennyit a nagyobb gépre, s ha igen melyiket vennétek inkább? -
Voice24
őstag
-
bul07
nagyúr
Tesco Berettyóújfaluba fényképeztem
Nem tudom hogy máshol van eHausmeister HM 6933
[link]
Nem digitális -
mvkly
senior tag
válasz
Vérboci #5004 üzenetére
Igazad volt, nem kellett olaj egy csepp se. Az mondjuk meglepett, hogy 200°C 2*5 perc után még hideg volt egy sima halfilé belseje. De +5 perccel már patent lett
Sose voltam hasábos, de azért próbálgatom (mirelit). Eddig nem sok sikerrel, Spar, Lidl felhozatal nem vált be egyelőre, főleg a hasábok hossza lelombozó, mikor tele van a csomag 2-3centis darabokkal. Plusz nem is túl vastagok.
Egy tippet ebből a 2 boltból szívesen fogadokViszont a Lidl-is burgonyakrokett 200°C-on, 8 perc alatt üdítő kivétel. Azt nagyon eltalálták.
-
bajaki
őstag
Elvileg csak színben térnek el.
Mikor a hozzászólásomat írtam pénteken, már nem volt elérhető eMAG forgalmazásban a HD9270/70 (illetve már a -15% kupon sem ment), a /90-est pedig már a Philips oldaláról nézegettem 25%-os kuponnal számolva.Végül kaptam 25%-os Philips kupont a hétvégén és úgy döntöttem, hogy a Wifi-s HD9280/90-et rendelem.
49.122 Forintra jött ki, szerintem korrekt.Fehérben még olcsóbb, 25%-os kuponnal az 45.000 Ft. Azért nem ezt rendeltem, mert félek, hogy ezen sokkal jobban látszódnának a szennyeződések, gőz-és olajkicsapódások / besárgul idővel.
Ha valaki nem igényli a Wifi-t, a HD9270/90 43493 Ft-ra jön ki. A topikot visszaolvasgatva, ez elég BB ár. Ha jó látom (és remélem), az általam rendelt és e között csak a Wifi a különbség, és a kosár kialakítása ugyanaz.Nem rossz gép egyébként a Siguro AF-S800 sem, a múltkori 29k-s árat szerintem biztosan megéri. Bár nyilván ezt komolyabb tapasztalat, első Air fryer-es tapasztaltként mondom.
Ami miatt mégis úgy döntöttem, hogy visszaküldöm: tegnap azért próbáltam benne 600g viszonylag vékony hasábburgonyát sütni, és úgy látom, hogy igaz rá, hogy néha meg kell rázogatni, különben a felsők sokkal keményebbre sülnek ennek hiányában. Együtt lehetne élni vele, de csak kipróbálom a Philips-et inkább, aztán meglátjuk.
A nagyobb kapacitást sajnálom elengedni, de az esetek 70%-ban egymagamra sütök majd úgy is, elégnek kell lennie. -
atiska007
senior tag
válasz
#79563158 #5010 üzenetére
Én a Dual Blaze-t ajánlanám. A turboblaze-t is dícsérik, de abban ugye nincs alsó fűtőszál.
A fentiek alapján pl kelesztéshez/kenyér-süti sütéshez van Bake program, ami pl csak az alsó fűtőszálat aktiválja, van melegítés, meg mindenféle progi, ami külön kapcsolja, hogy melyik fűtőszál menjen.Szóval ezek alapján a Blaze több opciót nyújt a fenti használati szokásokhoz.
Én is most vettem Blaze-t, egyelőre próbálgatom
-
törölt tag
100 000 forint alatt melyik a legjobb itthon is kapható airfryer a piacon? Két fö használná, ajándékba kapnánk. Aki adná leginkább a Cosori-t preferálja, de ebböl ugye több modell is van a piacon (Dual Blaze, TurboBlaze) eltérö funkciókkal, viszont tudom, hogy ezek brutálisan túlárazottak itthon, úgyhogy ha van valami hasonló akkor nem feltétlen ragaszkodnánk hozzá. Aszalás, joghurt, tésztakeltetés funkció hasznos lenne.
-
-bryan-
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a forrólevegős fritőz néztem ki a családnak: SFR 5400WH SENCOR,
Esetleg ismeri valaki?
Köszönöm! -
Vérboci
addikt
nincs ilyen összefüggés... az ilyen bundás dolgokat egy kis olajsprével / olajos ecseteléssel érdemes kezelni, aztán hadd szóljon.
aldis csirkecsíkot sütöttem múlt hétvégén, arra sem írják, hogy sütőben/ airfryerben készíthető, és még lekenni is elfelejtettem
de teljesen jó lett
-
mvkly
senior tag
Ha egy mirelit terméknél csak az olajfritőz és az olajjal felöntött serpenyő van említve, mint elkészítési mód, akkor azok nem ajánlottak airfryerre? Vagy nincs ilyen összefüggés?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest