Új hozzászólás Aktív témák

• kaciokos

őstag

válasz danikaxXx007 #22068 üzenetére

Amúgy kismillió billentyűzet alkalmazás van a Play Áruházban, miért nem szedsz le egy olyat, ami tetszik?

(#22046) drnet - Én nem használom a Stamina módot, de ezt nem egészen értem. Úgy akarsz Skype-on folyamatosan elérhető lenni, hogy nincs folyamatos Internet (mobilnet vagy WiFi) kapcsolatod? Ugye érzed az ellentmondást? :)

(#22057) youngboy - Légyszi írd meg, hogy mi lett az eredmény, engem is érdekel. Bár szerintem a hiba a ROM-ban van, és nem csak a függetlenben, hanem a többiben is, csak a legtöbben nem veszik észre. Írnák én is a Sony-nak, elvileg minél többen írunk, annál jobban rájönnek, hogy hiba van, de nemrég leveleztem velük, és borzasztó tapasztalataim vannak. Úgy néz ki, van az ügyfélszolgálat, akik kaptak pár oktatást, és nekik abszolut semmiféle kapcsolatuk sincs a programozókkal. Ha az ügyfélszolgálatos nem tudja a problémádra a választ, akkor jön a gyári beállítások visszaállítása, a javítás PCC-n, és már előre látom a következő lépést, ha nem oldja meg (szerintem nem fogja), akkor vidd szervizbe. A kör bezárult. A fejlesztőkhöz nem jutott el az infó, hogy van egy ilyen bug. :(((

Új hozzászólás Aktív témák