-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Most megcsinálom az utólsó próbát, amit a Sony írt, mikor megkérdeztem, hogy hívás közben miért érzékel a kijelző, mikor egyébként ki van kapcsolva. Ez a PC Companion keresztüli javítás. Ha ez sem jön be, akkor megy nekik a válasz, hogy továbbra sem jó, de köszönöm, hogy állíthattam vissza mindent.
Ha így alakul, akkor nem lesz más választások, mint Flashtool-val felrakott firmware-eket próbálni. (ugyanez a Liili, más régiós Lolli és a KK)
Mivel nem nagyon szoktam a telefonokat buherálni flashtool-t pedig még soha nem használtam, ezért utána olvastam, de még mindig vannak kérdéseim. Előre is köszönöm, akik ezeket megválaszolják.
Tudom, hogy az újabb Flashtool már megcsinálja autómatikusan az ftf fájlt, de a KK-t még nem azzal szedtem le.
1. Mikor ftf-t készítek, akkor törölni kell az fwinfo.xml-t? Valahol írták, hogy igen, de XperiFirm XDA alapján bizonyos Flashtool verziónál már nem.
2. A .ta fájlokat bele kell rakni? Valaohol azt láttam, hohy nem, de a Flashtool belerakja, mikor autómatikusan elkészíti az ftf-t, mikor letöltöt egy firmware-t.
3. Ha beleraktam a .ta fájlokat, akkor ki lehet hagyni az "exlude" menüben flashelésnél? Ki kell hagyni?
4. Van bővebb infó a flashelés ablakban található beállítási opciókról?
5. 0.9.18.5 vajon miért hiányzik a changelog-ból. Én még annó letöltöttem.
6. Új verzió telepítésénél le kell ven
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZIDOO médialejátszók
- EAFC 25
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest