-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
danikaxXx007 #22068 üzenetére
Amúgy kismillió billentyűzet alkalmazás van a Play Áruházban, miért nem szedsz le egy olyat, ami tetszik?
(#22046) drnet - Én nem használom a Stamina módot, de ezt nem egészen értem. Úgy akarsz Skype-on folyamatosan elérhető lenni, hogy nincs folyamatos Internet (mobilnet vagy WiFi) kapcsolatod? Ugye érzed az ellentmondást?
(#22057) youngboy - Légyszi írd meg, hogy mi lett az eredmény, engem is érdekel. Bár szerintem a hiba a ROM-ban van, és nem csak a függetlenben, hanem a többiben is, csak a legtöbben nem veszik észre. Írnák én is a Sony-nak, elvileg minél többen írunk, annál jobban rájönnek, hogy hiba van, de nemrég leveleztem velük, és borzasztó tapasztalataim vannak. Úgy néz ki, van az ügyfélszolgálat, akik kaptak pár oktatást, és nekik abszolut semmiféle kapcsolatuk sincs a programozókkal. Ha az ügyfélszolgálatos nem tudja a problémádra a választ, akkor jön a gyári beállítások visszaállítása, a javítás PCC-n, és már előre látom a következő lépést, ha nem oldja meg (szerintem nem fogja), akkor vidd szervizbe. A kör bezárult. A fejlesztőkhöz nem jutott el az infó, hogy van egy ilyen bug.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest