-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
crissprivat #30923 üzenetére
Akksiidő szignifikánsan csökken, cserébe lehet írni a külső memóriakártyára.
-
kelly416
veterán
válasz
crissprivat #30923 üzenetére
Annak idején sokan vissza sírták a 4.4-et.
-
törölt tag
válasz
crissprivat #30920 üzenetére
Sziasztok! Szerdán megérkezett a telefonom. Tökéletesen működik. Viszont, egy probléma van vele. Nem jelzi hanggal, ha hívnak.
Hívnak, az értésítési led világít, rezeg is a készülék, de a hang meg sem mukkan! Pedig nincsen néma üzemmódban a készülék...És a hangszórója is jó, mert zenehallgatásnál is működik a hang, és ha felveszem, a hívófélnek a hangját is hallom. Egyedül akkor meg sem mukkan, ha hívnak. Légyszi, ha valaki tud segítsen! -
xcds
őstag
válasz
crissprivat #30918 üzenetére
Szia! Van rá app. Call blocker-re keress rá.
-
peq
aktív tag
válasz
crissprivat #29133 üzenetére
Gyerekek! Ha nem a biológiát és testneveléstudományt választom főprofilnak, brókernek mentem volna matekkal. Karizmámmal egy csalót is megnyerek
Eljött, átadott egy gyári Sony akkut, és fóliát. Ajánlott egy boltot, ahol szívesen megcsinálják a cserét, hivatkozzak rá. Vesszek meg oda viszem
-
peq
aktív tag
válasz
crissprivat #29130 üzenetére
Azt csúnyán megbánja. Írok majd
Micsoda kalandos sztori. Armánykodás, dráma, krimi
-
xcds
őstag
válasz
crissprivat #28460 üzenetére
Erre lett valami megoldás? Nálam is hasonló a helyzet...
-
oszi666
őstag
válasz
crissprivat #28460 üzenetére
Erről a 444KK-ról mindig hipszter, fehércsuklyás rasszista újságírók jutnak eszembe...
-
kelly416
veterán
válasz
crissprivat #28400 üzenetére
Néha nálam is van olyan, hogy a rendszer csak fogyaszt és fogyaszt. Olyankor kikapcsolom (nem újraindít, kikapcsol), bekapcsolom, ha lehetőségem engedi fel is töltöm egyből és elmúlik. Általában a WhatsNew (vagy mi a franc) frissítés után jelentkezik ez, de adatforgalmat és egyebeket nem dob meg, tehát fogalmam sincs, miért.
Tegyél fel egy Mircinko rom-ot, abban tuti nincs benne ez a "feature". -
Askformore
senior tag
válasz
crissprivat #26936 üzenetére
Most kaptam az alábbi linket valakitől, tőle vettem... [link]
-
kelly416
veterán
válasz
crissprivat #26492 üzenetére
Az összefoglalóban utaltam rá, hogy várható egy ilyen elkészülése. Elképesztő mennyiségű munkát köszönhetünk így is Neki, ne sürgesd még jobban.
Én így is hálás vagyok, hogy még egy pillanatig nem használtam a munkája gyümölcsét.
-
Bozek
nagyúr
válasz
crissprivat #26118 üzenetére
Okés, de akkor fizeted a nyaralásom.
Egyébként meg mindenkinek a magánügye, hogy mit csinál, én se szólok bele a te életedbe.
-
törölt tag
válasz
crissprivat #24986 üzenetére
Nekem jó,ha Z1 Compactra cserélik is,csak ne tartson sokáig.
Bár ha kifogyott a Z3C, akkor nagyduzzogva elfogadom a Z5C-t!!!
Akkor majd figyeld a hirdetési oldalt... :-) -
tangiers
tag
válasz
crissprivat #24032 üzenetére
Lehet segítene, de olyan jól be van lakva a telóm, hogy nincs rá idegem újrahúzni. Én teljesen meg vagyok elégedve a KK-el. Semmivel nem tud többet adni nekem az 5.xx.
-
tangiers
tag
válasz
crissprivat #24026 üzenetére
Az az igazság ,lehet már régebb óta fent áll a jelenség, csak nem vettem észre. Újraindítás hetente van nálam, de megnézem. Semmi új telepítés nem volt. Nalam még szándékosan KK fut.
-
petymeg
addikt
válasz
crissprivat #23602 üzenetére
Nekem a 4.4.4 hibátlanul működik, az 5.0.2-t két napig bírtam elviselni.
-
glacious
addikt
válasz
Nekem a felülete, ebből adódóan a kezelése és az akkuhasználat jelzése nem tetszik, de jó rendszer, csak a mérete nagy. Érdekes, hogy a 4GB tárhellyel remdelkező készülékeken elfér kettőn
-
válasz
crissprivat #23604 üzenetére
Nekem nincs vele semmi bajom
Leszámítva, hogy két gombot kell megnyomnom a rezgő módhoz meg egyéb apróbb kényelmi hibák. De az is igaz, hogy utoljára 4.0.2-t használtam másik telefonon, közte kimaradt minden.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ugyanaz igaz, mint a Cordon-ra. Azért, mert 10-ből 9 ember beírja, hogy rossz a Lollipop, még nem biztos, hogy 10-ből 9 telefonon tényleg rossz is. Kevesen írják le itt, hogy meg vannak vele elégedve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
crissprivat #23595 üzenetére
Miért nem adták ki rá normálisan a Lolli-t? Az 5.0.2 más telefonon se volt tökéletes, hamarosan meg várható az 5.1.1 is tudtommal.
-
kaciokos
őstag
válasz
crissprivat #23595 üzenetére
Sajnos egyet kell, hogy értsek. Még ha meg is kapjuk, tuti nem fognak annyi időt belefeccolni a tesztelésbe és optimalizálásba, mint az újabb modelleken, vagy mint amennyi melót a Z1/Z1C esetében a KK ROM-ba fektettek.
Ettől függetlenül úgy gondolom, az LP ROM-mal nincs túl sok probléma, cserébe ami bug benne van, azok javítására nincs komoly esély.
-
Joezyka
senior tag
válasz
crissprivat #23562 üzenetére
M2 topicban pont hasonló a téma, hogy az aksik hogy is működnek, mi jó nekik mi nem. Aki ott nem jártas de eléggé képbe van a dolgokkal adna felvilágosítást?
Amire gondolok, hogy szabad tölteni a telefon (mennyi a min% ami alá ne menjen, mikor érdemes már tölteni, meddig stb) milyen töltővel, (csak saját, vagy tök8) és egyebek.
A konkrét szitu, hogy párom telefonjába valami meghalt (nem tudjuk tölteni, vagy hosszas szenvedés és könyörgés után ha tölteni is tudjuk, nagyon lassú, míg tegnap reggel az éjszaki töltés során lemerült, így szervizbe küldtük). -
xcds
őstag
válasz
crissprivat #23385 üzenetére
Köszi! (És Air, neked is)
Nekem most 2171000, de tegnap 2166000 volt. Uh ez sem szentírás..
-
kaciokos
őstag
válasz
crissprivat #23385 üzenetére
Bárki bármit is mond, egy akku töltöttségét nem lehet 1% pontosan megmérni. Egyedül a kiadott feszültséget tudod mérni, az pedig elég bonyolult összefüggésben áll a töltöttséggel, szóval csak közelítő algoritmusokkal lehet átváltani.
Azt már én is több eszközömnél észrevettem, hogy az alsó kb. harmadban gyorsabban fogynak a százalékok. Ha jóindulatú vagyok, azt mondom, hogy a közelítő algoritmus hibája, ha rosszindulatú, akkor azt, hogy az algoritmus szándékosan úgy van megírva, hogy a felső kétharmadban, ahol a felhasználók 95%-a használja a telefont, nagyobb töltöttséget mutasson a valósnál.
(#23385) crissprivat - Ez hol van a service menüben? Nem találom...
-
kaciokos
őstag
válasz
crissprivat #23281 üzenetére
A bal oldalán nyisd ki a SIM-et takaró fedelet, ott van egy fehér papír, amit finoman húzz ki, és rajta van a gyártás éve és hete.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
crissprivat #22536 üzenetére
3 napon keresztül repültél valamerre?
(#22537) air Tudom, éppen ezért nem értem, hogy mit akar kifejezni vele.
-
glacious
addikt
válasz
crissprivat #22394 üzenetére
Nagyon sokat szenvedek az automatával, mert nincs időm beállítani a témához, aztán olyan amilyen. Kitkaten legalább nem exponálta túl a képeket automatán se.
Egy kérdés mindenkihez, előfordult már, hogy a rezgőmotor nyüszített, mintha csúszna az ékszíj?
-
Vikooo
addikt
válasz
crissprivat #22394 üzenetére
Lencsehiba sajnos, eleg sok Sony telefonnal jelentkezik
Pontositva mindegyik mobil torzit es mos a szelen, foleg a nagyon nagy latoszogu apro "objektives" csodak (S6 elolapi kamerajanak a szelen csucsfej lesz akit ott fotozol)
-
Vikooo
addikt
válasz
crissprivat #22393 üzenetére
Es allitolag az M fejlesztoi verziojaban is jelen van. A Google ennyire nem foglalkozik ezzel? Minden foverzioban eljatszak ezt. Az OEM -ek nem tudjak ezt javitani ha mar ugyis belenyulnak a kodba?
-
Attici
őstag
válasz
crissprivat #22152 üzenetére
Semmi sem lehet tökéletes elsőre, majd idővel kialakul. Engem csak az zavar, hogy mindig pont azokat szedegetik ki belőle, amit szerettem.
(#22154) Quasi_modo: Miért, Te rögtön megtaláltad?
-
Pano
addikt
válasz
crissprivat #22091 üzenetére
Szervizzel cseréltetted, vagy 3 napon belül?
-
gubisadam
aktív tag
válasz
crissprivat #22051 üzenetére
Decenteres lett. Nekem hasonló a tükrös lencsénél jött elő.
Elmozdult lencsetag okozhatja. -
air
nagyúr
válasz
crissprivat #22075 üzenetére
Beállítások - Alkalmazások (Mind fül) - Update Center és vedd ki a pipát az értesítések megjelenítésétől!
(#22072) Predator2
Néhány napja linkelték a Telekomos KitKat romját FTF formában, amit Flashtoollal tudsz felrakni.
Ha másikat szeretnél, akkor XperiFirm-mel bármit le tudsz tölteni, és Darvinya leírása alapján megcsinálhatod az FTF fájlt. -
bandi0000
nagyúr
válasz
crissprivat #22051 üzenetére
bőven van különbség, ha ránagyítasz akkor látszik
-
bandi0000
nagyúr
válasz
crissprivat #22030 üzenetére
próbáld ki a több pontos autófókuszt, nem vagyok szakértő csak találgatok hátha segít
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
crissprivat #22030 üzenetére
Nincs fókusz. Milyen beállítással csináltad? (nyomhattál volna direkt linket, hogy egyszerűbb legyen...)
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
crissprivat #21901 üzenetére
Hogy a vízállóságot érinti-e, azt nem tudom, nem nagyon mártom vízbe, és pont a recsegés miatt nem is fogom. Meg a töltő takaró ajtó is eléggé kikopott már.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
crissprivat #21895 üzenetére
Sokunknak ilyen itt a topikban. Vagy elfogadod, vagy beküldöd szervizbe, ahol vagy megcsinálják, vagy ráfogják, hogy ez normális.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Android szakmai topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest