Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4096 üzenetére
Szerinted a fejlesztők kiadjak a ki kísérletezett programjukat. Én biztos nem adnám ki.
Mi el tegnap délutáni hoztam el és ma megjött a szögletes várakozó állás ponton vagyok. -
Keef_Lee
senior tag
Ha már tisztítás... egyáltalán be lehet ezt hivatalosan tenni a mosogatógépbe?
A Sigurónak a leírásában nem találom. A Cosorit a yt-on a felhasználók betetszik, de az nem jelent semmit sem az ajánláshoz képest. -
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4065 üzenetére
Rendeltem 2 db sütő formát az Alzánál, a kerek már megjött, szuper termék nem gagyi kínai. Erre fől rendeltem meg a szögletes. Pont passzol a 38 cm-s forgó tányérhoz és 220 c fokig használhatók.
-
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4089 üzenetére
Milyen táblát?
-
woodworm
veterán
válasz
Core2duo6600 #4089 üzenetére
Cosori Prémium cp158-af-rxb.
-
Breki
veterán
válasz
Core2duo6600 #4081 üzenetére
Milyen gépbe?
Egyébként nem
-
woodworm
veterán
Megérkezett a siguro. Igazából azért vettem, mert így a körettel nem kell várni, mehet a hússal egy időben. Első blikkre annyira cosori klón, hogy csereszabatos mind a fiók, mind a kosár. Ha azt nézem, csak az utóbbi 15ezer a cosorinál.
-
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4082 üzenetére
Talán ide, itt keverni fogják az AIRFYER sütővel.
Innen indultam ki a vásárlással, -
Keef_Lee
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4082 üzenetére
A táblázat jó ötlet. Tőlem mehet ide nyugodtan.
Volt egy táblázat úgy látom a #36 hozzászólásban, de utána nem találom (és már nem elérhető)
A legjobb persze az összefoglalóban a kipróbált receptek lenne. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4081 üzenetére
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Beni2360 #4066 üzenetére
[OFF]
Rosszul emlékeztem a receptben megadott sütési időre
45 percet ír (60 ra emlékeztem) a teljes adagra, én felet csináltam, mert kb. ennyi fér bele a szilikonos sütőformába, egyszóval túlsütöttem....
A sült krumpli a dual crisp 7 es programjával a legjobb eddig.
Van valami táblázat, hogy a beépített receptek mit is csinálnak, milyen mód mekkora teljesítmény ?Ha mehjött a zárt edényem beszámolók, bár lehet csinálni kéne egy másik topikot, hogy ne itt offoljunk.
[ON] -
Breki
veterán
válasz
wanted5 #4078 üzenetére
A szódabikarbónás módszert próbáltad nár?
Miután áramtalanítottuk az air fryert, szórjunk egy kevés szódabikarbónát a készülék kosarába, majd adjunk hozzá egy kis mosogatószert, végül öntsük fel a keveréket forrásban lévő vízzel, amitől felhabzik majd a szódabikarbóna és a mosogatószer egyvelege
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
wanted5 #4078 üzenetére
Nem airfryer téma, de: a szivacs szerintem nem elég. Egyszer jénaiban sütöttem valami rakott kaját. Nem égettem le. Szivacs dörzsi felével mosogattam, szép tiszta lett, de miután megszáradt, látszott az alján egy folt. Ismét szivacs dörzsi oldala erősebben, látszólag tiszta, de szárazon ott a folt. Harmadszorra kefével próbálkoztam, tudatosan finoman használva és végre eltűnt a folt. A szivacs sokkal kényelmesebb, gyorsabb, takarékosabb, de azóta kefét használok. Ez a folt csak az átlátszó üvegen látszott és csak száradás után. Aki tiszta eszközöket akar használni, felejtse el a szivacsot!
-
wanted5
őstag
Tanácsot szeretnék kérni takarítás témában.
Különböző elősütött dolgok után marad egy vékony olaj/zsír réteg, amit egyszerűen nem tudok letakarítani. Nyilván próbálnék minél jobban vigyázni, hogy ne sértsem meg a bevonatot, de minden használat után elmosom. (jar + szivacs)Ti hogyan szoktátok ezt megoldani?
-
Keef_Lee
senior tag
Hú! Ennek örülök, mert ezt írja, ami idegesítő lenne: "Amikor megszólal az első sípszó, ez jelzi, hogy a készülék elérte a sütési hőmérsékletet, a fűtőtest kikapcsol. Ha a belső térben csökken a hőmérséklet, akkor a fűtőtest ismét bekapcsol (ezt sípszó jelzi). A sütés közben sípszók jelzik a fűtőtest be- és kikapcsolását, a beállított sütési hőmérséklet tartását."
Azt hiszem kezd tetszeni nekem is ez a gép. -
Breki
veterán
Megérkezett ez a Siguro, elsó próbára elég jónak tűnik, ami más elsőre a Philipshez képest az utólsó percet nem másodperc alapon számolja, nem egyből áll le gombnyomásra, viszont van ventillatoros hűtési funkció, nekem kicsit hangos a jelzése, ötöt csipög ha kész.
Egyelőre csak tojásos szendvics készítés volt reggelire illetve mélyhűtött gyümölcs felmelegítése, de tetszik.
Másnak vettem a hölgyet még meg kell győznöm, hogy jó.)
Viszont egy kérdés a többiekhez is , akik rendelték, magyar nyelvű használatit látok, de garancialeveket nem, hogy vén ezeknél az Alza-s cuccoknál a garancia?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Beni2360 #4066 üzenetére
Gluténmentes kenyeret csináltam, így a búzás kenyér recepthez nem sok köze van.
Azon kivül, hogy mind a kettőben élesztő van, vagyis élesztővel is lehet csinálni, nyilván kovásszal is , ezt még nem próbáltam.
A kombit mikro + force air ki fogom próbálni.
Ahogy a zárt sűtőformát is, olyanom nincs, be kell szereznem.
A sima rizslisztesnél nem gond, hogy nincs gőz, mert eleve nagyon nedves a tészta, lehet csinálni keményebb, szárazabb tésztával, ekkor valamivel vastagabb lesz a héjja, valamint keleszteni is kell, eddig egyszer sikerült, igaz összesen 3 szor próbáltam.
Amikor jó lett, volt közel 40 fok a teraszon, ott kelesztettem, és a multicookerben zárt tetővel 180 fokon (max ennyit tud), kb 1 órát sütöttem, hogy ne melegítsen a sütő a lakótérben.Ami azt a változatot illeti, aminek megszáradt a teteje, ott a zárt sűtőforma lesz a megoldás remélem. elég nagy a légcsere a mikróban, ezért száradhatott meg, ezen valszeg az sem segít, ha egy edénybe teszek bele vízet, ha stabilan el tudom helyezni, úgy hogy a tányér el tudjon forogni, de legalább az edény stabil legyen, ezt is ki fogom próbálni.
Ma a hasáb krumplit próbáltuk ki, nem volt rossz, de melegíthetné jobban a tányért, valamint túl rövid a program, max töltethez
Sajnos a dual crisp fry mód nem érhető el közvetlenül ezen a típuson, hogy miért nem, azt nem tudom, az nem szimpatikus, hogy a különöző modókat nem lehet mindet manuálisan is elérni. -
Beni2360
félisten
válasz
Akár, hogy kutatom, talán a kombi air, (mikró+forced air) p2 verzióval 180c fokon ,talán 350W-n ezt ki kell kísérletezni, alacsony rácson, forma tepsiben, normális elő kelesztéssel, lespriccelve és a tepsi négy sarkába kék két spricc, hogy legyen elég gőz, 40-45 P. Ezt csináltam a nagy sütőben mielőtt vizes tálat tettem a sütés első szakaszában.
-
inteltunder
tag
válasz
Core2duo6600 #4060 üzenetére
egyszer kipróbáltam de fos lett
inkább vettem egy gorenje kenyérsütőt
-
Beni2360
félisten
válasz
Azért a kenyér sütés ennél egy kicsit bonyolultabb.
1. Az elsőnél hiányzott a gőz képzés ezért száradt ki. De a recept sem 100-s ahogyan leirtad.
2. Gőzöm sincs de ott is a sütési eljárással volt gond.
3. A crips mód erre semmi képen nem jó.
Ha nincs gőz képzés akkor 250 c fokon lefedve előre melegített sütő és sütő tálba rakni hideg fedővel, 10p sütés. Majd 230c 15p fedő nélkül sütni és a végén ki enni és a rácson befejezni 200c fokon.
Itt a kedvenc kenyerem linkje, ma sutottem: https://youtu.be/WE_q_hqq8tg -
Core2duo6600
veterán
válasz
Beni2360 #4025 üzenetére
Megjött a Whirlpool MWP 339 es.
3 szor már sütöttem kenyeret.
Elsőnek a Miklos lisztból (maradék volt 3 * 250 g) nem mértem csak bedöntöttem, a vizet kimértem, lehet kevés volt benne.
Azon a részen, ahol kilógott a formából kiszáradt, ahol takarta a forma, ott jó volt. 180 fok force air mód
Okát nem tudom.
A következő csak rizsliszt, teteje megbarnult, alul és oldalt kecvés volt neki.
Megfordítottam, 40 p után,
közben kaptam egy telót, így a sűtő kihüllt közben. Így nem a belezete rizskenyérhez képest joolt optilális, jó lett.
A következő utána Dual crisp mód, egy kb. 24 * 10 cm es formát sűtőpapirral kibéleltem, és ezt tettem rá a crisp tálra, amit a forgótányérra tettem.
40 percet állítottam be neki, itt nincs teljesítmény ill. hőfok beállítás.
20 p után ki kellett szedni, mert a teteje megégett volna.
alul elfogadható, belül egyértelműen, ha nem is nyers, de még kellene neki.Na most a kérdés a crisp etl és a hőlégbefújást egyszerre hogy tudom életre kelteni , grill nélkül?
Szerintem az lenne a megfelelő. -
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4062 üzenetére
Én vettem 2 db ilyen 20x10cm kB 40 dkg forma tepsit, ez befer egymás mellé. De még nem próbáltam ki benne csak a nagy sütőben sütő papírral. Ebben már nem olyan magas a kenyér. Egy próbát meger.
-
r0by
addikt
válasz
Core2duo6600 #4062 üzenetére
Cosoriról nem tudok nyilatkozni , de én xiaomiban sütöttem már többször is. Igaz nem gluténmenteset. És igen, meg kellett egyszer fordítani a végén a sütőpapír miatt. Ízre, állagra tökéletes volt. Egyetlen negatívum a formája volt, így miután kitapasztaltam a tésztát (plusz én teleszóróm magokkal is) és vettem egy üveg sütőformát, ezt az egy dolgot inkább nagy sütőben sütöm.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4060 üzenetére
Facen láttam már de nem nyerte el a tetszésemet. Ha szepemegkell és magas maris égési gondok vannak. Na meg forgatják.
-
Core2duo6600
veterán
Kenyeret csináltatok már airfryerben ?
-
bul07
nagyúr
Én már vagy 4x használtam, amíg el nem fogy a keretösszeg addig bármennyiszer használható
Azt hogy mikkor fogy el senki nem tudjaHa tudnám hogy az én Tefal gépem garanciáztatásánál a pénzt adják vissza nem haboznék már rendelném meg fele ezt
De nem tudom, két gép meg nem kell
Ha meg javítják akkor eladni se tudnám utána a Tefalt -
Aszpik
tag
válasz
Viktor77 #4041 üzenetére
Köszi a linket tegnap este Én is rendeltem egyet. Igaz egy kisebbet akartam, de ennyiért még a kisebb ~4 litereset sem kaptam volna. (21.400 Ft volt szállítással) A másik pozitív, hogy a méretei alapján pedig meglepően kompakt és még a kosara is kivehető.
Egy ilyen márkájú vízforralót vettem anno szintén majd féláron és minőség szempontjából a magasabb árkategóriás termékekhez tudnám hasonlítani. De hát az csak egy vízforraló, majd elválik ez milyen lesz -
Ajándékok
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4049 üzenetére
Vízkeménység állítás nincs
-
erdey_a
addikt
válasz
Core2duo6600 #4049 üzenetére
a kettő közül (azonos méret mellett) én az olcsóbbat venném.
-
Core2duo6600
veterán
Ásványvíz nem javasolt, mert különösen sok oldott ásványi anyag van benne.
A valódi desztilált víz jó lehet, ugyanakkor elég sok energia ledesztilálni, ill. be kell szerezni, egy desztiláló gépet.#4033 erdey_a
Philips vagy Cosori ?#4047 Ajándékok
Számolja az üzemidőt, be kelett állítani a vízkeménységet? -
Essejó
veterán
Miből gomdolod, hogy az ásványvízben nincs vízkő? Az ásványok közül csak a jód szublimál, a többi a forralás hatására kicsapódik. Ezt az üzleti rést találták meg a Kávé víz gyártók. Egyébként a víz ízét a benne oldott ásványok adják, kóstolj csak meg egy kis ioncserélt vagy desztilált vizet.
-
Viktor77
titán
Köszi, rendeltem egyet.
-
Viktor77
titán
Hi!
Ezzel mennyire lövök mellé?
1 személyre kell. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4038 üzenetére
A samsungnak is van gőz funkciós sütője, de nem az igazi, mert 5-6 használat után kötelező a vízkőtelenítés. Van hozzá pároló tál, már csak ahhoz használom. Kenyér sütéshez inkább rakok egy tál vizet a sütő aljába. És kell a víz, mert nélküle túl vastag a héj.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Beni2360 #4036 üzenetére
Vagy úgy, ahogy írták, vagy olyan sűtő kell, ami rendelkezik hozzáadható göz funkcióval, netán valódi gőzsűtő, ezek ára horror, de a kenyér sűtéshez elegendő, ha hozzáadható a göz, na nem úgy mint a legolcsobb megoldásoknál, hogy önts vizet a sűtő aljában lévő mélyedésbe.
Ami igazán bicskanyitógató hogy fél misis bosch sűtőnél is egy kerek tálat kapsz erre a célra.
Az Electrolux / Aeg nek van olyan, hogy a sütő elolapján van egy vízbetöltő nyillás, és oda kell tenni a vízet, és a gözt kontrolált módon adagolja a rendszer, a két legdrágábbnál állítható mértékben /steampro és steamboost/ míg ezek alatt steamplus ami csak alacsony gözt tud, a kenyérhez ez is elég.
A legolcsobb a steambake, ami a fent említett önts vizet a sűtő aljába megoldás, ez egyenértékű a sűtő aljába tett lábasal, viszont pofátlanság érte pénzt elkérni, azokhoz képest amikbe nincs ez beépítve. -
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4024 üzenetére
Hát mióta elektromos sütöm van és több mint egy éve sütök kenyeret nem igazán találkoztam ahol legkeveres volt írva a sütéshez. A recept könyvben sem ír légkeverest. A nagy Sütőben sem használom. Hogy oldom meg a gőzképződést?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Sumptuous #4028 üzenetére
Igen, csak alsó sűtésnél jónak tűnik a fűtés alul, meg is égette a kenyeret ma, csak alsóval sütöttem, felül meg hiányzott a felső "láng" ennek következtében be is esett a teteje.
Már vagy 20 de lehet több éves, Bosh beépíthető.
A kapcsoló árakat elnézve, ezek sokkal olcsobbak mint egy új sütő, az min 200 000 egy normálisabb.#4032 horny
Amiket olvastam a Tefáról, nagyon gyenge a teflon bevonata az edénykének, amibe összegyüllik a zsír. -
AIex
tag
válasz
NorDezs #4032 üzenetére
Nekem volt ilyen Tefal-om, és visszaküldtem,
A rács jópofa, de a sütőedény aljába kell berakni, nem rögziti semmi, az elválasztót 2 pici gumitappancs rögziti, finoman be kell eröltetni a helyére,
Elméletben jó, gyakorlatban, egy elég szerencsétlen konstrukció, utána jött egy HD9270-es Philips, ami szerintem sokkal jobban kiforrott darab, a kivehető kosarával.
-
peternac
tag
#akció
Cosori-t vagy Philips-et nézegettem, de most ennyiért én lecsaptam rá:
https://www.alza.hu/tefal-ey801815-easy-fry-d7624146.htm
GVHKEDVEZMENY kuponnal még lejön 3ezer
Emag-nál 60ezer, mindenhol máshol 69-ért megy -
Doller
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Kettő készüléken gondolkodom, bár teljesen más árkategória. Az érdekelne, hogy a kettő között a néven kívül van e valós tudásbeli különbség.
Az egyik a Xiaomi Air Fryer Smart Pro, a másik a Philips HD9280.
Köszönöm előre is! -
Sumptuous
senior tag
válasz
Van olyan állapot, amire kapcsolva jól megy az alsó sütés? Ha igen, és működik rendesen az alsó cekász, akkor elképzelhető, hogy a porgramválasztó kapcsoló nem jó már. Ez cserélhető alkatrész, ólcsóbb, mint egy új sütő, bár nem sokkal.. [link]
Nem tudom, mennyi idős. Ha amúgy is cserélnéd, akkor mindegy. -
Beni2360
félisten
válasz
Persze, minden ajtó a lejtés felé hajlik.
Muszlim van, hogy az asztal síkban van, nem úgy mint a tűzhelyem.
Ők de mire teszem rá, hogy alulról is kapja a hőt. Van mini grill rács amit adtak hozzá egyebek közt. De akkor már közelebb kerül a grill rácshoz vagy ilyenkor az nem játszik?
Megmérni meg már nem todom , de feljött bőven a felső perem fölé. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Beni2360 #4020 üzenetére
A hőlégbefuvással készíteném a kenyeret.
A zsemlét, stanglit ki kell próbálni,
bár szerintem ott is a hőlégbefujás lesz a nyerő, akinek a nagy sütője tudja ezt, mindenre ezt használja.
Igen, láttam, hogy van nagyobb készlék is, 20-33 literesben gondolkozom.
Az ajtó megtrartja magát nyitott állapotban, hogy ne égesse meg a kezet kipakolásnál?#4021 Ajándékok
Annak a rizskenyérnek, amit legyakrabban sütnék (ez a legolcsobb gluténmentes liszt), nem igen lehetne kerek formája, mert hülyén nézne ki, nyersen folyékony a tészta, nyers gofri tésztát képzelj el.
A sűrűbb tésztával történő elinduláűs még fejlesztés alatt van, eddig egyszer sikerütt, akkor sem s sütőben, hanem a rizsfözőben 180 fokig sűt is, a forma persze gáz lett.
Közben a sütőnk elkezdte magát megadni, alsó - felsőnél nem fűt alul rendesen.
Nem olyan régen megégett a kenyér, tegnap meg még sülhetett volna, és a kettő mközött nem nyúltam a hőfokszabályzóhoz, tekerős analóg, idő, tészta ugyanaz volt.
A légkeverésnél meg járatja a grillt is, ami hiba, hisz akkor minek van rajta külön légkeverés grillel opció, aminek következtében éget felül, alul ekkor sem fűt eléggé érzésem szerint. -
Beni2360
félisten
válasz
Ajándékok #4021 üzenetére
Én ilyet rendeltem 2db kenyérnek, múlt héten sütöttem benne fél kg kenyereket, a kelésnél és sutés él kicsit dundi lett az oldala.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4019 üzenetére
A kenyér kerek is lehet. És ha nagyobb kenyeret akarsz, vannak nagyobb mikrók is.
Én is kenyér sütésen gondolkozom, de normál elektromos sütőben több kicsi (~50dkg) kenyér, amik mennek a fagyasztóba. Mostanában akarok szilikon formát rendelni. -
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4019 üzenetére
Meg persze a tányér 28cm és van forgás stop benne vagyis 30cm széltibe de átlosan is mehet valamivel hosszabb.
Töltsd le az oldalról a magyar használatit és ott mindent ír. Melyik funkcióval sűtnéd a kenyeret? A szilikon forma max 230 C fokot bír.
Lehet kapni forgó tányér nélküli változatot a nagy az 5000 Ft volt több.
Crips tálon lehetne zsemlét vagy hami bucit sütni? Ma rakott krumplit csináltunk benne fincsi lett 30 P alatt. -
Chronos85
tag
válasz
Beni2360 #4007 üzenetére
Hali,
Igen az egy szuper "kis" mikró 3 éve ezt használom van mellette légkeveréses tűzhely és 1,5 éve ajándékba kaptam egy Philips 2KW-os Airflyert is.
Azért az ugyanazzal vitatkoznék, igaz Flyerhez nincsenek kiegészítőim. Láttam itt és máshol is, hogy miket el lehet bennük készíteni.
Nálam többnyire a mennyiség szokott dönteni, 1-2 főre szűkösen 3ra elég a mikró vagy a flyer de 4re már kell a sütő, nagy étkű a család. Általában a zöldséget a flyerben, a húsokat mikróban (ugye ehhez adtak gyárilag sok mindent), azért is mert utóbbit könnyebb takarítani. Valamint nálam a mikró nem fújta le a reszelt sajtot a kaja tetejéről nem kellett trükközni, hogy vmivel odatapasszam.
Egy kis pizzát a gyereknek szintén mikróban szoktam, de a családi az már a lerniben készül, ahogy az édességek nagy része is.
Röviden nálunk mindnek meg van a helye a konyhában, itt inkább a szükségletet kell sztem jól felmérni. -
peternac
tag
most 12:40-kor:
keresőben még felhozza 80ért, de a termék oldala:
A termék jelenleg nem elérhető
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_cosori-caf-p583s-aeur-dual-blaze-vil%C3%A1gos-sz%C3%BCrke-1404976.html
Amúgy amazon.de-ről a Cosori Dual Blaze most ~78ezer HUF (EUR 203,13) szállítással, mindennel együtt (van -20EUR kupon). Lehet, hogy én is ráugrok, egyedül a jótállás a kérdés, hogy azzal itthon mi van amazon-ról rendelt cuccok esetében. -
Elar
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4014 üzenetére
Media - szürke
-
Sajnos ez tényleg így van a márkakereskedéseknél, anno én még akciós ár - 40% áron vettem 3 éve talán, de benéztem Samsung oldalára most, mikor soundbar-t vennék, ugyanez van ott is! 3 különböző kuponnal lesz annyi, mint egy megbízhatóbb webshopban.
De legalább megnyugodtam, a nepperek nem fognak irkálni priviket!
-
válasz
Beni2360 #4007 üzenetére
De a szilikon fogyaszt, 0 kaloria.
De cserébe meg nem finom!
Tegnapelőtt vettem egy szupi légkeveréses mikrót. Ugyan azt tudja 25 l kapacitásban.
Ez is cukin néz ki, de nem tudja ugyanazt, mint egy AirFryer, max nálad, aki eltorlaszolja a légáramlás utját mindenféle szilikon vacakkal!
AirFryer lényege épp az lenne, hogy alulról is ugyanúgy kapja a hőléget, mint felülről. A Philips épp ezt oldotta meg jól a Rapid Air fenék-kialakítással. Nem rakom sose dugig az enyémet, de nem is rázogatom, alulról még picit talán jobban is sül minden...
Erről jut eszembe, van 20%-os Philips AirFryer kuponom, ha valakit érdekel! Nyilván AI app segítségével szűröm a BB topikot és az Aprót is látogató neppereket, szóval ők ne is írjanak privátot. Ez van.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Ma eldöntöttem hogy veszek egy gépet.
Cosori Dual Blaze 80e ft
vagy
Philips Smart 9870 134e4-en vagyunk.
Olyat szeretnék ami meggyozi a szkeptikus feleségem 🙂 -
jbcs
tag
Sziasztok!
Munkahelyre szeretettem volna valami olcsó kis sütőt, mirelit krumpli, hús sütésre.
Végül egy Girmi fg93 (21eFt.-ért) lett, nincs tapasztalatom a márkával, remélem tartós lesz. Amit eddig sütöttem benne, az kiváló, ízlik. Amire figyelni kell, hogy jól kell beállítani az időt, mivel nem nullázható, talán ez az egyetlen negatívuma.
Valakinek van ilyen, van már hosszabb távú tapasztalata vele? -
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Philips HD9270esbe mekkora kiegészítők passzolnak, próbálta már valaki?
7" vagy 8" esetleg más méret?
Feleslegesen nem szeretnék rendelni, hogy aztán meg vissza kelljen küldeni.
Köszi! -
válasz
Elektrosokk #4001 üzenetére
Bár már tettem bele egy nagy csülköt is.
No, az már passzol bele!
Főleg ha nem szilikonból van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max