- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
Üdvözlet.
Pénteken keresgéltem a telefonban, hogy hol lehet számokat vagy csoportokat ideiglenesen letiltani. De nem találtam (időközben már olvastam, hogy vírusirtókban van olyan lehetőség). Szombat délután viszont valahol beállítottam valamit, aminek köszönhetően most az állapotsorban a térerősség mellet megjelent egy csillag (gondolom a kapcsolatokból a kedvencek menüvel kapcsolatos). Lehet hogy sikerült valamilyen híváskorlátozást beállítanom? Hogyan tudnám azt eltüntetni (már a lakótársam is próbálta, aki sokkal jobban ért az okos telefonokhoz mint én)? Most van először okos telefonom (egy hetes). Ennek következtében, még csak most tanulgatom a beállításokat. Már a használati útmutatót is megnéztem (interneten), de abban sem találtam megoldást A legújabb Android fut rajta (azt már sikerült frissítenem, mint ahogy sok más alkalmazást is beállítani). Előre is köszönöm a segítséget. -
Lajos65
tag
válasz
Quasi_modo #23194 üzenetére
Rosszabb. Leult a gyerek es a zsebeben volt.
-
Lajos65
tag
Sziasztok! Elgorbult a kozepso, fem keret(lcd is). Honnan erdemes rendelni ezeket?
-
air
nagyúr
válasz
Vikooo #23190 üzenetére
Nem konkrétan a z1c kijelzőjére gondoltam, hogy beég, hanem általában az AMOLED-re.
Ha ez a program folyamatosan bekapcsolva tartja a kijelzőt, akkor mennyi időt bír az akksi?(#23187) arti1121
"akkor ebből azt veszem ki hogy nem stabil az 5.0.2."Nem tudom ezt honnan vetted, én nem írtam ilyet sehol.
-
knuckle
aktív tag
nem elég, hogy az 5.0.2-vel az SBH50-es bt fülesem gyakorlatilag hol jó, hol nem, de még Flash Bleeding is kezd visszatérni, pedig emiat volt már benn gariban, akkor papírforma szerinte gyakorlatilag mindent kicseréltek benne... kivéve a lapot, és az akksit...
valaki járt már így?
lehet, hogy ugyanazt a hátlapot kaptam vissza, csak picit kiemelték a keretet a lencse körül?azt hiszem beviszem hozzájuk ismét, és a korábbi javításból kiindúlva, megpróbálom már most az elején lerendezni, hogy a készülékházat cseréljék ki feketére, azon tuti nem jön át újra...
-
glacious
addikt
-
Grobby
tag
Sziasztok,
van arra mód, hogy miután a zárolt képernyő is "kikapcsol", az óra látható maradjon? (pl Lumia telefonok)
THX
-
arti1121
senior tag
elnézést mindenkitöl de viisza olvasva nem nagyon találtam , az összefoglalo meg nem naprakész.
szóval egyik csalédtag szeretné hogy frissítsem neki a 4.4.4-et 5.0.1-re
annyit láttam hogy néhányan panaszkodnak az 5.0.2-re hogy viccesre sikerürt.
nekem z3c van és ott jora sikerült az 5.0.2 és az 5.1.1 is de ez szubijektiv.
tehát mit ajánlanátok amit recoveryből telepíthetek melyik 5.0.2-es prerootolt romot??
köszönöm a válaszaitokat -
Kroni1
veterán
válasz
mave86tg #23176 üzenetére
Olvastam, hogy sokaknak ugy életrekelt beázás után, hogy nyitott takarólemezekkel hajszárítóval fújták kellő távolságról a telefont, és az kiszedte a vizet belőle. Illetve valaki volt akinek ez nem jött be, de ő porszívócsőre tett szűkítővel, (pl. gyerek orrszívó is ilyen) ki tudta szivni a csatik felől a vizet és rendbejött neki! Csak saját felelősségre, vigyázz a hajszárítóval nagyon, hisz kárt is tudsz tenni benne ha túl felforrósodik!
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek meg lehet oldani, - remélem igen - hogy a telefonomat egy hifi pendrive-nak vagy mp3 lejátszónak tekintse? Ha igen, akkor mivel, hogyan kéne? (a hifin sajnos csak usb bemenet van... se jack, se semmi más) -
mave86tg
tag
beazott telorol le tudom valahogy szedni a kepeket? van dropbox szinkronizacio, de nem teszi at oket igy h nem tudom bekapcsolni sem
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #23172 üzenetére
Én sose csinálok hard reset-et, mivel mindig FTF-ből rakom fel a szoftvert, tiszta telepítéssel.
-
Agressor
tag
Én egy szerdai napon adtam le a Cordon-nál a telefonom kijelzőcserére, csütörtök délután pedig már kaptam az sms-t, hogy elkészült. Pénteken át is vettem.
Igaz, követlenül oda vittem, és nagy betűkkel odaírattam megjegyzésbe, hogy ne frissítsenek szoftvert rajta.
Nekem így volt kettő nap. Én meg voltam elégedve, mert jó minőségű, és gyors munkát végeztek. Bár egy kicsit kellett velük harcolni, mert szerintük minden szervizeléskor le kell frissíteni a programot rajta. A "miért"-re nem volt válaszuk! De ha azt mondod, hogy nem járulsz hozzá, és más szoftverrel nem leszel hajlandó átvenni a készüléket, akkor hirtelen rugalmasabbak lesznek. -
-
sadam25
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, amióta az 5.0 van fent a z1c-omon, azóta folyamatosan aktív marad a wifi, hiába kapcsolom ki....A wifi spec. beállításainál ki van kapcsolva a "keresés mindig elérhető" és az "értesítés hálózatról" opció is. Gyári visszaállítás volt már, de nem oldotta meg a problémát, próbálkozzam esetleg az újratelepítéssel? Előre is köszi -
petymeg
addikt
Sziasztok.
Érdemes root-olt kitkatről "vanilla" lollipopra frissiteni? Mert ha jól tudom arra meg nincs root. Vagy rosszul tudom? -
Partyface007
őstag
válasz
Pistike1985 #23159 üzenetére
nekem se tetszik de attól még neked bejöhet :-) , te használod nem mi
csak ha már belinkelted elmondtuk a véleményünket... ízlések és pofonok
-
air
nagyúr
válasz
Pistike1985 #23161 üzenetére
Egyszerűen nekem nem jön be ez a szinvilág. És szerintem nem passzol a fehér beállításokkal.
-
air
nagyúr
válasz
Pistike1985 #23159 üzenetére
Nem tetszik.
-
Sziasztok
Vettem egy ilyen kütyüt.
Volt már z3compactom,de nem érzek különbséget. -
air
nagyúr
válasz
espista #23153 üzenetére
Nem igazán.
Nem vagy köteles kivárni az aránytalanul hosszú javítási időt. Valóban nem köteles cserélni, de hónapokig sem húzhatja a javítást, cserekészülék nélkül.
30 napon túl kötelező csere készüléket biztosítani.
Hibás termék jótállási eljárásában a javítás, a csere és az eredeti állapot helyreállítás (vagyis pénz visszaadása) a rendezési lehetőségek. A három közül azt kell megtalálni, amelyiknél a legkevésbé sérül mindkét fél érdeke.
Pl. nem kérhetsz cserét, ha ez aránytalan többletköltséget okoz a kereskedőnek a javításhoz képest.
Mint ahogyan ő sem húzhatja az időt a javítással, ha te ezáltal az eszközt huzamosabb ideig nem tudod használni. Ekkor felajánlhat csere eszközt, amit te szintén nem vagy köteles elfogadni.
Sajnos a fogyasztóvédelmi törvény nagyon gumisra sikerült. Mindkét félnek érdeke, hogy a lehető legjobb megoldást találják meg.A vonatkozó fogyasztóvédelmi fórumot már korábban linkeltem. De legyen itt a címe újra: panaszfal.hu
-
mave86tg
tag
Hat 5 napnyi strand utan jonni akartam a pozitiv hirrel,de az utolso oraban rezzenes es kikapcs. Tokeletesen zart ajtokkal naivan hittem h csak lemerult. De a SIM melleti indikator sajnos piros. Nem is ertem...de bosszanto nagyon. Hivtam a T-t es kuldtek a biztositohoz. Van valakinek biztositos beazos tapasztalata?
-
Roxbury
őstag
Koszonom.
-
Kroni1
veterán
válasz
Roxbury #23147 üzenetére
Szerintem nem. Ez a dátum nem tom minek van rajta, semmi jelentőssége nincs sztem. Annyi van hogy a szerviznek törekednie kell a lehető legrövidebb idő alatt javitani. Namármost ha jön egy alkatrész akkor akár 1 hónap is lehet, vagy több, de nincs semmi kötelező jelleggel rájuk. Ha nem tudnak javitani vagy ha aránytalanul hosszú lenne akkor szoktak ajánlani cserét, de pl volt nekem aqua-ban alaplapjavítás ami 2 hónap volt, és nem volt semmi jogom semmit követelni!
-
kelly416
veterán
válasz
Roxbury #23147 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint ülhetsz és várhatsz tovább, ez a legésszerűbb lépés. De be is mehetsz verni az asztalt, csak éppen telefonon ne hívd fel őket, mert állítólag sosem veszik fel. Vagy küldj egy önéletrajzot, miszerint recepciós állásra jelentkezel, hiszen azt tapasztaltad, hogy azokból sosincs elég náluk.
-
Roxbury
őstag
-
kelly416
veterán
válasz
Kroni1 #23141 üzenetére
A képeim között láthatod, az enyémnek sérült már a sarka, és alig-alig látszik normál távolságból. Itt a fórumon linkeltek már feketét, ami pottyant, egy foltban lejött a festék a keretről.
nigtfall:
Ha tölt is ilyenkor, akkor örülj.Amúgy nem találkoztam még hasonló leírással, pedig az eleje óta követem a fórumot, csak olyannal, hogy néha-néha kiírta, be kell csukni az ajtókat a vízállósághoz, és asszem olyankor egy hard reset segített, vagy egy szoftverfrissítés.
Nem tudom, Csari93 milyen tapasztalatok alapján írta a kamera hibát, én nem tapasztaltam soha KK alatt ilyent. Igaz, LP alatt sem, úgyhogy lehet, hogy leginkább hallgatnom kéne. Az viszont tuti, hogy sokan visszatértek KK alá LP után is, ennek meg biztos volt oka is, úgyhogy hamarabb javasolok egy hard resetet amikor már teljesen kiborít a rendszer, mint egy frissítést. -
Csari93
aktív tag
válasz
nigtfall #23142 üzenetére
Szia!
A 4.4.4-ben elég bugos a kamera, meg amúgyis lassú, Lollipopon már élhetőbb a helyzet, de talán itt is egyszer már előfordult, hogy kamera hibám volt. Bár nem esküszöm meg rá.
Szóval igen, előfordul, nem egyedi eset.A töltő usb csatiját próbáld kitakarítani (fújj bele, vagy fogkefe, vagy amit én még nagyon szeretek takarításra, az a gyurmaragasztó, mindenhonnan kiszedi a port és belehet nyomni).
Ha ezután is jön a hiba akkor az usb csati rossz elvileg, Galaxy S2-nél elég gyakori hiba.u.i.: Bár az furcsa, ha egy ajtó mögötti csatlakozót kell takarítani, szóval lehet teljesen haszontalan tippet adtam.
-
nigtfall
csendes tag
Kedves Mindenki! Találkozott már valaki olyan buggal (?) hogy töltés nélkül írja ki a teló hogy csatlakoztatva van a töltő ? :/ Még azt is ki írta nekem amikor már nem bugolt, hogy ugye csukjam be a kis ajtókat :/ Ez kb 5 percig csinálta hogy ugy érzékelte hogy töltőn van :/ Illetve nektek a kamera ki írja néha hogy kamera hiba ? (persze ezek tán újra indítottam a telot , azóta nem csinálja
) Android 4.4.4
-
Kroni1
veterán
válasz
Roxbury #23140 üzenetére
Minimum egy hónap az átfutás, úgy számolj! Én is kb veled egyidőben tudtam leadni, szintén a T-nél és nekem ennyit mondtak, hetetnte csak egyszer viszik-hozzá át a cordonba a cuccokat, ugyh ez nagyon meglassítja. Hogy ott mennyit tölt az passz, de ugy látszik ők se kapkodnak
Más: A fehérnek miért jobb az oldalsó fém kerete, mint a többi színűé, az nincs lefestve?
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Mostanában kb. mennyi volt a Cordon "reakció" ideje? Megint lassan több mint 1 hete ott van és semmi hír vagy infó.... Csere készülék meg természetesen nincs
Előre is köszönöm!
-
Csari93
aktív tag
válasz
VMatteo #23134 üzenetére
Parancsolj, melóban nem tudom megnézni a képet, de gyanítom erről van szó.
Csak egy beragadt ikon, linkben a megoldás. Kezdj minialkalmazást kukába dobni, és kiakad a kuka ikon.Mondjuk ezt egy rebootnak is el kéne tüntetni, nem tudom, próbáltad-e.
Nekem a messenger szokott így csinálni néha a felugró chat buborékokkal. Beragad az üzenet, ha a buborékot már le is húztam, de ha jön egy új, kiakad.
-
Sziasztok!
Az létezik, hogy nincs gyári recovery? Se led nem villan fel, se nem lehet a power gomb + hangerő gomb egyikével se előcsalogatni.
Szeretnék segítséget kérni!
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #23118 üzenetére
Szegény Viber is túlnőtte magát. Amikor évekkel ezelőtt használtam, akkor még egy kisméretű, erőforrás-igénytelen atombiztos üzenetküldő volt, most meg...
-
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Futott már bele valaki ebbe a problémába?
A Viber alkalmazás esetében, hiába van kikapcsolva az összes értesítési hang és rezgés csak azért is rezeg (rezgő módban) és csak azért is csipog. Próbáltam már app re-installt és volt nemrég factory reset is, de rohadtul nem akar elnémul.
-
ravebp
senior tag
válasz
alextheboss #23113 üzenetére
igen
-
Csari93
aktív tag
Z2-re már megjött az 5.1, igaz ha jól olvasom csak a vodásoknak.
-
alextheboss
tag
Sziasztok!
14.5.A.0.270-es firm alatt van használható slow-motion (120FPS), mint a KitKat alatt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kaciokos
őstag
válasz
semetka #23108 üzenetére
De ha nem használod, miért nem tiltod le?
(#23109) japy - Tény, hogya Play Store-ban ki kell válogatni a jó progikat a selejtekből, de vannak jó és hasznos appok, ellenben a WP alkalmazásboltban hiába is keresel egy adott feladatra jó progit, a legtöbb alkalmazás egy-két sebből vérzik, a fejlesztők meg elhanyagolják.
-
semetka
őstag
Remélem az energiagazdálkodást javítják mert állandóan az email van legelől pedig egyszersem nyitottam meg. Nagyon gáz. KK-en annyira pontos volt minden
-
Partyface007
őstag
válasz
youngboy #23101 üzenetére
minden kódban van /lehet hiba / sérülékenység ez sajnos ilyen, a gond azzal van hogy androidot mindegyik gyártó a maga képére formálhatja és ők adják hozzá a frissítéseket is, kvázi google hiába javította ezt már rég ki a felhasználók most a gyártó jóindulatára vannak bízva hogy az majd méltóztatik-e kiadni a javítást (gyanítom sok esetben nem de ne nekem legyen igazam)
Amúgy ha jól értem az mms letiltása az hosszú távon nem lesz megoldás mivel majd weboldalba ágyazott videoknál is ki fogják tudni használni...
-
VMatteo
őstag
Az alkalmazások gyorsmenüben (jobb szélső gomb négyzet a négyzetben) minden olyan sötét, és középen lent ott egy hatalmas kuka ikon.mitől van ez? Hogy szüntethetném meg?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Flashtool-lal szeretném újratenni a telefont. Hol tudom letölteni a megfelelő formátumba a ROM-ot ??? Valaki belinkelné, XDA-n nem találtam.
-
youngboy
senior tag
válasz
Partyface007 #23090 üzenetére
miért számítottál?
Egyébként a kommentekben ott a megoldás is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyaralás topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest