Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
sziasztok
Van valakinek tapasztalata Rohnson sütőkkel? Csak az alza árulja őket, alza saját márka lenne?
Ezek jönnek szóba:
https://www.alza.hu/r-2834-smartchef-xl-wi-fi-d7704333.htm
https://www.alza.hu/rohnson-r-2846-d8052960.htm
Valamint xiaomi (Ezt máshol 41-42ezerért venném)
https://www.alza.hu/xiaomi-smart-air-fryer-6-5l-black-d8569641.htm
Illetve szóba jöhet a Siguro AF-R550 is, amiről sok jót olvastam.
Igazából nem tudom, hogz a 8 literes mennyivel nagyobb valójában mint a 6-6,5 literesek. Lehet túl nagy lenne nekem. 2-3 főre kell. -
silver10
aktív tag
válasz
Ajándékok #5288 üzenetére
Egyetértek. Másra való a kettő. Nekünk is van hőlégkeveréses-hőlégbefúvásos sütő és airfryer is. Nagyobb dolgok a sütőben készülnek nálunk. Remek dolog pl. össz. 10 perc alatt kakastarélyra vágott szalonnát megsütni airfryerben, rácson. És nagyon ízletes. Lehetne sorolni még miket előnyös.
-
Ajándékok
aktív tag
-
F-ECT$
titán
Hétvégén sütöttünk, melegítettünk többet is az airfryerben, de az a nagy wow élmény elmaradt. Lehet azért, mert kb 2 éves a légkeveréses sütőnk is, és ahhoz képest olyan nagyon mást ez se tud.
-
Beni2360
félisten
válasz
Voice24 #5285 üzenetére
Na akkor meg van miért utálom a repce olaj végett.
Anno a repce olaj a napraforgó olaj szintje alá volt sorolva, akkor lehetett kapni ha nem volt elég napraforgó olaj vagy kevés volt a pénzünk, Van egy büdi illata. Na mi jelent meg az ár stop alatt a boltokban drága áron a repce olaj. Mivel nem volt előtte forgalomba nem volt árstoppos. -
woodworm
veterán
válasz
Mercutio_ #5277 üzenetére
Ha a (majdnem) tökéletes porlasztás a cél, akkor sajnos már csak nem kapható terméket tudok ajánlani. A delimano brava olajspray nálam bevált. A majdnem csak azért van a tökéletes előtt, mert ha sokat használod, akkor közben többször pumpálnod kell a túlnyomás fenntartásához.
A sima rugós, mechanikus sprayk porlasztása ugyanis kívánnivalót hagynak maguk után, sokszor csak egyszerű spriccolásra futja. A mechanikájuk is szétesik egy idő után, a kínai webshopos cuccokkal legalábbis ez a tapasztalatom.A delimano eltűnt a piacról, nem is láttam hasonlót, csak most, hogy direktben rákerestem a Küchenprofi említése után. Annak van pumpása potom 12e forintért. Ennyire azért nem fontos a porlasztás. Amazonon látni még hasonló megoldásút, de szállítással ott is 10e körül van.
Keef_Lee
Többször vettem a lidlben a fokhagymásból és a zöldfűszeresből, szerintem megéri a felárat, mert otthon soha nem jött össze a hasonló intenzív aroma és utána újrahasznosítható, még ha spriccol is. -
lajafix
addikt
válasz
Kuchenprofi hétezer Ft körüli olajsprayt ne, ennyit tudok.
csak ha erősen és nem sűrűn nyomom akkor porlaszt általában. Állítólag ha túl sűrű az olaj akkor ilyen, valamelyik oldalon egy kis víz hozzáadását és használat előtti erős felrázàst vagy forró vízbe állítást ajánlják. Próbálta már ezeket valaki?
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Vettünk a helyi kínaiban, de sugárban nyomja. Szerintem parfümre találták ki.
Azóta szilikon ecsetet használunk (a Mészi is azt mondta, hogy ő isMegfelelet még a rántott húsnak is.
Itt volt, aki olíva olajjal feltöltöttet ajánlott, de nekem nem ér meg annyit, mint amibe kerül.
Most viszont egy feltörekvő online piac (a napokban tele van vele minden portál, hogy milyen dinamikusan fejlődik az eladása itthon is) 450 FT-os árának nem tudtam ellenállni. Meglátjuk, ha megérkezik, hogy porlaszt-e. -
-
válasz
Persie12 #5255 üzenetére
Szia.
Mi nagyjából 1 éve használjuk a Gorenje gépet és semmi bajunk vele!
Ha erősebben rázom a kosarat, akkor zörög ez is, de nem kell túlzásba vinni.
Nekünk még soha nem esett ki a kosár sem, van egy kis gomb amit pluszban egy fedél is takar, ha azt megnyomom, csak akkor jön szét. -
F-ECT$
titán
A rántott sajt egész jó lett. Mondjuk először csak 8 percre tettem be, de még szinte hideg volt a közepe. Aztán kapott még 4 percet és máris jobb lett
-
F-ECT$
titán
Rántott trappistához ötletek/tanácsok?
-
Keef_Lee
senior tag
Nem jól kezded
Nekünk nyár óta van gépünk. Teljesen a hatása alatt vagyok, hogy minden milyen jól sikerül benne. Az egyedüli, ami nyomokban emlékeztetett az eredetire, az pontosan a bundás kenyér.
Szóval ezzel a mai tapasztalattal ne foglalkozz. (Biztos a bundás kenyeret is meg lehet csinálni jobban is, mert pl. Szoky nagyon dicséri a sajátját, de majd egyszer talán megint nekifutunk.) -
F-ECT$
titán
Első sütés az airfryerrel: bundás kenyér. A receptek eléggé szórtak a 170C 6 perctől a 200C 10 percig, belőttünk egy átlagosat. Az elkészült mű finom volt, ha tojásos melegszendvicsként gondoltál rá, nem bundás kenyérként. Utána melegítettem benne egy kis tegnapi kiflit, az egész jó lett.
A hétvégén jön a nagyobb teszt, lesz benne hús és krumpli sütve, azokra leszek igazán kíváncsi. -
Persie12
aktív tag
Sziasztok!
Azokhoz szólok elsősorban akiknek ilyen szerkezete van: [link]
Nem akarom elhinni hogy az normális hogy a kosár lötyög mint állat. Ma használtam másodjára a gépet, ki akartam venni a kosarat és kiesett a kezemből. Első sütésnél is ez volt, de akkor azt gondoltam hogy túl pakoltam (nem hinném hogy ez amúgy megtörténhetne). Most nem volt benne nagy súly, csak hagyma karikák. Amikor nincs benne semmi, akkor is jár a kosár. Gondoltam oké, van valami holtjátéka. Szerintem viszont ez nem okés hogy alig van benne cucc és kipattan a belső kosár amikor kihúzom a gépből . Más is járt már így? -
bul07
nagyúr
Siguro AF-R550 gép [link]
tartály térfogata 5,5 l, sütőkosár térfogata 5 l,
Viszont itt jó pont hogy kiemelek hogy két méret vanÉn mérésem számításom alapján
Kosár mérete 22x23x9.3 mm (Egy két milliméter eltérés lehet), ez alapján ha jól számolok a kosár Térfogata kb 4.7liter -
bul07
nagyúr
válasz
Helga0203 #5246 üzenetére
Nem a kosáron próbáld ki a szivacs dörzsi oldala+súrolópor(pl[link]), ez levisz mindent de lehet nyoma, karcolások esetleg
Kosár esetén sivacs dörzsi oldala folyékony mosószerrel, előtte forró mosószeres vizes áztatás akár fél napig hogy ázzon fel a aminek kell, de csak ésszel nehogy lejöjjön a bevonat
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
Kaptunk egy kb egy éves airflyert ami ritkán volt takarítva!
A szódabikarbónás módszer csak félig járt sikerrel, maradt még ráégett cucc.
Mivel és hogyan lehetne rendbe szedni? -
F-ECT$
titán
Megjött a Philips 9270. Ahogy írták is itt a kosár kb 22x22x10 cm. Nem tudom hogy hogy merik ráírni hogy 6.2l, mert ez még 5l sincs. Próba a hétvégén.
-
Beni2360
félisten
válasz
boltvarazs #5215 üzenetére
face topikban is sok panasz volt a Gorenje sütőkre.
-
notika77
senior tag
válasz
boltvarazs #5215 üzenetére
Nekem van mindkettő. A Gorenje meg sem közelíti a Sigurot. Az érintőpanel valószínűleg nem bírja a párát és ezért néha nem érzékel, továbbá pár hónap (3-4) után foltokban vált le a teflon a kosárról. Mintha mindkét hibáról panaszkodott volna más is ezen a fórumon, de biztos máshol is olvastam hasonló tapasztalatokról. A Siguro is megvan már fél éve és nekem nincs rá semmi panaszom.
Gorenje 30k volt, a Siguro 20k (4k-s kuponnal).#Gorenje AF1700DB #Siguro AF-R550
-
ph2012
senior tag
-
válasz
Flashback #5029 üzenetére
Az egyik Philips Airfryerünk tekerő gombja magadta magát. Csak bizonyos pozícióban lehet felfelé állítani az időt.
Járt valaki így? Javítható?Aki így járt:
Szét kell bontani a tetejét, ki kell szedni a panelt a PCB mögött van a tekerö gomb panelja, azon a gomb häza amin van pár rés a panel felöl. Na oda kell befújni egy kis kontakt sprayt. Mint az új. -
Beni2360
félisten
-
ben-ga
tag
Köszi mindenkinek!
Ugyanúgy alufóliával letakarjátok az elején mint a régi sütőkben? -
Én a kolbászokat mikróban, grill funkcióval Crisp tálon szoktam sütni, úgy nekem finomabb, mint airfryerben!
Viszont ha később melegíteni kell a kolbászt, akkor már airfryerbe csinálom én is. -
ben-ga
tag
Disznótoros hurkát, kolbászt próbáltatok már sütni?
-
boltvarazs
csendes tag
Igen, a te korábbi hozzászólásod olvasva és abból kiindulva láttam az ajánlást hogy a két kosaras koncepcióban jobb (nekem fel sem merült hogy nem két kosarasok a gépek, de biztos működik anélkül is, gondolom ott az alján lévő "rács platni" lenne hivatott arra hogy alulról is levegőzzön valamennyire).
Külföldi oldalakon nézegettem, de komolyabb műszaki cikket a gari miatt nem vennék már onnan (egyszer sajnos egy robotporszívóval szívtuk' meg meg egy fűkaszával is).
Mindenesetre a képes és részletes válaszod köszönöm, nagyon informatív volt ismét!
A siguro kisebb gépét nem is néztem, azt hittem ugyanaz a koncepció mint a nagyobb.
Egy árban van a Gorenjével. A kettő közül minőségben melyik az inkább ajánlottabb típus? Most nem látom hoyg az Alza a Siguro-ra 3 év garit ad-e, a Gorenje/Euronics 2 év garit ad az biztos.Siguro AF-R550
Gorenje AF1700DBNagyjából ezt a 30-40 körüli összeget szánnám rá, bár nem tudom, hogy érdemes-e esetleg megint megvárni a korábban szintén itt a fórumon is linkelt Lidl nagyobb gépét:
https://prohardver.hu/tema/re_ubyegon2_airfryer_xl_xxl_forrolevegos_suto_gyak/hsz_4993-4993.html -
bajaki
őstag
válasz
boltvarazs #5213 üzenetére
Szia!
Nem két kosaras sajnos az a Siguro. Első gépként rendeltem tavaly novemberben, majd hosszas gondolkodás után emiatt visszaküldtem. Párszor használtam csak, igazából nem sütött rosszul, de sajnos csak az átvétel után olvastam itt, hogy a két kosaras gépek az ajánlottak, így visszaküldtem. Egy dolgot viszont nem sütött szépen, lásd lentebb.
Utána próbálkoztam Philips-szel (HD9270/90 és HD9650/50), de azokat is visszaküldtem, ár-érték arányban szerintem kevésbé jók. Hangzatos volt az XXL-nél a kapacitás, de alig nagyobb mint az XL-es változata.
Aztán karácsonykor pont volt Banggood kupon a Proscenic T21-re, így azt rendeltem meg ~29.000 Forintért, és eddig ezzel vagyok a legmegbékéltebb. Múlt hét végén érkezett meg.
Eddig omlettet sütöttem benne (ezt sokkal szebben megsütötte 10 perc alatt mint a Siguro, annál folyós maradt. Bár a sütőpapír kicsit behajlott utóbbi esetben a tojás fölé, simán lehet, hogy ott már az egykosarasság miatt nem áramlott úgy a levegő.), tortillát tojással, valamint zabos-fehérjés "sütit". Azon kívül, hogy kicsit hangosan csipog, nincs rá panaszom, nagyon tetszik.
omletttortilla - Itt talán már túl is sült, kicsivel kevesebb idő is elég lett volna.
A helyedben én valószínűleg a Gorenjét venném, elég jó áron van most.
Ez a literben megadott kapacitás meg elég nagy ferdítés, én úgy gondolom. Az XXL-es Philips gép belső kosara ~23*23 cm, míg a Proscenicé sem sokkal kisebb, ~23*22,5 és papíron van köztük 2 liter különbség.
Magasságban sincs sok különbség közöttük.
A Siguro AF-R550 sem rossz szerintem ennyiért, ennek ahogy nézem, ugyanolyan a kosara mint a Proscenicé.
-
boltvarazs
csendes tag
Sziasztok!
A Siguro AF-S800 gép akkor jól látom hogy nem két kosaras? Ennek ellenére (is) ajánlott?
Lidl 2,2L-es gépet váltatnánk nagyobbra, ennek keresem az utódját.Vagy esetleg a Gorenje AF1700DB jó választás lehet (tudom hogy ez 5L a Siguro 8L-hez képest de igazából valószínűleg ez is elég lenne). Van most ettől jobb választás? A siguro-ban tetszik hogy ablakkos (belső világítással) meg a 3 év gari.
-
Vérboci
addikt
-
Sziasztok!
A feleségem vásárolt egy ilyet:
SmileHOME Forrólevegős sütő digitális kijelzővel és 8 automata funkcióval 3,5L #fekete-ezüst
A használati utasítását elkavarta, nem találjuk.
Esetleg valaki nem vásárolt még hasonlót? Ha megvan, akkor lefényképezné/beszkennelné és elküldené nekem privátban?
Vagy nem tudjátok, hogy valahol online megtalálom-e a használatit?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest