-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz erdey_a #4999 üzenetére
Philips HD9270/90 gép két kosaras
[link] képeket elég de a leírásban is benne van(#5001) bajaki
Az lehet, bár Lidl gépbe is van két kosaras, de tény hogy a fentebb képpel linkelt fizikailag két kosaras gép az nem kivehető két részes kosaras (így fogalmaznék)
Amúgy a HD9270/70 gép jó pár ezressel olcsóbb
Kerestem de én nem találtam eltérést a HD9270/70 és a HD9270/90 gép között, csak színben
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Talpas85
újonc
Sziasztok,
Kedves feleségem szeretne Xiomi Onemoon gépnek a 10 L változatát. Van valakinek tapasztalata? Most itthon nem nagyon kapható. Valaki tud fellelhető árusító helyet?
Én nem tudom, én csak árulom.
-
bajaki
őstag
Ennek a gépnek vajon elder troll által is említett dupla kosaras kialakítása van?
Pár napja vettem át a Siguro AF-S800 gépemet, és megmondom őszintén ennek a kosaras témának nem jártam utána, csak gyorsan meggyőzött a nagy kapacitása.
Most agyalok, hogy emiatt visszaküldöm és veszek egy ilyen Lidl-ös gépet / Philips HD9270/90-et. -
bul07
nagyúr
Azt kell kifaggatni aki sütni fog vele
Mert ha mondjuk hús és a köretet is egyszerre akarja sütni akkor inkább a fizikailag két kosaras gép, mint ami egyel fentebb van képel a Lidl kétkosaras gépDe ha csak köret vagy csak hús lesz sütve akkor egy nagyobb gép jó
Azt hogy melyik már csak pénztárca kérdése és hogy névért akarsz e többet fizetni
Vagy jó egy nem olyan márkás gép isNa meg hogy hol élsz, mert haldokló nyugaton a gépek sokszor olcsóbbak, Pl Cosori gépet itthon nem éri meg megvenni mert hatalmas felárat raknak rá a név miatt
Példa
COSORI CP158-AF-RXB
saturn.de
[link]
99€ -> ~39000FtItthon
[link]
60000Ft[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
elder troll
őstag
A 14 napos elállás miatt nem érhet érdemi hátrány, ha ezt kipróbálod.
Régen volt egy "megállapodás" a téma látogatói között, hogy "duplakosaras" verzió javallott ezekből a sütőkből. Aztán felhígult a téma, ellepték a pár hónapos tapasztalattal rendelkező újoncok, és osztják az észt érdemi tapasztalat nélkül. Közel 5 évnyi tapasztalattal és 6 db philips gép vásárlása után egy 2 hónapos újonc szó szerint megkért, hogy ne adjak tanácsot, mert ő vett egy fos kialakítású gépet. Se tapasztalat, se viszonyítási alap, de akkor is kiszúr az összes új látogatóval, amiért fillérszexelésből a szarabbik kialakításút vette meg...
Ilyen ellenszélben kicsit problémás ajánlani bármit is, ezért is engedtem el a témát.
De ettől függetlenül nem tudom ajánlani a "csepegtetőtálcás" verziót. Idővel abban is megsül a kaja, kicsit tovább tart, állandóan forgatni kell, stb.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Ha szeretnék venni egy airfryert, akkor milyen paraméterek kell figyelni? Vannak ajánlott márkák, típusok? 4 fős családnak (a gyerekek még picik) keresek, egyelőre semmi konkrét elvárás nincs, de sok jót hallottam már a technológiáról.
Egy Xiaomi Mi Smart Air Fryer pl jó lehet indulásnak?
Dive ever, work never.
-
jeni
félisten
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Soulfly842 #4991 üzenetére
Csak óvatosan! Azt szerintem úgy vitte vissza valaki. Lehet, hogy meglepi is van benne.
-
Soulfly842
addikt
Nyíregyen a Debreceni úton a pénztárak előtt láttam fél órája egy black fridayes Air Fryert
Árcimke nincs kint, de gyak biztos h. Ua. az ár.
-
vatafakk
aktív tag
[link]
Lidl-ben akciós lesz a fenti sütő, ilyet használ valaki esetleg? -
Keef_Lee
senior tag
Ha valakinek a név is számít:
Russell Hobbs 4 L Metroban 34990 -
TomMusic
őstag
válasz tylerddd #4982 üzenetére
Szia!
Nekem pont ilyenem van, még tavasszal vettem kb. 49-ért a Euronicsban.
Faék egyszerű, vannak valami előre beállított programok is, de én csak az időt meg hőmérsékletet szoktam állítani.
Menet közben ha kihúzod kosarat (pl. megfordítani a húsokat) akkor azonnal leáll és ha visszatolod, akkor folytatja rögtön (bár azthiszem mindegyik tudja ezt).
Én meg vagyok vele elégedve, de nem értek hozzá, csak megvettem és használom.
Ahogy nézem most is a Euronicsban a legolcsóbb: [link].
A gyári weboldal szerint van egy kisebb (4.5 literes) verziója, E6AF1-4ST típusszámmal, de amit linkeltem, az elvileg a nagyobb, 5.4 literes, E6AF1-6ST típusú.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
bul07
nagyúr
válasz tylerddd #4985 üzenetére
Na igen, mikkor néztem már gubbadt a szemem hogy hol van a kapacitása és abban a kis szövegben láttam adatokat csak nem jóét néztem, fene se gondolta hogy több gépét írják
De most tényleg se a A legfontosabb adatok, és a Az összes műszaki információ fülön nem találtam erre adatottNem tudom miért dugdossák
Akkor így már egy átlagos ár a márkásak között
Amúgy most míg ennyire akciós a Philips én azt venném, bár az csak 1.2Kg sültkrumplit ír
-
Thegrey
tag
Verba volant, scribere non scio
-
bul07
nagyúr
válasz tylerddd #4982 üzenetére
Szerintem drága a méretéhez képest, ha jól nézem 4.5l-es
Amúgy egy nagy BB ajánlat
Philips Viva Collection HD9270/70
[link]
46.720 FtÉs hogy lehet ezt összehozni
-15% kuponnal:
Vásárolj 2023.12.05-12.07. között az eMAG szülinap kampányban szereplő termékek közül, legalább 2 darabot és a kuponkód felhasználásával 15% kedvezményben részesülsz. Az ajánlat kizárólag a jelvénnyel megjelölt termékekre érvényes. A kampányban csak fogyasztónak minősülő magánszemély vásárlók vehetnek részt, jogi személy felhasználók rendelései törlésre kerülhetnek. Kuponkód: szulinap
[link]Kerestem egy olcsó valamit pl
Finish speciális só mosogatógépekhez, 1.5 kg
[link]
699 FtÉs megy rá ez a kupon
És így lesz ennyi az ára, szállítás easyboxba ingyenes
Nagyon de nagyon régen volt ennyiért
BB fórumba is berakom így nem tudom mennyi idő alatt fogy el a készlet
-
tylerddd
veterán
Üdv! Erről az Electrolux masináról vélemény esetleg? Méretét és árát tekintve ezt találtam eddig legmegfelelőbbnek. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
FingR86
őstag
Emagon van 20% tefal termékekre, van köztük AF is
-
Thegrey
tag
Verba volant, scribere non scio
-
Izland`
tag
Sziasztok!
Ár-érték arányban van ennél jobb ajánlat hasonlóan, 5+ literes kiszerelésben? (Ha például 4 literes csak, de ennél a terméknél sokkal jobb, akkor azt is szívesen fogadom.)
Akár linkek is jöhetnek, ha van valakinek tapasztalata ezekkel a kütyükkel.[ Szerkesztve ]
-
BBoldi
csendes tag
Sziasztok!
Egy személyes háztartásba szeretnék airfryert venni. Nem kell, hogy mosogatógépben lehessen mosni.
Legfőképpen sültkrumplit, főzelékek mellé fasírtot, húsokat szeretnék készíteni benne.
Érdeklődni szeretnék, hogy milyet ajánlottok? Köszi[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
válasz Soulfly842 #4971 üzenetére
Oké, pár forintot lehet, hogy spórolnék. De ahogy írtam (persze ízlések és pofonok), ez egy jól eltalált keverék, nekünk nagyon bejött, nem kell otthon kísérletezgetnem az arányokkal. Másrészt ha otthon keverem ki, a 200 g mennyiséghez azért kell egy kevés mindegyik hozzávalóból, és egyik sem 10-20 Forint 20-50 g-os tasakokban. Plusz ugye a szóródoboz sincs ingyen.
-
Soulfly842
addikt
válasz Voice24 #4970 üzenetére
Ne már, 1800-ért?
Gyömbért leszámítva alapfűszer, kistányérba beledobod a fűszereket, átforgatod néhány laza csuklómozdulattal, dobsz a húsra nagyon minimális napraforgó olajt vagy olívát, átforgatod a saját fűszerkeverékedben, így szépen fel is veszi a fűszereket szabályosan és kész is vagy. Ennyiért (sőt olcsóbban), már kuriózum indiai autentikus (nem európai piacon összekontárkodott) fűszerkeveréket vesz az ember, mert azt nehezebb házilag úgy összerakni, mint ezt. -
Voice24
őstag
Tudom ajánlani mindenkinek ezt a fűszerkeveréket. nagyon finom: [link]
Mi csirkemellel próbáltuk, nagyon bejött. Én csak félbevágtam az egész mellet, jócskán beszórtam ezzel a fűszersóval, majd kis pihentetés után ment a sütőbe. 12 perc 200 fokon, majd 18 perc 140 fokon, és isteni a végeredmény. Én egyszer mindkét hőfokon megfordítottam, de szerintem anélkül is jó lett volna. -
Mercutio_
félisten
-
mvkly
senior tag
Semmi extra, csak kezdőknek - így nekem is - 1,5kg cs.alsó egyszerre 5,2l -es edényben, majd egész burgonya pikk-pakk recept: [link]
-
Beni2360
félisten
válasz matrix23 #4960 üzenetére
hogy mi a különbség abban, ha egy air fryer 1700 illetve 2460 wattos?
200 c fok az mind két esetben 200 c fok. A nagyobb fel percel előbb éri el a beállított hőfokot. Tavaly Április óta van az 1700 W-s Klarstein gépem de nem nagyon használom a 200 c fokot. 180 c fokon szépen meg süt mindent.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
matrix23
tag
Aha, most már értem.
Köszi a válaszokat -
bul07
nagyúr
válasz matrix23 #4960 üzenetére
Fizikailag két kosaras gépekbe két fűtőszál van, ezért sokkal nagyobb a Watt szám, külön lehet vezérelni is a két fűtőszálat
Tehát mintha két kisebb gép üzemelne egyszerre[ Szerkesztve ]
-
-
matrix23
tag
válasz erdey_a #4959 üzenetére
Köszi a választ.
És szerinted az úgy milyen lenne vagy meg lehetne e egyáltalán úgy sütni, hogy egyszerre van bent a kettő? Akár úgy is hogy valamelyiket később raknám bele, ha más a sütési idejük.( reggel minden perc számít , aztán azért lenne jó egyszerre)
Ja és abban esetleg tudnál segíteni, hogy mi a különbség abban, ha egy air fryer 1700 illetve 2460 wattos?köszi
-
erdey_a
addikt
válasz matrix23 #4955 üzenetére
ugyan ritkán, de előfordul, hogy a húshoz és krumplihoz is az airfryert használjuk. ilyenkor először kisütöm a húst, aztán 15 perc alatt a krumplit is. a hús igazán el sem hűl ennyi idő alatt, de a krumpli után visszarakom 3 percre. Míg kitálalok, a hús is újra meleg.
Vérboci
-
matrix23
tag
Megnézegettem őket, szinte tudásra ugyanaz, ami viszont feltűnő különbség az az hogy hány wattosak. 1700 vs 2450
Ez a gyakorlatban mit jelent? a 2450w os magasabb hőfokon is tud sütni vagy abba előbb kész a kaja vagy semmit csak többet fogyaszt?Köszi
ja látom már hogy magasabb hőfokot nem jelent, mert mindkettő 200 fok max
[ Szerkesztve ]
-
matrix23
tag
Köszi.
Igazából azon gondolkoztam, hogy ezeknek a "kisebb" gyártók gépeinek milyen lehet a sütés végeredménye. Nem tudom, hogy egyáltalán van e különbség. Érdemesebb e egy nagyobb múltú, régebb óta a témával foglalkozó gyártó termékét megvenni vagy semmi különbség? Mert ha a nevesebb gyártók gépei is gyakorlatilag ugyanúgy sütnek, akkor simán be mernék vállalni egy számomra noname olcsóbb 2 kosarasat. -
matrix23
tag
Sziasztok,
Nézegetek egy 4 literes philips af-t , ami egy kosaras, de jó lenne egyszerre sütni krumplit meg húst. Valaki szokott sütni egyszerre benne?( kb 5 krumpli meg 2-3 csirkecomb alsó, felső kifilézve elfér 4literesbe?) Vagy az úgy nem lesz jó? Lehet hogy inkább 2 kosarasat kellene akkor venni vagy felesleges ? Úgy nézem azok azért jóval drágábbak. Esetleg tud valaki valami jó árú, megbízható 2 kosarasat?Köszi
-
Sziasztok.
Jéééé,itt ilyen topik is van?Mi a nyáron vettünk Emagról Starcrest márkájút,ha jól rémlik 1500W és valami 4liter körüli kapacitású,és t*kre meg vagyunk vele elégedve.
Előtte Auchanba jártunk vagy 2 hónapig fritőzre vadászni,de a Qilive sütőböl soha nem volt készleten.
Valamivel 30 alatt vettük,nem akartunk 2X annyit kiadni egy márkásra mert mi van ha nem jön be?
Asszony elég sokat használja és eddig még nincs vele semmi gond.Sültkrumpli,tarja,oldalas,fasírt,húsos palacsinta,csirkemell,gyorsfagyasztott kaját,mi eddig ezekre használtuk és nagyon finomak.
A sültkrumpli még nem az igazi,én szeretem,de gyerkőcnek száraz,pedig asszony priccolgatja olajjal,de ez még nem állt be.
-
123xyz
aktív tag
Nem tudom... A termék leírásánál az szerepel, hogy: "Támogatjuk termékeink karbantartását és javítását, és minden termékünkre 3 év garanciát vállalunk."
De még ha nem is lesz javítva, csak a pénzt adják vissza, a 3 év akkor sem rossz. Persze akinek ez nem szempont, annak mindegy. Nem is akarok rábeszélni senkit amúgy, csak azért osztottam meg, mert szerintem korrekt ajánlatok. -
123xyz
aktív tag
Az 1,6 literes szerintem is annyira kicsi hogy már szinte használhatatlan az a gép. A KIK-ből pedig én sem vállalnék be egy noname gépet, kérdéses garanciával...
Ha még aktuális a kérdés, akkor dec. 7 csütörtöktől lesz Auchanban akció, 2 eltérő méretű Qilive gépre. (Az újság még nem elérhető az Auchan weboldalán, de hozzánk már dobtak be nyomtatott példányt a lépcsőházba, azt néztem át.)
1, Qilive 600143578 Airfryer 1300 W 4,2 literes kapacitással. Az újság szerint 19990 ft helyett 15990 ft lesz az ára. [Auchan link]
2, Qilive 600143582 Airfryer 2000 W 7,6 literes. Beépített üvegablakkal és belső világítással rendelkezik. Jelenlegi 32990 ft helyett 26990 ft-ba fog kerülni. [Auchan link]Úgy tűnik, ezek elég új gépek, mert az árukereső csak idén november óta mutat árgrafikont, szóval gyakorlati tapasztalat még szerintem nincs ezekkel. Persze Qilive néven is biztosan valami kínai gyártmányokat árulnak, de az Auchan gondolom normálisabban áll a garancia kérdéséhez mint pl az említett KIK. Mindenesetre szerintem az akciós árakon akár jó választás is lehet a két termék valamelyike. Nem azt mondom hogy bármelyik best buy lenne, de ár/érték arányt tekintve egész korrektnek tűnnek
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz eboostr #4942 üzenetére
Nagyon úgy ez ki.
Akkor ez már jobb és márkás termék.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
jeni
félisten
Mi gond lehet ezzel 15000Ft csak és Bp-n a Garay plaza KIK boltjában - magyarul beszélnek és magyar számlát adnak erre.
Waves AIR Flyer
[ Szerkesztve ]
-
Thegrey
tag
Tudni magyarni nagyon jó!
Illetve akkor most GLS vagy Magyar Posta
Szerintem ne rendeljetek innen.Verba volant, scribere non scio
-
Beni2360
félisten
Ezt láttátok már? link https://megashophub.com/hun/produs/forrolevegos-fritoz-silver-crest-8l/
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vacs
veterán
Prémium smart XL forrólevegős fritőz
SilverCrest Smart Home
5.2 liter
2023.11.30-tól!
Lidl - 39 999 Ft.
link(^)(>.<)(^)
-
st6969
őstag
-
atiska007
senior tag
-
jeni
félisten
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Reményvesztve kérdezem, hogy a Lidl black friday akcióban nem vett valaki véletlenül ( ) plusz 1 készüléket feleslegesen? Lemaradtam az akcióról, pedig aznap este mentem -
Brada:D
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy airfryer-t. Olyat szeretnék ami rozsdamentes acél vagy kerámia.
Méretre szerintem elég a kisebb.(1-2fő) Egy minőségibb darabot szeretnék.Előre is köszönöm.
Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
erdey_a
addikt
szerintem meg az a nevetséges, hogy olyan dolgokat akarsz a számba adni, amiket sosem mondtam, illetve hogy vettél drágábban egy készüléket, ami pontosan ugyanarra való mint az olcsóbbak, de most megmagyarázod - természetesen elsősorban magadnak - hogy te akkor is jobb vásárt csináltál.
oké. halkítsd le a géped csipogását, ha ez neked megér 20-30-50 ezer forint felárat. mi meg majd nem alszunk ebédidőben.
a krumpli (is) megsül mindegyikben.
további jó vergődést a témában.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
borix
őstag
válasz erdey_a #4925 üzenetére
A fogásokat saját magad ellen szórod ha nem tűnt volna fel, nevetségessé téve magad.
Csak magadból kiindulva az, hogy neked valami megfelel akkor mindenki más aki nem úgy gondolja, nem ért hozzá, vagy nem jó látja szerinted!
aki lábujjhegyen akar főzni, az fizessen felárat, vagy egyen vajaskenyeret.
Ez is pl milyen egy bugyuta buta meglátás már és még büszkén hirdeted! -
atiska007
senior tag
válasz erdey_a #4919 üzenetére
1. Jahm, de cuki azért egy ilyen "extra"
2. ha nem vagy a konyhában, akkor hasznos lehet az értesítés, hogy "hé paraszt, kész a kajád!"
3. na, itt annyi, hogy ezeket átprogramozhatod magadnak. Pl. ha van egy sülkrumpli gomb, ami 10perc-180 fok, de te ropogósabban szereted, akkor beállítod a gyorsgombot 12p-185 fokra. Tudom, fél perc spórolás, de hát ez is extra vagyis kényelmi funkció, mást nem nagyon lehet egy ilyen gépre tenni.Mittudomain!
-
borix
őstag
válasz erdey_a #4915 üzenetére
A főzelékhez sütöttem lecsókolbászt Airfryer-ben és jól sikerült, nem egy nagy dolog.
Legközelebb serpenyőben egy kevés olajjal ugyan olyan jól sikerült.
Mit szólsz hozzá van, hogy a serpenyőm is van olyan jó, ha nem jobb mint az airfryer-ed?
A legkényesebb dolog talán hasábburgonya, (nem az előkészített fagyasztott) főleg ha nagyobb adagot raksz bele.
Attól, hogy a fasírt megsült elfogadhatóan még nem jelenti, hogy pl a hasábburgonyát nincs amiben jobban el lehetne készíteni.
Azt mondod, hogy neked az is tökéletesre sikerül benne, még nem jelenti azt, hogy más is ugyan így látná. -
jeni
félisten
Garay plaza VII.ker
KIK boltban.
15ezer Ft
A Lidl már elfogyot ,esetleg tud valaki Bp-n aholmég g ki van rakva?
-
erdey_a
addikt
válasz atiska007 #4918 üzenetére
1. receptkönyv az egész internet
2. appal irányítható... hát ez tényleg elengedhetetlen funkció, már akinek
3. előre beállított program mindegyiken van, de minekettől még a cosori természetesen nagyon jó cucc, csak ne a fentiek legyenek rá a magyarázatok, hogy miért drágább.
én inkább használhatóságra, anyaghasználatra, tartósságra, szoktam fókuszálni.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
atiska007
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz atiska007 #4916 üzenetére
Ha nem feltétlenül kell az alsó fűtőszál akkor
Philips Viva Collection HD9270/70
[link]
53.090 Ft +szál6.2l így elenyészően kisebb, garanciás gondot is egyszerűbb intézni mint a behozottal
"Annyit azért hozzáfűznék, hogy valóban az nem állja meg a helyét, hogy egy fűtőszál+venti és minden gép ugyanazt tudja."
De nem is indokolja hogy egyes gépek amik nem nyújtanak semmi pluszt akár 4-5x is többe kerüljenek, nincs bennük 4-5x több gyártás és egyéb költség
Van olyan Cosori gép aminek megszólalásik hasonlít a kosara a 24e Ft Alzás gép kosarához[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
Bocsánat, nem akartam vitát indítani a gépek működéséről, de FB csoportba nem megyek ezzel, mert hát ott más a látogatóközönség, itt talán hitelesebb válaszokat kaphatok.
Szóval ez a Cosori Dual Blaze nekem még ~60k-ért is valóban sok, tudván, hogy van 14-20k Lidl masina. Azt azért hozzátenném, hogy ebben valóban 2 fűtőszál van, alul és felül, nem kell feltétlenül forgatni a kaját. A másik pedig, hogy ennek 6,4 lityós a tartálya, egy 4 lityósat cserélnék le, mert azt "kinőttük".
Szóval az itthoni 85-90k körüli árak nagyon el vannak szállva, a magyar 27%-os áfa sem indokolja.
Oké, No.-ban most blekkfrájdéj keretében 139€, az MM-ben, ami talán kicsit már közelít a valós árhoz.Annyit azért hozzáfűznék, hogy valóban az nem állja meg a helyét, hogy egy fűtőszál+venti és minden gép ugyanazt tudja.
Mittudomain!
-
borix
őstag
Aztán nehogy kiderüljön hogy délelőtt cosori jön le a gyártósorról, délután meg másoknak saját néven ugyan az
Ez pont így van, a végén még megtalálod a sütődben az alsó fűtőszálat amiről eddig nem is tudtad, hogy neked is benne van , vagy kiderül, hogy a tiéd is Philips csak más néven.
Telefonokat vesznek külföldről mert 25-30k-val olcsóbb, ki tart vissza bárkit is, hogy külföldről berendelje pl a Cosorit féláron?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Aztán nehogy kiderüljön hogy délelőtt cosori jön le a gyártósorról, délután meg másoknak saját néven ugyan az
De a magyar cosori árakat semmi nem magyarázza meg, és volt az alap kiindulás hogy idehaza nagyon rájátszanak hogy juj milyen név ezért ugyan azért a minőségért 30-40% többet kell fizetni
És az a baj hogy sok vevő még védi is meg el is hiszi, aztán körömszakadtáig védi győzködi a leendő tulajdonosokat[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz Viktor77 #4910 üzenetére
Ezek alapján biztos azt hiszed, hogy minden elektromos sütőkben ugyan úgy sül pl a pistkóta, mert csak egy ventillátor meg fűtőszál konbók.
A Philips a kialakításából adódóan jobban süt alulról, a Dual Blaze-is mert van alsó fűtőszála.
Azt, hogy az embereknek nem éri meg az árkülönbséget amit ad, azért azon elcsodálkozom mikor komolyan azt hiszik, hogy nincs is különbség. Mi lehetne? -
Keef_Lee
senior tag
válasz Viktor77 #4910 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam, hogy a party grill-re anno rágondolhattam volna egy ventilátort és az egészet egy bádogvödörbe beleépíteni. Most tele lennék lóvéval. Ja! Nem biztos, mert lehet, hogy úgy jártam volna a fejlesztési javaslattal, mint a kisKabos a "Veréb is madár"-ban.
-
wjbhbdux
veterán
Épp ez mutatja meg, hogy mennyire átb*sznak az úgynevezett ismert márkák. És ezen a Lidl is jól keres, nyilván. Olcsóbb is lehetne, csak most nagy az air fryer hype, ezért el lehet adni sokszoros áron a valós értékéhez képest ezeket a felpimpelt szovjet melegszendvics sütőket.
/s
-
borix
őstag
válasz atiska007 #4901 üzenetére
Miért buknád a garit?
Magyarországra mivel nagyrészt nem szállítanak ezért csomagtovábbítón keresztül kell megoldani. Gondja lenne vele és visszakell küldeni, ugyan úgy csomagtovábbítón keresztül tudod megtenni.
Ez a fórum az (olcsó Jánosok) fóruma, nem ismerik csak az olcsó pl Siguro, Lidl gépeket + néhanapján a Philips stb...is bejátszik.
Cosori Facebook csoportjában utána kérdezhetsz de valószínű ott meg mindenki agyon fogja dicsérni. 100k-ért ha már megvették, majd szidni fogják... -
bul07
nagyúr
válasz atiska007 #4901 üzenetére
Hát igen, ami elromolhat az ell is romolik. Kinek milyen szerencséje van.
[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
Hali!
Ismeri valaki a Cosori Dual Blaze-t?
83-90K körül megy itthon, de külföldről 60k körül be tudnám most akcióval hozni.
Merjek belevágni, hogy esetleg a garit így "bukom"?
Megéri a 80k++ vagy akár a 60k HUF árat ez a masina?Olvasgattam róla, dicsérik mindenhol, csak a gari miatt félek belevágni
Euronics-ban volt nemrég egy 64k-s akció, de azt lekéstem sajnosMittudomain!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla