Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van egy új rendszerem, lassan kettő hete.
Most délután bekapcsoltam a gépet, először a rendszer SSD-t dobta el valamiért és míg újra nem csatlakoztattam nem volt hajlandó felismerni. Most a tároló 2TB-os HD204UI-ra mondja, a sentinel hogy:"Meghibásodás várható - Attribútum: 3 Spin Up Time, Működési fordulatszám eléréséhez szükséges felpörgési idő. Motor ill. csapágy problémára utalhat.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 3919 alkalommal.
Azonnali merevlemez csere szükséges.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
Az aláhúzott rész kb mióta megvan a winyó ki van írva 2011.02-hó.
Lehet ilyen "hirtelen halála a winyónak?" Eddig 100%-os volt, még csak hibát se jelzett. Mondjuk azt észrevettem, hogy mióta összeraktam az új gépet azóta néha finoman kattant a winyó mint mikor felébresztem, de semmi művelet nem volt rajta. Lehet itt is hiba mint a Sandy Bridge-nél volt a Sata vezérlővel? Az adatokat lementettem ami fontos volt. Próbáljam tesztelni, vagy köszönjek el tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest