Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
Handball94 #2494 üzenetére
Minimálisan nagyobb, de a kör alapterületű kosár miatt kicsit rosszabb pakolni.
Igazából mindegy vedd azt ami neked tetszik külsőre -
attiati
veterán
válasz
Beni2360 #2493 üzenetére
No, körbejártam a teflon / tapadásmentes témát. Akár vitaindító is lehet.
Röviden, aki nem akar mindent elolvasni.1. Legtöbb esetben teflont használnak tapadásmentes rétegnek (gondolom az airfryernél is).
2. Teflont elvileg már csak PFOA nélkül gyártanak (kivéve a megbízhatatlan forrásokat, pl Kína) - ez az összetevő volt a fő veszélyforrás.
Az a legbiztosabb, ha feltüntetik, hogy PFOA mentes (mint pl Tefal).3. Teflonban van egy másik veszélyes anyag (PTFE), amit továbbra is használnak.
Ez akkor válik veszélyessé, ha hevítés hatására (legújabb kutatások szerint 400 celsius felett) kioldódik.Normál konyhai sütéssel nem lehet elérni. Inkább nyílt lánggal, pl flambírozással. -
Handball94
aktív tag
Ha már Princess a téma, a kettő közül melyiket ajánlanátok?
PRINCESS 183014 vagy Princess 181016 Ha jól látom, akkor az utóbbi nagyobb (5,5L v. 5.2L) -
attiati
veterán
Princess modellek teflonosak?
-
sith7
félisten
válasz
shiraz1210 #2478 üzenetére
-
shiraz1210
csendes újonc
A saját késziíésnél több idő kell mint a gyáriaknál akár azonnal sütöd, akár fagyasztás után.
190 fok 22-28 perc is lehet, és a panírozás után meg kell várni hogy a prézli átázzon ezt lehet siettetni sprayvel vagy Orly, sörtészta kabáttal.
Persze az is befolyásolja a a sütési időt hogy milyen vastagra akarod, tudod, sikerül vágni a húst. -
sith7
félisten
válasz
shiraz1210 #2469 üzenetére
köszi a választ
milyen hőfokon, mennyi ideig sütöd ?
-
Beni2360
félisten
Én egy pár hete raszoktam a sütő zacskóra, isteni dolog kis helyen párol nem koszol és puha majd sült lesz benne még a fránya sertés comb is persze a megfelo elő pacolas és idő. A zacsi tetejére pár lyuk, hogy a pára azért tudjon távozni. Anno sokat reklámozták, az Aldiban van két méretben és kb 50 ft/db.
-
Czimby
addikt
válasz
Vérboci #2472 üzenetére
Köszönöm!
(Beni2360 szintén köszi!
)
Az tényleg gyors!!!Van itthon egy ilyen is, de mivel ez 35L jelentősen hoszabb idő mire felfűt, a 180 fokhoz kb 10perc kell!
Még egy ok miért érik meg ezek a kis gépek a pénzüket!
Én pl a Lidl-ben ha veszek péksütit otthon rá szoktam melegíteni 120-140 fokra és tényleg friss az érzés, eddig ez a mutatvány 10 perc volt, ezután meg lehet elég lesz 3 is.
A villanyóra pörgetésről nem is beszélve.Ja meg a nagyban húst csinálni nem túl jó, főleg utána a takarítás, de mirelit sütikhez pl tökéletes a masina.
-
-
shiraz1210
csendes újonc
Megtaláltam még mindíg árulják. 😀
https://www.arukereso.hu/olajsuto-c4109/proficook/pc-fr-1147-p453704790/][link]
Ennél üresen 2,5 perc, 2,5 literes, 1500W -
Czimby
addikt
A Princess gépeknek mennyi idő kell a 0-200hoz?
20-180 celsius fűtési idő is megteszi, szeretném összehasonlítani egy nagyobb elektromos sütővel. -
sith7
félisten
válasz
shiraz1210 #2467 üzenetére
Simán fagyosan beleteszed ?
Semmi olajjal megspriccelés, semmi és megsül ?forgatod közben ?
milyen hőfokon, mennyi ideig ? -
shiraz1210
csendes újonc
A mirelit rántott hús simán süthető kiolvasztás nélkül.
Amikor nekiállok panírozni mindig 3-4 szeres adagot csinálok ( még gombából is ) és panírozva kerül a fagyasztóba. -
szotyika77
aktív tag
válasz
Ryan_Sanchez #2461 üzenetére
Amit legutóbb küldtek 20% kupon nov15 én lejárt, most BF ajánlatok vannak 11.28-ig [link] .
De sztem ha alzán/emagon szétnézel, akciósabban kapod mint a Philipstől.
Én 1 hete vettem egy Philips HD 9270/70 gépet az alzáról 52k-ért, ez a Philipsnél 56k volt, most meg 63k. -
bul07
nagyúr
válasz
Cartman023 #2463 üzenetére
Teljesen máshogy melegít a mikró
Ennél az a baj hogy a külseje már elkezd nagyon melegedni sűlni a belső része meg még fagyottKiolvasztásra szerintem nem jó a Aiffryer gép
-
Golyo69
senior tag
-
Cartman023
aktív tag
Üdv,
Fagyasztott hús kiolvasztása mennyire eredményes airfryerrel?
Gondolok, arra hogy berakok pl fél kiló csirkemellet, akkor azt fel tudja-e rendesen olvasztani?
Eddig mikróban / meleg vízben olvasztottam csirkemellet ha hamar kellett, de ilyenkor a fele megfő, amit utálok. -
attiati
veterán
Hm, az is jó ötlet tényleg !
Princess 183014-nél is írják a tapadásmentes bevonatot. Az ugye nem feltétlen = teflon?
-
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok, philipshez tud-e valaki 20%-os kupont esetleg?
-
-
Czimby
addikt
válasz
Soulfly842 #2455 üzenetére
A kör alakú tefal van itt is és nem elégedett vele a tulaj, a négyzet alakú edényes praktikusabb.
-
Beni2360
félisten
Ez a RINCESS 1I3014-s most jó áron van.
Méret alak BB szvsz. -
Soulfly842
addikt
Ez a Tefal se rossz deal
Tárgytalan, ez is elfogyott
[link]4,2l, 29990FtÁrukereső:
Ez maradt csak, ~45 helyett, 34990Emag:
[link]
Grill funkcióval. -
bul07
nagyúr
Emag
Philips HD9270/70 49.900Ft
Mire beszerkesztettem a linket elfogyottKotányi Sütőolaj spray (pálmaolaj mentes,) 500ml
[link]
1.559 Ft -
attiati
veterán
miket ajánlanátok?
- 2 főre: egyszerre hasáb + rántott hús
- 4 főre: 2 turnusban külön a hasáb, külön a rántott hús -
Smiro
senior tag
Szerintem ennyire nem egyszerű. A belbecs is számít a ventilátoron és fűtőszálon kívül. Értem ezalatt a levegő áramláshoz szükséges belső részt. Na ott van a különbség Philips vs Bármi közt. Szerintem. Viszont akkora különbség valószínűleg nincs, mint sok esetben az árkülönbség, de Philips biztos csalódást nem okoz. Legfeljebb abban, hogy épp úgy koszolódik, mint az olcsó, amit pár év múlva nyilván könnyebb szívvel kukázik az ember. Ha csak nem találja ki majd az ali irányba húzó express az utángyártott belső részt. Újra ismétlem: SZERINTEM.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Antonious #2442 üzenetére
Úgy, hogy ha egyszer sütnél egy ilyenben [link] , meg utána egy ilyenben [link] , vagy valami hasonló “ fűtőszàl+ ventilátor! Ennyi “ cuccban, tudnád értékelni hogy gyorsabban , olcsóbban és ami a lényeg, igazi minőségben süt.
Addig sajna maradsz a “ jó lesz az úgy” szinten.
Ezek tények, nem akarok vitatkozni, , de nyilván a 2250 Watt-ot nem fogja utolérni az 1350-2000 Watt teljesítmény, ami a kajcsin érezhető minőséget jelent.
Már ha szàmit az idő, minőség, és a kinézet.
-
válasz
Antonious #2442 üzenetére
Hogyan jön ide egy SSD?
Hasonlat lett volna épp az általad is leírtak miatt. Fűtőszál + ventilátor! Ennyi! Hát persze...
De nem érdekes, inkább maradok továbbra is readonly, mint eddig, ugyanis szerintem nem ennyire egyszerű minden. Ilyen elképzelésekkel meg nincs értelme vitatkozni, mint a tietek.
-
kitka6
csendes tag
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
ubyegon2 #2439 üzenetére
Nem azt mondom, hogy "ugyanolyan jó". Azt mondom, hogy lehet jobb is, de lehet rosszabb is.
A hsz-eket olvasva nekem az jött le, hogy az edény formája, az edényen a rések, az edény bevonata, az edény szétszedhetősége a mosogatáshoz.... amik igazán számítanak. Ez csak tervezés (másolás) kérdése. Az előállítás árát nem sokban befolyásolja.
Nem olvastam még itt olyan panaszt, hogy az enyémben rossz a fűtőszál típusa vagy a ventilátor nem fúj elég erősen. -
válasz
Ajándékok #2438 üzenetére
Aham, értem. Szóval akkor egy 15-20eft körüli eszköz (2400W 8liter) is ugyanolyan jó, mint egy 5-8x annyiba kerülő, ha jól értem az elméleted!
Szeretettel meghívnálak az Milyen SSD-t vegyek? topikba is szakérteni, mert ott aztán nagyom megy a tobzódás, hogy akkor milyen SSD-t is vegyek!? Végülis egy SSD is csak pár NAND, egy vezérlő meg egy ház osztjónapot! Sok marha meg veszi a jó drága Samsungokat.
Én 2,5 éve vettem egy jó akcióban Philips XL Airfryert azóta is pont ugyanúgy süt mindent, mint az elején, nem akarom véleményezni az olcsókat, mert nem ismerem őket. SSD-ből Samsung 860 EVO-m van meg most egy M883, ha hamarabb olvaslak, nyilván vettem volna 4-5 db Kingston A400-at és még talán ma is lenne belőlük egy-két működő példány....
Mint imént is említettem, mindenki másképpen szereti az izgalmat!
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
ubyegon2 #2436 üzenetére
Nem tudom, hogy szemetet árulnak-e, azt sem tudom, hogy nem átverés-e, de az alacsonyabb ár miatt nem biztos, hogy rossz minőségű termékek.
Egy ilyen sütő lényege, megegyezik egy hősugárzóval. Azokból egy 2000W-os, 6000ft alatt is megkapható. Egy 4L tapadásmentes fém edény 4000ft alatt megvehető. És ezeket is haszonnal értékesítik. -
bul07
nagyúr
Érdekes
Akik szeretik egyszerre a sütni a dolgokat, vagy sok sok emberre kell ilyen lehet a tökéletes[link]
(67e Ft) -
válasz
Ajándékok #2429 üzenetére
Rólunk
Ez itt a Bingoo, Magyarország legújabb kuponos oldala. Célunk Vásárlóink gyors, pontos kiszolgálása, a vásárlói elégedettség maximalizálása. Mindezt nem akárhogy, hanem a lehető legjobb áron.
Mások a legolcsóbbnak hirdetik magukat, de közel sem biztos, hogy ez így van. Nézz szét kínálatunkban és válaszd a legjobb árat, a Bingoo-t.
Naponta újabb és újabb akciós ajánlatokkal várunk.
Kövess minket Facebook-on is, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél a legfrissebb akcióinkról.Ezt írja a szlovák kuponos oldal, de a fő gond ott kezdődik, amikor megnézed azt a pár airfryert és mindnél 2400W-ot ír! Aham, ennyi pénzért 2400W...még a 10x ennyibe kerülő legerősebb Philips sincs 2400W-os....
Én finoman, de gyorsan feledném az ilyen tipusú oldalakon fellelhető noname, filléres, de nagyteljesítményű super eszközöket! Igazából az ilyen oldalakat alapból célszerű kerülni, de persze mindenki másképpen szereti az izgalmat!
-
Gömbike
senior tag
Nagyon jól csinálja! A mozgás éveket jelent!
De visszatérve a topikhoz, az, hogy tekerős vagy digitális, csak belső igény kérdése. A liftbe is ha beszáll az idős, nem tekerőgomb fogadja.
Viszont én úgy vagyok ezekkel a sütőkkel, hogy nincs pènzem kísérletezgetni, kuponnal akcióban beruháztunk egy komolyba, s nem is csalódtunk még semmilyen elkészült ételben.A kis méret 1, max 2 főre elég, a normális, hétköznapi élethez legalább 5 liter, de inkább felette.
S a sütő választásnál szintén érezhető: “ olcsó húsnak híg a leve”
Mert mi értelme olcsót venni, ha utána kicsi, anyázza a tulaj, hogy nem süt szépen , gyengén süt, stb. A komolyak nem véletlenül drágábbak.
-
Gömbike
senior tag
Igen, ez teljesen mentális döntés. Anyukám 80 évesen frissíti a lépcsőház idősebb lakóinak a gépeit, telefonjait, mikor először kért laptopot, nem akartunk neki.
A pandémia alatt kapott egy normális LG-t, végignézte a világ múzeumait, a régi magyar filmeket, stb.
Nem a kor számít, hanem az akarat. -
San398
őstag
válasz
Ajándékok #2429 üzenetére
Hívd fel a Kapcsolatnál megadott telefonszámot vagy írj nekik emailt, ha felveszik válaszolnak akkor az már jó jel.
Gmail az ügyfélszolgálat email címe, magyar telefonszám de "Bratislava" Ha probléma van akkor saját önköltségeden kell visszaküldeni a cuccot!
Én véleményem: nem vennék ezektől semmit, pár vélemény van róluk és nem túl jó (visszaküldték a terméket, se pénz se termék. nem azt kapták amit rendeltek és az is rossz volt, levélre, telefonra nem válaszolnak
Sajnos én is megjártam már hasonló webáruházzal. Inkább vennék ebből [link] már kettő van a családban és nem bántuk meg -
Ajándékok
aktív tag
Találtam egy csomó olcsó sütőt. Nem ismerem a céget, az is lehet, hogy átverés.
-
Voice24
őstag
Sült krumplihoz tipp:
Mi a nagyobb kockákra vagy vastagabb cikkekre vágott formát preferáljuk, amióta airfryer-ben sütjük, lehet pucolt vagy akár héjas állapotban is. Kb. 5 percig előfőzzük, majd kis olaj, tetszés szerint só és fűszer, mindez jól összerázva, majd mehet az airfryerbe. Általában a 22 perc 190 fokon elég szokott lenni, félidőben egyszer összerázva. -
kitka6
csendes tag
válasz
Beni2360 #2425 üzenetére
mamám 75, de ő sajnos annyira nem kedveli/követi ezt a digitális világot. megrekedt a nyomógombos telefonnál, viszont kapott korábban tőlem egy band5-öt, azt például simán elnyomkodja, úgyhogy szerintem inkább csak eldöntötte, hogy neki ez nem kell
húúú te akkor nagyon jó áron vetted! -
srs24
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot és úgy látom, hogy itt a legtöbbet a Princesst és Philipset ajánljátok.
A következő mennyire éri meg most így BF-ben? [link]
Köszi előre is -
Beni2360
félisten
-
-
kitka6
csendes tag
válasz
Beni2360 #2419 üzenetére
ismerem, használom, köszi
tényleg jók a receptek, bár a magyar fordítás itt-ott botrányos, és olyan recepttel is találkoztam, ahol egészen alulbecsülték a sütési időt, de alapvetően szeretem én is. csak hát édesburgonya pártiak vagyunk inkább (és idén sikerült is otthon megtermelnünk belőle 22 kg-t)
egyébként a hasábot te is egy princessben sütötted? nagyon jól néz ki -
Beni2360
félisten
Van a Philipsnek egy app-ja a ről letőlthető NitriU regelni kell és rengeteg recept talahato magyarul benne. Ott is van több fajta saját krumpli recept. Én csak abból sütők, alig vártam, hogy elfogy jön a mirelitt. És igazából a C fajta krumpli jó sufni. Ma hoztuk fel az utolsó adagot és sütöttem meg. Jobb az állaga mint a hagyományos A & B krumplinál. Meg szerda estig akciosan van a Pennyben 5 kg zsák 239 ft/kg igaz Cseh import. Mellette a magyar már drágább.
-
bul07
nagyúr
Hasáb fajtája is válogatja, mert nem egyforma
Pl legutóbb amit vettem a Lidl-be 2.5Kg tuti másfajta burgonya van benne, mert ugyan annyi idő alatt nem barnult meg ahogy szokott de már megsült, kicsit tovább hagyva már kezdet ropogós lenni de még mindig nem barnult
Ma este Tesco fajta lesz tesztelve, kíváncsi leszek hogy válik be mert van belőle 17Kg
A múlt héten táraztam be pont hogy végigsöpört volna minden üzleten a áremelkedés (2.5Kg 1299Ft-ról ilyen 2300Ft magasságába, itt írtam róla ) -
Vérboci
addikt
sima (nem új, nem édes és nem fagyasztott) cikkekre vágott krumpliról tudok beszámolni, azt összesen 30-35 percig sütöm. Előbb alacsony, aztán magasabb hőfokon.
rántott csirkemell szelet, vagy rög 200 fok 15 perc körül.
más bundás húst nem próbáltam. a házi paníros dolgoknak nem az airfryer az igazi terep szerintem. -
updog
őstag
válasz
contaxg #2384 üzenetére
Két kilós zacskós fagyasztott krumpli 75%-át elnyelte és még bőven maradt benne hely, nekem ez pont elég, szóval nem mértem. De mintha valamelyik hsz-ben linkelték volna már
#2385Beni2360 + #2386bul07 félidő után, pont azért mert láttam hogy még nem az igazi, még háromszor vettem ki összerázni, és még utána 5 percet 200°C-n ráhúztam, de valahogy nem akart változni a szín/állag, cserébe kicsit elkezdett száradni, úgyhogy még a technikán kell dolgozni
De így se volt alapvetően rossz, tuti hogy marad a cucc, bár hely az nem nagyon van neki a panelkonyhában
-
kitka6
csendes tag
sziasztok!
nagymamámnak szeretnék venni egy airfryert. nekünk egy philips xxl van, és nagyon szeretem, de neki egy olcsóbb verziót keresnék. anyósnak egy tefal easy fry-ja van, és botrányosan lassan sül meg benne minden
nézegettem a princesseket, de kicsit elbizonytalanodtam, hogy talán ezekben se lesz kész olyan gyorsan a kaja.. akinek van princess gépe meg tudná mondani, hogy egy édesburgonya vagy rántott husi nagyjából mennyi idő alatt lesz kész benne?
köszi! -
rjg
őstag
válasz
Beni2360 #2407 üzenetére
Most csak az alza képét találtam meg.
-
Beni2360
félisten
Szerintem meg ott a törés azért jöhetett létre mert nem vette ki a kosarat razasnal hanem az aljával együtt rázta. Mivel lötyög a kosár, így össze verődve a két edény rángatta a fülét. Kilazult a rögzítő csavar és nem figyelhetett rá és a többi már jött magától. Én egy szilikon fakanállal vagy teflon kiszedővel forgatom att és nem nagyon rázom.
-
Smiro
senior tag
Oldalashoz: én kicsit meg szoktam rottyantani forró vízben, fokhagyma, bors, esetleg babérlevél. Amíg csont ki nem csusszan. Utána pác. Aztán megy faszénre/légkeverésesbe időjárás és kedv függően. Csalódás nincs. Időt hagy ne írjak, nyár lévén eddig kint szórakoztam, valamikor év elején sütöttem így fryerben. Tegnap még fürdőgatyás bográcsgulyás főtt, ezután lesz behúzódás, de most is még nyárias meleg a Viharsarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest