-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Tegnap nagy sokára újra lett telefonom. 2 hónap alatt ez a 3. Z1c-m.
Mikor átvettem az új-javított készüléket (másodszorra!) kiderült, hogy semmit sem csinált vele a Cordon!!!
Persze most ís írtak cserélt alkatrészeket csak a hátulja állt el még mindig úgy, hogy majdnem át lehetett látni rajta!
Mondtam, hogy így nem veszem át, mert már 2. hónapja várok egy működő készülékre. Erre a T-Mobilos munkatárs felajánlotta, hogy kicseréli egy vadonatúj készülékre kompletten, új garanciával, a többit, majd elintézik a szervízzel
Cordon: -1
T-mobile: +1 piros pont
Le is frissítettem LP-ra ahogy hazahoztam és odaadtam a páromnak, hogy használja, én inkább megveszem a Lumia 730-ast. Nekem itt lett elegem a Sonyból. De még egy darabig úgyis meglesznek, amíg ki nem kopnak, mert még használatban van a: C702, W595, W890i, Tipo, Active, M és az új Z1c, (a T610-est már csak ritkán, nosztalgiából használom) ez lesz a Sony flotta vége.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jogász topic
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZIDOO médialejátszók
- EAFC 25
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest