Új hozzászólás Aktív témák

• youngboy

senior tag

Sziasztok!

Most megcsinálom az utólsó próbát, amit a Sony írt, mikor megkérdeztem, hogy hívás közben miért érzékel a kijelző, mikor egyébként ki van kapcsolva. Ez a PC Companion keresztüli javítás. Ha ez sem jön be, akkor megy nekik a válasz, hogy továbbra sem jó, de köszönöm, hogy állíthattam vissza mindent.

Ha így alakul, akkor nem lesz más választások, mint Flashtool-val felrakott firmware-eket próbálni. (ugyanez a Liili, más régiós Lolli és a KK)

Mivel nem nagyon szoktam a telefonokat buherálni flashtool-t pedig még soha nem használtam, ezért utána olvastam, de még mindig vannak kérdéseim. Előre is köszönöm, akik ezeket megválaszolják.

Tudom, hogy az újabb Flashtool már megcsinálja autómatikusan az ftf fájlt, de a KK-t még nem azzal szedtem le.

1. Mikor ftf-t készítek, akkor törölni kell az fwinfo.xml-t? Valahol írták, hogy igen, de XperiFirm XDA alapján bizonyos Flashtool verziónál már nem.

2. A .ta fájlokat bele kell rakni? Valaohol azt láttam, hohy nem, de a Flashtool belerakja, mikor autómatikusan elkészíti az ftf-t, mikor letöltöt egy firmware-t.

3. Ha beleraktam a .ta fájlokat, akkor ki lehet hagyni az "exlude" menüben flashelésnél? Ki kell hagyni?

4. Van bővebb infó a flashelés ablakban található beállítási opciókról?

5. 0.9.18.5 vajon miért hiányzik a changelog-ból. Én még annó letöltöttem.

6. Új verzió telepítésénél le kell ven

Új hozzászólás Aktív témák