-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bohoc71
aktív tag
Már bocsi,de a cosorinkban szó nélkül cserélték a kosarat. Lekopott a bevonat,írtam e-mailt,fényképeket csatoltam. Küldték az új kosarat. Sógornőmnek komplett gépet cseréltek,mert letört a kosárról a fogantyú. Lehet,hogy szervízeléssel nem foglalkoznak,de a problémákat megpróbáljáák megoldani.
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
maglew
aktív tag
válasz agroman #3498 üzenetére
Auchanos most is annyi és úgy tudom hogy hosszabb garanciát ad a saját márkás termékeire. Milyen használni? Mennyivel tud kevesebbet mint egy márkásabb?
Beszéltem egy eladóval a Média Marktban.
A cosori egy túlhájpolt cucc, amit a Social média influenszrei kaptak fel úgy 1 éve. Szervizháttere nincs Magyarországon, ha behal akkor kuka. Valószínű hogy pár év múlva eltűnik ez a márka.
A Philips kialakítása olyan hogy alul van egy hullámlemez így hatékonyabban süti alulról a kaját. Az XL változatot javasolta, magyar szervize van. (erre keresek kupont)
Jó lehet még az Electrolux, aminek van magyar szervize.
Ajánlotta még a xiaomit, de úgy emlékszem ennek sem volt Magyarországi szervize.[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
minél nagyobbat, minél olcsóbban.
ez most szerintem a Klarstein. Amióta az alzán kifutottak a princessek (bár amazonról 100 euróért beszerezhető), nálam ez a best buy. Ráadásul csak a címke más.
Meg még aldi, lidl, de az nincs mindig.
A philips is jó, de ott figyelni kell az akciót, meg a kuponokat, hogy jó áron lehessen megcsípni.
A cosori is kiváló, ugyanaz a lego mint a klarstein is, de a mögöttes marketing kampány ára vastagon rárakódik a termékre.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Beni2360
félisten
Nalam alulról fujja le, még a szalami szeletet is le fújta de csak akkor ha le lóg a kenyérről oldat. En már sündisznó modban sütöm a szendvicseket.
---------------
maglew: mindegyikben tudsz meleg szendvicset sütni rovidebb idő alatt mint a grilsutoben.
En 170c/5-6 p es kesz.
De izles dolga ki mennyire szereti megsülve.
Én 10 honapja nyuzok egy mechanikus vezérlésű fupla kosaras KLARSTEIN 1700W /5,2L-S.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tlala
addikt
Mindegyiket rázogatni kell, ez nem a Philips jellemzője.
A fizika törvényei szerint még a drága alul-felül fűtéssel rendelkező modelleknél is fent jóval nagyobb forróság van, mint alul.
Ezért is jó, ha a kosár alja olyan, hogy "több lyuk mint vízszintes felület", mert az csökkenti a letapadó felületet, illetve a meleg levegőt is jobban tudja áramoltatni a ventilátor.
Illetve még az előmelegítés segít valamennyit, hogy a kosár alja is forró legyen, és azonnal alulról is sülni kezdjen a cucc. -
tlala
addikt
1 éve vettem, akkor egy akcióban 20e Ft volt (69USD), ennyit nem adnék érte, amennyibe most kerül (igaz, ennyit semelyikért sem).
Ami nagy előnye a könnyű tisztíthatóságon túl, hogy jó magas a beltere, ezért nem fröccsen a fűtőszálra gyakorlatilag semmi. -
maglew
aktív tag
Tudsz egy linket küldeni hozzá?
Egyébként mik az ajánlott márkák?
Ezek szerint a remoska az felülről melegít de a levegőt nem keringeti,tehát kevésbé hatékony.Ajánlott a Philips de azt rázogatni kell mert nem egyenletesen süt.
Tudnátok egy 5-6 típust ajánlani ami jó (esetleg grillezni is tud, hogy pirítós, melegszendvics süthető legyen)?Köszönöm
-
tlala
addikt
A mi tapasztalatunk ettől eltér - a családban van mindkét típusból, és a hálós aljút (banggoodos Blitzwolf) sokkal könnyebb takarítani, ráadásul a hálót ki is lehet pattintani, így hozzáférve még könnyebben tisztítható. Gyakorlatilag alig van felület, amire rá tudna tapadni az égett cumó, és egy mosogatókefével megkínálva azonnal lejön róla minden. A lemezes aljút nehezebb tisztára vakarászni.
Azt megerősítem, hogy az áztatás nagyon sokat segít. -
bul07
nagyúr
válasz Ajándékok #3483 üzenetére
Tisztítást ki kell tapasztalni áztatás az sokat segít az biztos
Én ha mosom mert megmondom őszintén hasáb sütés után én csak el szoktam törölni, akkor úgy kezdem hogy mosogatószer sok és bojler meleg víz kb fél / egy óra áztatás, utána szivaccsal lejön minden
Persze ha elején nincs eltakarítva és csak egymásra rakódnak a rétegek utána már nehézDe amúgy a rácsos kosarút nehéz takarítani az információk alapján, ezt a képet találtam példának[link]
De amelyiknek lemez perforálva az könnyebb takarítani, ezt a képet találtam példának [link]Ezeket a képeket most lőttem kb másfél órája
10perc sütés után első rázásnál
Jól látható hogy a felső hasábok már pirulnak [kép]
Megrázva hogy az alsók felülre kerüljenek, és látható hogy szinte még csak ki vannak olvadva [kép]
És ez így megy végig a teteje sül ami lejjebb van az nem, és ami már majdnem megvan sülve lejjebb az meg szárad, sokszor kell rázni hogy egyenletes legyen
Én ott ülök mellette és addig pörgetem a douyin-on a videókat hogy teljen az idő, pl [link](#3485) Fandango
Érdemes jól körbejárni hogy melyik legyen, hogy ne járj úgy mint én, én nagyon bánom hogy ezt vettem, mai fejemmel két kosarút négyzet alakút vennék
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Fandango
veterán
Köszi szépen az információt!
Az itt olvasottak alapján egyelőre a Philips tűnik befutónak.
Van már pár Philips készülék a konyhában, eddig rossz tapasztalat nincs velük, remélem airfryer tekintetében sem lesz.
Cosori lenne a másik márka, csak az 1 év gari, és meghibásodás esetén a szervízelés kérdése kicsit elbizonytalanít. -
Ajándékok
aktív tag
Te rázogatod, akinek meg 2 kosarasa van, az vesz hozzá szilikon kosarat.
Nekem a Ninja tetszik, de nagyon drága, ezért próbára vettem egy nagyon olcsó használt sütőt. Véletlenül 2 kosaras. De olyan mocskos volt a kosara, hogy semmilyen vegyszer (brigéciol, sütő tisztító, sav, lúg) nem szedi le, csak dörzsölni lehet. Az meg a sok rés miatt nagyon sok idő.
Ha az 1 kosarasod könnyen tisztítható, szerintem még 10 rázogatással is sokkal jobban jársz, mintha fél órát dörzsölnéd a belső kosarat.
Persze ez csak akkor igaz, ha tiszta edényben akarod készíteni az ételedet.[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
woodworm
veterán
A cosoriban pl. isteni melegszendvics készül. Igaz trükközni kell a hozzávalókkal, mert a sajtot reszelés helyett szeletelni kell rá. Korábban beszéltem itt egy topiktárssal, neki a lidl-ös lefújta azt is. A családban később beszerzésre került egy és a saját tapasztalat is ezt erősítette.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Bedöglött a melegszendvics sütöm így szükségem lenne egy megbízható forró levegős sütőre amiben melegszendvicset is tudok sütni.
Létezik-e.olyan ami grillező funkciót is tudja?3-an lakunk együtt milyen méretű, milyen teljesítményű a jó? Sajnos nem vagyok ismerős ebben a témában
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Fandango #3476 üzenetére
Igen
Ugye azoknál a két kosár között tud alulra is menni vagy ha fent befúja átmegy a belső kosárnál és a két kosár között meg feljön és távozik
De az ilyen egykosarasoknál csak fentről fúja a tetejénél megtorpan a légáram és a felső részén keringEbben a hozzászólásomba[link] van kép hogy hogy értem hogy nem sül az alja péksüteménnyel, kénytelen voltam megfordítani
(#3478) Ajándékok
Bánnám én ha egy év után lejön egy kis befonat ha rendesen sütne
Tudod milyen fárasztó ott ülni mellette és 2-3percenkét rázogatni a hasáb burgonyát, mert ha nem teszem a felső része ahol éri a levegő már megég kiszárad de az alja még szó szerint nyers
Ugye ez úgy igaz hogy minél jobban ki használom a kapacitását annál rosszabb a helyzet, mert ha csak egy rétegben az aljára tennék azt nem kellene rázogatni, de ha beleteszek 800g hasábburgonyát ami 2.5-3.5cm vastagságra jön ki akkor sokszor kell rázniÍgy néz ki nálam egy sütés meleg állapotból
Bele a hasáb 200fok 20percről számol vissza
10-ig nem rázom meg mert kb csak kiolvad és a teteje kezd kicsit sülni
7-nál rázás
5-nél rázás
3-ról 2-re váltásán után rázás
Majd míg kikapcsol nem rázom
Újra bekapcsolom mert még nem sült meg(ahogy én szeretem)
Itt olyan 1-2percenként rázás mert nem egyenlően sül és van olyan ami már sültebb és az kerül felülre, de van aminek még sülnie kelleneÉn a saját egy kosaras gépemből indulok ki
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ajándékok
aktív tag
Mások is és Te is írod, hogy aránylag rövid használat után már jön le a belső bevonat.
A mindenféle rések, lukak és a rásülő maradványok, rászáradó olaj miatt a belső kosár mosogatása is nagyon nehéz.
Gondolom emiatt keresnek mostanában elég sokan szilikon kosarat, használnak sütőpapírt.
Ilyen körülmények között, biztos, hogy jobb a 2 kosaras?Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
bul07
nagyúr
válasz Fandango #3473 üzenetére
Egykosaras, én kerülném
Az enyém is Tefal([link]) egykosaras és alulról szinte nem is süt, hasábot is a 26perces sütési idő alatt vagy 8-10 rázni kell különben a felső réteg megég az alja meg semennyire nem sül meg
Kb 10hónapos az enyém, heti egyszer kétszer használom hasáb sütésre és jön le a bevonat nem az üstről hanem a kivethető alátét lemezről(ami érintkezik az étellel), csak papírtörlővel vagy szivaccsal volt takarítva, sima mosogatószerrel még zsíroldót se látott[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Erről a masináról esetleg vélemény?
-
Beni2360
félisten
válasz woodworm #3470 üzenetére
Az én KLARSTEIN sütöm mérete es Wat száma megegyezik a Cosori méretével es alulról is tökéletesen süt, szinte nem is forgatok benne.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
woodworm
veterán
válasz TomMusic #3469 üzenetére
Többször volt már szó róla, elég szabadon fog a ceruza a térfogat számításakor a gyártóknál. Ráadásul cm-ben soha nem tüntetik fel a kosár méretét. Hirtelen az árukeresőn találni egy a termékhez adott vásárló véleményt, ahol megemlíti, hogy a kosár mérete 22,5cm*21cm*9cm. A silvercrest kosarát ugyan nem mértem meg, de a hasonló cosori kosár 23cm*22cm*9cm.
Ami jobban számít, az a sütőtér kiképzése, hogy a levegő hogyan áramlik benne. A cosori pl. névlegesen 1700W, a silvercrest pedig 2100W. Hús sütésekor ugyanazokat a paramétereket használva a cosori egyenletesebben süt alul és felül, a silvercrest pedig felül túlsüt, alul pedig (viszonylagosan) sületlenül hagyja
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ez jó lehet? [Philips HD9270/70 Airfryer XL]Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
tlala
addikt
Édesanyámnak szeretnék valamilyen kisebb masinát venni a héten.
Van most valami jó Lidl/Aldi vagy hasonló fogható ajánlat? -
farkas-j
őstag
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
Esetleg ez megfelel? 3db 5,64$-ért ingyen postával.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
r0by
addikt
Én konkrétan ezt rendeltem nemrég. Ez volt a jó méret, mert nekem Xiaomi van. De nem bántam meg!
Isteni lett benne a gyrosos csirkemell. Úgy, hogy két kávéskanál olíva olajat tettem bele a pácba. Kb. 0.5kg csirkemellhez. Abból olyan fél kávéskanél a szilikon aljára került, szóval lehet, hogy elég lenne a páchoz kevesebb is. És ami a poén, hogy nem volt kiszáradva. Sokkal szaftosabb volt, mintha serpenyőben sült volna.
Egyébként próbáltam gyorsfagyasztott krumplival is. Működik!
A penny barackos párnát viszont meg kellett fordítani, mert az alja nem sült meg annyi idő alatt, amíg a teteje már jó volt.
Én egyébként szívesebben mosom el a szilikont (egyszerűbb is), mint az üstöt. Mert az utóbbi lesz valószínű a gyenge láncszem a masina életében.. -
Smiro
senior tag
Már a magyar fordítás is ígéretes... Forrólevegős olajsütő... Egyébként elég sok Klarstein dolgunk van, minőség egyre trehányabb... Egy éve vettem konyha felújítás során gázfőzőlapot, nem kis pénzért. 4 égő, vok sütő alá bika rózsával. Csak épp 4 közepes edény sem fér el egymás mellett. Vok égő olyan erős, hogy mögötte a pult vízzárója meg is nyekkent. A főzőlap fém éle szúr és vág az illesztésnél. Takarítatalan, a kerámia lapot nem lehet tisztítani szinte, a gázrózsák fém teteje rögtön elszineződött. A sütő ablakát a vendégmunkás nem takarította meg. Érdekes volt darabokra szedni és a 3 ablakot tisztává varázsolni. Volt para, el ne pattanjon az üveg. Az üveg sín, ahány darab, annyi irányba állt szétszedés után. Ja, sütés közben nem lehet hőfokot, vagy időt állítani, nulláz, és lehet újra programozni, de erre csak 10 sec van. Sajnos álltak a dobozban pár hónapig asztalos miatt, ellenkező esetben utaztak volna vissza. Páraelszívó egyik nyílásához elfelejtettek zárókupakot mellékelni. Persze ez is eső után köpönyeg... Szóval csak óvatosan láttatlanba, bár ha müködik a visszaküldés lehetősége, bátran. Csak hát ez nem az a megszokott sváb cucc. Már.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #3453 üzenetére
Kell egy eldombaható email cím, azt beírni megjön a kupon és ki lehet próbálni.
Megcsinálnám mert van sok eldobható, főleg hogy a sok citromail-es címem megy a kukába, de csak este lesz rá időm.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
Nekem is ez van gombos valtozatban. A kosar belső meretei: 22x23,5x10 csurig.
Nagyon jo süt szinte a 200 fokoalig használom, 180c fokon mindent megsüt.
Ez az 1600 ft a következő vásárlásnál, kérdés, hogy a mostanira is használható e?[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz erdey_a #3449 üzenetére
Nem a sült krumpli a lényeg az csak a reklámképen van.
Ilyesmikhez kelletne, süteményekhez, kuglófhoz, tükörtojáshoz, Tálkában sült tojás-hoz, felhőtojáshoz, sajtos és folyó dolgokhoz, túrós puliszkához stb
rakott burgonya a képen
Rácsot meg azért szeretnék, hogy több szinten lehessen. Csak ugye ezek nagyok nekem.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
bul07
nagyúr
Ez most jött velem szembe
Klarstein AeroVital Deluxe
[link]
44.690 Ftteljesítmény: 1700 W
vezérlés: LCD érintős kijelző
kapacitás: 5,4 literLap alján
Iratkozzon fel hírlevelünkre és kapjon 1.600 Ft * kedvezményt a következő vásárláshoz!
* A kupon csak egyszer érvényes, a rendelés minimális összege 16.000 FtTalán most ez elég jó vétel
Ha igaz a promóciós videó akkor a belső kosár űrtartalma 5.4l , videó[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
erdey_a
addikt
de minek a krumpli alá a szilkon tálca, komolyan kérdezem?
azért rácsos a kosár alja, hogy alulról is jöjjön levegő, meg a fölös olaj le tudjon csepegni a külső üstbe.
mind a kosár, mind a külső üst tapadásmentes, elmosni semmivel nem tart tovább, mint a szilikont.
a sütőpapírt még csak értem, pl. kakaóscsiga alá én is rakok néha (bár azt ki bírom vágni a tekercsesből, ha kell), mert az azért a rács lyukai közé be tud "diffundálni", de ez a szilikon tálca nekem olyan, mint az üléshuzat az autóba.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Breki
veterán
válasz Beni2360 #3445 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Igen, pont ilyeneket néztem korábban, csak szilikonból nehezen találok kisebb méretűben olyat ami tetszik, papírt már rendeltem, meg ilyet is.
[link]
Pont azért került elő az alumínium tálca mert az jó méretű 16*16 (tudom, hogy az 6.3 inch) , csak a szilikon jobbnak érzem.
Illetve szlikonnál pl, nem tudom ezek mennyire számítanak a levegő áramláskor, vagy csak reklámfogás.
-
Beni2360
félisten
SHEIN- csak igy tudtam linkelni. De az Alin is van csak keresni kell.
1pc Silicone Air Fryer Pad
Ich habe tolle Produkte auf SHEIN.com entdeckt, sie es dir an!
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appsharejump?lan=de&share_type=goods&site=andsheur&localcountry=eur¤cy=EUR&id=11603330&url_from=GM7356517333945458688[ Szerkesztve ]
-
-
Breki
veterán
válasz Beni2360 #3439 üzenetére
Igazából valami ilyesmit szeretnék.
LEGropogósabb Császárhús AirFryerben!
[link]
Csak ez a tálca nem tudom mennyire fogja meg a légáramlást.
Illetve ezt írják
Ferenc AgardiFőnök mester kérlek keress más módszert az eldobható alu tálca helyett vmi mosogatható lenne a legjobb, alu val reakcióba lép a sós lé és a hő, kajába belel kerül nemjó a testnek, és felelslege szemét lesz az alu tepsiből.
-
bul07
nagyúr
válasz agroman #3440 üzenetére
Egy kosaras ez a baj vele (szerintem)
..............
Amúgy az enyém kezd bosszantani(Tefal EY111B15)
Kezd csálén állni a kosara, és a résen keresztül érezni hogy jön ki a meleg levegő, és még nincs egy éves, és nem is használom naponta (3-5napota egyszer)[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
van valakinek véleménye a QILIVE Q.5894 típusú airfryerhez (1500W 5L) ?
köszönöm[ Szerkesztve ]
------
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
En ezt rendeltem tavaly májusban 7" de kicsi lett és mar akkor el is adtam.
US $26.67 44%OFF | 8pcs/set 7 Inch / 8 Inch Air Fryer Accessories Fit all Airfryer machine 3.73.7 4.2 5.3 5.8QT
https://a.aliexpress.com/_mtJrt6mBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Breki
veterán
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
[Innen] jövök. 5-6 literes példányt keresnék, ami elvileg több mint 1500W-os. Ez nagyon megtetszett, és jó lenne ilyesmi kajákat csinálni: [link] . Meg hát gondolom gyorsan lehet mindenféle mást is sütni.
Külföldről nem igazán akarok rendelni, hanem amiért elmegyek és elhozom (ez az én gyagyám). Egyelőre ez tűnik jónak: [ETA Vital Fry 4172 90000].
Van ennél (árban) jobb?
Előre is köszönöm!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Breki
veterán
válasz woodworm #3430 üzenetére
ilyennel?
[link]
vagy bolti? Azt hiszem újra szereznem kell Ajvárt ::-)
köszönöm a receptet.
Azon gondolkozom hogy a Cosori négyzetes kiegészítők, jók-e Philipsbe, bár nekem gondolom kisebb kell, kb 17*17-es
-
woodworm
veterán
Jól mondja erdey_a, ez tényleg egy Cosori.
A recept egyszerű, paprikakrémmel bekenem a húst, majd tarkaborsot és sót őrlök rá. A sütés idő 2x15-20 perc a hús méretétől függően, a hőfok 185°C. Az esti adaggal betettem a szárnytövekről lógó bőrdarabokat, isteni tepertő lett belőlük. -
-
Breki
veterán
válasz erdey_a #3420 üzenetére
Kiemelted a lényeget
Állítottál valamit ezzel azt cáfoltam.
Eddig az, volt, hogy beleöntenek, biztos ezért romlik el több ilyen gép mostanában, most meg már egyértelmű, és azért nem jó, mert le merik írni VilágosAnnyira látszik, hogy csak szubjektíven le akarsz szólni valamit amit nem is láttál Egyébként ezt Széll tamás is megmutatja a korábban említett videóiban.
Ugye ók a fűszeres keményítővel keverik be azután jön az olaj.
-
erdey_a
addikt
"pont ott olvastam többször, hogy sült krumlinál, vagy másnál kifejezetten ajánlják, hogy az olajat ha szükséges ne a sütőbe öntsük, hanem előtte külön tálba keverjük össze pl a fúszerekkel"
ja hát ha ilyen egyértelműségekhez facebookcsoport kell, akkor a világ megérett a pusztulásra
pro tipp: macskát nem lehet ebben sem szárítani
Vérboci
-
nagysz
tag
válasz benczeb #3416 üzenetére
Igen, T-bone-t már sütöttem benne, de "igazi" steaket, azaz bélszínt még nem mertem..azt a normál sütőben sütöm. De ennek is inkább csak az az oka, hogy arra már sok éve tökéletesített, precízen kimért "receptem" van.. simán menne ebben is (csak az első 1-2db lehet, nem lesz tökéletes).
-
Breki
veterán
válasz erdey_a #3415 üzenetére
Kevevered a csoportokat
És van élet a prohardveren túl is.
A magyar csoportban 66 ezren vannak és sokszor lesek miket raknak fel, kenyereket sütnek, benne puliszkat, tócsnit, most olvastam, hogy rákot garnélát, hogy csinálnak.És szó sincs olyanról, hogy több liter olajat beleöntenének, pont ott olvastam többször, hogy sült krumlinál, vagy másnál kifejezetten ajánlják, hogy az olajat ha szükséges ne a sütőbe öntsük, hanem előtte külön tálba keverjük össze pl a fúszerekkel
És ha valaki egy hete vette az aszközét, direkt azért, hogy egézségesebben főzzön nem valószínű, hogy azzal kezdte, hogy több liter olajat öntdön bele.
Nem vagyon soviniszta, hogy azt gondolnám, csak itt és csak férfiak érthetnek hozzá A teknikai dolgokról vásárláskor itt kértem segítséget, de magában a főzésben rereceptekben, ötletekben, szerintem ott jobban lehet tájékozódn, információkat szerezni, már csak belegondolva, hogy eg ilyen témájú prohardver csoportot hányan olvasnak
A külföldi csoport taglétszáma pedig két millió!!
Szerintem ez esetben el lehet fogadni, hogy a főzési részéhez általában a nők többet érthetnek.
[ Szerkesztve ]
-
benczeb
aktív tag
Ne nyeljetek le keresztbe. Steak húst szokott valaki forrólevegősben sütni? Ha hús, akkor ennék inkább ritkábban, de jobb minőséget, pl kanadai marha tarját.
-
erdey_a
addikt
-
-
csibe1
addikt
válasz erdey_a #3412 üzenetére
"beleöntenek 5 liter olajat, mert hát fritőz (true story)"
Szóval akkor wifis fritu is lehet?
Ez azért nem semmi, mert elméletileg azért veszik a népek, hogy sokkal kevesebb olajjal, egészségesebben készüljenek az ételek, jobb legyen az ízük." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
erdey_a
addikt
válasz Beni2360 #3404 üzenetére
tévedni tetszik.
a lyuk azért van, hogy legyen hova bedugni azt a dugót.
a gumi dugó pedig azért van, mert azon ül fel a belső kosár. ha nem lenne, fém a fémen dörzsölődne, és lejönne a bevonat.és de van másik airfryerben is, még olyanban is, aminek az alja "nem formázott".
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
-
Beni2360
félisten
Nincs csak a tiednek az alja formázott mivel ott keveredik felfelé a levegő. Az alu tal meg nalad nem nagyon jó csak siman hsnem egy alacdony grilracsra te ni es akkor mar jobban forog a levegő. Na és kell jó erős Watt. Szepen sül benne az étel a szilikon talkaban is 1700W-s a gepem. Jobb így tisztán tartani a gépet.
-
Breki
veterán
válasz Beni2360 #3404 üzenetére
Köszönöm az infót
Mindegyik air fryerben van ilyen?
Más nézem a kelléket a sütőbe, de nehéz kisebb méretben négyszögletest találni, viszont szembe jött egy ilyen.
Ez pont megfelelő méret lenne jó árban, csak nem tudom mennyire akadályozza a légkeverést.
A szilikonos tárolóedényeknél is sok dolgot olvastam pro és kontra jó-e.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Beni2360
félisten
Csupán gyártási préselési ok miatt van a lyuk. Semmi más funkciója nincs. Irom mint szerszámkeszítő szakmunkás.
-
Breki
veterán
Na Philips.
Múltkor mosogatás után vettük észre , hogy egy kis kupak vagy dugószerű dolog van a mosogatóban.
Jobban megnézve az edény alján volt egy kis lyuk, de oda bárhogy nyomtam vissza a dugút nem maradt ott.
Mivel estefele volt ezért csak messengeren tudtam irni a philips supportnak
Mire azt a választ kaptam, hogy sérült az alkatrész, kicsit később másik képeket küldtem, arra már azt írta a hölgy, hogy jó próbáljam meg visszarakni:
"Elnézést, ezek alapján a képek alapján úgy látom mégiscsak működőképes az alkatrész. Fordítsa a dugót fejjel lefelé és az airfryer belsejéből nagyobb erővel nyomja bele a lyukba. Amikor már átér a dugó hosszúkás része a másik oldalra, onnan is próbálhatja finoman húzni."
Ugyanezt próbáétuk meg korábban is, de egyik oldali nyomásra nem ment át ezért csípesszel próbáltuk másik oldalról húzni, de féltem, hogy elszakad, és ilyen hülyeség miatt elveszik a gari. De miután írta, hogy próbáljam meg vagy jutassam el szervizbe, ne adj isten küldjem viassza inkább megpróbáltam és egy kisebb fógóval nagy nehezen kb negyed óra alatt sikerült anélkül, hogy az alkatrész megsérült volna.
Kérdésemre, hogy ez az alkatrész konkrétan mire való, miért szükséges és miért eshetett ki magától, csak részleges választ kaptam:
Mi a funkciója a dugónak?
Ezt sajnos nem tudom pontosan, ugyanis a Philips mérnök kollégái fejlesztik ki a készülékeink felépítését. Az anyaga hőálló szilikon tartalmú műanyag, így nem olvad meg a magas hőfok hatására sem.
Tehát most a helyén van remélem ott is marad, de fura, hogy így magától pár nap után kkiesett.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz erdey_a #3401 üzenetére
Facebook csoportokat , hogy linkeljem?
4-6 ezzel kapcsolatos fórumot követek de had ne keresgélgessem egyesével vissza.
De pl gyorsan tegnapi még egy.
[link]
aztán még kapásból, és a hozzászólásoknál is ezt erősítik meg.
De máshonnan is pl.
Írják is
"Szerintem ez csak egy rossz széria lehet. A mienk másfél éves és nem tudom mit csinálnék már nélküle!"
Félreértés ne legyen nem a Lidls ellen beszélek mert nem azt vettem, csak úgy néz ki eddig majdnem mindenki elégedett, volt vele, de most elszaporodtak az újjaknál a hibák, valószínűleg rossz széria van. De nem fogok erről senkit győzködni leírtam mit tapasztalok!
Más, hogy a Philipsról is írjak ilyet, előkerült pár napja egy hiba, kisebb kiesett alkatrész, ami miatt az ügyfélszolgálat már azt javasolta, hogy esetleg küldjem vissza, vagy vigyem szervítbe ami nonszensz, de ha jól emlékszem csak Pesten és talán Debrecenben van. De aztán szerencsére sikerült kijavítani otthon, hogy használni lehessen, majd ha jobban ráérek rakok fel képeket róla.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Windows 10
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla