- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesgabor
aktív tag
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
kentucky #92069 üzenetére
Köszönöm.Akkor ezt hagyom.
Az omegával vitatkoznék.
Tényleg ez az eddigi legjobb deodexelt rom amit eddig próbáltam,de szerintem a 3+1 file-os gyári független 4.3-at (kipucolva) nem űbereli.(bár meg tudnák barátkozni vele),de a probléma akkor is fennáll,nem tudom rá telepíteni a kamera módot!
-
würzburger
aktív tag
válasz
kentucky #90887 üzenetére
Nem tudom te melyik 5.0-ás romot használtad, de az RR simán jellemezhető stabilnak hétköznapi használatnál...
Zenelejátszás közben nem felejt el működni mint pl a cm11... pc azonnal szinkronizál vele, nem keveri össze a tárhelyeket mint pl a cm11... remek a kamera alkalmazása... nincs térerő ingadozás... atom stabil a wifi...
és ugye ami egyáltalán elhanyagolható tényező, sokkal jobb az akku ideje...
Szóval nekem ez stabilnak tűnik, ha a mindennapi használatról beszélünk... -
Doggy dog
senior tag
válasz
kentucky #90705 üzenetére
Hát igen...Teljesen jó,amit mondasz.A gyengébb telefonnal rendelkezőknek inkább a böngészős verziót mondom.De inkább az appot használják,erős kompromisszummal.Azoknak teljesen megfelelhet.
Az akku első napra 55%-ra merült,1 töltéssel,szinkronnal,3g-n.Jó lesz ez!Megéri benevezni rá.Hiába drága.Eddig stabil a telefon,full gyári,ami sallang letiltva+nova.Még nem akadt meg... Sok hirdetést látni,hogy Ace 4-et cserélne S3-ra,pedig azt mondják hardveresen és szoftveresen is eltalálta a Samsung,leszámítva a közelségérzékelő hiányát.
-
zoltan6
addikt
válasz
kentucky #90203 üzenetére
az s4 sem lesz különb,tegnap valaki azt mondta,nem kell neki az s3-am,mert 50-ért vett s4-et,ki az a retardált aki 50-ért eladja az s4-et? még a legolcsóbb helyen is 120-140 ezer az s4.
most s4-em van,50-et megért fekete pénteki akcióba,így olyan sokat nem fogok bukni rajta,ha váltok 2 év múlva. -
warezxts
senior tag
válasz
kentucky #86052 üzenetére
ha utángyártott, én a polarcell 2400mah maradnék (vastagság nem változik), elég jókat hallani, itt a fórumon ajánlották, de ha sok pénzed van egy hajszálnyival vastagabban lehet 3000mah eredeti samsungot is kapni (igen gyártott ilyet). zerolemon is jó állítólag
küldtem privit amúgy... -
kelzsoca
félisten
válasz
kentucky #84368 üzenetére
Nincs baj, nem kell megijedni, a leírásban ugyan szerepel az hogy magától újraindul a készülék, azonban ezt kiszedtem a futtatható parancsok közül, tehát minden rendben van, ha végzett kéri hogy nyomj le egy tetszőleges gombot, és kilép az alkalmazás, a másik no space bla-bla pedig csak azt jelzi hogy kinullázta a partíciót, az is rendben van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kentucky #83325 üzenetére
Ez még hülyébb mint a tegnapi (az legalább ért hozzá) kicserélte a kernelt, és elindult neki a rom, igaz a fél telefon nem működik, meg kitakarította, de mutogatja a ram használatot.
Addig ilyen kókányolást senki ne tegyen fel a saját érdekébe, amíg azt nem látja a leírásban: working: all
Persze még ez sem garancia, de lagalább aki csinálta, meg tudta oldani hogy minden hardverelem működjön, tehát nem egy kezdőről van szó. -
kelzsoca
félisten
-
[P]laci
senior tag
-
voyi
aktív tag
válasz
kentucky #69029 üzenetére
kérdéseim:
-tudnál tesztelni rajta hívásrögzítőt,hogy működik-e?
-imei számod megmaradt neked telepítés után?
-nálad milyen felhasználás mellett mennyi ideig bírja az aksi?
-tapasztaltál valahol szaggatást?
-ramból mennyi van szabad nálad úgy nagy átlagban többnapos bekapcsolt állapot után?előre is kösz a választ.
-
apaszka
veterán
válasz
kentucky #68895 üzenetére
Ez mit tesz időben?
Más
Azért kezd ciki lenni, hogy itt küszködnek a 4.3 al, a nagyvilág meg a 4.4 et ünnepli.
A samu-nál szerintem az S5 öt tesztelik, csinálják így a legkisebb gondjuk az S3 . Magyarul lesz@rják.SteveJobs
Írja, hogy álmos már tesztelni, aki akarja próbálja ki.
-
-
-
znagy69
őstag
válasz
kentucky #65040 üzenetére
Én használom, de nem tapasztaltam ilyet. Bár néha előfordul olyan, hogy nem hallanak és nem hallok semmit. Restart segít. Ha ez állandósul, akkor szenvedek a gyári rommal. Bár szörnyű az is. Azt nem hiszem el, hogy nem lehet csaknem hibátlan romot csinálni. Volt már gyári roottal, root nélkül, miui stb. Szomorú.
-
törölt tag
válasz
kentucky #63892 üzenetére
Ez a kép csak illusztráció. Az S2 kijelzőjét 1.5 nap alatt égettem be, ha hiszitek ha nem. Úgy, hogy előtte semmi nyoma nem volt beégésnek. És olyan jól sikerült hogy a kezdőképernyőn is látszott, mindenféle tesztprogi nélkül.
Sztem az S3-se tartana sokkal tovább az én módszeremmel -
kelzsoca
félisten
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest