Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Vérboci #3399 üzenetére
Ez egyébként igaz, de ez esetben kb 3 héttel ezelőttig mindenki dícsérte, ma meg naponta négy öt ilyet olvasok hasonló hibával, és mindegyik alatt négy öt násik aki szintén hasonlóról számol be Tipikusan mindegyiknél szinte ugyanazt a hibát írják le
Persze mindegyiket rögtön cserélik, vagy visszaadják a pénzt, de most ez úgy tűnik mintha ez egy hibás sorozata lenne egy anúgy nár bevált ternéknek -
-
Breki
veterán
válasz
Csarlee #3394 üzenetére
Szia
Ha nekem szól a kérdés alap ez a videó volt.
De kombináltam ezzel
Több helyen írták az áztatást, meg a vízben forralást amit nem teljesen értettem, hogy kifőzik a kenényítőt és azután pl ebben a videóban is kenényítőbe forgatják.
Másik helyen azt írják, hogy első forrásig főzni utána elzárni és eltakarni a lábost, ezt csináltam én is kicsi ecetens sós vízzel majd papírra kirakni megszárítani és azután be a sütőbe
Keményítőm nem volt, még nem is igazán szíveden csináltam volna azzal így én azt kihagytam
Mivel itt sok kísérletet olvastam ahol nem sikerült, megégett óvatosan kezdtem 180 fokkal és 7 perc múlva megnéztem, azt is írták, hogy többször húzzuk ki nyugodtan nyugodtan, hogy a pára távozzon.
A másik változat mindenféle előfőzés nélkül történt rögtön sütőbe 100 fokon indítva egy másik videó szerint
Direkt kétféleképoen csináltam két nagy batataból mert kíváncsi voltam melyik módszer hoz jobb eredményt, melyik lesz finom melyik ropogósabb stb
-
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun #3392 üzenetére
az a tescomás spray amúgy nem rossz, én is ilyet veszek, ha a moninos flakon beadja a kulcsot
-
Csarlee
tag
Szia!
Ez a 3. verzió pontosan ogy készül? Ezt le tudnád részletesebben írni?
Köszi. -
Breki
veterán
Én Batata-t teszteltem a héten.
Batáta variációk tesztelése kétféleképpen egy Lidls séf útmutatásai alapján.1. Batáta chips fűszeresen kis olajjal sütv.e.
2. Mexikói saláta variáció olajbogyóval.
3. Batáta sült krumpli, előbb kicsit ecetes sós vízben első forrásig megfőzve, utána lecsöpögtetve befűszerezve sütőben 15 percig sütve, egyszer forgatva Nem tudom eldönteni
melyik variáció lett a finomabb.
-
bul07
nagyúr
Jó akkor úgy fogalmazok hogy egyes dolgok hamarabb elkészülnek és egyenletesebben egyes gépekben, ha nem maxra vannak terhelve hanem mondjuk csak 60-70%-ra
Pl hasáb burgonya
Ha én belerakom a maximumot a 800g-ot akkor jó 7-9percel tovább tart megsütni, és többször is kell rázni hogy egyenletes legyen
Így nem csak idő több hanem a fogyasztása is a gépnek (1640W-os gép)Minapi példa
Beraktam olyan 7-800g-ot 200fok és kicsit megkéstem és 12perc elteltével akartam megrázni először, és így nézet ki
Teteje már kezdett sötét barnára sülni(megégni) az alja meg még semennyire nem sült, mire kapcsoltam hogy képet kell lőni fél rázás megtörtént azért ilyen [kép], és megrázás után mikkor az alja került a tetejére[kép]
Olyan 29percet sütöttem végülEzért is nem jó az egy üstű gép, az alja semennyire nem sül
-
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun #3388 üzenetére
hát egy kombinált fogóval megfogod a fehér peremét, aztán némi feszítő-csavaró mozdulattal lekapod. elsőre nehezebben, utána már könnyebben megy.
igazából csak rá van pattintva. -
-
stefi68
addikt
Köszönöm!
Van még /66 is, az meg sötétszürke. -
stefi68
addikt
Tudja valaki, hogy a Philips Airfryer XL HD9270 típusnál a "/" jel utáni számok mit jelentenek?
Tehát miben különbözik a "HD9270/00" a /70 vagy a /90 jelzésű típusoktól? -
bul07
nagyúr
4l elég kicsi, írom ezt úgy hogy az enyém 4.2l
Ugye a méret nem csak azért fontos hogy ne csak mondjuk egy embernek legyen elég, hanem ha nincs max-ra terhelve hamarabb és szebben is süt, mondjuk hasáb burgonyát is
De ahogy nézem azért van reklám szöveg rendesen, 1-5 főre elég lenne ez a gép, na igen mindenki kap pár darabb hasáb burgonyát és ossza be.
Na meg egykosaras kivitel
-
Breki
veterán
Majdnem írtam erre, hogyha nem lenne már ezt lehet megvettem volna, erre ma a munkatársam szól, hogy az Emag hirlevélben ez van.
Ez az új Xiaomi lehet tetszik, hogy ablakos.
Xiaomi Smart Air Fryer Pro forrólevegős sütő, 4L, OLED kijelő, Google Home, ablak, fehér 59.990 Ft
[link] -
Hétvégén volt kis sütés, főzés otthon.
Szoky konyhája alapján készítettünk kacsacombot az Airfryerben (Philips XL)5 perc sütés után, olyan fehér füst jött a gépből mint a fene, ki kellett tenni az erkélyre
Erre van megoldás? Itt talán olvastam hogy sütés előtt érdemes kis vizet önteni alulra.Amúgy a recept nagyon jó, isteniek lettek a combok!
-
-
farkas-j
őstag
"Amúgy jó lenne tudni mi volt a pontos hiba mert az hogy
A wire connection in the air fryers can overheat, posing fire and burn hazards."
A 110V-os hálózati feszültség miatt kétszer akkora áramfelvétele van az oda gyártott sütőknek azonos teljesítmény mellett mint pl. az EU-ba gyártottnak. (P=U x I) Általában a csatlakozási pontoknál szokott gond lenni. Ha "nagy" az átmeneti ellenállása a csatlakozási pontnak, akkor teljesítmény felvételkor az erősen melegedhet, felforrósodhat, akár meg is gyulladhat.
Tapasztalatom szerint (vasalók, porszívók stb.) a gyárilag kiöntött villásdugókkal szokott a legtöbb ilyen esetben gond lenni. Az automata nem megfelelően préseli be a villaszárba a kábelt, így nincs meg a megfelelő kontakt. A másik lehetséges probléma, hogy az olcsósító stáb elméretezte a kábelkeresztmetszetet. Esetleg összecserélték a megfejelés előtt a kábeleket a 240V-os rendszerhez készültekkel. Mivel drága a réz, ezért nagyon kiszámolják milyen keresztmetszetű és milyen hosszúságú kábellel szereljék a készülékeket.(Vagy valami más oka van)
-
bul07
nagyúr
Alza
Philips HD9270/70 Airfryer XL
[link]
Kupon
ALZANAPOK10
56 240 Ft -
bul07
nagyúr
válasz
Fandango #3368 üzenetére
Amikkor linkeltem még nem volt ott a magyar rész, csak annyi hogy felvették a kapcsolatot
11órája adott magáról hírt a magyar részleg[link]Amúgy jó lenne tudni mi volt a pontos hiba mert az hogy
A wire connection in the air fryers can overheat, posing fire and burn hazards.
Hát nem sokat mond -
bul07
nagyúr
Ha véletlen van itt valakinek Cosori CP158, CP137, CS158 és P581 gépi közzül bármelyik, figyeljen mert tűzveszélyes.
Visszahívás van, bár még csak a másik kontinensen.
[link] -
Smiro
senior tag
A sütőpapír lyukacsos. Nem gyullad ki. Más sütőben sem ugye. Nyilván sok sütnivaló kell rá, ne kapja fel. Ha felkapja mégis, kb úgy ég ki, mint a cigarettapapír. Néhány helyen fekete kis égés nyom. Ennyi. Azon már meg szoktam fordítani a süteményt.
Tojás sütve pedig olyan állagú lesz - omlett -, mint ha műanyag bevonatú lenne. Ilyen a párizsi bundában sütött hús is, emiatt ezekre szerintem nem jó.
-
Breki
veterán
válasz
Beni2360 #3360 üzenetére
De akkor rendszeresen kell rendelned, vagy felhalmozol készleteket belőle?
Más téma tojás sütése a készülékben illetve kiegészítők.
Tojásból, gondolom lágy tijás, kemény tojás rendben van.
Mi a helyzet a tükörtojással rántottával készíthető valahogy benne?
Eddig a felhőtojásról olvastam.
[link]
Illetve tükörtojásról kibelezett nagyobb zsemlében :-)
Egyébként kiegészítőnek ilyen rácsokon gondolkozom.
Egyrészt ha több szintes sütés kell másrészt a tojásoknak. :-)
Több szintnél nem tudom mennyire akadályozza a levegőáramlást de lehet alulról még jobban is sül így megemelve. De lehet tévedek.
Másik, sütőpapír nagyon sokat olvastam erről pro és kontra, most találtam egy tesztet illetve leírást abból idézek:létezik olyan speciális sütőpapír is, ami kimondottan forró levegős fritőzbe való használatra lett tervezve. Nem muszáj azonban a különleges fajtát megvennünk, a hagyományos is tökéletesen megfelelő, és léteznek olyan ételek, amelyek készítése közben kimondottan ajánlott a használata. Például ha valami kis dolgot sütünk, annyira aprót, hogy beleeshet a sütő nyílásaiba. A nyílások arra szolgálnak, hogy a forró levegő jól tudjon keringeni a fritőz sütőterében, a sütőpapír pedig szerencsére olyan vékony, hogy nem zárja el a levegő útját. A leggyakrabban a kosaras típusú fritőzökben vehetjük hasznát a sütőpapírnak, a tálcás fajták esetében nem annyira hasznos. A kosárba tett ételről viszont le tud potyogni mondjuk a panír, illetve a ragacsos tészták is oda tudnak tapadni, tehát kifejezetten jó ötlet a sütőpapír bevetése.
Sokan egyébként azért nem mernek sütőpapírt használni, mert tűzveszélyesnek tartják. Attól tartanak, hogy a keringő levegő a fűtőszálnak fújja a papírt, amitől az felgyullad. Ez elég könnyen elkerülhető azzal, hogy előmelegítés alatt nem tesszük be még a sütőpapírt, hanem előmelegítjük a sütőt, betesszük a papírt, majd rögtön rá az ételt. Az ételt egyenletesen osszuk el a papíron, így jobban is fog sülni, és a papírt is rögzítjük a kosár aljához.A sütőpapír nagy előnye, hogy az lesz koszos és nem a fritőzünk, amit így sokkal egyszerűbb lesz használat után megtisztítani. Tehát használjuk nyugodtan, csak az ételt óvatosabban helyezzük el a sütőben, ha van alatta sütőpapír is.
A másik, hogy van aki ilyesmi szilikon formát használ sütőpapír helyett, de ez nem tudom mennyire akadályozza meg a hőáramlást.
A leírás alapján így oldják meg a hővezetést.
-
Breki
veterán
válasz
Beni2360 #3357 üzenetére
Hát igen másik fórumon most szilikon olajozót ajánlottak.
Szilikon olajozó. Nagyon jó szolgálatot tesz , mikor valaminek csak az alját kell bekenni. Én ezzel szoktam a rácsot is olajozni. Kínaiban találtam, 890 Ft.
Én mangalica, sertés zsírral használom, tökély! Pl. nem rég posztoltam csöröge fánkot, ezzel kentem zsírral! Beletöltöm, mikróban, melegvízben melegítem! -
farkas-j
őstag
Sziasztok! Beléptünk a felhasználók sorába. Vettünk a Lidl-ben egy Silvercrest AIR Fryer XL SHFD 2150 A2-es masinát 29eFt-ért. Most ismerkedünk vele. Remélem nem fogtunk mellé a márkával. Ami fontos szempont volt a választásnál a nagy méret (5 liter), szögletes kivitel, digitális vezérlés és hosszú garancia (3 év). Remélem nem nyúltunk mellé, de majd az idő megmondja. Elkezdek a fórumba visszaolvasni, mert jobb mások tapasztalatából okulni a használattal kapcsolatban.
-
Smiro
senior tag
válasz
Vérboci #3350 üzenetére
Ezzel nem tudok szembeszállni, nem is akarok
Én nem gyakorlom, egyből max hő, bele sem gondoltam. Ha abból indulok ki, hagy faszénre (általában alu tálra) is úgy rakom, hogy nincs előmelegítés, és kérgesedik ott is, szóval nem tudom
A nagy sütőt bizonyos süteményeknél szoktam nyilván előmelegíteni, de airfryernél eszembe sem jutott, csak itt olvastam, hogy van, aki szokta. Úgy gondoltam, esetleg a lassabb teljesítményfelvétel miatt lehet értelme.
-
Vérboci
addikt
nem akarok az előmelegítésről hitvitát nyitni, de nem azért van esetenként szükség rá, mert gyenge a gép, hanem azért, hogy a kosár is meleg legyen, mikor beteszi az ember a cuccot. fagyasztott csigának, krumplinak mindegy, ahogy a császárnak is, de pl. egy pácolt csirkemellnek, zsemlének, pogácsának (rendes, otthon gyúrt tészta) jobb, ha rögtön meleg lapra kerül, hogy rögtön "kérget" kapjon
-
Smiro
senior tag
Kicsit keményebben fogalmaztam, de csak azt szerettem volna véglegesíteni, hogy a Philips mellett nincs alternatíva. Ugyanakkor akkora a szórás a piacon, hogy senki nem tud pro-contra érveket szerintem, viszont sokan leírták a szimpla belső hátrányát vs dupla fallal, a kis teljesítményt vs naggyal és így a méretet is. Mivel egy kaptafa a működési elv, így esetleg az lehet kérdés, hogy több emeletes, forgó lapátos vs hagyományos jobb-e például. A zseb mérete határozza meg a milyet, na meg esetleg a lélekszám, akinek majd a kaja készül.
Eszembe nem jutott, hogy kiégessem. Nekem a 9650/90-es van, teljes megelégedésemre. Rögtön rendeltem hozzá - szerintem itt elsőként - Aliról egy kiegészítő szettet, aminek minden részét maximálisan ki lehet használni és még + 100 sütőpapírt a kosárba. Ez akkor jó, ha pld. kakaós csigát, vagy lekváros cuccot sütök, mert nem a rácsra folyik a belsőség. Viszont fel is kaphatja a ventilátor a fűtőszálra, szóval oda kell figyelni.
A nagyobb teljesítmény nyilván jobb, de mivel kisebb a sütő belmérete, gondolom jó lesz, azért csak mérnöki munka. Én mindenféle húst csak ebben készítek, már nem tudok a hús eredeti ízéről lemondani, mióta ezt megtapasztaltam.
Szerintem a márka miatt jó választás volt, a méretet meg majd látjátok. Egy biztos, nekem semmiféle előmelegítés nem kell, szerintem egyik Philpshez sem, de ezt látod a recept könyvből majd. Gratulálok, legyen benne sok örömötök!
-
Breki
veterán
Igazából nem szeretném, feltalálni ez esetben a spanyolviszt, csak fura volt nekem ez ez a videó az alapján amit korábban itt is olvastam a Lidls gépekről.
Bocsi, ha alap dolgokat kérdezek, igyekszem sokszor visszaolvasni és rákeresni, de ez nekem még elég új.
Végülis most PHILIPS HD9255/30 Airfryer Essential Forrólevegős sütő lett most érkezett meg, hamarosan kipróbálom.
Ugye ez 1400 W-os és kisebb, de remélem azért jó lesz.
Kérdésem a kiégetésről, sokaktól olvastam itt, hogy ajánlják leírásokat is olvastam róla, pontosan hogyan. Egyből ezt kerestem a leírásban, de nem volt semmi róla.
Másik fórumon meg megoszlanak a kérdések-e tekintetben.
Ezért főleg a Philipseseket kérdezné, hogy ők első használat előtt, használtak-e kiégetést, és ha igen pontosan hogyan 30 perc 200 fok mosás aztán újra? -
Smiro
senior tag
Nekifuthatsz bárhányszor és bármivel. Meg kéne érteni: 1400W kevés. Ha nem akarsz csalódni, áldozol. Ha meg gyenge szart veszel, melegítheted előre, meg varázsolhatsz, nem fog menni, már most jelzem. Szóval lehet régebbi a csontot, de 3500 hsz után hidd el, nem fogod feltalálni a spanyol viaszt.
Az üveg spricc meg szuper. Szerintem nem. Ha kicsit is olajos, csúszik, na akkor nem fúj vele senki. Lúdtoll (több mindenre jó ugye, aki menő, annak akár Alis szilikon is van. Nem kell túlspilázni szerintem, venni kell és élvezni az eredményt. De ahhoz 2000W+ kell, dupla kosár és nagy méret. Ne a dobozon lévő képekből indulj ki. A userek véleményéből, vagy járd az utad és majd mesélj
-
Breki
veterán
Köszönöm a válaszokat
Érdekes közben bekefutottan ebbe a videóba
Érdekes, hogy szerinte az új Silvercest nem olyan jó, ezt még eddig máshol nem hallottam.
-
woodworm
veterán
Nekem ez vált be, légpumpás és szépen porlaszt, nem csak spriccel.
-
Breki
veterán
válasz
Vérboci #3339 üzenetére
És ki az a szoky bátyó? :-)
Gondolom ez ugyanaz
[link]
És milyen olajat használtok.
Olvastam már szólőmagolajat is.
Mivel permetezed a légsütőt?Melyek a legjobb olajok levegős sütéshez?
Magas füstpontú olajok
Avokádó olaj: 375-400°F/190-205°C.
Szőlőmagolaj: 390°F/195°C.
Földimogyoró olaj: 450°F/230°C.
Növényi olaj: 400-450°F/205-230°C.
Szezámolaj: 350-410°F/175-210°C. -
Vérboci
addikt
szoky bátyó ezt a permetezőt használja \ ajánlja: [link]
én monini olivaolaj sprayt használok, azt szoktam újratöltögetni -
Breki
veterán
válasz
Vérboci #3333 üzenetére
Ja csak igazából én
Ultenic K10 val indultam ls ez alapján kezdtem el ilyeneket nézni.
[link]
És ugye jött, hogy van Pilips kupon tegnap estig meg, hogy lehet van Lidls-t venni ami egész jó. Ezért próbáltam meg két nap alatt aminek lehet utánajárni a témában.
Ige már úgy jöttem, hogy Philips, de jöttek újabbnál újabb nevek márkák, kicsit elvesztem a dzsungelben. Cosori, Klarstein. meg volt egy márka aminek már elfelejtettem a nevét. Ezekről előtte nem is hallottam.
És akkor már 150-100 ezresnél jártunk próbáltam költséghatékonyabb megoldást, eért tértem vissza a külföldről. rendelhetőkre
Egyébként most nézem a Tefal FW5018 nem ugyanolyan mint amit tegnap mutattam?
[link]
De végultis akkor az lett amit először kérdeztem itt Philips HD9255/30.
A később itt javasoltat akartam, de arra este már kiírta, hogy nincs raktáron, remélem ez se lesz túl kicsi.
A 20.000 Wattot természetesen tegnap elírtam. :-)
Mindenesetre köszönöm a segítséget. :-) -
nagysz
tag
Kezdesz egyre messzebb kerülni az airfryer mercedes (=philips) vonaltól. Még amikor a skodát (=silvercest) nézegetted, aszondom ok, de most már jönnek ezek a blitzwolf (banggood brandelt noname), bilimix és társai
Szerintem vegyél egy jó bevált princesst és a maradék zséből meg süssél meg 3 bazinagy malacot például
jobban jársz..
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam érdemi infot erről az airfryerről, esetleg valakinek van tapasztalata vele?
TEFAL AH960015
Pontokkal kb 73 ezerért el tudnánk hozni a MM-ból és már régóta szemezek ezekkel a sütőkkel. Van esetleg ebben a 70 ezres árkategóriában ajánlottabb? (Eléggé vakon vagyok még a témában)
Köszi! -
Breki
veterán
Köszönöm, pont ilyenek miatt írtam ide ezt a kérdést, jó a tipp Egyébként ez nincs fehérben véletlen?
Nem releváns, de jobban menne a többi cucchiz, meg az olvastam kevésbé látszik rajta a a kosz
Egy kiegészítő kérdés, násik helyen írták a Lidls silvercestetállítólag 28 000 szokott lenni skciósan Az milyen minőséget képvisel ezekhez képest?
-
updog
őstag
Héjában sült (aprószemű, parázs)burgonya, Princess sütő, 200 fok, 15 perc (egy rázás 10 percnél), tökéletes, héja hámlik, alatta pirult, belseje vajpuha. Kb mindenre a fryert használom már
Ma a tegnap estéről maradt mekis burgert, krumplit, nuggetset így egyben melegítettem, jobb volt mint frissen....
-
bul07
nagyúr
Itt elég sok Philips gép tulajdonos van és ha jól olvastam a véleményüket a Philips gépek igen jól sütnek alulról is
Persze ha alul felül van fűtőszál az jó is lehet, arról itt nem sok tapasztalat van ha jól emlékszek
Ha pék árú is képbe van akkor négyszögletes forma ami nyerő, kerekbe nem lehet jól kitölteni a helyett
Nekem ugye kerek, 3db tudtam elhelyezni[link], ha négyszögletes lett volna 4 biztos de lehet több is elfér volna -
Breki
veterán
Köszönöm ezt jó tudni.
Viszont a Facebookon. Az Air Fryer csoportban ezt írják:
"Nagy Iván egyaltalan nem hasznalom.a.wifis reszet 🤣, 10bol 8x meghallom ha csipog
Ez a wifis funkcio sztm tok folosleges...
Az app az nagyon jo viszont, azt tenyleg jo szivvel ajanlom
Nekem fontos volt a meret, es hogy a koegeszitok jominoseguek legyenek, es a philips gyart hozza kiegeszitoket
Oke, szililon muffin forma eddig is volt itthon :)
Sokoldalu keszulek , es elegge bolondbiztos megoldassal.dolgozik
Nagyon halk, ez is fontos... baratnomnel a tefal olyan hangos h megremultem...
Es eros massziv gep, marmint a hofok tekinteteben nincs benne lauf, mint a "noname" gepeknel
Nem tud tobbet a cosorinal....oke ott a dual alul felul futoszal elony, de pont lehet mono futoszallal is sikert elerni
A.fasirt, rantotthus, piskota, fank, langos... kenyer... peksuti... hazi alapanyagokkal zsenialis, en imadom h nincs olajszag..."Akkor csak ez a cosori tud olyat, hogy alul felül fűtőszál?
Vagy nem jól értem?
-
r.tibor
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi Aldi-s Ambiano AirFryer ennyi pénzért vajon mennyire ajánlott vétel? Esetleg van-e valakinek a márkával / hasonló modellel konkrét tapasztalata, pro-kontra?
[link]Köszönöm
-
fradi81
veterán
válasz
RazielZ #3302 üzenetére
Hello
Kevesebbet fogyaszt mivel töredéke a légtér mint egy sütőben meg pörög a nagy venti is, 2 embernek elég egy nagyméretű gép, 1-2 menetben meg lehet sütni ami kell. Hogy finomabb-e az jó kérdés gyanítom elég hasonló, serpenyő+olaj verziónál biztosan jobb, alapvetően azt váltja ki. -
RazielZ
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkozom egy Air Fry-er beszerzésén, viszont 1-2 dologban még bizonytalan vagyok. Sok helyen írják hogy kevesebbet fogyaszt mint egy elektromos sütő mivel nem kell annyit előmelegíteni, kevesebb ideig megy, stb. Természetesen nem ez a fő szempont, de mindenképp pozítivum lenne ha kb. annyit vagy kevesebbet fogyasztana, ezzel kinek mi a tapasztalata?
Másrészt, 2 fő részére venném a fry-ert, leginkább hal, gyorfagyasztott zöldségek, halrudacskák, rántottsajt, sültkrumpli készítésére heti több alkalommal.Tényleg érezhetően jobb/finomabb ezeknek az ételeknek az elkészült verziója mintha sütőben csinálnám?
Előre is köszönöm ha megírjátok a tapasztalataitokat. -
bul07
nagyúr
Nem
Hanem alulról nem süt olyan jól mint amelyik két üstű, a két üst között alá tud menni a levegő és alulról is sütÉn tapasztalatom szerint mert nekem is ilyen egy üstű van
És mondjuk mirelit péksüteményél kénytelen vagyok megfordítani mert az alja nem sül meg
Hasáb burgonyát is sokkal többször kell rázogatnom mint ahogy itt páran leírják akinek két üstű van , egyszerűen a krumpli teteje megsül az alja meg semennyireDe ez az én tapasztalatom az én Tefal gépemmel, én biztos két üstűt vennék ha most kellene
(#3299) r0by
Ha egy ilyet beleraksz akkor azt éred el hogy csak fentről fogja érni a meleg levegő
Alul nem fog sülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest