- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nem tudom, hogy az alkalmazásnak van-e joga "engedélyezni" amit a felhasználó amúgy letiltott, de wifi beállításokban is van olyan, hogy akár akkor is használhatja valamilyen progi, amikor amúgy ki van kapcsolva maga a wifi. Az meg, hogy engedélyezed a wifi-t folyamatosan, szinte semmit nem fogyaszt. Én mostanában nem kapcsolom ki, amikor nincs net a közelemben, elképesztően kevéssel beéri, pedig nincs is bekapcsolva a hely alapú wifi. A mobilnetről nem tudok nyilatkozni.
Egyéb:
Amúgy mióta a lollit feltettem, az addigi 3-4 napos (reggel levettem, aznap, még egy nap, következő nap este töltőre kerül, nálam ez a három nap, ami majdnem három tulajdonképpen) üzemidőm lecsökkent 1 napra, azaz reggel le 100%-on, este fel 40%-4% között, de a használati szokásaim drasztikusan változtak a lollival egyszerre. Eladtam a PS3-at, nincs kedvem gép elé ülni, inkább az udvaron tevékenykedek és közben néha-néha netezek, játszom (ja? feltettem a Skyforce 2014-et, az sem kicsit ette az akkut, mentett felhőbe, most amikor visszatértem KK-re, meg kiderült, hogy csak a pontokat meg a teljesített dolgokat mentette, újra kéne kezdjem a hajó fejlesztését 0-ról 0 induló zsetonnal, úgyhogy az megint ki fog esni, megint nem lesz elég hiteles az eredmény, de keresek egy hasonló játékot valamikor), kíváncsi vagyok így mit fog produkálni a visszatett KK.
Szerk.:
OFF-ok -
kaciokos
őstag
"Sokaknak a telefon nem egy hobbieszköz, hanem annál jóval több."
Mondjuk én nem munkára használom a telefont, de ettől még szerintem messze esik a hobbieszköz kategóriától, eléggé fájna, ha nem lenne.
"Ez lenne egy telónak a legfontosabb funkciója, hogy telefonálni lehessen vele."
Ez egy érdekes kérdés. Egyrészről igazad van, ennek a funkciónak stabilnak kellene lennie, de hogy ez lenne a készülék legfontosabb funkciója, az már szerintem egyénfüggő, és azt tippelem, a többség nem értene veled egyet. Tagadhatatlan, hogy a mai okostelefonok a mezei telefonokból (és a PDA-kból) fejlődtek ki, de szerintem a telefonálás, mint olyan, egyre inkább háttérbe szorul.
"Telenor, és be van kapcsolva az LTE. Próbáltam már kikapcsolt LTE-vel, akkor is csinálta. Független a teló, de céges a kártya, tehát hiába lenne más szolgáltatóval jó."
Nekem is Telenor-os kártyám van független készülékben, és nincs a telefonálás hangminőségével probléma egyik oldalon sem. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy a Telenor (és lehet, hogy más szolgáltató is) amikor hívást kezdeményezel vagy fogadsz, forgalomoptimalizálás céljából hajlamos áttenni a készüléked másik hálózatra (2G/3G/4G), tipikusan lefelé, mert telefonálás közben azt gondolják, hogy úgysem netezel, szóval minek neked a 4G/3G. Vagyis hiába vagy épp 4G hálón, ha telefonálni kezdesz, lehet, hogy arra az időre áttesz 2G-re, aztán, amikor befejezed a hívást, vissza 4G-re.
-
guba2
tag
-
guboci
újonc
Csodás .. nekem is Telenor ... barátosnémnak is ... nála is sz@r ...Tegnap írtam a Sonynak ... hogy miújság ... kíváncsi vagyok a válaszára ... Viszont ha ennyi telenoros problem van, akkor csak az lesz... nekem független a telóm, még nem próbáltam más kártyával... de most egy újraindítás után + kikapcsoltam a zajszűrést, kicsit olyan, mintha megjavult volna ... mondjuk lehet a véletlen műve . . .
Ti észrevettétek már, hogy általában zárt térben jön elő ez a problem ? Térerő van, ennek ellenére kakkantás az egész ... -
-
Surci1
tag
Szerintem azért nem megy, mert nincs usb kábellel összedugva a teló és a pc. Amit feljebb irtam, - párosítás számitógéppel - gombot megnyomva telón. A teló végigvezet a párosítás folyamatán, ott az első lépesek között van, hogy a telót először kösd össze usb kábellel a pc-vel. Majd amikor kész a folyamat akkor kihúzhatod az usb kábelt, és utána már a csatlakozás megy wifin.
PC Conpanionnal is elvégezhető a párosítás, de első alkalommal ott is kell usb kábeles csatlakozás.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
kelly416
veterán
Jézusom! Ők azt is mondogatják a mai napig, hogy meg kell formázni az akkut, meg ki kell sütni. Egy rossz mozdulat és elcsúszik onnan a kártya, ahol éppen van "jól beállítva", és nézheted.
Óvatosan és ésszel kell használni az átalakítót, mert mégiscsak egy hangyányit vastagabb lesz a kártya tőle, meg mégiscsak egy külön keret, de ahol nem kell a z1c-hez hasonlóan a teljes kártyát beledugni egy totál zárt térbe, sokkal hatékonyabb, mint a "helyezgetés". Ahol meg olyan helyre kel bedugni, finoman kell bánni vele és kész. Én tuti végig ragasztanám a hátulját celluxal úgy, hogy az elejére is ráhajoljon egy picit (érintkezőt nem zavarva), és akkor a keret nem fog beakadni soha semmibe.De a lényeg, hogy jó a telefonod. Ajánlom az olyan játékokat, amiket többen kipróbáltak már, amik tuti jók. Nem feltétlenül igaz, hogy a play-ből csak vírusmenteset tudsz összeszedni, de ha "okosban" szerzed be a dolgokat, sokkal nagyobb az esélyed, azokkal vigyázz jobban.
Elméletileg a gyári beállítások visszaállítása (factory reset, hard reset) olyan, mintha frissen formázott vinyóra telepítenéd újra a windows-t. Remélem érthető a hasonlat.
Kívánok a továbbiakban akadálymentes telefonhasználatot.
-
kelly416
veterán
Ne butáskodj velem, hogy Szegeden nincs egyetlen mobildhop sem, ahol lehet sim-átalakítót találni... vigyek Neked egyet Szentesről?
Ugyan vedd már a fáradtságot, hogy betérsz az Árkádba egy mobilshopba, vagy valamibe, ami közel van Hozzád. Ez már nem tétel manapság, felesleges ezért ennyit nyavalyogni...
Sify:
Én meg csak azért veszek használtan sok garanciával mobiltelefont, mert már nem kell megjárjam a hadak útját az "out of box" bajokkal. Ez már ki van próbálva, hogy nincs pixelhiba, nem fagy, stb... Persze csak megbízható eladótól itt a hardveraprón, nem pedig OLX-en.
Természetesen csak személyes átvétellel és adás-vételi papírral. -
drnet
aktív tag
Érdekes, hogy nem engedi a gyári beállítások visszaállítását sem. Hiába jutok el lefagyás nélkül odáig a menüben, nem csinál semmit.
Most ajánlottak olyat, hogy hardveresen vissza lehet mindent állítani. Állítólag úgy kell bekapcsolni, hogy 3 mp-ig nyomva tartom a le-fel hangerő gombokat, majd hosszan benyomom mellé a bekapcsoló gombot. Kipróbáltam, 3x zizzen ugyan, de nem történik semmi. Lehet, hogy azért, mert eléggé le van már merülve.
Most kikapcsolva próbálom tölteni, de nem tudom, valóban tölti-e.
Egy akku jel van középen, benne egy sötétzöld villám jel 7 részre osztva, amelyből a legalsó világoszöld. Sosem töltöttem még kikapcsolva. Gondolom a világoszöldnek kellene felfelé növekednie, ha töltődik fel.
1 óra alatt változnia kellene 1-2 egységet, majd kiderül. -
-
darvinya
titán
Beállításaiban mp3 kódek kell(ott le is tölti).
Nem menteni kell, hanem Exportálni.
Audacity topik -
LonGleY
veterán
File menü, export. Lehet, hogy kell tölteni hozzá lame mp3 codec-et.
Van egy kérdés, amire szabadon választott formában (szöveg, képek, youtube videók) kapnának választ, ha beírnák a fucking Google-be (pl. így), de neeem. Ez főleg a Win 7-nél és az egyéb programos topikokban jellemző, de... tényleg nem értem. Ennyire nem életrevalóak az emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest