- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon (T-nél vásárolt, de gyári független) frissítettem a telefont 5.02-re. Nagy volt a boldogságom, az első hívásig, amikor az ismerős a vonal túloldalán közölte, hogy rosszul hall. "Visszhangozva szakadozik a hangom". Aztán miután másik két hívott fél is hasonlóan nyilatkozott, akkor tudtam, hogy valami szoftveres gebasz van, mert reggel még a 4 . .... szériával problémamentes volt.
Itthon kipróbáltam a párommal, a céges telefonomról felhívtam őt és valóban szakadozik a hangátvitel és közben mintha enyhén visszahangozna is.
Nem szeretném ezzel szervizbe vinni, mert nagyjából 1,5 hónapja volt rezgőmotor meghibásodás miatt.
Itthon tudom ezt valahogy orvosolni? Egyébként baromi irritáló, hogy egy szoftver update szétcseszi.....
Várom a tippeket!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Black & Decker töltőt keresek
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest