-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Rá olvadt a spirálra a nylon zacskó 50 c fokon. Fagyott hus kiengedesekor benne maradt a zacsiba es felhuzta a ventilátor. Egy eves de 2 ev gari van rá. Kis 300W-s hőleg fúvom van itthon. A spiral kiszedese volna a megoldás. Vagy?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
Szembe jött velem ez
Hát nem tudod 1300W elég kevésnek tűnik egy 5.5l gépnekTomtop
Német raktárAir Fryer 5.5L Household Large Capacity 1300W Big Firepower Timing Touch Screen LCD Electric Air Fryer with Bakeware
[link]
US$ 58.99
Ingyenes szállítás ha jól nézemSpecifications:
Material: ABS
Color: Black
Capacity: 5.5L
Heating Method: Heating Tube Heating
Power: 1300W
Applicable Number of People: 6 People and Above
Security Function: Automatic Power-Off
Way to Control: Touch Screen
Plug: EU / US / UK (Optional)
Package Size: 38.5 * 32.5 * 32.5cm / 15 * 12.8 * 12.8in
Package Weight: 5000g / 11lbkaufland.de oldalán is megtaláltam de sokkal többért
[link]
Azért így már más a leányzó fekvése ha kaufland is meri ugyan azt árulni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Czimby
addikt
válasz woodworm #3697 üzenetére
Köszi megnéztem.
Postával magy ar AFA-val 13700
Ami tényleg kedvezőbb mint az itthoni Cosori ára 15000 +posta.
De jó lenne még ettől is olcsóbban, Princes oldaláról 11 euro + posta lenne, de sold out...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Szögletes kosarat hol tudok venni Princess géphez?
Sikerült dörzsi szivaccsal kitakarítani egyik családtagnak, szép tiszta lett, lejött a tapadás mentes bevonat is itt-ott....Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bul07
nagyúr
Próbáld meg áztatni sok sok órát forró mosószeres vízben, majd szivacs dörzsölős oldalával nekiállni bő mosószerrel
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
däniel
tag
Sziasztok!
Van egy Philips XXL airfryerem, a kosár belső oldalán van pár ráégett zsír/olajfolt. Ezeket milyen zsíroldóval/mosogatószerrel lehetne lehozni?
Alapjáraton Jar mosogatószert használok, puha szivaccsal. Még elég új a gép, nem mertem mással nekiesni, nehogy leszedjem valamivel a bevonatot. Van ahol írták hogy a gép leírásában írják, hogy mit szabad használni, na amit én kaptam leírást ehhez a géphez abban erről nincs szó.A DM-ből szoktam gyakran rendelni, ott láttam a webshopon, hogy van pár sütőtisztítő spray, nem tudom ezek mennyire hatásosak. Próbált már valaki ezek közül valamit? [link]
-
bul07
nagyúr
Ez a melegen tartás funkció igen praktikus egy valami
-
vacs
veterán
-
inteltunder
tag
-
BPéter1984
tag
válasz inteltunder #3651 üzenetére
Szia , azóta nem tudom hogy állsz mert most léptem be , ritkán járok erre . Nekem ez aaz electrolux van amit írtál. Nincs napi használatban szinte csak az alap dolgokra használom , ( Fagyasztott burgonya , és húsok sütése ) , ezzel a részével meg vagyok elégedve , amire kell arra elég , működése egyértelmű , szépen teszi a dolgát , hangra nem tudom mert másikat nem használtam még de a ventillátornak azért van hangja , kinek mi a zavaró. Nagyvonalakban ezt tudom róla mondani most.
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
ggeleven
őstag
Pont most bontottam ki a Lidlös permetezőt és két különböző fej van hozzá. Az egyik kicsit koncentráltabban, "pontszerűen" fúj (a képen a sötét csepp és sötét folyadék), a másik pedig inkább permetez (világos csepp, olajjal).
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
-
Breki
veterán
válasz TomMusic #3668 üzenetére
Annyi, hogy én változtattam kicsit rajta, én zabpelyhet daráltam, raktam is hozzá és abba illetve lisztbe forgattam, így könnyebb volt belőle egyenletes golyókat gyúrni és ropogósabb lett, viszont nem mertem eléggé fűszerezni így kicsit ízetlenebb lett, így a végeredményt még tuningoltam sajttal paradicsommal.
Batátával tálaltam itt a felénél látszik milyen lett belülről.
[kép]
A végeredméby már teljesen másképp nézett ki, de együtt nagyon finom lett. :-)Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Beni2360
félisten
válasz TomMusic #3663 üzenetére
Ki, mindket oldalat olajozd es en mar rá szoktam a sütő papír tálcára egy kicsi kenes olajjal es mehet bele. Fel uton lehet forgatni. Nem lesz száraz a bunda.
Lehet közben finom szilikon ecsettel a talcárol pamacsolni.
Hétfőn sima pacolt csirke combot szinten a sütő papír talcaban sutottem olajjal át kenve mindkét oldalát, 180c/ 20 p+15 p. Majd 5 perc visdza es 200 piritas aki ropogosabban szereti.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ez szerintetek kisüthető airfryerben? [Insta videó link]
Ha igen, gondolom ez alá már kell sütőpapír, meg befújni esetleg olajsprayyel?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
vacs
veterán
Sziasztok, holnaptól lesz a Lidl-ben olajpermetező, használ valaki ilyet, érdemes megvenni?
Vagy mi ajánlott?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
JoolsNOS
veterán
Egy kis ldi gari tapasztalat: nem airfryer (csak mert olvasgatom, hogy megy pár darab tönkre), de a héten bevittem az elektromos fogkefémet, mert a kikapcs gomb sz*rakodott. Azt mondják ezzel már nem ide kell jönni, hanem az ügyfélszolgálatot keresni. Írtam nekik, pár email váltás és fénykép küldés után pár napon belül postáztak egy újat. (a régi nálam maradt)
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Beni2360
félisten
Hát mivel nekunk nem digitalis hanem ket gombos gepunk van ott 80 c foktol indúl a szamozas a 0 es e közé tekerem es az idore indul fel is villan a fűtés es szepen egyenletesen enged ki vastagnál érdemes forgatni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Sima porcelan tányérba , jenaiban, stb laza 80 c fokon. Mi pl fagyasztott hus kiengedesere is hasznaljuk kb 40-60 c fok között es jobb mint a mikro.
-
FeRkE
őstag
Az Airfryerben porkolt szeru kajakat is lehet melegiteni? Pl vastag alufoliara teve?
Szemezek egy COSORI Dual Blaze 6.4L-el, UK-ben most akcios, 140£ Amazonon (itt elek).
-
tlala
addikt
válasz inteltunder #3651 üzenetére
Jé, most így ránézve, az aldis tiszta Philips koppintás.
Menj be egy Mediamarktba, és nézd meg őket. Melyiknek mennyire "szellős" a kosara (a jó légforgás miatt, hogy alá is tudjon fújni), melyik kosár alja tűnik könnyebben tisztíthatónak (kisebb a letapadási felülete), melyik erősebb kialakítású, stb. - aztán döntsd el.
Amúgy ez az airfryer egy rém primitív szerkezet: egy doboz, benne egy kivehető kosár, egy filléres hőfokszabályzóval és egy időzítővel, illetve egy fűtőspirál felül, afelett pedig egy ventilátor, ami lefelé fújja a levegőt... ennyi.
A tapasztalatok szerint a szögletesebb kialakítású kosárba jobban lehet pakolni, mint a kör alapúba.
A Philipsnek pl. van olyan modellje, amelyben a kosár alja egy vékony hálós acél drót rács, amit ki lehet venni és külön elsikálni - mai ésszel számomra már legfontosabb a könnyű tisztíthatóság.
Ami még szempont lehet, és bosszantó, ha téged zavar (és csak otthon derül ki), hogy van olyan szerkezet, aminek a ventilátora/működése hangosabb, és van amelyik jóval halkabb. Nálunk pl. a családban a Blitzhome hangosabb, az aldis pedig tök halk.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz hellopc #3652 üzenetére
igen, szívesen finom volt még van egy mára :-)
csak fontos dolog amit kihagytam, be kell irdalni és úgy sózni.De én is kérdeznék valamit tőletek.
Hétvégén a Főmenü műsorban voltak tojásételek és Szél Tamás főzött és említett egy olyat, hogy Miso krém vagy paszta, amit nagyon dicsért.Ezt találtam gyorsan róla.
[link]Használ valaki ilyet air fryerben sütésnél?
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
inteltunder
tag
yoyoyo helló
kéne egy kis segítség mert nem tudok dönteni
tyúval eljött az idő hogy vegyek egy ilyen masinériát, láttam szoky-nál cosorit, mondon jóje teccik ez a piros bigyó, aztán belefutottam ebbe a leégés mizériába és elment a kedvem tőle elkezdtem szétolvasgatni fórumokat és hát ami tetszene ninja naon drága igy maradt a filipsz, aztán itt is visszaolvasgattam és belefutottam elektrolukszba, mondom hohohoho jó svéd meg minden, csak kevés róla még leirás/tapasztalat (vagy én voltam megint gyépés és nem találtam róla semmit) szóval most e kettő között őrlődöm úgy mindegyik kb 6L meg minden
Philips Airfryer XL Essential HD9270
vaaaaagy
Electrolux Explore 6 (E6AF1-6ST)
előre is köty
jobb ma egy intel mint holnap egy amd
-
Breki
veterán
válasz hellopc #3649 üzenetére
kétféleképpen
Előtte keszeg volt, azokat só fűszerek, kis olaj kenve, kb egy napig pihentetve majd paprikás liszt és pár perc után kis olajjal kenés ecsettel.
Kárászokat már kicsit másképp abba benne volt az ikrája vagy teje.
Azokba kinyomott fokhagyma, só, fűszerek kis olaj ezzel átkenve Pyrex edényben állni hagyva egy napig, majd szintén kicsit átkenve az edényben lévővel, majd paprikás liszt.
Itt kicsit sok ikrán gondolkoztam, hogy készítsem el, de kitaláltam egy saját receptet ami alapján kis gombóccá gyúrtam szintén paníroztam és kisütöttem.
Lényeg szerintem hogy öt percenként nézni és akkor kihúzni fűszerezni ecsetelni, ha úgy érzem kell, és félidőben fordítani. Ikrát kevesebbet sütni. Kárászt tovább sütöttem alacsonyabb hőfokon a belsőségek miatt.
A kárászhoz kipróbáltam egy fűszeres olivaolajat inkább, bár azt mondták az nem jó magasabb hűfokon.Fordításhoz ez a cucc nagyon bevált.
Előtte szenvedtem vele, hogy ugye forró sütőbe nyúlkálni, nehogy hozzáérni, úgy forgatni, hogy alatta sütőpapír maradjon, és a hal is egyben szépen forduljon kijöjjön.
Ez az eszköz pedig fokhagymanyomóval és húsvágó ollóval együtt csak 2000 forint volt csomagban. Pont mindegyik eszköz jó volt ehhez. -)
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Pár hsz-t kellett volna visszaolvasni.
Írtam, hogy nekem üfsz azt mondta, hogy már sehol sincs az országban. Amire mondjuk erdey_a által leírtak rácáfolnak, elvileg Győrött még van. A honlapjukon lévő készletinfó tuti, hogy nem valid, mert próbaként benéztem egy olyan boltba, ami - még mindig - azt írja, hogy van készleten, de a gyakorlatban nincs."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
123xyz
aktív tag
Március 30-tól volt akcióban. Az pedig, hogy "meddig", leginkább úgy válaszolható meg, hogy a készlet erejéig. (Ez nem olyan termék, hogy az állandó kínálat része, és néha akciósan olcsóbban adják, hanem csak időnként kerül a boltokba, de akkor addig árulják amíg el nem fogy, vagy több hét után be nem szedik a maradékot.) Ahogy olvashattad a korábbi kommenteket, meg a realitás is az, hogy sok üzletben már elfogyott, de néhol még talán akadhatnak belőle utolsó példányok.
-
Czimby
addikt
Aldban ami most van 5.5L-es arról mit lehet tudni mikrotól meddig van?
Nem találom a szórólapon.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
TheProb
veterán
Melyik van az interben?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Breki
veterán
válasz TheProb #3627 üzenetére
Akkor teljesen elég a kisebb. Most az intersparban akciós is.
Nekem a legkisebb Philips van és untig elég két embere.
A tegnapi kárász sütés
Most az előbb meg öt kemény tojást készítettemegyszerre.
-
csibe1
addikt
-
maglew
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Ebből a nem régi hozzászólásból [link]
-
TheProb
veterán
Nekem is az ALDI-s volt a cél, de az akció kezdetének másnapján már nem volt sehol...
Philips-nél meg valóban nincs készlet, hiába lenne kupon.Lehet megvárom a Glamour napokat, hátha lesz valami deal.
Amúgy eget verően nagy méretre nincs szükségem, mert csak magamnak főzök/sütök.[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
csibe1
addikt
válasz TheProb #3621 üzenetére
Annyira nem, mert csak 1 év garit ad rá az Euronics.
Gyártói gari az 2 év.
Amúgy ez a 4,1L-es verzió. Inkább nagyobbat vegyél.[link] keress 2 év garisat, 10 ezerrel több alapból
"max 40e-ig mi a bestbuy sütő szerintetek?"
Olvasgass vissza, 40-ért max akcióban találsz Philips-et, de inkább felette. Most osztogatnak 40%-os kupont, ha regisztráltál a Philips oldalán.
A szülinapodra is kapsz tőlük kupont.
Amúgy már az összes olcsóbb típus eltűnt a Philips oldaláról (mármint a nagyobb 6,2L-es verziók), ami van az meg a 40%-os kuponnal is 56 ezer pénz.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
TheProb
veterán
válasz Atomantiii #3620 üzenetére
Akkor szívesen fogadom a tapasztalatokat róla.
Van olyan, amit nem tetszik/jó benne?Tegnap megnéztem boltban és nekem elég kicsinek tűnt a kosara. Muternak elvileg 3,5l körüli van, de az ránézésre nagyobbnak tűnt...
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
max 40e-ig mi a bestbuy sütő szerintetek?
Ez a Philips HD9252 pl jó deal?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
maglew
aktív tag
Sziasztok A héten akciós Aldis sütőbe (5 liter körüli) lehet-e kapni valami kiegészítőt? Pl egy újabb tálca kellene hogy egymás felett is tudjak sütni krumplit /halat
-
OPiiPO
veterán
Izé, olyanról még nem hallottatok hogy úgynevezett reklámcélú fotózás? Vagy ti is elhiszitek hogy a Mekis/Burgeres/stb. hamburgerfotó a valós termékről készül?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
nagysz
tag
A legszebbek a szögegyenesen egyesével beállított krumpli szálak, na ez is olyan, mint a lakberendezett lakások, büdös életbe nem találkoztam élőben még ilyennel, csak a fényképen de ott nagyon! meg ki a tököm rak közé citromot ??
De legalább mosolyognak az akármicsodák a másik fiókban, nálam is így szokott eleinte a hal kinézni, node aztán amikor ráadom a kakaót, akkor lekonyul a szája széle és már nem is lesz olyan fotogén![ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Már ha tele rakod és meg is tartja magát, mert nálam pl a fagyasztott hasáb össze szokott kicsit esni
De tuti nem lehet teljesen telerakni(hogy kevesebb max a előírt mennyiség mint a kosár térfogata), csak marketing képeken néz ki jól hogy teli van rakva
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Kép alapján én úgy látom hogy két külön kosár, a külön van akkor egyenként is rázható
De amúgy ilyennél egy fűtőszál van vagy kettő, mert ha egy akkor ha csak egy kosár van használva a másikat feleslegesen melegíti
-
Essejó
veterán
Ebben az a szép, hogy az ilyen fullra rakott kosár teteje tényleg megpirul, de az alja nem, és mivel ennyire tele van még rázni sem igazán tudod, hogy megkeverd.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Breki
veterán
Új versenyző akcióban.
Ilyen dupla kosarast használ valaki?
-
woodworm
veterán
Ismételten pulykaszárnyat sütöttem. Elég gány munkát végeztek a soron, ezért csinosítás közben jó pár darab nyesedék keletkezett. Vettem mellé egy kiló csirke farhátat és arról is leszedegettem a javát. Lett 60 dkg tepertőnek valóm. Ebből kisült 3-4 dl zsír és 20 dkg tepertő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla