- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
crissprivat
senior tag
Akkor nem lesz frissítés,köszönöm.
-
crissprivat
senior tag
Érdemes amúgy 5.1.1-re frissíteni a 4.4.4-es rendszert,vagy inkább ne? Már gondolom soknak van erröl tapasztalata.
Köszi az infót. -
crissprivat
senior tag
Sziasztok. 4.4.4 fut még a telón. Az lenne a kérdésem,hogy megoldható valahogy egy bizonyos bejövö szám letiltása a telefon menüjéböl? Nézegetem,de nem találok semmit
Vagy ezt valami kis appal lehetne megoldani? Köszi a segítséget. -
crissprivat
senior tag
válasz
kelly416 #30067 üzenetére
Szia.
Igen,napi szinten kidobja 1x. Vagy este,vagy reggel.
Nemrégg annyit engedett nagy sokára magával csinálni,hogy sokadszorra rányomva a beállítások/telefon/szoftverfrissítés/xperia-rendszerfrissítésre kidobott egy ablakot azzal a lehetöséggel,hogy ne jelenjen meg többet ez a figyelmeztetés. Nem tudom hogyan sikerült,de kipipáltam a dolgot. Majd este,vagy reggel kiderül segített e a dolog
Remélem nem fog többet zaklatni -
crissprivat
senior tag
Hali. Pár napja napi szinten 1x kidobja ezt az üzenetet a teló:
Update centernél a pipa kivéve az értesítések megjelenítése mellett.
Update service sem aktív. Szóval tudnátok segíteni,hogyan lehetne ezt a figyelmeztetöt kilöni? Maradok én 4.4.4-en,nem akarok frissíteni.
Köszi a segítséget. -
crissprivat
senior tag
Hali.
Már lassan 2 hete az android rendszer meghülyült a telón. 444KK. Semmit nem telepítettem elötte,vagy ilyenek. Fogyaszt és csak fogyaszt. Már csináltam teljes visszaállítást is,pedig a hátom közepe sem kívánta. Nem segített,ugyan úgy 60% az android rendszer fogyasztása és nem hadja aludni a telefont. Már minden google és egyéb nem használt alkalmazást is letiltottam. Már gondolkodom az 5.1.1 rendszeren,de nem szívesen váltanék. Mit lenne érdemes még kipróbálnom? Lassan 1 éves lesz,de ilyen gondjaim nem voltak. 4-5 napot simán elment (persze nam vagyok hardcore user),most max 2. -
crissprivat
senior tag
Hali. 444KK és 58%on van pár napja az Android rendszer energiahasználata. Nem engedi aludni és csak fogyaszt az akkuból. Tök gyári minden. Mitől lehet,megoldás?
-
crissprivat
senior tag
válasz
Askformore #26935 üzenetére
Olvashatott a fórumon
-
crissprivat
senior tag
-
crissprivat
senior tag
Írjátok majd le a tapasztalatokat az új Lollival. Kíváncsi vagyok,jobb lett e,mint az elözö.
Egyelöre még nem frissítek. -
crissprivat
senior tag
Majd az újabbik kiadást kipróbálom. Ezt egyelöre kihagyom. Minden megvan KK-n ami nekem fontos.
-
crissprivat
senior tag
Elégy gyakran olvasni itt,hogy nem úgy müködnek vele a telók,ahogy elvárható lenne. Többen állítják,hogy a KK,egy sokkal optimalizált rendszer a z1c-re. Saját tapasztalatom nincs az igaz,mert én maradtam egyelöre KK-n. Megvárom a Lolli újabbik verzióját,hátha arról nem fogok annyi rosszat hallani.
De meglehet,hogy a legtöbb esetben a teló factory reset kihagyása végett bolondozik az userrel és csak annyi hiányozna neki. -
crissprivat
senior tag
Most néztem meg a gyártás dátumát a telón. 2014 decemberi.
Kb 1 hónapja vettem. Több,mint fél évet várt rám. -
crissprivat
senior tag
Hali.
Azt hol,hogyan tudom megnézni,mikori gyártású a z1c? -
crissprivat
senior tag
válasz
joceszko01 #22452 üzenetére
Már olvastam valahol,hogy ez többeknél elöjött. Fogja magát a kijelzö és reped egyet. A garinak utána kéne járnod a márkaszervizben.
-
crissprivat
senior tag
Helo.
Hogyan tudom kikapcsolni a kihangosítót telefonáláskor? Ma kezdte,hogy ha hívok,vagy ha hívnak,automatikusan kihangosítva beszélnek az emberek. Pedig tegnap ezt nem tapasztaltam és nem nagyon állítgattam semmit rajta.
Köszi. -
crissprivat
senior tag
Hát amennyi nem jót olvasok erröl a LP-röl,inkább megvárom a következö kiadását az 5.1-et,hátha javítnak rajta. Egyelöre elleszek KK-el. Szépen müködik ez is. És mint tudjuk,ami jól müködik,azt nem buzgeráljuk
-
crissprivat
senior tag
Két hét cseregaranciát adott az üzlet ahol vettem. Ha jól tudom,ez az egyedüli amelyik ennyit válal. Ez szlovákiában a NAY üzletlánc. Mondjuk le a kalappal elöttük. Ennyi idöt valójában csak a netes üzleteknek kötöelezö adniuk.
Egy hét szenvedés után cseréltettem. Bíztam benne,hogy ennyire rossz fotókat,csak rossz gép csinálhat. És nem én. A cserekészülék fotóinál meg leesett az állam. Nem hittem el,hogy egy ilyen kis mütyür optika mire képes. Van tükrös gépem is,de kisebb kirándulásokra most már nem hiszem,hogy vinni fogom -
crissprivat
senior tag
Hali.
Hogyan tudom KK alatt eltàvolítani az infosàvból,hogy van új rendszerfrissítés? -
crissprivat
senior tag
válasz
Quasi_modo #22032 üzenetére
Manuális beállítást használtam. Semmi körítés nem volt. Közeli fotók egész szépek,de amint kicsit távolabbra fényképeznék,mosott lesz ennyire a kép. Igen,mintha egyáltalán nem fókuszálna rá a végtelenre. Már volt több telóm,de ilyet egyik sem produkált. Ha videózom,akkor nincs probléma,elég szépen müködik. Hozza az elvárásom a géptöl. Csak a távolabbi fotók,ami kikészíti az idegem. Próbáltam a több fókuszos módot is,dettó ilyen. Mi lehet a gond?
-
crissprivat
senior tag
válasz
Quasi_modo #22032 üzenetére
Később leírom. Most nem vagyok gépközelben.
-
crissprivat
senior tag
Emberek. Mit csináljak,hogy ne legyenek ilyenek a képek. Már mindent kipróbáltam. Nem vagyok hülye a fotózáshoz,már jó pár éve csinálom. De ezt nem hiszem el,hogy ilyennek kell lennie.
-
crissprivat
senior tag
válasz
PRDZsolesz #21899 üzenetére
Akkor hagyom a fenébe. Ha a vízállóságot és a funkcionalitást nem érinti,akkor nem érdekel.
Köszi a válaszod. -
crissprivat
senior tag
Az mennyire gáz,ha megnyomkodom a hátulját (hátulnézetből a sim foglalat körül) ,akkor kattogó hangot ad ki a hátulja. Mintha hozzátapadna valamihez belülről a hátlap,de azután elenged. Ez remélem nem hiba.
-
crissprivat
senior tag
Hali. Pár napja vettem egy ilyen telót.
Ma volt idöm és löttem vele pár fotót. 8mpx-esek és manual módban. Hát nagyon gyatra. Csak a fotó közepe élles,a többi mosott sz.r! Itt van pár:
z1c fotók
Szerintem valami nincs rendbe vele. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Autós topik
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Opel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest